Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.11. 20:53:49
Nyomom ahogy tudod ,de az elején még lövésem sincs hol lesz a vége 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ezen a BMW-n volt kipörgésgátló ???
50-60 azaz ötven-hatvan szaros százalézban használja ki a gpu-t.....
Gyakorlatilag szinte be sem melegszik a kártya....
a Clubsport pedálnál neked hmilyen értékre van állítva a játékban a brake sensitivity?
Habár ha abból indulok ki hogy az ac-nál is hiába húztam le anno,sokat nem segített annak idején.
Most hogy rendesen optimalizálták már vissza tettem magasabbra.
Én most is azt mondom lehet abban valami hogy az NV-ra jobban van optimalizálva,nem véletlen az ac-nál és itt sem az amd -logó köszön a képembe mikor elindítom a játékot...<#shakehead>#shakehead>
H váltóval elég nagy feeling a gép. <#vigyor1>#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.05.11. 18:28:08
simraceseries.com
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
SZERVER INDÍTÁS: 20:00 (2015.05.11. hétfő)
SZERVER NÉV: simraceseries (keresőbe ezt kell beírni, segédlet)
JELSZÓ: srs
AUTÓ:
BMW M3 E30 Group A
PÁLYÁK:
Hockenheim (Weather: Fog)
Zolder (Weather: Light Rain)
Laguna Seca (Weather: Clear)
IDŐMÉRŐ: 10 perc
FUTAM: 6 kör
Rajt: Repülő
Üzemanyag és gumi: Real
Sérülés: Vizuális
A szerver pontosan 20:00-kor lesz indíva, így csak onnantól lesz elérhető. A szerver csak lobby és időmérő alatt érhető el (futam alatt nem).
Akinek van kedve és ideje jöjjön! <#hawaii>#hawaii>
simraceseries.com
alig lassul, alig jobban mintha csak motorféket használnék
Az kb olyan mint naponta kiulni a temetobe mert szep viragok vannak 😊))
Ha valaki esetleg veszi a fáradságot, itt követheti az ismert hibák listáját és az esetleges megoldásokat.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.05.11. 16:48:49
Ja, es a Motion Blur is sokat szokott zabalni, meg lag-ol is, ha nincs eleg memoria sebesseg. Bar az segit a sebessegerzeten, tul elheto a hianya.
A kulonfele elelmosasok nem tudom mennyit lassitanak, de szerintem, versenykozben, cockpitbol, abbol sem latszik semmi (legalabbis nem lehet annyira zavaro az a nehany pixel, foleg, ha meg az fps is erezhetoen no vele).
Menetkozben, az autobol, ugy sem lehet latni az auto tukrozodeseket, eleg annyi, hogy dinamikus legyen a tererzet miatt. Az aszfalt tukrozodes hasonlo. Ugy is csak esoben latszik, de cockpitbol, versneyben, esofuggonyben csak tajekoztato jellegu😉
De a detailed Grass is felesleges, abbol sem latszik semmi.
Nos csalódás mivel semmivel nem fut jobban az fps sem lett több annyival hogy ez futás teljesítmény növekedést eredményezzen.
Így arra következtetésre jutottam mint az AC megjelenés után,ott hasonló volt a szitu.
Még kell ennek nem kevés optimalizáció mire elfogadható lesz.
Igaz száraz időben nincs különösebb probléma de ha egy csepp eső megjelenik már fele az fps.
Az AC-nál mikor megjelent Monzán 20 ellenfél fölött diavetíítés volt,most 26-nál is rendesen fut.....Ja igen a kettő közt eltelt kb 1 év.
Azért bízom benn itt is lesz valami hasonló javulás.
csak győzzük kivárni.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.11. 15:23:49
Ilyen lett látványra. Nagy különbséget nem látok, igaz kicsit se. 😄 Viszont az fps nem ment fel 59-nél magasabbra 2 kör alatt. Az előző beállításban láttam 67-et is menetközben. <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.11. 14:42:40
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Ehhez nem felnőnie kéne hanem megzuhannia....
És ilyen eredményt lehet elérni ezen a beállításon. És fps növekedést. 😊 Sajnos nem látszik a Shadowplay fps kijelzóje a képeken, de már rajtnál hozta az 50-es fps-t és csak jobb lesz, menetközben.
Szerintem látványban még így se rossz.
Jellemző a pcarsra, hogy hol azért baszogatnak engem, mert a Forzahoz mérem, és remélem, hogy a Forza 6 felnő majd hozzá fizikában, funckiókban, FFB-ben (kétlem) és, hát van aki szerint a pCars teljesen más közösségnek készül, hol meg azért szól valaki, hogy ez egy szar, miért is lenne ez szimulátor, sehol.nincs egy Forzahoz képest... 😄
Arcade szartól mindenesetre messze van, én rohadt mód elvagyok vele, AI kicsit fapad, de el lehet lenni velük, bugok vannak, patch lesz, ami elvileg (nem hivatalos forrásból olvastam), hogy az X1 verzión 4-7% javulást hozhat teljesítményben. Úgy legyen.
Mindenki kezelje annak aminek gondolja. Végre konzolon is van alternatíva, szerintem Forza/GT verő sok tekintetben (sokban nyílván nem), szerintem senkinek nem ártana, ha születne egy fasza kis driving multiplatform autós cucc.
Emlékezhetünk, hogy indult az iR (szektoridők meddig nem voltak, te jó isten....), az rF2, az AC... az Raceroom... Ezeket majdnem mind végigjárva szerintem a pCars a legvállalhatóbb premierre... (Persze tudom, nem evy kategóriában vannak...)