Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vicc az benne, hogyha már így alakult, gyorsan megnéztem clear beállítással is és hasonló fps volt rajtnál, pár kanyar után felkúszott olyan 60 körülire.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
CSOCSI
Befetéma....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.11. 12:43:29
Na majd megnéztem az első 10! oldal eredményeit ebből 9-ben a 290X 5%körül verte a 970-et 1 oldalon meg nem, nekem ez elég volt hogy levonjam a következtetést, nem volt közte sem PH sem Ipon, csak a top oldalak.
Mivel ez már egy nagy off és mindenki leszűrte a véleményét hagyjuk is abba..
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Te fröcsögsz Nvidia pénzelte programokról miközben az AMD hemzseg az elvakult gyökerektől akik mindenre köpködnek ami nem AMD...?😊
Nyilván minden új játék (Gta V,stb) amin a 970 jobban muzsikál nvidia által pénzelt. JA és persze az olyan oldalak sem mérvadóak akiknél ilyen eredmények jönnek ki, azokat is az nvidia pénzeli. Szemben a Prohadrver elfogulatlan (és abszolút AMD fan mentes, loalololol ) cikkíróival és tesztereivel!!
Röhögj csak.😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.11. 12:29:45
Laza driving gamenek ez tetszik, ugy is kezelem arra hasznalom, ennyi, jol van ez igy , ha valodi vezetes kell akkor meg ac vagy rf2 .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tehát esőben a 290X-nél egy 960 is gyorsabb de szerinted ez is rendben van, örülök amikor ilyen objektív emberekkel próbálok beszélgetni😄DDDDDD
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.11. 12:19:17
SZERVER INDÍTÁS: 20:00 (2015.05.11. hétfő)
SZERVER NÉV: simraceseries (keresőbe ezt kell beírni, segédlet)
JELSZÓ: srs
AUTÓ:
BMW M3 E30 Group A
PÁLYÁK:
Hockenheim (Weather: Fog)
Zolder (Weather: Light Rain)
Laguna Seca (Weather: Clear)
IDŐMÉRŐ: 10 perc
FUTAM: 6 kör
Rajt: Repülő
Üzemanyag és gumi: Real
Sérülés: Vizuális
A szerver pontosan 20:00-kor lesz indíva, így csak onnantól lesz elérhető. A szerver csak lobby és időmérő alatt érhető el (futam alatt nem).
Akinek van kedve és ideje jöjjön! <#hawaii>#hawaii>
simraceseries.com
Ez a "fizeti az nvidia" duma meg....Nvidia-n is ugyan olyan szarul fut esőben...😄
Egyébként szeretem ezt a felfogást, mindig ez van. Ha egy játék jobban teljesít nvidia-n akkor azt az nvidia fizeti...De ha AMD-n teljesít jobban akkor meg "naugye milyen jó az amd".....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.11. 12:16:51
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.05.11. 12:06:00
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.11. 12:09:30
Egyébként X nem volt.
Es igen azt mondtam, higy jobb mint a grid, bizonyara felreolvastad 😊
Nem ertem miert olyan fontos nektek higy szimnek hivjuk, de hivjuk annak 😊
Mellesleg a cm f1 kozelebe nem er ez a jatek se fizikaban, se lebonyolitasba 😊)
Tudom probaltam....
De egy ir rel vagy ac val ezt versenybe kuldeni, az mar tenylag a vicc kategoria.... 😊)))
Ezt gondolom mindenki erzi .
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.11. 11:44:10
Én nem vitázom azzal hogy szimulátor-e vagy sem, csak azzal hogy a valós fizikától baromi messze áll az autók viselkedése számtalanszor.
De ezzel sem lenne akkora gond, ha élmény lenne menni,de nem az mert a játék hemzseg a hibáktól, otpimalizálatlan, és az AI annyira rém ostoba hgy simán kilök,nem beszélve arról hogy csal is, ráadásul ha véletlenül nekünk jön vagy mi megyünk neki a két autó "összetapad"...A kedvencem amikor a gép hosszú féktávot vesz 1 ezredmásodperccel késöbb fékezem épphogy koccantom a seggét,de hiába állok a féken megyünk ki mindketten a susnyásba a kormányra és fékre lószart se reagál az autó...
A gridnél persze előrébb jár a játék az autók viselkedését tekintve. De mint szimuláció,még mindig komolytalan és az is marad. Gyakorlatilag egy Nfs Shift némi plusszal fizikában és szimben, és egy adag mínusszal is fizikában illetve bug/ai/élmény tekintetében. Nem több. Színvonal tekintetében pedig no comment az egész....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.11. 11:31:47
Úgy tudom te is nagy barátja vagy ezeknek a Codemasters játékoknak. Éppen ezért nem is értem az összehasonlítást szimulátor szempontból, eleve már ott kezdődik, hogy a CM egy autósjátékot nem tud megcsinálni, hogy kormánnyal lehessen normálisan vezetni.
Szóval szerinted nem áll magasabb színvonalon a CARS, mint a CM játékai, EA NFS-ei, ideértve a Shifteket is? ...<#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.11. 11:30:12
A 2 év kapcsán pedig: mi is csak annyit tudunk, amit az SMS a WMD fóumon velünk megoszt. A "support" szót használták, ebben pedig angolszász nyelvterületeken nem csak az új tartalmat, de a hibajavítást is beleértik. Kezdjük azzal, hogy a dediszeró egyelőre egy tákolmány, ami épp, hogy működik, ezt bevallottan nem tudták befejezni mostanra sem - és mindenképp jól használható szintre akarják hozni. Emellett a pitanimációk is valahogy kikerültek, majd azok is vélhetőleg visszakerülnek, ha már annyit dolgoztak vele. És ez csak két dolog, ami most így hirtelen bevillant.
Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy egy DLC-ben elfér némi javítás is. 😄DD
Erre mondják, hogy ember tervez, Isten végez.
Ahogy az ábra mutatja nem sikerült betartani, amit igért. Gondolom van az a pénz, ami kárpótolja a hírnevén esett csorbáért. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.11. 10:52:03
Grid, Forza, Shift, GT.....ebben a korben.
Azert egy Ac vagy RF cliohoz merve ezt, finoman fogalmazva sem egy sulycsoport....
Lehet sok mindent szamol, de higy eleg sokszor suta az auto mint allat az tuti....
Szoval szerintem nem szim, igaz en mar rf1 et se tartom annak.......Talan meg r3e melle beferhet....
Ami inkabb zavar, higy mindenhol hianyzik az i re a pont.... Ai szar, versenyszabalyok nincsenek, tores valamiert megint csak alig van, az online egy rakas szar stb .......
Szoval sok mindennel lehet versenyeztettni, de mindegyik mas amit vallalt azt tudja is, a pcars jrlenlrg nem iagazan .....
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Az AC-t is folyamatosan toltak, de ott sem volt egyszeru. 2012 decemberbe jelent volna meg, de semmi, aztan 2013-ban kitoltak egy TechPreview-t, aztan 2014-ben megjelent az EarlyAcces, aztan kellett meg 1 ev amig rendberaktak es valoban "megjelent".
Vagy az rF2, ami 3-4 evet csuszott, aztan megjelent, utana 1 evre abbahagytak, aztan ismet nekialltak piszkani.
Az R3E-ben meg az a legnagyobb FFB fejlesztes, amikor egy tizeneve ketezo alap ISI FFB beallitast beepitenek a jatekba, hogy ott is lehessen allitani😄
To continue with this open & transparent approach, I would like to let you all know that I´m working for Slightly Mad Studios as of today. I strongly want to point out that this will not interfere with the way I run VirtualR as I´ve always kept my day job a completely separate entity from the site and this will not change in the future.
VirtualR is set up to sustain itself thanks to my advertisers (please go check them out, they´re awesome for continuously supporting VirtualR!) and will stay independent from what I do for a living. Like I said above, almost nothing will change as I´ll still be covering the same titles and topics in the same neutral manner as before."
Ez alá is támasztja, hogy már nem független.
Másrészről meg senki nem kötelezhet senkit rá, hogy független legyen. Főleg nem, ha saját pénzen futtaja az "üzletét". Teljesen más kérdés, ha valaki önként vállaja magára a függetlenséget és ehhez ragaszkodni is fog minden áron. De ahhoz el kell telnie jó pár évenek, hogy elismert legyen, mint szavahihető független, esetünkben weboldal. Egyedül az állami, adófizetők pénzéből fentartott médiumnak lehet törvényesn előírni, hogy független és pártatlan legyen. De ez már egy újabb sztori.
Abban viszont egyetértünk, hogy van még mit ezen reszelni. Ugyanakkor az SMS megígérte, hogy 2 évig támogatni fogja a játékot, és sajna ma már az ilyen launch problémák kezdenek hozzátartozni a dolgok menetéhez AAA címek esetében is (az SMS-nek meg lépnie kellett, mert lóvé - gondolom - már nem igazán maradt...).
Itt a fő gond az hogy a pcars-al ez történt és még mindig ez megy,mert dübörög a marketing gépezet, és ez a nevetségesen magas értékeléseken is meglátszik....
Most 5 parhuzamosan futo szimes project van: AC, CARS, iR, R3E, rF2.
Mindegyiknel hosszan lehetne sorolni, hogy mennyi minden szar bennuk, mi az ami hianyzik, nem jo, optimalizalatlan vagy fake.
Aki nem tudja helyenkezelni a programokat (hatter, ceg, elonyok, hatranyok, celkozonseg stb.), az szerezzen nehany 10M EUR-t, vasarolja fel az 5 ceget, es csinaljon beloluk 1db tutit 4-5 ev alatt😄DDDD
Amióta Montoya bejelentette, hogy az SMS-nek dolgozik, azóta az elvileg független oldalon érdekesen jelennek meg a cikkek. Értem ez alatt azt, hogy amint volt/van egy friss hír a pCARS-ról, egyből megjelenik az oldalon hírként; ellenben a többi szimmel. Volt olyan, hogy kint volt Tommy78 SEAT modja rF2-re, de csak 1 hét után került ki a VirtualR-re. Írtam is kommentbe, hogy 'elég friss hír', amire fel F1Racer haverja törölte a kommentemet. 😄 De ugyanez a sztori van R3E-el, iR-el, AC-al, stb.
látványban, funkciókban, felhasználóbarátibb áttekinthetőbb menüben csalódás...FFB , autóviselkedésben , szimulációban pedig kevesebbet vártam így ebben pozitív a csalódás...
de a lobby rendszer viccesen működik, a kereső nevetséges rendes filterek nélkül...replay iszonyatosan fapados, ezt nem is értem...itt sincs spectator mód? szinte hihetetlen...Hud-t nem lehet elmenteni ha megváltoztatom stb
#11337: A legelső online versenyemnél én is kiugrottam a rajtnál, nem éreztem még. Engem meg is büntetett egy boxutca áthajtással. Szerencsére sikerült a lemaradást behoznom, de akkor is figyelni kell a rajtnál a manuális sebességváltásnál. Automatával nem néztem, de nem is fogom, nem szeretem. Így is teli van az online billel játszókkal. Néha borzadály. Bár egyszer sikerült egy korrekt online versenyt menni a Lotus 49-el, real weather stb.
De persze megint süssük rá valakire a gyűlölködő jelzőt amiért a szart nevén nevezi.😊