19801
  • Alexease
    Javitottak nehany dolgot (a log a forumon), belenyultak az FFB-be is, kicsit jobb lett, de alapbol "elrontottak";) Rossz erteket rtak valahova, 10%-os tyre-force-szal kell hasznalni. Vagy valami ilyesmi:)
    A toltes kiakadas uj, nekem is csinalja.
  • sertrex #13447
    Milyen frissítésre gondolsz? Az 1.4 volt az utolsó.
  • barcalaci84
    nem voltam pár hétig, látom jött pár frissítés is...
    gondoltam megyek pár online versenyt... de h minden második versenynél a loadingnál beakad a játék azért kritikán aluli...az ffb is megváltozott?
    volt valami javulás is a patchekkel vagy ez már csak egyre szarabb lesz?:)
  • sertrex #13445
    Ők az SMS.
    Természetesen az alkalmazottak nincsenek itt feltüntetve. Még az is lehet, hogy az alkalmazottakat a WMD-hez veszik fel.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.06.24. 18:17:29
  • SityiSXT
    Ezt találtam, de ez sem mond sokat róla. Állítólag a most zajló munkaerő-felvételekkel bővülnek olyan 100 fő körülire.
    Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.06.24. 17:47:37
  • Adam Jonas
    Hány főből áll az SMS egyébként, nincs valami infód róla?
  • SityiSXT
    A 2.0-s verzió tervezett changelogja. Nem, ez még nem a Project Cars 2, csak az 1.
  • ElNano
    Az ilyen túlbiztosított hülyeségektől mindig kiráz a hideg. Van egy másik oldal is, ot p. személyi okmányok másolatát kell feltölteni ahhoz, hogy vásárolhass. Nálam az ilyenek azonnal felejtősek, akkor már inkább a Steam, amennyit én premier játékokat vásárolok, simán kipengetem a teljes árat azokért.
  • Screenracer #13440
    Én megadtam a kártyásmobil számomat neki. Abból vajon mit süt ki egy adathalász? :DDD

De csak azért kéri el, hogy visszahívjon, bemond egy négyjegyü kódot amit be kell írni az alsó négyzetben, hogy biztos te vagy aki a Paypalra akar bejelentkezni. És onnan enged tovább Paypalra, ahol már a megszokott módon jelentkezhetsz be.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.24. 10:08:28
  • lac coo
    biztos jó, csak én vagyok parás, de egy akármilyen oldal ne kérje már előre a telszámom, meg a kártya kódját, anélkül, hogy a paypallon lennék :)))
  • Screenracer #13438
    Sokan innen vették a CARS-t is. Én is vettem már valamit innen, de most nem tudom fejből, hogy mit. De ha probléma lett volna, arra emlékeznék. :))
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 18:14:10
  • Timbu
    Ez mennyire megbízható oldal? Hogy tudja ekkora kedvezménnyel adni?
  • lac coo
    En megveszem elore mert kell a femdoboz furoszaraknak, a Carse nem valt be :)
  • Danecay
    Én ez esetben is maradok inkább a post order-nél :)
  • Alexease
    KOSZI! Ennyit azert mar tuti meger;) Amugy is minden paratlan evben veszem meg, eppen most lenne aktualis.
  • SityiSXT
    Vicces olvasni egyesek véleményét a bejelentés kapcsán...
    Egy pillanatra lépjünk ki az átlagos játékos szerepéből, és vizsgáljuk meg a dolgot más oldalról is. A standard AAA címek esetén a kiadók finanszírozzák a játékokat, és naív lenne azt gondolni, hogy ha kijött mondjuk a Call of Duty új része, ne feküdne rá rögtön(!) az új részre a fejlesztőstúdió. A CoD olyan szempontból is jó példa, hogy az egyes részeket ha jól tudom, 2-3 fejlesztőstúdió készíti, és "rotációs" alapon jönnek ki az új részek, ergo az egyes stúdióknak 2-3 évük van az új rész elkészültéig. Csakhogy ez sokak számára nem feltűnő, mivel az Activision nevéhez kötik a sorozatot, az meg minden évben kipakol egy részt, ergo a folytonosság megvan, átlagos bamba gamer meg nem foglalkozik vele, melyik stúdió kalapálta össze az aktuális részt.
    A Slightly Mad Studios nem bújt kiadó mögé, ők nyílt kártyákkal játszanak. Ahhoz, hogy kijöjjön a Project Cars 2 mintegy 3 év múlva, már most neki kell feküdni a dolognak. Csak mivel itt nincs kiadó, amelyik elmaszatolja ezt a dolgot, valamint marketing-szakértők siserehada, hogy megszakártsák, mikor kell az ilyet bejelenteni, így ők megtették az első lépést, nyíltan. Nem kell emögé olyasmit látni, hogy magára hagyják a frissen megjelent címüket, meg ilyesmit - az érdemi munka úgyis később kezdődik, most inkább a szervezés zajlik. Addig a többiek reszelik tovább az első részt.
    Ami pedig a bugokat illeti, említenék pár címet: Battlefield 4, The Witcher 3, Watch_Dogs, Assassin's Creed: Unity, Batman: Arkham Knight, Assetto Corsa, The Crew, Carmageddon: Reincarnation, Mortal Kombat X, Dying Light... Mind meglehetősen bugos volt megjelenéskor. És persze még lehetne sorolni az ilyen bogárfesztivál rajtokat. Egyszerűen a mai játékok olyan komplex rendszerré váltak, hogy egy alapos tesztelés sem feltétlenül mutat meg minden hibát - aztán jön a nagy és őszinte csodálkozás a fejlesztők részéről, hogy és ezt most hogy? Kedves játékostársaim, annak az időnek, amikor egy-egy gamer újságíró szétcikizhetett egy-egy játékot egy-két apróbb hiba miatt már kb. 10 éve vége! Ma már hatványozottan igaz az a mondás, hogy egy programot nem lehet befejezni, csak abbahagyni. És persze a családot etetni kell, a számlákat kifizetni - végsősoron a fejlesztő is csak ember, a stúdióvezető is, és bár ott a játék iránti szenvedély (mert azért józan ésszel ilyesmibe belevágni... :DDD ), de ugyanakkor üzlet és megélhetés is egyben.
  • Screenracer #13432
    Első körben kikapcsolnám a Steam felhőt. Ha még nem tetted meg. Ha igen. Áj dunno. :))
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 15:29:16
  • Screenracer #13431
    Te lehet. De én....? :))
  • ElNano
    Na, tessék. Nekem soha nem csinál ilyeneket. Ezek mind egyéni user gondok-problémák szerintem.
  • bpeti72
    sziasztok
    Azt tudja valaki miért lép ki majdnem minden verseny után a játék magától? (steam letöltés)
  • ElNano
    Egy-két kanyar meg tud azért tréfálni, a FB-t eléggé dobálja az aszfalt. Az tény, hogy a pálya kb. 90%-ban padlózol. :D Szerintem az említett 3 másik pályán is könnyedén el lehet picsázni az AI-t.
  • Screenracer #13427
    Na jó. De ez nem is a legnehezebb pálya, talán, ha egy furfangos rész van rajta, a többi részen formulával full gázon végig lehet menni. :))
    Csináld ezt meg Monacoban, Nürburgringen, Hockenheimen! :DDD
    Amúgy én is szeretek itt száguldozni. Még gokarttal is nyomattam itt. :))
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 14:50:49
  • ElNano
    Volt itt pár hozzászóló, aki kifogásolta, hogy köröket kap az AI-tól. Na most ha ettől az AI-tól valaki köröket kap, akkor talán ne a játékban keresse a hibát, csak ezt akartam szemléltetni.
  • Pitti
    Star wars pod racer
    tök jó ahogy 200méteren 300-at versz a többire, egy körön 15 előzés tök valós...
    Mondjuk én örülnék, ha ilyen lenne élőben a Forma1
  • ElNano
    A "játszhatatlan" CARS 18 körös versenyen, AI 100%-on, helpek ki. Annyi az összes gáz, hogy az AI még 100%-on is könnyedén verhető, ja, meg lekőrözéskor is "versenyeznek". De ennyi a probléma.

• Pitti
    Persze ez is igaz, és logikus is
  • Screenracer #13422
    Még nagy LFS időszakomban tapasztaltam meg a nyár hatását a szimulátorozásra. Nem mondom, hogy teljesen leáll a dolog, de alaposan megcsappan.
  • Pitti
    Nagyon csalóka ám, hogy milyen élet van a topicban. A GTR Masters fun futamain mindig teltház van (24 ember). Függetlenül attól, hogy egyik fórum AC topicjában sincs egyetlen hozzászólás se, ...se futam előtt se futam után, ...se pro se kontra, ...se éljenzés se anyázás...semmi.
    Valamint a GTR masters rank listában 285 embernek van mért köre valamilyen kombóval, és látszik, hogy minden nap jönnek újak új idők új rekordok...
    Szinte minden este felmegyek valamelyik nyílt AC szerverre ahol sokan vannak, és mindig találkozom magyarokkal is. (Néha olyan intelligens gárda jön össze, mintha szervezett bajnokság lenne)
    Szóval számomra is érdekes, hogy a topicok üresek, de hidd el, hogy nagy élet van... Igaz lehet ez bármi más játékra is.. iracing topicban sincs nagy élet, pedig biztos azt is tolják sokan.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.23. 11:31:28
  • Onikaan #13420
  • Screenracer #13419
    ITT
  • Alexease
    A CARS2 "bejelentese", es foleg az ismetelt "befizetes", kicsit azert szerencsetlenul jott ki, valoban varhattak volna vele, legalabb addig, amig elkezdik valoban hasznalni az emberek a CARS1-et. Vagy legalabb addig, amig hasznalni tudjak:D

De az legalabb 2-3 eves fejlesztes lesz megint, valszeg nem arrol szol, hogy jovore kitoljak a kettest;) Eleve meg akarjak duplazni a tartalmat, hogy a kozelebe ferkozzenek a konzolos cuccoknak, plusz a rafekszenek a "murvas" iranyvonalra.
  • Alexease
    51%-os kedvezmeny?! :) Hol?
  • b-type
    Nem tudom, nem szoktam nézni, csak most ránéztem az AC-ra meg a Pcars-ra, az AC-ban az arány 1/8, a Cars-ban 1/4 elégedetlen. Az említett Dirt Rally-nál (amit mindjárt meg is hajtok :D ) ott 1/13 az elégedetlen.
    Sztem már az 1/8-d is figyelmeztető, mert minden 8. vásárló nem feltétlen veszi meg a következő produktumot.
    ...és a Cars-nál a minden negyedik vásárló elveszítése viszont nekem nem fest rózsaszín képet a következő rész bevételi reményeihez.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.06.23. 10:12:55
  • Screenracer #13415
    Tudom, hogy elemebaj, de azt hiszem idén megveszem az F1 2015-öt. Tavaly úgyis kihagytam. Az ideiben benne lesz a tavalyi is és elővételben 51%-os kedvezményt megér(?).
    Ha tetszik, akkor talán a Dirt Rally-ra is áldozni fogok, ha több tartalom lesz benne.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 09:45:20
  • lac coo
    A Steam ertekeles semmire nem jo, NFS tobbet kapott mint Cars de meg a bukasnak mondhato CM F1 is...
    Valojaban nem is tudom van e jatek Steamen 80% alatt.
    90% felettiekre erdemes figyelni az mar ritkasag, pl CM Dirt Rally 92% !
  • Screenracer #13413
    A háromnegyed az háromszor több, mint a negyed. :DDD
  • b-type
    részemről béke van meg nyugalom :)
    Majd kiderül mennyi jön össze a második részre, azért a steam értékelések negyede(!) negatív, egy millára kivetítve az sok csalódás szvsz.
  • twinr
    simcade az olyan mint a félig terhes? :D
  • Screenracer #13410
    Augusztusban lesz először esedékes egy "fizetés", majd akkor derül ki. Az meg törvényszerü, hogy vannak akik csalódnak, mást vártak, stb...
    A bugokat hibákat senki se díjazza, én se. De akkor valószínüleg nem igen ülnék le hosszabban játszani semmivel. A Le Mans futam szerintem korai volt a játék ismeretében, hogy a vártnál sokkal több a bug, hiba, hiányossság. És vegyük figyelembe, hogy itt a nyár. Ez a műfaj majd szeptemberben-októberben fog újra éledni. Egy ideje nincs fun futam. Ez annak is betudható, hogy bugos, hiányos a játék, nincs még kész a dedikált szerver se. De nem igen van élet AC topikba se. Szerintem ez azért erősen inkább a nyár beköszöntének tudható be igazán. Majd őszre talán több minden a helyére kerül. Tehát addig béke.
    És bízzunk benne, hogy SMS rovartalanít a nyáron. :D
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 09:09:13
  • b-type
    Nektek mennyi jött vissza pénzben? Mert végül is ezen lehet jól lemérni hogy mennyire sikeres szvsz, ...azt kell mondjam hogy valami nagyon meggyőzőt kell mutassanak hogy én újra megvegyek tőlük játékot. :(
    ..egyszerűen nem használom. Oké én problémám, mást vártam. De sokan mások sem fogják megvenni, és olvasva az SRS FB oldalát a Le Mans-i futam alatt volt aki pit bug miatt esett ki, és 5 versenyző ért végül célba. Jó kieshet az ember ilyen hosszú versenyen internet szakadás miatt is, benne van, de ez a játékkal összefüggő dolog. Végül 14-n kvalifikáltak, ami ahhoz képest hogy ez az egyetlen játék tudja a Le Mans-i pályát a játék részeként sötéttel, sztem kevés.
    Nem tudom a fun futamok még mennek a topikban?