19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Az egymillióba azért számold bele azt is mint én, aki megvette, mert úgy korrekt. De kb. annyi. Legalábbis én egy nagyobb patch-ig nem szívesen vezetném, utána majd meglátjuk.. -
Screenracer #13082 Látszik, hogy a replay-vel demóznak és a kölső nézet vagy TV kameranézet, sok autóval, jóval látványosabb, mint a belsőnézet. Nem kell mindent szimulátorosan nézni. Gondolom Asuséknál kicsit jártasabbak már a kiállítások image kialakításában. ;)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.07. 12:19:32 -
Dzsidzsi32 #13081 En 3 fulhd monitorral nyomom. Teljesen eleg. Raadasul 3 fhd monitort egy eros kartya is kihajt. A belso nezet igy mar nagyon jo :) -
Fernandooo #13080 Több mint egymillió ember és megannyi teszt szerint a CARS márpedig igen használható - még a nyílvánvaló hiányosságaival együtt is. -
Dzsidzsi32 #13079 Ez volt a megoldas. Koszonom! :) -
Semmi, nulla gyakorlati haszna, nyóc videókártyával ki a fene rendelkezik :)))
Jobb lenne ha esőben nem esne le felére az fps , ez a 4K baromság nem is értem mire jó .....
A használhatóságot nem is hozom fel megint, mondjuk jobb lenne azzal forrna eggyé a PC név, nem ilyen gizdaságokkal mindig :)) -
azért az ééérdekes, hogy nem belső nézetet mutatnak, hanem külső kameraképet.. hisz tényleg ott van a legtöbb haszna a három monitornak :D -
Screenracer #13076
A 4K lassan egybeforr a pCARS névvel. :) -
Screenracer #13075
René Rast FB, 20 órája -
Nem akadok ki, csak ijesztő volt olvasni hogy szabad nézet választás van. De kezditek meghozni a kedvem, még alszom rá egyet és jelentkezem majd hogy mire jutottam forgolódás közben. :D -
Dzsidzsi32 #13073 Passz. Meg sose neztem. De akkor ezek szerint biztos nincsen. Megkeresem es jol bekapcsolom :) -
A játékban a SHARED MEMORY be van kapcsolva? -
Dzsidzsi32 #13071 Szisztok. A Dashmeterpro nem mukodik a PC alatt. AC val tokeletesen mukodik. A kapcsolat jo. Ip meg a port is. Kapcsolat van. De semmi adat nem jon ki a PC-bol.Valami otlet? -
"May the force feedback be with you!" :)
-
Fernandooo #13069 :DDDDDDD Ezek teljesen hülyék! :DDD -
Screenracer #13068

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.06. 19:51:22 -
En mar hatratolva sem erzem jol magam, meg irgelmetlen fovval sem, tiszta rossz erzes:) -
Ezen felesleges kiakadni, es emiatt kihagyni a versenyt;) A tobbseg "hagyomanyosan" megy (cockpit, 1 monitor, normalisabb beallitasok). Hiaba lenne csak cockpit nezet, ha valakinek 3 monitora van, mar csak az nagysagrenddel hasznalhatobb (es persze elvezetesebb is). Ha meg 1 monitora van valakinek, sokszor felhuzzak a FOV-ot 180-ra (:D), es a hatso ulesrol vagy motorblokkrol vezetnek:D
Hatulrol tologatni meg senki sem fog, az mar nagyon gagyi lenne. Ha meg igen, konnyebb helyzetben lesz, de a tologatas legyen az o baja;)
Amugy, ha nekem kellene kormannyal vezetni es hatulrol tologatni az autot, korbe sem tudnek menni a palyan:DDD -
Ez mar regen nem ervenyes;) Ez a kezdo allapot volt, a tisztan user befizetesekkel. Utana az SMS is betolt egy kis toket, a teljes osszegnek majdnem a fele az ovek (~40%), igy a bevetelnek is. Plusz 2 ev fejlesztebol (2×3,75M) min. harom ev lett. Es persze, a lenti tablazatban 900 (nem 80000 vagy mennyi) "elofizetovel" szamoltak:) Valszeg a senior/manager-bol nem volt meg a 150/150, de gondolom akkor is oszthato az osszeg 20-50-100-zal?:) -
Nekem csak a nézet választhatóság szúrt szemet. :))
Tisztában vagyok vele hogy lehetetlen azonos feltételeket teremteni, ezt nem is várom el. Mindenki olyan setupot használ amivel a legkönnyebben kezelheti az adott autót, persze a kormány típusa és a monitorok száma is sok-sok dologtól függ. Azért csak egyetértünk valamiben. ;)
De én is leszeretném zárni ezt a témát. :)
Sok sikert a továbbiakban! -
Screenracer #13063 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Screenracer #13062 Áááá! Nem hiszem, hogy jól járunk, mert elment a pénz nagyrésze arra, hogy lefizessék az összes nagynevü szaklapot, internetes portált, hogy 80% fölött értékeljék a CARS-t.
Ha nem 0 és160 % között pontoznak, akkor bőven a közepes fölött teljesített.
-
Azert remelem, jut majd penz a fejlesztesre, javitasra is, mert ez igy jelenleg eleg kozepes ugy ahogy van :))
Bar van egy tippem, itt elsosorban a fizetos dlc-ken lesz a hangsuly . -
SityiSXT #13060 Ez azért kicsit másként fog alakulni, elsősorban a legalsó, piros sor miatt - az ugyanis nem annyi lett. De így sem fogunk rosszul járni. -
Fernandooo #13059 Egyébként ennek az egymilliós mérföldkőnek más vonzatai is vannak a sima örömködésen kívül azok számára, akik részt vettek a finanszírozásban:
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.06. 09:19:32 -
Zsoo62 #13058 Egyenlő feltételeket egy szim. játékban soha nem tudsz biztosítani. Hiszen, ha csak cockpit nézetet veszem, más a kilátás Fov értékek miatt, ülés pozició elhelyezés miatt sőt 3 monitort vagy csak 1-et használ. Kormány típusokról nem is írok. Egyenlő feltételek csak akkor lesznek, ha egy szerver szabályzatban kiírja: Mindenki Cockpit nézetben s pl: Ferrari 458-al mehet. Csak 1 monitort használhat, setupok is ugyan azok lehetnek s csak G27-el lehet kormányozni. Ügye belátod ez lehetetlen, illetve teljesen értelmetlen. Életben sincs egyenlő feltétel! Ne akarjunk Get Real futamokat, szórakozás, vezetés élménye a online versenyzés kihívása, futamok teljesítése, kikapcsolódás s egy egészséges verseny után az érzés hogy ezt is teljesítettem legyen a cél :) Magasabb célok eléréséért ezek alap lépésék, s ha meg van életkor, lehetőség, jöhet a következő fokozat :P De az már egy egészen más topikban folytatodik :)
Biztos vagyok benne, hogy írásom megérted, magam részéről ezt a témát lezártnak tekintem, találkozzunk játékban, addig is minden jót neked! -
vulpi #13057 Lehet én vagyok túl naív, de valamiért nekem meg sem fordul a fejemben, hogy azok közül akik jelentkeznek egy kb 3 órás Le Mans futamra valaki egyáltalán használ külső nézetet. Meglehetősen vicces látvány lenne ha valaki egy G25/G27/DFGT/Fanatec Clubsport mögött ülve külső nézetben vezetne 
Szerintem megértenek, hogy nem akarsz indulni, de én pl. amikor először olvastam a legfőbb ellenérved, akkor így :
néztem :)
-
Nem tudom miért kell még ezt, ennyiszer átrágni. Én elfogadtam hogy milyen szabályok vannak, de nem szeretnék részt venni a versenyen. Ennek ellenére én nem kapok megértést. Ekkora nagy bűn ez vagy mi?
Én kérek bocsánatot, nem gondoltam hogy ennyire szíven üt a dolog. :)
-
Fernandooo #13055 Bocsánat, hogy hozzád szóltam. -
Nem beszéltem bénákról meg pró játékosokról. Az meg egy dolog hogy te nem tudsz külső nézetben menni, nem jelenti azt hogy senki más sem. -
Fernandooo #13053 Mehhh... Nézd, ha valaki béna, akkor hiába külső nézetezik, akkor is béna marad. Ha valaki meg penge, vagy csak jártas már a játékban, akkor eleve nem külsőzik, mert alapvetően tré az a nézet, és magától értetődő módon fogja használni a belsőt. Ez tehát nem hiszem, hogy bármféle előnyt adna. Magamból tudok kiindulni: a külső nézet egyszerűen nem komfortos, nyomi, egyáltalán nem tudok úgy menni, mint a kormány mögül. -
Nem értem miért kevered ide hogy a visszajátszásban milyen nézetet használtam. Az indoklásom nagyon egyszerű, alap dolog szerintem hogy egyenlő feltételek legyenek a játékosok között, legalább így xy is azt lássa amit én. Aki külső nézetben megy az előnyben lesz pl. előzések esetén, jóval nagyobb térre tud fókuszálni. A cockpit nézet (amiben játszom), viszont elég korlátozott ilyen téren. Fogom olvasni a fórumot és ha úgy alakul szívesen indulnék.
Sok sikert az indulóknak.
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.06.05. 22:14:22 -
Screenracer #13051 "I just want to say guys that wow, the AI has gotten even better in the latest post 1.4 patch build."
- Ian Bell
Erre kiváncsi vagyok. :DD
-
Felolem egy darabot adjanak csak el, de az mukodjon , hasznalhato legyen es en kapjam meg :)) -
Ahhoz kepest is jok az eladasai, hogy nincs normalis "kiadojuk", es evekig "publikus" volt a program "tudasa". Nulla meglepetes volt a megjeleneskor (tartalom, kinezet, szolgaltatasok, mukodes), ha mashogy nem, a kismillio video es beszamolok alapjan. Ha csak "gyari" promo videok lettek volna, senki nem teszteli es "szivarogtat" negativ infokat evekig, talan a 1,5–2-szereset is elerte volna. Ha javitanak a progin, jonek hozza a DLC-k, hasznalhatobb lesz offline es nepszerubb lesz online, es meg honapokig promozzak ahol tudjak, talan megennyit eladnak belole. -
Fernandooo #13048 Monduk ez annak fényében is meglepő, hogy azért valljuk be, nem egy kész produkciót tett le a SMS az asztalra és hát aki egy kicsit is utána néz vásárlás előtt, az olvashat a megannyi hiányosságról. Én sokkal pesszimistább voltam megjelenéskor a játék állapotát elnézve. Szóval 
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.05. 18:59:48 -
GT6, DC, FM5 platform exluzív. CARS meg nem. Gran Turismo 5 10 millió felett amúgy. GT6 későn jött már a generáció életciklusát nézve. GT7 biztos robbantani fog, bár az még évekre van.
CARS 1 millió példánya szép szám, a profit garantált már nekik. Az lesz az érdekes meddig megy el. 3 millió körül már nagy bulit lehet csapni és hát ha azt nézzük hogy Forza Motorsporton kívül ami ismétlem platform ex, nincs más autós játék még a miltiplatform piacon, meglepő lenne ha nem beszélhetnénk év végén több milliós CARS eladásról.
-
Az jo ha sokat adnak el, ideje kialakulnia egy versenynek, ki tud komolyabbat csinalni . -
Fernandooo #13045 Szerintem teljesen mindegy, hogy hol jelenik meg a hír, de egyébként megnéztem, még tucatnyi oldalt tudnék linkelni amiben erről az egyértelmű sikerről írnak. És igen, sikerről. 28 nap alatt eladni egymilliót valamiből az márpedig siker. Az napi több mint 35714 eladás. Óránként 1488. Percenként 25. Három másodpercenként új gazdára talál egy Project CARS. Én nem emlékszem arra, hogy a közelmúltban más játék ebben a műfajban ezt hozni tudta volna.
Az F1 2014 global eladása: 640 ezer példány.
A 2013-as Gran Turismo 6 másfél-két év alatt produkált 3.11 milliót.
A 2014-es Driveclub 1,62 milliónál tart.
A szintén 2013-as Forza Motorsport 5 1,96 milliónál jár.
Grid Autosport: 260 ezer.
Azt hiszem, ezekhez képest és ezekkel együtt is sikernek számít egy 4 hetes egymilliós eladás.
:)
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.05. 18:40:57 -
SityiSXT #13044 Project Cars DS configuration tool - hogy ne kézzel, parancsokkal kelljen molyolni. Természetesen WIP