Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hónapok óta csak TT-zek, mert Practice módban ez a pályára gurítás halálos. TT-ben legalább élbõl a pályára tesz. Igazad van abban, hogy ez így nem meggyõzõ, de egyelõre mindezt csak a fizetõs arcok látják élesben, és azért van a játéknak egy olyan arca, ami talán érdekes és ígéretes. Én csak abban nem hiszek, hogy ez idõben készen lesz, normálisan, de úgy gondolom, hogy ha egyszer végre összerakják, akkor nem lehet ez majd olyan szar. Sõt, most sem az, ha az aktuális build hajlandó futni éscsak a TT-re koncentrálok, akkor még rendben is van. 😄
A lényeget amit írtál én is írhattam volna, de minek ismételgessem azt, ami nyilvánvaló.
Kb 2 hónapja nem nagyon indítottam el ,de asszem megint kap egy hosszabb pihenõt,úgy novemberig......
Ha nagyon erõsen akarnék fogalmazni 1 éve jobb volt és használhatóbb.
Itt nagy csodának kell bekövetkeznie novemberig.......
Még jó hogy van iRacing.....
Nekem az a tanúlság, hogy ameddig beta, addig mindig törlöm a beállításaimat. Kicsit macerás, de ez van.
Jó lenne, ha azok akik sokat foglalkoznak a játékka,l mindig beírnák, hogy szerintük(!) épp milyen autó-pálya variációt érdemes kipróbálni.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szóval „This is Madness”, az SMS-nek van dolga bõven, ideje már annál kevésbé. Azért persze bízom abban, hogy lesz ebbõl valami használható, hát majd meglátjuk.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Engem az érdekelne h ti (akik rendszeresen használjátok, elvezitek)
milyen videót tudtok csinálni... Milyen egy átlagos multi móka?
Állítólag mûködika felvétel játékon belül is, de nem lehet vagyis nem mindig lehet visszanézni, mert lefagy. Dolgoznak ezen is.
"Known issues:
- Replays in MP: Working but you can't watch saved replays"
illetve mirillis actionnel örülnék ha megpróbálnál felvenni egy videót multiból (az realtime is szinte 0 fps-t zabál...
persze más is csinálhatna egyet..😊a reklámvideók nem érdekelik szerintem az embereket, de ilyen saját gamplay-ekre én például vevõ lennék tõletek mert úgy látnák azok akiknek nincs hozzáférésük a játékhoz , h milyen is most és merre halad egyáltalán...
Bocs az OFF-ért, de tegnapi események fényében ez most még témábavaágónak tûnik számomra.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Known issues:
- Replays in MP: Working but you can't watch saved replays
- Player loses control of the car after accessing the Setup and Strategy.
- Beware of crashes happening in x64 MT, report them in the specific build thread.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne itt beszeljetek ki. A CARS topic-ot kisajatitottak, nem is erdemes oda menni, a legegyszerubb torolni a listabol. Csak sajat felelosegre hasznaljatok, de vaszleg minuszolas es ban lesz belole.
Ha majd szukseg lesz topicra (a jatek megjelenes utan), max csinalunk egy sajatot."
Ezt Alexease írta az AC topikban.
Gondolom ezennel ki vagyunk tiltva onnan mert az erre adott válaszomat egyből törölte. Lehet hogy csinálni kéne egy saját AC topkot is. <#idiota>#idiota>
Csak megnyugtatásul. Bárki számára, továbbra is nyitva áll a topik, feltéve ha kutúráltan tud társalogni, legfőképpen a topik témájában.
Én személy szerint nem tudom, hogy mikor tudok újra carsozni, mert most is úton/pihenõben vagyok. 😞
Valami olyasmire gondoltam, hogy x nappal az esemény elõtt beharangoznánk az autó-pálya kombinációt, hogy legyen rá idõ "gyúrni", közben aki akar jönni az itt jelentkezne, megegyeznénk egy szerver jelszóban és hajrá. Na?
Végül egy igen fontos kérdést hagytam a végére. Ha nem tetszik se a játék se ahogy ez a topik mûködik és még a személyemmel is bajod van, akkor mi a fenét keresel itt?
az, hogy ettől a ponttól hány hszed maradhat a topicban, a házigazda dolga, illetve azé a tényé, hogy meg tudsz-e szólalni a témában értemesen
szia <#integet2>#integet2>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A legtöbb probléma forrása pedig nem a mostani HG volt, hanem egy olyan figura, aki CSAK ÉS KIZÁRÓLAG trollkodni járt ide, egyetlen pozitív hozzászólása nem volt. Ha szerinted ez normális és rendben van, akkor ismét csak sajnálni tudlak.
Nyissál másik fikaCARS topicot, mert úgy tûnik, az a lételemetek, hogy trollkodjatok egy címen, de hát az van, hogy azzal sem értek el soha semmilyen fikarcnyi eredményt sem. Nem vagytok hatással semmire. 😊 Egyébként legjobb tudomásom szerint topic duplázás tilos, tehát nemfog összejönni. 😊)))))))
És végezetül ez nem az a topik ahol jonnykaval szembeni frusztrációdat kiélheted. Addig is javaslom idõtöltésnek olvasgasd végig ezt
http://kocsog.eu/ban/. Jó szórakozást!
A probléma az hogy ez egy fórum egy játéknak a topikja ahol fogadni kell a negatív és a pozitív kritikát is, ehhez képest állandó jeleggel HAZUDOZÁS megy a játékról, és ha valaki a negatívumokról beszél annak a frissen kijelölt HG aki elötte a LEGTÖBB probléma forrása volt eddig rögtön nekiesett, most meg törli.
Csoda hogy a topiknak a hozzászólásainak 99%-a Screenracer???? És hogy van összesen 2-3 topiklakó? nem...
Szánalmas ami ebben a topikban megy, egyszer jöttem be annó leírni a véleményem amikor végre ki tudtam próbálni a játékot, rögtön büntetõpontot kaptam ok nélkül, pedig abban aztán nem volt sem flém sem személyeskedés sem semmi,csak a tiszta véleményem a játékról.
Errõl ennyi.
Tényleg majd nyitunk egy másik CARS topikot ahol beszélgetni is lehet érdemben a játékról és nem csak 2-3 majom ajnározását lehet olvasni...
// Ment a levél az SG-nek a topikról és Johnnnyka akcióiról...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Lehet tovább cangázni.
Annak a 2-3 ittmaradt embernek aki még nem ment el miattad azért mert elvakultan véded a játékot miközben akárki negatívumot ír le egybõl nekiesel.
Taps!
Légy boldog a kis odúdban.
//Megy a levél az OP-oknak mert vicc ami ebben a topikban lezajlott, és amit Johnnnyyyka csinál...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Physics:
* Formula A: Set r4 tire default as it's a bit closer to correct grip level than r1
* Lotus 49: AI tire model, heat & wear, side aero balance moved behind CoG, fuel consumption
Pont tegnap említettem, hogy egyszerû gumiváltás is jobb vezetési élményt adhat. Aki nem szeret "setupolni", az próbálja ki, hogy ezzel a default gumival milyen a Formula A. És a lotus 49 is változott. Tehát van egy kis hétfõ esti tesztelni való.
van valami, mod topicban megtalaltok, de ne legyen 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Tehát részemrõl egy remegõ beleegyezés. 😊
Ja, és egy +1.
A moderátor már kiszûrte azokat, akik rendszeresen szétflémelték az oldalt. Persze biztos nem lesz zökkenõmentes továbbra se de majd megoldjuk. De ahhoz, hogy a moddik enegedélyezzék a házigazda státuszt fel kell mutatni, hogy a topkiban van rá igény és támogatjátok. Szóval várom a visszajelzéseket, legyen az akár támogató vagy akár visszautasító. Elõre is köszönettel.
Hamarosan béta státuszba kerül a CARS és valószínüleg felgyorsulnak az események is. A bétával már megközelítõleg a végleges verziót próbálgathatja majd akinek van hozzáférése a játékhoz. Ezzel egyidejüleg szervezhetünk multit is majd. Sertrex barátunk rendszeresen szokott irogatni WMD fórumon is, hogy a béta alatt tapasztalt bugokat, hibákat, szerintem innen is továbbítja a készítõk felé, ha szépen megkérjük vagy átmegyek hozzá(a szomszédom) és kihúzom a kormányát. 😊)