Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ez tipikus az a jatek, amit atlag user mindenaron maxon akar majd futtatni .😊
Mint annak idejen a Crysis.....
Biztos vagyok benne sok emberben ez hatalmas csalodas lesz, hogy nem olyan mint a szep promo kepeken .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A hétvégén csináltam magamnak egy változó időjárós gyors futamot formula B-vel, 3 kör "napos - gyenge eső - eső - napos" sync to race idővel. Alapból slick-el akart indulni de én felraktam intereket, hogy majd jól megnyerem a versenyt.
Az első kör végére kezdett csak csöpörögni, ekkor már csúszkáltam a 120 fokos intereken. A második kör közepére visszahűlt a gumi, és kb már tudtam tartani a lépést az AI-val. A kör végére szakadt az eső, az AI kocsik húzták a ködfüggönyt a slicken, közben előzgettek mert én már megint csúszkáltam a tökhideg inter gumin... (Ja és amúgy tök szépen csillogva tükröződik a vizes aszfalton a nemlétező féklámpájuk...)
Szóval kikapcsoltam a gépet és kimentem füvet nyírni <#circling>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.13. 09:07:20

BooMiller
Félre érted kérdezz nyugodtan, de a procitunning az hosszadalmas lenne itt, vannak megfelelő topicok itt vagy a PH-n.
Gondolom ha a szerveren ki van tiltva akkor nem lehet automatát használni.

Csak ott, ahol a "Force manual" ON-ra van beállítva. Amúgy bármilyen váltóval mehetsz.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.13. 08:37:13

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Rendben,nem offolok tovább.Még egy utolsó kérdésem lenne,online csak manual váltó van?
Itt már volt róla szó, a max beállítás legfeljebb videókészítéshez és screenshotokra jó, ingame nyugodtan visza vehetsz egyet-egyet, hogyha az fps az elsődleges. Cockpitből a fele se látszik azoknak az effekteknek. Ráadásul a kinézet eléggé izlés dolga, szerintem neked kell eldönteni, hogy mennyi kompromisszumot vállalsz, hogy jó legyen az egyensúly. Ha majd végre megjelenik az AMD varázsdrivere, azután újra visszateszed maxra. 😊
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.13. 08:33:13

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

BooMiller
Ne a földön😊 de akkor olvasgass tunning topicot vagy akármit ez itt nagyon off.

A 15.4 az a Beta driver ha jól tudom,azt már feltettem rég.Nagyon kezdő vagyok még ebben,hol tudom húzni a processzoromat?
Ui.:Köszönöm,hogy segíteni próbálsz.
Utoljára szerkesztette: ergepard, 2015.05.13. 08:28:02
BooMiller
Jó de te brutál felbontást használsz😊

BooMiller
Legjobb amin felröhögtem(inkább sírni kellene) másik fórumban "el si adom az AMD kártyám mert mekkora köcsög az AMD hogy ilyen szarul megy rajta) Nvidiás bőrönd azért elérte a hatását a 80 alatti mezőnyben😊

Nekem erősebb amd-van de az sem bírja a maxot,így médiumon esőben is használható ennyi .
Nincs mit ezen sokat agyalni.
Próbálgattam eleget ezen része valóban még optimalizálatlan,vagy csak amd-re,nem tudom .
BooMiller
Probald ki a 15.4-rt ha még nem tetted, ha alapon megy a proc húzd meg rendesen😊)

Valaki kérem leírna egy beállítást erre a gépre?
I7 4770k PROCESSZOR
Amd Radeon r9 280x Toxic 3gb edition VIDEÓKÁRTYA
16 gb MEMÓRIA
z87 pro ALAPLAP

Ha minden beállítást maxosra rakok akkor csak 35-45 fps-em van,rajtnál pedig 20,gondolom mivel nem jól optimizálták AMD-re.
Előre is köszönöm!
Neked kel eldönteni.
Én ha ott tehetném vissza kérném a pénzem ha nem is nagyon sokat tettem bele de kár volt,jó én volta a hülye mert hittem benne hogy majd idővel,de nem .
Igaz az még mindig alfa béta vagy a tök tudja mi alkar lenni.
Tény hogy ott a legjobb az AI ,de ennyi számomra a többit nekem nem sokat ér ,"simbin update..."
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.13. 08:14:22
BooMiller
Public szervernél azért jobb az AI😄DDDD

Nem flémelni akarok, de a nem tökéletes AI miatt felmerült a kérdés: ez vagy a R3E? Mert annak sem rosszabb a FFB-je és a fizikája, van benne tartalom bőven, viszont talán most ott a legjobb az AI.

BooMiller
Aztan erkezik a bananos hogy o veri a 100%-os AI-t ja segitsegek bekapcsolva plust a retek tudja mi kapcsol alapbil ha banannal mesz. Megy gondolat sokan az AC- ra mondjak hogy sin auto😊))) kerdezem akkor ez mi?

BooMiller
Problema az hogy a tobbsegnek/bananosoknak ez jo, elmondom mert. Megszoktak a utolso helyrol nyerek 1 kor alatt😊)) Teljesen jo addig a pontig amikor egy szimes felrakja 95% vagy fole, jon a gond eltero fektav mert o segitseggel fekez. Kiprobaltam beraktam a segitseget egybol ott a fektav😊 Plusz a tobbi amit irtatok. Arril nem is beszelek hogyha lemesz a palyarol alig valtozik a tapadas pfff ok meg 20 metereket vagnak lol. Innentol lenyegtelen mit szamol nfs.

lac coo
Nincs mirol beszelni, amig ilyen otvar az aI, teljesen mindegy mit rakok fe: 😊))
Ttudom majd javitjak....... 😊

Nem akarok én lenni a nagy megmondó de ,barcalacival teljesen egyet értek és valóban jól mondja.
Teszteltem eleget online is.
Ha slicket raksz fel szakadó esőben(nem automatán van) akkor semmi esély az autózásra.Pl FA-val el nem tudsz indulni....
Legegyszerűbb a FA-ra vagy valami nyitottra rakod ott mindig látszik mit tett fel az automata vagy épp te mit választottál.
Nyilván ha picit esik más más a helyzet és automatán van akkor variálja de szerintem nagy gond nincs,vagyis mégis van valami de ez lehet csak ilyen,amit észre vettem és le is írtam.
Köd(fog) esőgumi kell ,hogy ezt miért így találták ki nem tudom,na persze itt is csak 5-6 körig jó majd túlmelegszik és lassul ,de legalább nem csúszkál mint a slick,persze mediomon ,vagy intermedien,nem próbáltam,mivel az nincs minden opciöban.
Én azt mondom nem oly rossz a helyzet ezen a téren ,mint ahogy laccoo lefesti,mivel igazából nem is tudta épp mi van fenn csak leírta a véleményét,úgy hogy nem is látta szemmel mi van fenn..
Nem mondom hogy nem lehet benn e hiba ,bug,de nem rossz.
Az AI más téma ,neked felrakja az eső gumit ők meg rongyolnak slickkel mint barom,de gondolom itt is így egyszerűbb volt így vagy ez is bug
Szerintem az a gond az AI-nál nem tudták az átmenetet leszimulálni elég jól hogy mikor esek vagy épp elállt hogy is legyen itt én is érzek nem kis "problémát...

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.13. 06:53:12
Ennél nem divat, mint a másik játéknál, de azért itt is lehetne egy kicsit rugalmasabban kezelni a dolgokat. Kint van az 1.0 vagyis már az 1.2, most lehet reménykedni, hogy még polírozzák, simogatják és néha dobnak valami koncot újdondágként, hogy ne únja meg és ne haragudjon már a tisztelt vásárló. Úgy tűnik van az 1.0 után is élet. <#awink> Én már láttam v1.1.6-os veziót is már valahol. <#csodalk>

lac coo
Jah, mondjuk az is lehet !
De nem fikabol raktam be, csak buli, picit azert szogletes de jol mukodik .
Ami viszon botrany, hogy ha leesik egy ekkora eso, az AI siman tovabbmegy szaraz tempoval.A kis vizen meg en is tartom a tempojukat, de itt mar nem, ergo ez igy botranyosan hasznalhatatlan.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.13. 06:14:22

Alexease
De ezen biztos rendes slick van? Nem vagott slick vagy hasonlo (utcara/palyara is hasznalhato)?
Probalj ki egy GT3-as vagy rendes nagy formula slicket.
barcalaci84
kb egyébként úgy van megcsinálva mint a CM f1-ekben...h megéri váltani nagyon a másik gumira, meg jókor kell, de azért nem akarják elvenni a játékos kedvét...😊
barcalaci84
én fordítva próbáltam eddig , esőpgumival szárazon😊 túlmelegedett és érezhetően szar volt csúszkált...
de esőben slickkel tényleg vicces h körbetudsz menni nagyjából😊
mondjuk én múltkor nem nagyon bírtam a clioval, állandóan felúszott egy apró fékre is...
lac coo
Lehet nem ennyire de elegge 😊)) Probald ki....slickel nem lenne szabad meg ugy evickelni sem ....
De mindegy ez ilyen, buli 😊 Nem kell mindig a get real ! 😊

barcalaci84
esőgumival is így csúszkál?
lac coo

Szerintem itt mindegyik jó minden időben, hogy az Ai tudjon menni kerékcsere nélkül 😊)) Az esőgumi pont ugyanígy csúszkál ...

barcalaci84
hidd el minden autónál a gyári setupnál az alapgumi úgy van írva h időjárásnak megfelelőt rak fel...ha nem esik akkor valamelyik slicket de light rainnél is már rakja az esőgumit...
hülyebiztosra csinálták😊
ha inkább esős a verseny akkor is az esőst rakja... legalábbis én így vettem észre

mondjuk bármi megtörténhet itt az is biztos😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.12. 23:16:48
lac coo
szerintem száraz gumi volt de majd ránézek 😊))
eső guminak szar 😊

ez verseny volt, napsütéssel indult majd esett ...
Persze itt már bármi lehet 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.12. 23:10:36

barcalaci84
alapból az esőgumit rakja fel a gyári setup mindig ha esős időt állítasz😊
na próbáld ki tényleg slickkel, kíváncsi vagyok ...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.12. 23:05:55
lac coo
mittudom én ,a gyárit 😊 Van többfajta ? 😊

barcalaci84
és milyen slicket raktál fel? 😊
lac coo
Nem rossz csak olyan kicsit egyszerű érzés ....

nyuny01
Gondolom fülég ért a szád. <#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

lac coo
A slick jó viharban 😊))
kormánykijelzőt ne nézzétek ,mag van bolondulva replay alatt 😊)

BooMiller
Oo es lehetne sorolni, ez nem is gond hanem hogy milyen utemben fognak fejleszteni ha fognak... Csak azert mert par evig par ezer ember tesztelte es eleg bugos ahoz kepest. Ahogy latom rettento sokmindent akartak bele rakni, a vegen meg elkezdtek kicsit butitani.. De tobb ev teszteles utan nem megy rendesen online...

+1
A dashmeter pro valóban nagyon jó, nálam wifin semmi lag nincs. Egyébként én nagyon szeretem a HUD Dash-t is amit Barcalaci is említett, AC-hez unlockoltam is, nem volt drága az sem. Nagyon jó analóg műszerfalat lehet vele csinálni pl BMW-hez szinte mint az igazi 😊
Egyszerre több eszközön is képes működni mindegyik.

Van értelme megpróbálnom a játékot,egy Thrustmaster Ferrari Challange kormánnyal,4 éve vettem,kormányon van a váltó,nem tudom mennyire alkalmazható és kezelhető.
Nem azt mondtam, hogy ennyire egyszeru. Csak annyit, hogy a kulonfele kutyuk kozotti kulonbsegek hangsulyozasa helyett eszre lehet venni mennyi mindenben hasonlitanak. Az elony, hogy sok eszkozon fut egy software, nem hatrany. PC master race ide vagy oda.

Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenhol copy paste legyen. De alternativ menu layout, esetleg mas default assist nem az a meretu kulonbseg, amire egesz mas jatekot kene designolni, minek?
Nem maga a szerver indítás a lényeg, hanem a versenyzés (racing game), de így kivel , mivel, hogyan? Se AI-val, se haverokkal? Hotlap game?
Na ezért jó az iRacing ott ezek megoldja más a pénzedért.....<#wink><#nyes>
Na meg persze még az AC<#hehe>
Ígérem utoljára, mert nem akarok trollnak tűnni.<#vigyor><#vigyor>
Összefoglalom az általatok leírt tapasztalatokat. Az AI nem igazán jó, szervert nem nagyon lehet indítani. <#fejvakaras> <#nemtudom>
Azért egyelőre meg lehet érteni Ra1n hozzáállását.<#hehe>
lac coo
Az esőgumi érdekes, teljesen ugyanúgy csúszik mint a slick, és 90 fok az ideális hőmérséklete 😊))

macleody
Ez a dedikált szerver cucc nekem magas. Hogy a francba állítom be, hogy melyik pálya, milyen autó... Elindítani elindítom, 127.0.0.1:9000-nél látom is a weboldalon, de kb ennyi.
Gadfly13
Háát szervert nem tudunk indítani. A dedicated úgy ahogy van meghalt 😊, saját gépről, meg kb. 9. próbálkozásra sikerült, de azt meg volt aki nem látta. Mondjuk az online lobbyt sem tölti be mindig....vmi lehet a háttérben. Majd legközelebb.

simraceseries.com

lac coo
De amúgy egy 10 000 Ft-os tablet lazán viszi .

barcalaci84
az ilyen arra jó h megtudd h kell -e neked a dashmeter pro...nekem egyelőre nem , mert tablet nincs , telefont meg kicsinek érzem😊
de 2500FT-t megér a dashmeter pro ebben egyetértünk...legalább az AC-s és a PC-s egyben van😊
lac coo
az jó ha laggol egy kijelző 😊)9

Én kipróbáltam minden ilyen vackot, kétszázezres géppel játszunk, százezres kormányokkal, nehogy már az a 2500 Ft legyen a sok egy jó androidos cuccra 😊))
Márpedig a Dashmeterpro-nál nincs jobb ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.12. 20:13:44

barcalaci84
ja nem 7x annyit ír😊
Hey,
that was the main reason, why I'm working on a new reader update.
I don't know exactly why these lags are occuring, but the app itself does not seem
to be cause.
The main difference between AC and pCars data is the amout.
pCars produces 7x more data than AC, that might be the cause why it can come to lags
under some circumstances.

de h mik lehetnek ezek az adatok azt nem tudom😊