19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
endy papp #13248 Na igen, ők is tudják mitől "döglik a légy"...... 
-
Azert okosban csinaltak, mert az ingyenes bejelentes 1-2 nappal a DLC megjelenes utan volt, ugy mar belecsuszott nehanyezer "felesleges" (megvette a Full Member+) vetel is:))) -
SityiSXT #13246 Azért nem egészen "csak úgy". Ian Bell anno mondta, hogy azok a DLC-k, amik WMD pénzből voltak finanszírozva, ingyen járnak a WMD tagoknak. Annyi finomítás történt, hogy Full Member státusztól és fölötte. -
endy papp #13245 Na mégis csak tudták hogy nem akartam megvenni ezeket a DLC kocsikat,ezért oda adták "csak úgy".........mégsem kellet érte pénzt adnom. 
Persze túl éltem volna nélkülük is......
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.11. 17:52:12 -
naja, pedig van kormány topik :D -
MooneyR #13243 + az a led rpm is lemaradt róla úgy látom.
Azért én kiváncsi vagyok rá, hogy mennyivel finomabb működés közben a kormány meg a váltó.. az ára az húzós, én olyan 100-ra tippeltem volna váltóval együtt. : ) -
Számolni sem tudom, hányadszor fordult kormánytopikba a PC. :-) -
Ha azt veszed, akkor ez a kormány egy moddolt G27. A 189 € azért reális árnak tűnt, az előbbi dolgot figyelembe véve. De ez így, hogy még a G27-nél is drágább egy 10-essel, plusz H-váltót is vedd meg külön 20k HUF-ért, meg az XBOX One-os verzión hiányzik 3 gomb + a narancs tekerős cucc...ez így már mindenképpen röhejes. -
Screenracer #13240 Az még benne lehet, hogy a hivatalos Logitech oldalon mindig magasabbak az árak, de akkor is jó esetben 100 körülig megy csak lejjebb. Viszont megélénkülhet a használt piac. Érdemes lesz nézni, hogy mennyi G25/27 lesz eladó majd a PH-n. És esetleg az akciós kiárusításokat is érdemes lesz figyelni a Mediamarktban is, például.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.11. 12:20:06 -
Ez igy valoban felejtos:) Legalabbis gyors potlasra es cserere nem egyszeru megoldas. Bar varhato volt, hogy az elozetes arak gyanusan "olcsok". -
Fernandooo #13238 Én elvileg vásárlás előtt vagyok, nagyon kinyírtam már a DFP-met, de fogalmam nincs, hogy mit kéne vennem helyette. Még egy DFP kizárva, a nagy testvére a GT is, mert ha már veszek valamit, akkor nem ugyanazt, vagy majdnem ugyanazt szeretném. Ebben bíztam eddig, de ennyi volt, én hülye azt hittem, hogy tényleg 60-ért odaadják. :D Szóval lehet, hogy mégsem állok vásárlás előtt. :D (Amúgy is fintorognék nagyon, ha ennyi zsetont ki kellene adom egy szaros játékvezérlőre.) -
Screenracer #13237 Így már az ár-érték arány se billen a Logi felé. Legalábbis, ha vásárlás előtt állnék, akkor inkább szíjmeghajtású kormányt vennék ennyi pénzért. De ez csak az én szíjas kormány mániám. Biztos vannak, akik a fogaskerekeseket tartják jobbnak.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.11. 11:54:44 -
Screenracer #13236 Jogos. :)) -
akkor már inkább ~20 ért egy ilyen :D -
Fernandooo #13234 Én már el is felejtettem. Felezzék meg ezt az árat, az lenne kb. a reális. Tudom, nem fogják, meg csóró magyar, de ez szerintem mindenhogy lehúzás. -
Ez így igen, kicsit öngól lesz a Logitechnek - főleg, hogy 120 ezer Ft-ba még a H-váltó sincs benne. -
Screenracer #13232 Háááát! Igazából. Link
19.199.- Ft.
127.999.- Ft.
127.999.- Ft.
Ez így, egyre felejtősebb.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.11. 11:36:37 -
Fernandooo #13231 Ára: 400 dolcsi, mai árfolyamon kb. 115 ezer, szóval ez úgy felejtős, ahogy van. -
Screenracer #13230
Újabb fejlemények. G29 Driving Force PS3, PS4 és G920 Driving Force XBOX ONE-hoz és PC-hez.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.11. 11:13:43 -
Screenracer #13229 Próbáld ki és mondd el. :DD -
Timbu #13228 Ha refundot nyomok a már megvett DLC-re, akkor mi lesz? :) -
SityiSXT #13227 Az SG fórummotorja hülye - beszúrt egy sg.hu/forum/tema/ szöveget az igazi lik elé. Helyes link. -
Screenracer #13226 Az igazság az, hogy nem vagyok túl gyors és ahhoz, hogy legalább a Top 25-be kerüljek, sokat kell melóznom. Túl öreg vagyok már ehhez. :)))
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.10. 16:57:09 -
Fernandooo #13225 Én sem bújom nonstop, de azért néha kedvem van megnézni, hogy a cimbik hol miket mentek, és adott esetben státuszba is kerülhetek. :D De amúgy tényleg nem annyira fontos, bár azért teljesen jó, hogy van. Na. :D
-
Screenracer #13224 Szerintem már meg is gondolták magukat, mert nem él a link. :DDD
Én már megvettem. -
SityiSXT #13223 A WMD tagok Full Member és afölötti státuszú tagjai ingyen megkapták a Racing Icons DLC-t. Eddig nem jutottam el odáig, hogy megvegyem, de így már nem is kell. -
Screenracer #13222 Mostanra egy kicsit már veszített a fontosságából a leaderboard, legalábbis nálam, mert már csak TT és Driver Network időket lehet rajta megnézni. Az meg "arcade". :DDD
Play the Avon Tyres British GT Championship in Project CARS!
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.10. 16:39:52 -
Fernandooo #13221 Ja, sokkal használhatóbb lesz, mint az eredeti. Itt legalább rá lehet keresni játékosokra, importálható az összes barát. Nem is értem, hogy ezt az eredetiben miért szüntették meg, hiszen ott is kereshetőek voltak jó darabig a nevek, most meg ha valakire rákattintasz, akkor nem minden időeredményét látod, hanem a Steam profilját... -
Screenracer #13220 :)))
Kicsit többféleképpen lehet benne turkálni. De egyébként arra épül.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.10. 15:47:36 -
Tartalomra ugyanaz, mint a gyari (CARS Leaderboards), csak szebbb es szinesebb.
A 9! masodperces Monza rekordhoz van ghost, kivancsi vagyok hogy csinalta?!:))))
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.06.10. 15:44:42 -
Screenracer #13218 Project CARS PC Leaderboard Béta!!!! -
Fernandooo #13217 -
Screenracer #13216
-
PSplayer #13215 Szerintem ne akarj okosabbnak latszani, mint amilyen vagy.
"Ha a leaderbordon nem látod, akkor miért TT-t írsz? Úgy tudom készül egy olyan nyílvános leaderboard, amin majd látszani fognak az ilyen és hasonló adatok, de egyelőre csak a WMD tagoknak van olyan, amiről le lehet olvasni. :)) WMD leaderboard"
Ez tenyleg vicces ugye.? XD Amugy TT ban nincs leaderboard? :) Keszul ez a hulladek vagy nem jelenleg loszart nem jelez a lista csak annyit ki mivel megy kormany vagy kontroller. Simulatorban ez normalis jelenseg gondolom. WMD tag.. na ne rohogtess.
Utoljára szerkesztette: PSplayer, 2015.06.10. 15:08:10 -
Screenracer #13214 Szerintem magadnak segítesz, ha pontosabban fogalmazol. Feltéve, ha segítségre van szükséged és nem csak kötözködni akarsz, mert ez is kérdéses a stílusodból itélve. ;)
Ha a leaderbordon nem látod, akkor miért TT-t írsz? Úgy tudom készül egy olyan nyílvános leaderboard, amin majd látszani fognak az ilyen és hasonló adatok, de egyelőre csak a WMD tagoknak van olyan, amiről le lehet olvasni. :)) WMD leaderboard
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.10. 15:00:01 -
PSplayer #13213 Probalom, de bugos az sg. Amugy felsorolas volt amit irtam.
"Ráadásul a segítségeknek semmi köze ahhoz, hogy TT vagy quick race vagy bármi, mert az a HUD-hoz tartozik és ha egy pillanatra külső nézetre váltasz, akkor a Moteken láthatod, hogy milyen segítségeket jelez."
Segitek, a leaderboardsra gondolok, nem latom ki mit hasznal (abs stb). -
Screenracer #13212 Próbáld nagy betűkkel kezdeni a mondataidat. Próbáld meg a mondat végén a pontot, a kérdőjelet vagy egyéb írásjeleket használni. :)
Például így: Pit animáció? Segítségek jelzése, Time Trialban hol van?
Ehhez képest ezt te így: "pit animacio, segitsegek jelzese time trialban hol van?"
Ez kábé egy gondolatnak tűnik. Ráadásul a segítségeknek semmi köze ahhoz, hogy TT vagy quick race vagy bármi, mert az a HUD-hoz tartozik és ha egy pillanatra külső nézetre váltasz, akkor a Moteken láthatod, hogy milyen segítségeket jelez. Vagy kapcsold ki az összes segítséget és nincs vele több probléma. :DDD
A pit animáció, majd egy későbbi upgrade-ben lesz, ha teljesen elkészül. De már erről is volt itt korábban szó. :)
"A handbrake dolog meg...mit mondhatnek, par evig teszteltek, de valahogy kimaradt."
Erről meg annyit, hogy az egész játék készült pár évig és ahogy a többi másik hiba is, ez se szándékosan lett hibásan beletéve. De erre vannak patchek.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.10. 14:26:50 -
PSplayer #13211 Akkor ismet
"pit animacio, segitsegek jelzese time trialban hol van?"
erre te "Time Trialban nincs pit, nincs üzemanyagfogysztás, nincs napszak és időjárásváltozás."
Nagyon probalkozol de megint elneztel valamit XD
A handbrake dolog meg...mit mondhatnek, par evig teszteltek, de valahogy kimaradt.
Utoljára szerkesztette: PSplayer, 2015.06.10. 14:01:07 -
SityiSXT #13210 Újabb apró érdekesség: így lőtték be a DLC autóinak fizikáját. -
Screenracer #13209 Time Trialban nincs pit, nincs üzemanyagfogysztás, nincs napszak és időjárásváltozás. Szándékosan, hogy mindenki hasonló körüményeken fussa a leaderboardos köröket. De írhatsz nekik. :DDD
Ez egy patch lesz, nem?
Most ez is ""Adjusted handbrake strength on vehicles which are equipped with handbrakes."" javítva lesz.
Ezzel mi a probléma?

státuszba is kerülhetek. :D De amúgy tényleg nem annyira fontos, bár azért teljesen jó, hogy van. Na. :D