Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Nordot nem szeretem online, általában az a vége, hogy mindenki megy egymaga a pályán, sehol senki .... 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nem a nagy letszamtol lesz jo (foleg azonos kategoriakkal), hanem ha mindenki megtalalja a parjat vagy triojat, es megfontoltan, eloretervezve probal taktikazni es elozni. Ha valaki mar az elso korben vegig akarja elozni az egesz mezony, es ezt kicsuszasok, leszakadasok, koccanasok, zuzasok ovezik, akkor 100 ember is keves😄DD
Alexease
Ha beleszamoljuk a korszamot, a koridoket es az idogyorsitast, ez eppen/majdnem egy "24 oras" futam. Vagyis pont jo;P
Gadfly13
Nem kellenek a kérdőjelek! Jönni kell és játszani! <#wave>

simraceseries.com

lac coo
6 kor Nordon...? 😊
Ehhez kellene vagy 20 resztvevo ...

Adam Jonas
Azt ha jól emlékszem, a futam beállításánál tudod megadni.

macleody
Time x20? Nem sok az egy kicsit? 😊
Gadfly13

MAI FUN PROGRAM! TOVÁBBI RÉSZLETEK: ITT

Akinek van kedve és ideje jöjjön! <#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.05.16. 18:04:58

simraceseries.com

Sziasztok! MI nehézséget hol lehet állítani?

Adam Jonas
Ezt motion capture segítségével elég jól meg lehetne csinálni szerintem. FIFA-ba is mostanság elég komolyak lettek a mozdulatok, s azok mindegyikét ezzel a technológiával vették fel.

Tikal
tele velük a játék... 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

macleody
Böngészőben beengedett, most megy a kliens is. Má megijedtem, hogy nem fogok tudni multizni. Nem mintha egyszer is lettem volna szerveren 😊
Szabi
nem tett jót neki a mai frissités.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

macleody
Nálatok megy a steam?
lac coo
Meg lehessen elutni az emelos embert, egyik f1 ben volt, imadtam mindig elutottem a kocsogot 😊)))

hezi
Néhány drón se ártana <#idiota>

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

BooMiller
Szerintem az emelő lényegesebb😄DD De főleg a márkája..

BooMiller
Profi megoldás?

Tikal
Kezdem a mért kört, éppen kivág elém valaki a box utcából, leelőzőm és kapom a kék zászlót: fast car approaching, ez most mi? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Practice session: elbaszom kört, mondom bemegyek a boxba állítok valamit, back to pit, visszaugrik rögtön, és persze időt nem veszítek a rendelkezésre álló session időből egy másodpercet sem. <#fejvakaras>

lac coo
Az bizony, autohoz illo emelo , az kell ide 😊))
Egy mukodo ai az nem 😊)))

A különböző sorozatokban különböző számú szerelő foglalkozhat az autóval. A F1-ben pl. egy kereket három ember cserél, valahol viszont csak egy. Egyébként még az emelők is mások, a F1-ben újabban oldalra húzzák ki, hogy gyorsabb legyen.
Meg jó lenne azt is megoldaniuk, hogy mi van akkor, ha túl későn állsz meg. (Ami az automatikus boxszal most nem probléma.)

lac coo
A kerek pivotpontjahoz kell igazitani a szerelo ember kereket es kesz is van egyben barmilyen autora.......

Erről jut eszembe. Vannak olyan hangok WMD portálon, hogy nem pCARS 2 lesz, hanem visszatérnek az eredti elképzeléshez és a további tartalmak már vásárolgatós tartalomként jönnének, amihez szükség lenne az eredeti Project CARS-ra. Persze ez is csak ötletelés volt, tehát nem kész terv. Csak nekem megtetszett, mert akkor nem kellene újabb három évet várni egy új játékra, hanem ha elkészült valami, akkor DLC vagy akármi formában kikerülne.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Nem mondta senki, hogy nem lehet. Nehezebb, vagy több időt igényel. Valószínü, hogy nem készült el olyan szinten, hogy beletegyék. Ha kész lesz beleteszik vagy megy a pCARS 2-be. Nem ez lenne az első olyan játék, hogy a folytatásokra is hagynak némi "újdonságot", nincs még safety car se. 😉

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Totti5
Olyan sok autó nincs benne, hogy ne lehetne beállítani mindre.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Beta. 😊)
Egy csomó olyan cucc volt benne fejlesztés alatt, ami nem került bele a készbe. Pont az ilyenek miatt. Egy F1 játékban, ahol szinte egyformák az autók, legalábbis a tengelytáv fix, ott könnyű egy ilyen animációt megcsinálni. Ebben sokféle autó van, ráadásul a formulában más szabályok vannak a kerékcserében, mint a GT-ben pl...
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.16. 13:40:35

macleody
Volt olyan autó aminek a hátsó kerekét a kocsi mögött 2 méterre cserélték. Szóval ez még jó is volt a videón 😊

Lekoccoltam a kocsi elejét, felforrt a víz. Bementem pitbe, kerékcsere, javítás stb. Kijövök, erre a pálya harmadánál már 110°C-os volt a gumi, tuti hogy a vizes genyót rakták fel, pedig medium volt beállítva.
ezt a videót végig nézve, inkább ne is legyen animáció 😊 De tényleg ez mi miez a kerékcsere?? 😊

Itt még volt pit stop animáció. Talán nem volt olyan szinten, hogy berakják a játékba. Nem kizárt, hogy egy későbbi updateben benne lesz.

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.16. 12:50:55

BooMiller
Ez is sikerült😊)

nem is lenne rossz egy magnum, de legalább lenne hozzá animáció, mert ez így über gáz hogy állsz és nem történik semmi 😊 Úgy is mondhatnám hogy elég illúzió romboló
BooMiller
Nem tom nekem amikor be állítottam hogy semmi tankolás, ne cseréljen gumit akkor is 20 másodpercig álltam ott pedig az is kikapcsoltam hogy ne javítsanak semmit😄DD biztos kíszáltam enni egy magnumot😛

Közben megoldódott, véletlenül el lett mentve az előző autó pit stratégiája, és az alapján az új autó jóval többet fogyasztott, így a program felülírta, és tele tankolta 😊
Sziasztok újra 😊
Szerintetek mi a szűz Mária repedt sarka miatt van az hogy nem kérek tankolást a boxba és mégis kapok??? ezzel ugrik az egész verseny....
Kezdem azt hinni hogy valami selejtes fél kész verziót vettem meg 😊
lac coo
Persze, tok egyertelmu, a regi bannolasra hajto kotekedo brigad ujra akcioban 😊))

sertrex
PH fórumra is regelt, ugyanúgy 7.-én, mint ide és szóról, szóra beírta ezt #11787 oda is. 😄DD

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

1 percel kesobb irtal, gratulalok XD Igy vartad a valaszt?
Aki kotekedik az max te vagy...
BooMiller
Gumizodik a palya.

BooMiller
Hehe annyira nem is gaz max 2😊)) Akitol vettem annal hibas volt neha remwgett a kepe dsubon azt meg hasznalja tudosku😊 DVI tokeletes😊))

azzal nincsen baj, észrevettem hogy amikor versenyen kihívnak a boxba, utána olyan jó a tapadás hogy el sem hiszem, de előtte a szabadedzésen és a kvalifikáción viszont semmi tapadás sincs, ez a jelenség is mutatkozik nálad???
lac coo
az nem jó, mert akkor két vékony kávás kell, hogy azokat dugjam e mögé 😊)

lac coo
Te kinek a kötekedésre szánt friss álregje vagy ? 😄DDDD
Ez így nagyon gyér, ennyire nem vagyunk madarak ! 😄D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.15. 22:16:07

Termeszetesen utolso helyrol szoktam indulni. 100% ai zold pokol f1 vagy barmi, nem nehez. Vagy neked igen? XD
Alexease
De 5cm-es kavaja van😄 <#idiota>
lac coo
az má ócó ! 😊

lac coo
így van, online most még buli, bele bele nézek, később biztos ráunok, de elég sokszor leültem elé offline, hogy akkor egy jót versenyzek, napos majd esős időben, hosszabb távon, kiállással...De lassan be kell látnom, hogy ez alkalmatlan mindenre, legfeljebb 5 körös speedfutamra ....

BooMiller
Nekem van egy 15-ert vettem PH-n 2 eve 24 collos😊) az ocó?

lac coo
Nekem a 38 se olcsó , meg az 50 se 😊)
szóval mindegy 😊))

BooMiller
Nem tom, csinaltak egy jatekot ami jo lett volna karierre, erre idegesito foshalom lett belole ami erre hasznalhatatlan, onlinere meg biztos nem ezzel fogok menni...