Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam Jonas
Az tényleg szar, adok neked helyette A10-5800K-t, mit szólsz hozzá? <#idiota> <#hehe>

5ghz-n ketyegő 3570k....😊
barcalaci84
mert gyenge a procid biztos ,vagy szar az nvidia drivere is 😊
Az szuper, a gtx 970-et 50-60% között hajtja...😊
barcalaci84
azért megnyugtat h mindenki elég érdekesen ment ezzel a verdával...azért jóval nehezebb menni vele szerintem mint az AC-ssal...ez sokkal virgoncabb, na meg ez a brutál rossz fék😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.11. 20:53:49
macleody
Na ja, azt már én is néztem, hogy a nyomorult bömös nem tekeri a gumit izzásig, de elintéztem azzal, hogy túl hosszú az egyes 😊 Ha rövidebbre vettem a váltót úgy sergett a kerék mint a villanyóra.
Danecay
Úgy értem,hogy játékon belül! Azért az egy kicsit blama ha egy olyan funkciót amit tud a játék és lehet paraméterezni is, hogy hanyas szorzóval számolja a játék, egész egyszerűen nem lehet monitorozni. Nehogy már egy kulső független program, alkalmazás kelljen használni egy olyan érték megjelenítéséhez amit számol a játék es a versenyzéssel kapcsolatos, mi az, hogy kapcsolatos, kozvetlen kihatással van rá!

Majd valaki egy invitét küldjön lécci ,mert tegnap sem láttam a szerót<#rinya>
lac coo
Én is csak szerencsére mentem, nem mondhatnám ,hogy bármit is éreznék a fékből 😊))
Nyomom ahogy tudod ,de az elején még lövésem sincs hol lesz a vége 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
még 3 kört mentem de inkább pihentetem , majd este megnézem hol kezdtek el fékezni , legfeljebb kaptok egy puszit hátulról ha nálam a hiba😊
lac coo
amúgy tényleg rohadt gyenge a fék ,mondjuk mindegyiknél, user nehogy leblokkolja 😊))
ezen a BMW-n volt kipörgésgátló ???

GTX 650Ti 95-98%. Viszont amit észre vettem (lehet plecebo), hogy sosem folyamatos a kép, és ha lejjebb veszem a grafikát, akkor sem jobb, csak kevésbé, olyan 80-85%-on használja a kártyát. Mintha sosem akarna jó lenni. Bőven 60 feletti fps-nél a sync-et bekapcsolva sem érzem folyamatosnak. Érdekes.
lac coo
Nálam maxon tekeri a 770-et, fütyülnek a ventik rajta 😊)

Apropó optimalizáltság...
50-60 azaz ötven-hatvan szaros százalézban használja ki a gpu-t.....
Gyakorlatilag szinte be sem melegszik a kártya....
lac coo
50

BooMiller
Biztos nincs tapasztalatuk GCN arhitekturaval😄D A konzolokra biztos más optimalizált😄D

barcalaci84
Laccoo!
a Clubsport pedálnál neked hmilyen értékre van állítva a játékban a brake sensitivity?
Köszi <#worship>asszem az lesz, egyenlőre lejjebb húzok pár értéket.
Habár ha abból indulok ki hogy az ac-nál is hiába húztam le anno,sokat nem segített annak idején.
Most hogy rendesen optimalizálták már vissza tettem magasabbra.
Én most is azt mondom lehet abban valami hogy az NV-ra jobban van optimalizálva,nem véletlen az ac-nál és itt sem az amd -logó köszön a képembe mikor elindítom a játékot...<#shakehead>
barcalaci84
hockenheimben mentem egy 3 köröst...én a hosszúegyenesben 150 es tábla előtt fékezek ők a 100 asnál
Gadfly13
Megnéztem most és meg lehet ezzel állni (mondjuk igaz, hogy nem ai ellen néztem) ill. elég könnyen blokkolnak a kerekek.
H váltóval elég nagy feeling a gép. <#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.05.11. 18:28:08

simraceseries.com

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Gadfly13

SZERVER INDÍTÁS: 20:00 (2015.05.11. hétfő)

SZERVER NÉV: simraceseries (keresőbe ezt kell beírni, segédlet)
JELSZÓ: srs

AUTÓ:
BMW M3 E30 Group A

PÁLYÁK:
Hockenheim (Weather: Fog)
Zolder (Weather: Light Rain)
Laguna Seca (Weather: Clear)

IDŐMÉRŐ: 10 perc
FUTAM: 6 kör

Rajt: Repülő
Üzemanyag és gumi: Real
Sérülés: Vizuális

A szerver pontosan 20:00-kor lesz indíva, így csak onnantól lesz elérhető. A szerver csak lobby és időmérő alatt érhető el (futam alatt nem).

Akinek van kedve és ideje jöjjön! <#hawaii>

facebook

simraceseries.com

V-Sync-t használtok? Nekem mintha bezavarna a kormányzásba. A hardware résznél sem tudom, hogy azok mik.
barcalaci84
gondoltam megyek pár kört az e30-cal...h kell ezzel m egállni , mert nekem kb 60 70 m-rel hosszabb a féktávom , mint az AI-nak?
alig lassul, alig jobban mintha csak motorféket használnék
Nem tudom, hogy volt e már?! FFB Tweaker Files
lac coo
Android, Daskmeter Pro app Assetto Corsa, PCars ......

Danecay
A gumik kopottságát, aktuális állapotát van mód valahol megtekinteni? Néztem az un. online telemetria résznél is de nem láttam sehol.

Akkor még egyszer: és az esetleges megoldásokat. Szó szerinti idézet tőlem a saját hozzászólásomból, vélhetően elkerülte kiterjedt figyelmedet. Dinamikus a dolog, jelenleg csak egy-két dologra van workaround, de idővel ez változni fog.
lac coo
A hibak listait minek nezegettni ? 😊)
Az kb olyan mint naponta kiulni a temetobe mert szep viragok vannak 😊))

Tom Shane Profiler - telemetria app realtime vagy utólagos kiértékelésre

Ha valaki esetleg veszi a fáradságot, itt követheti az ismert hibák listáját és az esetleges megoldásokat.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.05.11. 16:48:49
lac coo
Olyan kicsi a kulpnbseg, jogy alig venni eszre....

Alexease
Foleg ha nem nagy monitor es nem is FULL HD vagy 4K, mert tuti van, akinek mar az alatt minden szar😄DDD.
Ja, es a Motion Blur is sokat szokott zabalni, meg lag-ol is, ha nincs eleg memoria sebesseg. Bar az segit a sebessegerzeten, tul elheto a hianya.
lac coo
Mediumtol fepfele minden csak allokephez kell, talan a track detail ami jo ha maxon van.

Alexease
Cockpitben az is felesleges (hulyen nez ki😛), de nem hinnem hogy az annyit lassitana, az maradhat, ha valakinek az kell😉
A kulonfele elelmosasok nem tudom mennyit lassitanak, de szerintem, versenykozben, cockpitbol, abbol sem latszik semmi (legalabbis nem lehet annyira zavaro az a nehany pixel, foleg, ha meg az fps is erezhetoen no vele).
lac coo
Arra tipp, hogy nekem miert fagy ki ha be van kapcsolva shadowplay... ? 64 biten hasznalom .

lac coo
Se a lensflare.

Alexease
A tukrozodesek (Reflections, Enviroment Map) hova vannak allitva? Az valszeg sokat zabal, es szinte felesleges. legalabbis, szerintem LOW beallitason tokeletes.
Menetkozben, az autobol, ugy sem lehet latni az auto tukrozodeseket, eleg annyi, hogy dinamikus legyen a tererzet miatt. Az aszfalt tukrozodes hasonlo. Ugy is csak esoben latszik, de cockpitbol, versneyben, esofuggonyben csak tajekoztato jellegu😉
De a detailed Grass is felesleges, abbol sem latszik semmi.
lac coo
Ac nal a rossz aI ette meg a procit nem a grafika ......

Kíváncsiságból kipróbáltam 1920x1080 felbontásban a 5760x1080 helyett.R9 290x amd
Nos csalódás mivel semmivel nem fut jobban az fps sem lett több annyival hogy ez futás teljesítmény növekedést eredményezzen.
Így arra következtetésre jutottam mint az AC megjelenés után,ott hasonló volt a szitu.
Még kell ennek nem kevés optimalizáció mire elfogadható lesz.
Igaz száraz időben nincs különösebb probléma de ha egy csepp eső megjelenik már fele az fps.
Az AC-nál mikor megjelent Monzán 20 ellenfél fölött diavetíítés volt,most 26-nál is rendesen fut.....Ja igen a kettő közt eltelt kb 1 év.
Azért bízom benn itt is lesz valami hasonló javulás.
csak győzzük kivárni.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.11. 15:23:49
Üdv játtszik valaki dk2-vel? nekem nem megy a menü és a positional tracking.. valami ötlet?

BooMiller
32/64 bit között paraszt felhasználónak van különbség? Azon kívül hogy crashel néha a 64bit😊) Szervernek oké de single van értelme?

sertrex

Ilyen lett látványra. Nagy különbséget nem látok, igaz kicsit se. 😄 Viszont az fps nem ment fel 59-nél magasabbra 2 kör alatt. Az előző beállításban láttam 67-et is menetközben. <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.11. 14:42:40

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

sertrex
Oké. Kipróbálom. <#worship>

Csak remélni tudom hogy a Forza 6 nem hasonlóan gáz fizikát kap....
Ehhez nem felnőnie kéne hanem megzuhannia....
Bocsi, hogy belevau, de a DS2x azt jelenti, hogy kétszer akkora felbontáson rendereli a képet és utána skáláz vissza. Szerintem jobban jársz, ha az Anti-Aliasingot kikapcsolod, és inkább az FXAA-t rakod Mediumra. Plusz a Texture Filtering is mehet 16x-ra, jó pár éve ez gyakorlatilag 0 sebességvesztést jelent.
sertrex
Most ezen kisérleteztem.

És ilyen eredményt lehet elérni ezen a beállításon. És fps növekedést. 😊 Sajnos nem látszik a Shadowplay fps kijelzóje a képeken, de már rajtnál hozta az 50-es fps-t és csak jobb lesz, menetközben.

Szerintem látványban még így se rossz.

Metacriticen 85 körül áll. Egy nem teljesen faszán befejezett dologtól az nem gyenge... USA premier után elválig hol áll meg a mutató. Steamen és X1-en is nagyon pozitív illetve 4,5 csillagon áll...

Jellemző a pcarsra, hogy hol azért baszogatnak engem, mert a Forzahoz mérem, és remélem, hogy a Forza 6 felnő majd hozzá fizikában, funckiókban, FFB-ben (kétlem) és, hát van aki szerint a pCars teljesen más közösségnek készül, hol meg azért szól valaki, hogy ez egy szar, miért is lenne ez szimulátor, sehol.nincs egy Forzahoz képest... 😄

Arcade szartól mindenesetre messze van, én rohadt mód elvagyok vele, AI kicsit fapad, de el lehet lenni velük, bugok vannak, patch lesz, ami elvileg (nem hivatalos forrásból olvastam), hogy az X1 verzión 4-7% javulást hozhat teljesítményben. Úgy legyen.

Mindenki kezelje annak aminek gondolja. Végre konzolon is van alternatíva, szerintem Forza/GT verő sok tekintetben (sokban nyílván nem), szerintem senkinek nem ártana, ha születne egy fasza kis driving multiplatform autós cucc.

Emlékezhetünk, hogy indult az iR (szektoridők meddig nem voltak, te jó isten....), az rF2, az AC... az Raceroom... Ezeket majdnem mind végigjárva szerintem a pCars a legvállalhatóbb premierre... (Persze tudom, nem evy kategóriában vannak...)
BooMiller
Persze változik, akkor csak fos AMD-n....

sertrex
Igen, fix időjárás, eső. Majd szárazon is hasonló, de az folyamatosan nő, ahogy húzódik szét a mezőny.

BooMiller
Ez esőben? Kb én is ilyennel megyek csak nincs élsimítás, azt rá rakom még rosszabb lesz. egyébként nekem ez elég lenne látványra csak ne felezné esőben😞