19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #13488 Azt azért tudod ugye, hogy egy moderátor a topik HG-ja? Jó lenne, ha visszavennél egy kicsit. Próbáld meg elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák és vannak más vélemények is a tiéden kívül. -
ozoli78 #13487 nanee most esik le pffff
pengeborisz-ferdenándó-elnáno-hozéármándó?
giga lol
-
ozoli78 #13486 nekem egy ilyen akkor se magyarázzon aki ki sem próbálta iR t
vegyél be valami nyugtatót nehogy valami bajod legyen
-
Hasselhoff72 #13485 Értem és a kazalnyi büntető pontodat átrakták erre az accra?:) Vagy szépen megígérted hogy nem ilyen arrogáns formában fogsz írogatni? Vagy hogy megy ez?
Mondjuk cars topic sokat nem kell várni a rajongóktól, kb mint a gamétól:)) Na bye további jó dagonyát boris... -
ElNano #13484 Tudnak róla, de azért próbálkozz csak, azzal is menni fog az idő. Ezen a nicken az volt az első beírásom, hogy nevet változtattam, nem titkoltam semmit. Hajrá! -
Hasselhoff72 #13483 Stílus maga az ember:))))) Modik? Most akkor te ugye multireg vagy mert te vagy fernando, itt le írtad ebben a topicban.. -
ElNano #13482 Dehogy keresek rád, eltévesztetted a topicot, ez nem buziklub.
-
Én írtam korábban itt, amire te gondolsz, de úgy látom kicsit félreértelmezted. #13460 Ha valaki komolyan játszik, az még játék. Minden játékot lehet hardcore hozzállással játszani. A drága játék is játék. Folytassam?
A CARS egy egészen más céllal jött létre, mint az iR, vagyis ezért is nem érdemes hasonlítgatni. Tudod a VW Golf is autó és a Ferrari is. :) -
ElNano #13480 Őszntén saját magad szerint ki vagy te, hogy olyanokat jelentesz ki, hogy "nekem olyan ne fikázza", hát kisbarátom, azt, ott és akkor fikázok, amihez csak úri kedvem van. Pont nem fogsz tudni megakadályozni ebben, előírni meg pláne nem, max levéshetsz pár sort, mert valaki leírta a saját véleményét arról amiben te az életedet éled. :D Ismétlem: Az a Mazda akármelyik CARS-os autóhoz képest egy alsótagozatos szint. Ez a véleményem. Nem tetszik? Hát öreg, rugdosd a falat dühödben, na. :D A személyeskedő kiszólásokat meg nyugodtan hagyagolhatod ("neki van ennyi esze"), mert élből repül a modikhoz, ez szól a Hasselhoff félmondatosnak is, és hát ha jól tudom, kissé allergiásak már erre a topicra, szóval gyors akcióra számíthatsz részükről. Ha tetszik, ha nem, akkor is az van, hogy nem egyetlen vélemény dominál - és nem is fog. Most már meg pláne nem, szerintem szar az iR-ben a Mazda, szarabb, mint bármelyik verda a CARS-ban. Vélemény, érteeeeem? Kénytelen leszel ezzel együtt élni. :D -
ozoli78 #13479 keress már rám lécii jelőlj be barcsinak 
amugy ha a ezt a rakás fos prodzsktkárszt valaki leszarozza te is megvéded nem?

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.06.25. 20:54:00 -
ozoli78 #13478 gondoltam hogy nem az igazi neve csak gondoltam neki van ennyi esze:D
"Egyéb iránt az iR is csak egy játék"
én is azt hittem aztán elnéztem hogy egy szint után milyen komolyan veszi mindenki még egyszer mondom mindenki,hogy beláttam ez több
aki játéknak fogja föl annak nem igazán valo arrol nem is beszélek hogy elég drága játék:)
valaki itt irta hogy a kőkemény szimulátorosok ott vannak
persze nem tökéletes de az egészet tekintve nagyon más liga a pcarsal ne is említsük egy napon ;)
és nekem olyan ne fikázza aki nem ment vele csak 5 kört
majd ha megy vele 10-20 órát akkor mondja el a véleményét ,mert ez így nevetséges és gyerekes:D
én legalább a pc nél tudom miről beszélek
-
Hasselhoff72 #13477 Szélmalomharc vele értelmes beszélgetést folytatni, mondhatni lehetetlen... 14 éves Vsteve életében nem ült autóban. -
Hasselhoff72 #13476 Nekem?:DDD Én csak a hülyeséget nem bírom, az meg csak úgy dől belőled:))
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2015.06.25. 20:46:36 -
ElNano #13475 Jaj, anyuciii, bántooottááák a játééékoooomat, jaj hüphüphüp! 
-
ElNano #13474 Először is az első posztban leírtam, hogy ki voltam korábban, pont itt a topicban. Szóval ez nem jött be. Másodszor: miért szerinted az iR az nem játék? :DDDDDD Miért, esetleg a valóság? :DDDDD Tudod mit, inkább hagyjuk, nincs megfelelő pedagógiai képzettségem az ilyenekhez. Tisztázzuk azért: Pont telibeszarom a véleményedet, nem vagy te nekem senki - meg szerintem másnak sem, one in a million, mint itt mindenki -, szóval felesleges ezen rugózni. iR-ezzél, hol érdekel, nekem akkor is van saját véleményem és hát hol hat meg, hogy a tiedé más és igazából az sem tesz padlóra, hogy nem sikerült értelmezned, hogy egyetlen autóval kapcsolatban formáltam véleményt. Tőlem azt gondolsz amit akarsz, ettől az én véleményem jottányit sem változik. Na, feszülgess még halál feleslegesen, várom. :D
Ja, és nem keresek rád iR-ben. Kegyetlen, hogy mennyire nem érdekelsz.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.06.25. 20:44:24 -
Hasselhoff72 #13473 Értem, tehát te ismert vagy és kérték a véleményedet, ja nem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ElNano #13472 Jajjjj de szégyellem magam, jajjjj de szíven ütött egy ismeretlen kéretlen véleménye, jajjjjj.... :D 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, nem. -
ozoli78 #13471 ez volt leg feltünőbb név meg simán kinézem belőled :D
figyu nem akarok bele menni vitába mert veled fölösleges hasonlítgatásról meg végképp nem írtam
én nem arcoskodtam hanem a bologatásra gondoltam és mondtam űlj be a a cadillacbe kiváncsi lettem volna a véleményedre
5 kör gyakorlással mentél be versenyre 5 kör után mondasz véleményt egy autórol ir ben ,erre nem is mondok semmit mert aki ir t olja röhög egyet
a heti 30 óra arra jó hogy ott tudj lenni a helyeden
én mondtam jó játék a pcars, játék nem több
most is te hoztad fel az iR t
pont leszarom milyen gyors vagy vagy lassú csak kiváncsi lettem volna ki az a penge aki ennyire fikázza az ájrészinget
hozzá teszem én sem vagyok gyors sőt kurva sok gyakorlás kell nekem is hogy elérjem a tempomat amit néha sikerül néha nem:D
iR ben meg találsz én nem bujok egy szaros nick név mögé Zoltan Ozsvath igy keress rám
amugy régebben fernándó voltál itt nem? dupla regért máshol
-
Hasselhoff72 #13470 :DDD szerintem szánalmasabb SG-s PC topicból iR-t osztan, ide sem kell FIA licenc:DD -
Mondjuk én tudom ki ElNano és eszembe se jut, hogy ez lenne az igazi neve. Inkább az szánalmas, hogy valaki ilyen eszközökhöz nyúl.
Egyéb iránt az iR is csak egy játék. Tehát miután megvette valaki, rögtön tolhatja is. Nem kell hozzá FIA licensz. :DDD -
Erre azonnal ravagna mindenki, hogy kamu (legalabbsi a "nev"), de sajnos ma mar valoban iluenek vnnak:) Sot:D
Regen a bunugyi hirekben kirtak hogy L. Otto (bar "tudtuk", hogy valszeg Lakatos:P). De ma mar azt sem irhatjak ki, hogy L. Hozearmando, mert annyira egyertelmu a dolog "kirol szol";DDD -
ElNano #13467 Mentem eddig kb. 5-10 kört, ezt szeretnéd összehasonlítani bármivel? CARS-ban leaderboardon megtalálsz, lehet ott arcoskodni. (Egyébként ha TT-ben gyorsabb vagy (mondjuk átmenetileg), akkor az azt is jelenti, hogy igazad van? 
Egyébként leírtam, hogy úgy kimondottan egy autóról mondtam véleményt, erre jössz egy másik autóval. :D
Istenkém... És de, ez a mazda egy rakás fos a bólogatós csónakázásával, ez a véleményem, lehet rajta megfeszülni. :D Nem is tudtam, hogy léteznek iRTrollok, érdekes megfigyelési alap leszel...
Heti 30 óra, ha ráérsz? Az napi több, mint 4 óra. Na, ez a l.o.l. de vastagon.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.06.25. 19:58:23 -
ozoli78 #13466 ? 
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.06.25. 19:48:01 -
Nekem nem törődés kell, végre javítani az AI-t esőben ...ennyi ...Erre ez egyre használnám néha, de nem működik ez sem .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.25. 19:31:15 -
ozoli78 #13464 na az Ájrészing az olyan hogy csak be ugrok és megyek egy versenyt:D
lol
Ülj már bele a cadillacbe:D
Ájrészinges vagyok de mivel nincs most rá heti 20-30 óra nem is megyek versenyt csak practice
Mond már meg hogy hívnak rá keresnék milyen eredményt futottál:D
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.06.25. 19:24:22 -
twinr #13463 LOL -
Pitti #13462 Mert ott mindenki játszik... -
SityiSXT #13461 Itt legalább némi mocorgás van, meg némi demonstrálása annak, hogy törődnek velünk valamennyit. A "szomszédban" hónapok óta kuss van, csak a fujjkonzolokra jelentették be, pedig ott is volna még mit reszelni. ;) -
A valóságban is vannak olyan autók, hogy beülsz és vezeted és vannak olyanok amivel elindulni is nehéz lenne. És persze ugyanúgy vannak jobb és rosszabb autók. Az iR-t azért tartom zseniálisnak, mert nem használnak, amolyan mű vezetési nehezítéseket, mint más progik, amik "szimulátorosabbak". Az iR sok-sok teszt után szinte teljesen készen adja($$$$$) csak oda a játékosoknak és valóban amennyire lehet a valóságot megközelítő vezetési élménnyel. Ha valaki tényleg hardcore szimulátoros, annak az iR egy életre elég.
Véleményem szerint a játékosok a HC-k, nem a játékok. No offense! Senki ne vegye magára. :)) -
Nekem is az volt az elso, hogy a log-ban rakerestem a gumikopas kijelzesre. Nincs, vicc, nem is ertem:/ -
Nekem sem jön be az iR, viszont ott egy valami atom, részletekbe menő logikus, és atombiztos számolás van, ami ott működik az működik és jól működik.
A CARS-ban én abban sem vagyok biztos hogy minden frankón működik-e azon belül amit számol, egyfelől összességében nem tetszik az irányítás, a vezetés, az autó mozgása...viszont az iR-ben hihetően viselkedik csak nem tetszik.
Itt a Focus...az egy katyvasz valami, semmi köze semmihez. Ilyen az iR-ben nincs.
A CARS-nál nekem olyan érzésem van néha mintha mittomén hogy volt régen, triggerelve lennének bizonyos dolgok. -
Érdekes! A kerékkopás monitorozásáról továbbra sem esik szó. Számomra ez egész egyszerűen érthetetlen! Miért nem lehet legalább a harmadik nagyobb update-el egy egyértelműen fontos értéket láthatóvá tenni, amit gyakorlatilag szinte az összes third party alkalmazással meg lehet jeleníteni. Akkor annyira bonyolult csak nem lehet, hogy maga a fejlesztő ne tudná megcsinálni és megjeleníthetővé tenni HUD formájában. Azt meg gondolom csak nem várják el, hogy ezért fogja be az ember az okostelefonját, tablet-jét, vagy ha nem áll rendelkezésre akkor vásároljon ilyen eszközt és erre használatos alkalmazást (mert a valamire valók ebből is fizetősek), hogy ezt a szerintem fontos dolgot figyelemmel tudja kísérni. De még ha így is lenne, amit nem gondolok, akkor mi a helyzet a PS és XBOX játékosokkal, multiplatform játékról lévén szó, ahol ez a megoldás szóba sem jöhet?
Persze sok okos (nem itt) belebeszéli, hogy ezt érezni kell, meg hogy az igazi autókban sincs erről visszajelzés. Persze, hogy nincs, úgy mint a legtöbb esetben a terhelődés irányáról, a G erőkről, gáz és fékpedálok állásáról, ideális ívről, amik mégis helyet kaptak a játékban. No meg ennek tekintetében az pl. rFactor 2 egy gagyi árkád játék lehet csak hiszen ez dolog nyomon követhető.
Kitesztelni a gumikopást minden kategóriára vonatkozóan, kopási szorzótól, és autóbeállítástól függően majdhogynem lehetetlen, és még akkor ott vannak a nem kitesztelhető elfékezések és egyéb események amik erre kihatással lehetnek és összefüggésbe hozhatók. Arról nem is beszélve, hogy ez egy update-el akár meg is változhat, mint legutóbb az FFB és akkor oda a sok belefektetett órának, már ha valakinek lenne erre egyáltalán ideje, türelme.
Még Ian Bell is így nyilatkozott erről a hivatalos fórumon lassan két hónapja és mégsem történt semmit. Ja, de igen, bejelentették a 2. részt
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2015.06.25. 14:46:22 -
ElNano #13456 iR... Épp mostanában ugrottam be egy-két versenyre. Azzal a mazdával, ami ilyen kezdő verda vagy nem tudom. Hát ott simán csónak-szimuláció van, nem tudom a többi autó milyen, de ha ez a hc, akkor a CARS teljesen rendben van mindenhogy... Hangsúlyozom: nem tudom, a komolyabb gépek milyenek, de az a kis mazda vicc-osztály, ha nem tudnám, hogy iR, szétfikáznám. :D (Így is. :D) -
En nem banom mit szamol, a sok gagyisagot javitsak ki azt jol van, ne a folytatason porogjenek, meg ne a kamu patchnote okat toljak kifele ! -
Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor hetente jönnének a szimulátorok. Nem véletlen, hogy évekig kotlanak egy ilyen programon. Kérdezd meg a fejlesztőket, hogy iR-ben miért egy évig vagy többig készül egyetlen egy autó! 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.06.25. 08:15:25 -
Pitti #13453 Ennyit arról, hogy mennyi mindent számol a brutál fizika... ők sem tudják, hogy mit eredményez... 
A lényeg, hogy számol... -
Olvastam fórumon, hogy nem is direkt az FFB-n piszkálódtak, hanem valami olyasmin, ami kihatással volt az FFB-re is. Ezért nem is tudták egyből, hogy mi van az FFB-vel.
-
Ennyit írnak a FFB-el kapcsolatban csak:
* Fixed an issue in Force Feedback calibration that would prevent a player from setting "Soft Clipping (Half Input)" back to 0 after modifying it from the original value.
Hát ha ennyi elég
-
12-én jött az 1.4. Azóta nem jött semmi. Valamit elb@szarintottak az FFB-vel. A korábbi nagyobb hibákat se igen javította az 1.4. Elég hosszú volt a lista, #13257 de nem igazán történt átütő javulás, legalábbis, amiket én szoktam használni a rosszabb FFB-n kívül nagy változást nem tapasztaltam.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.06.24. 20:27:00 -
gondolom nekem is most járhat 1.4-nél...:)azt nem tudom h 2-3 hete hol tartottam, most gondolom a steam a legfrissebbre frissítette...
azt se nagyon értettem h mi a túróért kellett újra beállítani a kormányomat, pedálokat stb...steam felhő is ki van/volt kapcsolva mégis elmászott minden mintha most indítanám először a játékot...