Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon rendben van ez a játék!!! Gratula a készítőknek!!!!
Sajnos a PC még annyira hiányos és BUG-os, hogy nem ütötte meg azt a szintet, hogy megvegyem, főleg 10e-ért, de bánná a tök*m lenne inkább 12e Ft de működne minden úgy ahogy kellene. Sajnos ez a progi még attól messze áll, és nem vagyok abban sem biztos, hogy az összes jelentősebb hibát az idő elteltével javítani fogják. Ilyenkor jut eszembe, hogy, a manapság megjelenő, műfajhoz tartozó programok közül, még mindig talán az oly sokat szidott Codemasters teszi le a legteljesebb produktumokat az asztalra. Persze lehetne az mondani, hogy, igen a 4-5-ik próbálkozásra illő is, ugyanakkor az SMS-nek majd ugyanennyi ideje volt összekalapálni 1 játékot szemben a Codies 5 (6) darbajával szemben, és bármennyire is próbálnánk pártolni őket, azért ők sem a nulláról indultak. A Madness engine már 2009-ben ott dübörgött a Shift-ben.
Project Cars
Szerintem biztosan több időt tököltek el a licencek megszerzésével mint a fejlesztessél, és hát igen, blama lett volna ismét eltolni hetekkel, hónapokkal a megjelenést.
Az a baj, hogy alapvetően tetszik amit látok, jó az irány de sajnos ez még mindig gy félkész produktum ami ugyan ezen cím alatt lehet sohasem lesz kész. Talán majd a PC2!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2015.05.14. 19:55:41
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A versenyre vizuálisan is vissza kaptam a kereket,gondolom a szerelők kölcsön kértek egyet a szomszéd boxból
Formula rookie, kerék nélkül is megy....
Itt úgy elgurult hogy nem is lett meg...
Rommá törve
Elfogyottt a kerék
Hol a francba lehet hozzáadni a játék mellé kapott másik CD key-t (DLC-t?) A Steam nem ismeri fel, magában a játékban kell valahol?!
KÖszi
simraceseries.com
Amikor az esot teszteltem, es a sclick gumin porra zuztam magam a formulaval, leszakadt az elso ket kerek. Box, start, es lazan kerekek nelkul tette ki a palyara, es mukodott rendesen😄 Csak a session restart segitett. Valszeg ha ez karrier, es kozben kilep az ember, ezt is belementi a file-ba.
simraceseries.com
En mar annak is orulok, hogy mukodik az eger, nem annyira szar a menurendszer, es eleg jo lett a fizika es az FFB. A tobbi sajnos a kompromisszum aldozata lett...
Igazából ezzel amit írsz jelenséget nem találkoztam,de ettől még biztos van,ahogy a többi hiba is létezik.
Úgy is tudod a választ .....majd javítják.<#hehe>#hehe>
Természetesen ebből már nem tud kijönni mert innentől kezdve hiába állítasz bármit nem tudod menteni😊) Nem működik a mentés gomb resetelni se tudod a setupot mert már azt sem menti el, komolyan tragikomédia... nem egyedüli eset hivatalos fórumon topicja is van..
Értem én a választ ne setupolj csak ha nem 60% AI tolod a karriert akkor kell...
bár most elég fáradt vagyok, 3:50kor keltem😊 lehet hülyeséget beszélek😊
Amúgy most kikapcsoltam a szerveren a http api-t, pontosabban fut, de csak local host-on.
simraceseries.com
Így nekem mindig azt tölti be de nyilván csak egyet lehet ,de ezt lehet variálni mert minden pályára lehet külön,ha módosítani akarom akár a verseny előtt is megtehetem.
Nem mondom hogy ez így egy jó megoldás mert elég körülményes és fapados ,de sajna ez van ,gondolom megint a konzolos téma miatt van így de az is lehet szimplán ennyire tellett ,volt idő<#nemtudom>#nemtudom>
nem sikerült neki sehogyan se..
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.05.14. 14:49:15
simraceseries.com
most is megy a server...lobby listában is látszik illetve ha keresővel akarod megtalálni akkor nem kell a teljes nevet beírni pl elég h simrac és kiválasztod a megfelelőt +jelszó
Ez csak úgy tudna működni, ha rendesen meg lenne csinálva. <#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.05.14. 14:21:13
simraceseries.com
szerintem ott se az alapértemezett dolgokat kéne használnod...😊
bár végülis ez is jó mert nem kell feltétlenül neked bent lenni a lobbyban hanem akikben megbízol azoknak adod ki csak az adatokat és tnagyobb idősávban elérhető lehet a server (legalábbis addig míg nem csinálják meg h tényleg különálló server legyen és ne kelljen a hostnak bentlenni)
elindítottam a servereteket😊és a mobilomról kickeltem magam😊
úgyhogy publicban tényleg nem jó ötlet... de szerintem a localhost-tal is meg tudja oldani Alexease a bannerkiiratást ha a servergépre kerül a programja ami ehhez kell...és akkor csak a serverről lehet bannolni.. mondjuk te távoli asztallal...
vagy ha így nem megy , akkor elég csak megváltoztatni a port számot a server.cfg-ben ...amit csak Alexeasenek mondasz el h melyik port 😊
akkor csak te tudod meg Alexease
Így jelenleg még használhatatlan (legalább is publikba).
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.14. 12:04:43
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ha a gépemen rajta van a pcars ,kölcsön accal hasznaltam más steamjén, ha én meg veszem akkor a kettő nem zavarja be egymást?
Vagy csak letőlti és kiegészíti a másikat?
Esetleg törőljem le az egészet
Melyik verziot honnan erdemes meg venni, steamen sokkalom az 50€ ot.