19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Fernandooo #13126 Pont nem érdekel kb egyik sem, de azért begyűjtöm, legyen egy kis bevételük. :D -
Fernandooo #13125 Na, azért így már jobban néz ki, mint az első képeken, gáz nem gáz, nekem bejön. DFP-nél minden esetre biztos jobb és ha értelmes ára lesz - nem üti a 60-at - akkor lehet, bevállalok egy cserét. Ja, egyébként ha már DFP, akkor hátha valaki tud valami okosságot mondani a legújabb problémámmal kapcsolatban:
Szóval az van, hogy elkezdtem kissé intenzívebben kormányozni, mert így gyorsabb tudok lenni - méghozzá jóval. Viszont a kormány felfogatása olyan gyenge, hogy kb. minden körben egyszer vagy kétszer lecsúszik az asztalról. Rohadt idegesítő. Nincs erre valami jobb rögzítési módszer, valami modifikáció, vagy okosság? -
Screenracer #13124
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.09. 12:29:20 -
Screenracer #13123 Super! 
Check! 
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.09. 11:29:20 -
Szerintem egyértelműen kitakarásról van szó! -
SityiSXT #13121 Közben kijött az első autópakk. 3 euróért 5 autó:
- Bentley Speed 8
- Bentley Continental GT3
- BMW V12 LMR
- McLaren F1 GTR
- Mercedes-Benz CLK LM -
Screenracer #13120 Kitakarás fennforgása áll fenn.
Vagy photoshoppolásnál véletlenül megnyírták. 
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.09. 10:53:32 -
SityiSXT #13119 A felső képen a bal oldali váltófülnek hiányzik a teteje - vagy ennyire béna szögből fotózták, hogy a kormányküllő tetjén lévő "mini gamepad" így kitakarja? -
Screenracer #13118 Láthatod, hogy az ár-érték arányt megemlítettem. Az a Logitech kormánynak lesz kedvező. Mellesleg az árakat soha senki se a magyar piachoz igazítja, tehát az irreális, relatív. Kinek, hogy? ;) -
PSplayer #13117 Es a fana mennyibe kerul? XD Azert egy linket illene, mert irrealisan draga. -
Screenracer #13116
Forrás:https://www.facebook.com/LogitechG29
Egyre több és részletesebb kép kerül ki az új Logitech G29 Driving Force kormányról. Szerintem most már nem tagadja a gyártó se a kormány létezését. ;) Látszik, hogy nem szakítanak a hagyományokkal és ez is fogaskerék meghajtású lesz. Ugyanúgy, ahogy G27 esetében itt is ferde fogazással próbálják megoldani az FFB lyuk csökkentését és elődjeinél halkabbá tételét. Nem is tudom. nekem egyelőre ez is "csak" egy Logitech kormány, bár látszik a minőségre törekvés, de még nem Fanatec. De az ár érték arány a pletykák szerint sok vevőt fog vonzani. :)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.09. 08:38:57 -
Screenracer #13115 BMW V12 LMR

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.09. 07:49:16 -
Screenracer #13114 Kiváncsi lennék milyen éves büdzséből "tengődik" Abu Dhabiban a rendőrség. És arra is kiváncsi lennék mennyiért adják majd, ha leselejtezésre kerül. 
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.07. 17:46:24 -
Na, asszem van mégegy kedvenc verda. A sierra nordon, felhúzott turbóval nagyon disznó :) -
Pöpec kis verda!
-
Ez a minimum, el is várom :) -
Screenracer #13110 Na, akkor egy próbát megér. Ma már nem hiszem, de jövőhéten előkaparom azt a monitort. :))) -
Screenracer #13109 Ha legközelebb arra járok, majd mondom nekik.
-
Az a vinnyogó gyönyörű a tetején. Csinálhattak volna valami áramvonalasabb cuccot is rá. -
Igen, lehet úgy is, sőt hálózaton keresztül másik gépen is. Így nem valószínű, hogy problémás. Nálam az a program terhelte pluszban a processzort amivel a Windowsos kiterjesztett képet, az Androidos telefonomon jelenítettem meg. Ennek a segítségével jelenítettem meg gykorlatilag a Profilert a telefonomon. -
Screenracer #13106
The Abu Dhabi Police Lykan Hypersport.
In collaboration with Abu Dhabi Police, W Motors wants to help promote road safety here in the UAE.Photo eGarage By: Drew Larrigan
Nehéz lesz meglépni előle.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.07. 15:12:26 -
Screenracer #13105 A Profilert lehet egy második monitoron is megjeleníteni, nem? Nekem volna egy régebbi 4:3-as monitorom. Érdemes lenne előbányászni vagy az is ugyanúgy terheli a procit? Esetleg te vagy valaki próbálta már úgy? -
Screenracer #13104 Ha erre hagyatkoznék, akkor 2500 értékelésből most 80% pozitívon áll a CARS. A statisztika szerint, nincs ezzel játékkal semmi baj, de tudjuk, hogy ez nem igaz. DLC még nem jelent meg hozzá, tehát egy hónapos piaci részvétel után még korai lenne bármiféle ilyen jellegü értékelés. Az egymillió eladás, mindenesetre biztató. Majd meglátjuk!
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.07. 14:29:07 -
Screenracer #13103 Nem is állítottam, hogy nem volna még mit csinálni rajta, de ha tenni is akarok az ügyben, hogy javítva legyenek a dolgok, akkor inkább a hivatalos oldalon teszem, mint itt. Ott ugyanis akad néhány illetékes, akik egy későbbi patchben ezt-ezt megoldhatna.
Manapság nem olyan ördöngősség a fejlesztőkkel kommunikálni, mint kb. 10-15 éve. És patch se ördög műve és az is igaz, bár én se örülök neki, hogy a játékok vagy szándékosan vagy tényleg idő és pénz hiánya miatt, de több-kevesebb buggal és egyéb hibával jelennek meg. -
Kipróbáltam a pCARS PROFILER-t, az iDisplay nevű alkalmazás használatával a mobilomra kiterjesztett monitorra kitéve. Tök jó lenne meg minden, tényleg nagyon sok mindent tud, személyre szabható megjelenítés, lebegő ablakos megjelenítési lehetőség, átméretezhető, stb. csak kár, hogy az iDisplay server része, átlagban olyan 20% körül terheli a procit, ami játék közben sajnos laggolás formájában meg is nyilvánul. Kár, pedig valami hasonló megoldás érdekelne, így legalább tudnám monitorozni azt a fránya gumikopást. Ráadásul amennyire látom ingyenes, legalábbis én csak az adomány formájában történő fizetési opciót láttam csak. -
Mindneki biztos nem, de sikeres játékok vannak.
statisztikának elég jó a steam-s visszajelzés, vagy hogy egy patch-t hányan töltenek le, ...sőt egy ingyenes DLC is alkalmas arra hogy lemérje mennyire lett tartós a játék. -
Fernandooo #13100 Jó, hát azért az igazság az, hogy ezt így nehezen nevezhetjük teljesen kész játéknak, és az átlagos készültségi szintektől is elmarad, nem? :) Van itt mit javítani és pótolni, a kritikusoknak ebben azért teljesen igazuk van, inkább ott téved el egy-két ember, hogy ezek alapján egy az egyben leírja az egész produkciót és az lesz megfogalmazva, hogy ez kb a világ legrosszabb ilyen jellegű játéka. Na, ez tényleg - hmmmm... - elhamarkodott és talán szubjektív - khmmm! :D - hozzáállás. Azt megértem, ha valakinek alapvetően nem jön be, oké. Csak azon két hsz-nél többet (az egyik az, hogy "sziasztok, keresek másik játékot ami tetszik") nem nagyon van mit megbeszélni.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.07. 14:10:02 -
Screenracer #13099 Én még nem láttam olyan játékot, amelyikkel mindeki elégedett lett volna.
Mellesleg csak arra céloztam, hogy nem vezetnek külön statisztikát, hogy a megvásárolt játékokból, hányat használnak a továbbiakban.
Ha meg a tudomásukra akarja valaki hozni, hogy probléma van a játékkal, azt a hivatalos oldalukon, fórumukon mindenki megteheti és nem mellesleg, még javíthatnak is rajta.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.07. 14:08:53 -
Azt nagyon rosszul tennék,..és ha valóban így lenne akkor nincs patch, nincs ingyenes tartalom, nincs évekig támogatás.
...
De most nem is a játékgyártók felé szólt, hanem egyszerűen ez is hozzá tartozik, a vásárlók nem mind elégedettek. -
:(
aztán fékezzetek mind a ketten :) -
Screenracer #13096 Szerintem egy játékgyártót vagy kiadót se érdekli, hogy mit csinálsz a játékukkal, miután kifizetted.
-
Fernandooo #13095 Sajnos rossz hírem van: alapon használom a kormányt, vagyis nem rendelkezem semmilyen spéci FFB beállítással. :( -
Fernandooo #13094 Én pl. nem használtam olyan szavakat, hogy "hülyeségeidre". Bukta. És hát milyen pórázról beszélsz te? :DDDD -
Akkor írd be, bakker, letojom, nem érek rá egész délután a hülyeségeidre...
mindenki korlátolt, mindenki csúsztat, mindenki hülye itt sg-n....
Nem veszed észre, hogy nem a véleményeddel van a baj ??!! Sajnos nálad csak a rövid póráz működik..... -
Fernandooo #13092 Abszolút csúsztatás, hogy semmi nem működik, mert ha semmi nem működne, akkor senki nem tudna játszani a játékkal. (Csak hitelteleníti magát, aki ilyen szélsőséges kijelentésekre vetemedik.) Sok dolog nem működik rendesen, ez tény, de ettől még simán lezavarhatóak akár hosszú távú futamok, multi, akármi. Másrészről a multi folyamatosan tele van lobbykkal, komolyabb ligák indítottak bajnokságokat a játékkal, és nem csak a "banánosok" játszanak vele, mivel kimutatás készült arról, hogy a CARS megjelenése óta jócskán emelkedtek a kormány eladások. Az autókezelést sem lehet egy kalap alatt meg és elítélni (több tucat autó van a játékban és minden hónapban hozzá csapnak egyet ingyen), ez is szélsőséges és így komolytalan hozzáállás. És hát az van, hogy a normálisabb és mérvadóbb (értsd: nem szélsőséges és nem gyűlölködő, anti és hater hozzáállású) szimes körökben egyre nagyobb elismertségre tesz szert a játék, így aztán elmondható, hogy minél többen veszik meg, annál jobb. Hát igen... :) -
Fernandooo #13091 Tőled nekem nem kell megjegyeznem semmit és hullára nem érdekel hol és mikor és mit írsz le először vagy utoljára. Tartózkodj a hozzászólásaim törlésétől és a topictól is, ugyanis csak káros hatással vagy arra.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.07. 13:42:09 -
"A hozzászólásomról pedig képernyőképet készítettem bizonyíték gyanánt."
ez már már aláírásba illő :) jót vigyorogtam rajta. Neked is DFp-d van adj már egy képet az FFB-ről légyszi,mert múltkor ha ez a játék lemezes lett volna akkor legalább a megsemisítését tudtam volna élvezni, annyira kicsapta nálam a biztit az FFb erők 'helyes' megtalálása.
De az uninstall azért még sem az igazi, hiányzik amikor az ember izomból elküldi a falnak aztán rugdossa még percekig, végül tenyerébe fogva roppantgatja..
Szal kb. annak köszönhető hogy megvan még a játék, hogy nem tudtam meghalasztani. -
Ahogy elmaradnak, a komolytalan, szelsoseges, buta vagy hozza stb jelzok, bizisten azt irsz ide amit csak szeretnel !
De amig nem nem lesz olyan hergeles mint most F 1 topikban, meg kb ahol csak feltunsz.
Es ezt utoljara irtam le, remelem megjegyzed.
Beke.... -
Timbu #13085 Ez csak reklám, gyakorlati haszna nincs (nem sok ember fog 12K-n játszani és belső nézetből nincs is értelme az ultra grafikának), ezért nincs szükség belső nézetre hozzá. Ez nem a szimulátorságról, hanem a 4K-ról szól. Mondjuk elég ügyesen csinálta az SMS, hogy egy csomó 4K-s dolgot velük demóznak. -
Jah én is, eleinte tetszett, most már annyira nem ,nem rossz, csak egyrészt semmi nem működik, másrészt autókezelésben is elég szögletes, meg egybites így második nekifutásra ...
Várom a patchet ...
hogy az egymillióból hányan bohóckodnak full árkádban, banánnal, a replayre élvezve az nem izgat , vezetni kicsit unalmas ....
Sőt eleve az sem érdekel mennyien vették meg, mi közöm hozzá :))) ( szimes szempontból minél többen veszik annál rosszabb :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.07. 12:24:30