Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
En nem tesztelni akarom, hanem hasznalni, igy nalam, normalis (Medium–High, "felesleges" dolgok OFF) beallitasokkal jatszhato. Es nincs 10 eves szintre lebutitva. Az AC-ban szep a natur render, de aztan annyi. A CARS a szolgaltatasai miatt latvanyos.
A procim 7 eves (2008, Q9550 2.8GHz), a memoriak 9 evesek (2006, DDR2 333Hz), az alaplap valami 12E Ft-os full fapad. Egyedul a videokartya frissebb, GTX780, ami persze a technika miatt talan a felet adja le, nagyobb felbontason kikapcsol a gep (~10 eves 500W-os tap;P).
És most is ez megy számtalan helyen,érdekes módon az értékelések 7-8 pontosak és mindig kimaradnak az olyan kritikus dolgok belőlük miszerint a játék továbbra sincs kész, bugos, gyenge az ai, optimalizálatlan, és a fizika és szimuláció is számtalan sebből vérzik...
Pontosan az történt amit számtalan ember aki tolta a buildeket leírt... Vagyis "ha kiadják, bugos és optimalizálatlan lesz".... És az.
Pcars sztori
A webes tesztek sokszor hasznalhatatlanok. Gyilkolasra megy, lehuzasra, kritikara, semmi kozuk a normalis, valodi felhasznalashoz. Mar olastam olyat is, aki panaszkodott a sebessegre Full Ultran, 4K felbontasban. Persze, hatulrol tologatva, banannal, szamarvezetovel, ez neki csak egy jatek a heten, amit apuci megvett vagy lehuzott warezben.
A korabban be tett videon is latszik, a Medium es Ultra kozott sokszor nem sok kulonbseg van.
Az AC-hoz nem is erdemes hasonlitani (max jatekmenetben, autokezelesben, elvezeti faktorban stb), multkor mar irtam. Olyan szintu tudasbeni kulonbseg van, hogy az AC ilyen funkciokkal el sem indulna😉
Sokaig keszult a CARS, sokszor csusztattak, sokan teszteltek, de en ugy vagyok vele, hogy ez meg mindig beta😉 Kell neki legalabb 3 honap, amig rendberakjak (az AC-nek is kellett 1 ev, de ott Kunos egyedul van).
mondjuk azt elképzelhetőnek tartom h már csak azért is fut rosszabbul az AC-nál mert itt lehet több mindent számol fizikában...(azt ki ki döntse el magának h jól vagy rosszul számol😊 )
Egyébként vicc ahogy a játék fut,az autók kidolgozásán kívül a látvány gyenge.Ehhet képest...
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az AA van egyedül kikapcsolva a többi max,full ultra,esőben érezhető lassulás de még használható.
De ez is pálya és kocsi függő is..
Az AC nál eső nincs de ha 22-24 ellenfél van ott is van lassulás,de az ac-nál mind ez közepes graf beállítás mellett,semmi + effekt nélkül.
Ennek fényében annyira nem vagyok elégedetlen.
Biztos hogy Amd-re is fogják jobban optimalizálni,korábban itt is írta valaki .
összeségében persze szebb , meg érthető is h szarabbul fut , de azértr közel se indokolt szerintem h míg AC-ban full rajtráccsnál 120 fps, itt meg butítva (bár nem látszik😊 ) örülök ha tartja a 60-t vagy nem esik be 30 alá...
Bar en azt mondom meg mindig, felemas az itteni grafika, annyra nem hasraesos, de technukailag joval tobbet pakoltak bele mint AC ba...
Ehhez majd a Codemasters uj Ego motorjat kell merni, gyanitom azert az verni fogja .....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
AC dupla tripla fps-eim vannak mióta i5 van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
This game does not work well with AMD cards.
For now it's not recommended.
Edit:
This is my spec.
Intel i7 3770k quad core CPU (8 logical with HT), clocked at 4.2GHz.
16GB RAM
AMD R9 295X2 (2x8G😎 GPU
SSD 256 GB Storage.
I've heard AMD are working on it together with the developer of the game, so hopefully it will be fixed soon. Also, not everyone with AMD cards seem to be having problems, looks like it could be the higher-end-cards, like 290 290x, 295x.
I'm using the 15.4 AMD driver. I also disabled one of the 290x's in my setup, still not working well. So, it's not only an SLI problem. Check the forums, and benchmarks, at least some AMD cards are not doing well with this game so far.
I tried disabling Hyper-threading and that actually helps, but it does not solve the performance issue.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
érdekes mert pár napja még unhandled exceptionnnel kivágott a játék ha elindítottam az Action-t...most jó lett😊
viszont AC-ban meg már egy ideje nem működik 😊
http://pretendracecars.net/2015/05/06/the-community-assisted-review-of-project-cars/
Nem tudjátok mitől lehet az, hogy minden verseny után kidob a játék? Karrier, free practice, de még online után is. 😞
A fraps nálam annyira belassítja hogy csak diafilm jön ki belőle,az MSI Aftareburner meg nem komálja nem vesz fel belőle ,pedig régebben ment vele mg pár éve..
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.10. 23:35:52
Igazából megbüntet ha túlzásba esel,azonnal DQ<#rinya>#rinya> itt engedett tovább,szabályos volt még csárli vájting is elengedte volna....<#banplz>#banplz>
Innen mar csak egy lepes, hogy az idojaras adatokat is szinkronizalja a valosaggal, ilyet nem tud?
Ahogy én látom és te is írod 1 setup van 1 kocsihoz de pályánkét legalább válogathatsz köztük melyikre milyet ,de ennyi,engem nem nagyon izgat, aki jobb az setup nélkül is elver,aki meg jobb setupal jobb egészségére,gumit benyát beállítom azt ha utolsó leszek akkor az.
Van ott még egy meg nem nyitott opció az nem tudom majd mi lesz ha lesz belőle valami,
Azert leirhatnad, hogy mihez szeretnel viszonyitani, mi az igeny, mi a kedvenc, min jatszol (PC, konzol) es mivel (bill, banan, joy, kormany).
Alexease én tegnap nézegettem ezeket az erőket..hasonló beállításokra jutottam...
a tire force nálam maradt 100-n... szerintem azt Fanatecenm nem is kell piszzkálni...de az fy-t akkor megpróbálom levenni én azt is emeltem...
de amúgy tényleg nagyon jó az ffb szerintem is ha megtalálja az ember h mi kell neki...😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.10. 21:58:21
Ha nincs időmérő akkor akár lobbiból előre be is töltheted ha rámész a kocsi setupjára.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.10. 21:54:51
Vagy csak én nem látom azt sem ? 😊
lemaradtam az online bulirol, de most legalabb jobb lett az FFB 😛
Ami meg segit, az a fomenus kontrollernel (a Tire Force alatt) a Wheel Position Smoothing (nullara), igy kozepen normalisabb, es a gumi ero aranyokat atvarialni, most az uj: Master: 50; Fx/Fz: 150; Fy: 75; Mz: 200.
Igy (bar csak a Cliot teszteltem), eleg nagyot ugrott elore, kicsit az AC--t is "meglepte";D Eleg jo erzes, mintha valoban a gumik mozgasa/torzulasa jonne at.