Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom ha nagyon sok hasonló jellegű elégedetlenség menne a pCARS fórumra, akkor SMS-nél is elgondolkodnának, hogy akkor ezt most ki kéne javítani.
57, 100, 73.435 min,max,avg szaraz idő Imola 20AI Driver 14.12 omega
46, 73, 60.413 min,max,avg erős eső Imola 20AI driver 14.12 omega
60, 135, 92.389 min,max,avg szaraz idő Imola 20AI Driver 15.4 GTAV beta
49, 92, 69.222 min,max,avg erős eső Imola 20AI driver 15.4 GTAV beta
Tehát a béta driverrel lehet emelni a részletességen de nekem ez elég így esőben is jó.
Hátha segít valakinek.
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.12. 10:35:28
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Utoljára szerkesztette: ergepard, 2015.05.12. 10:10:26
Toltam, és nem nem élveztem többször leírtam miért most nem fogom. A gépen fennmarad a patchek után kiváncsi leszek de nem hiszem hogy változni fog az alapvető problémám: az ai és a nevetségesen pattogó fizika ami az autók instablitását (nem épp ennek kéne) adja.
Pitti: Nem vagyok büszke, egyszerűen szar munkáért nem adok ki pénzt. Engem se fizetnek ki ha kimegyek rendezvényre,felveszem majd vágatlanul elküldöm a nyersanyagot, vagy szarul vágom. Örülök hogy kifizetted helyettem,élvezd. A szarra is rászállnak a legyek és helyettem majszolják.😊
Mar a fejlesztes elejen-kozepen lehetett latni, hogy nem fognak/tudnak beepiteni normalisabb, modenebb, hasznalhatobb, mashol jol mukodo szimes dolgokat (mukodes, kezeles, menuk). Voltak probalkozasok (pl. volt ido, amikor megjelent a beallitasok resz menugombja a Pitbox-ban is), de aztan elhalalozott a dolog😉
A kerdes mar csak az, hogy az elkovetkezo 2 evben erdemben hozzanyulnak a progihoz, bele/visszatesznek dolgokat, ami nem kerulhetett bele egyeb okokbol (ido, programtechnika), vagy csak patchelik, bovitik, es inkabb a 2-3 ev mulva megjeleno CARS2-re tervezgetnek?
Egyébként én is elégedetlenkedek, de nem mondom, hogy rossz, vagy ilyesmi, csak a buta megoldások, meg az optimalizáció hiánya a két vesszőparipám kb. 2004 óta.<#wink>#wink> Már nem akarom látni ezt a két hibát, de mégis újra és újra megjelenik.<#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.12. 10:00:39
Lehet konzolon jó, de én is úgy gondolom, hogy PC-re még nem kellett volna kiadni. Nem félkész, csak sok apróság hiányzik, vagy nincs még megcsinálva (remény hal meg utoljára). Az optimalizációnál pl. a rengeteg állítási lehetőség nekem mindig a bizonytalanságot tükrözi. Nekik fogalmuk sincs, hogy fog működni, majd a user kísérletezgessen. FFB u.ez. PC-n ez így bohóc ahhoz képest, hogy 5 év után ez a végleges verzió. Ez még inkább csak Build1005.<#buck>#buck>
Nem baj én kifizettem helyetted is, 4 éve is meg most is... további jó szórakozást...
Ui.:Valaki válaszolna az előző kérdésemre?Csak mert a trollok miatt feledésbe merült.
Utoljára szerkesztette: ergepard, 2015.05.12. 09:46:29
simraceseries.com
Meg el is gondolkodnék azon hogy ki a pofátlan az SMS vagy "Én"!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Érdekes megközelítés, szimek/játékok kapcsán még nem láttam leírva, de maximálisan igazad van. Divat lett félkész sz.rokért pénzt kérni, aztán majd megcsináljuk, ha akarjuk, vagy majd megcsináljátok magatoknak.
Ami a szim/nem szim kérdést illeti, egyszerűen nem látom a koncepciót. Kell kuplungolni, meg úgy kell vezetni, mint egy rendes autót, ezért szim, ugyanakkor auto pit, auto felvezetőkör, 1 setup stb. amik szimes szemmel egyszerűen vicc kategória. Mint ha DCS-ben auto kifutó v. felszállás lenne. Agyrém.
Vagy egész egyszerűen el kellene dönteni, hogy PC vagy konzol vonal. A kettő együtt nem működik, mert teljesen mások az igények.
Bar nagy jelentosege nincs , de ahigy nezem minden guminak 90 fok az uzemi homerseklete 😊) Meg az extrem vizese is, amit nem ertek, higy hogy hizza ossze a jatek, a hideg aszfalttal......Persze az aszfalt is melegszik hul osszevissza 😊)
Aki előre fizetett és még megjelenés után kifizette azt a plusz összeget illetve aki megvette meg is érdemli. Én tolom a warez verziót, és nem azért mert gonosz vagyok vagy mert ne lenne erre a játékra pénzem. Hanem egyszerű azért mert félkész termékért nem fizetek,ahogyan nekem sem fizetnek ha nem fejezem be a munkát. Ennyi.
Eleve pofátlan húzás volt hogy azokat akik előre tejeltek és támogatták őket,még jobban megsarcolták mint a sima vevőket.
Inkább a DirtRallyba rakok pénzt mint ebbe😊 Ott legalább tudom mire számítsak és nincs másik rallys cucc, de erre van alternatíva.
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.12. 08:59:42
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
1.Xbox 360 kontrollerrel mennyire élvezhető a játék?
2.Van a játékon belül valami sg klán?(ha van ilyen lehetőség)
Előre is köszönöm!
Aki szeretne vegyen fel steamen,a nevem : ergepard
Szívesen versenyeznék akárkivel.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.05.12. 08:36:16
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"AFAIK the newest Patch is in the Hand of Bandai Namco... And there it needs to be tested...
Then Sony and MS has also to do ther QA Stuff... "
Nem tudom, hogy PC-re is jön-e, mert ebből nem derül ki, de lehet, hogy meg kell várni a konzolosokat és egyszerre jöhet csak ki.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.12. 07:30:46
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Jókat csúszkáltunk.
Ami érdekes ugyan ez van ködbe is ,csúszik mint az esőben,<#fejvakaras>#fejvakaras>
Komolyabb nyomatékú kocsinál nem sok esély van hogy egyáltalán körbe érsz ,főleg hátsó hajtásúnál,az eddigi tapasztalatok alapján.
No de jó móka volt.
4 Gb DDR2
GTX 660 OC
Minden mediumon, elsimitas stb off
Esoben a rajtnal 20 fps aztan 30-40
Jo idoben a rajtnal 20 fps aztan 50-60
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2015.05.12. 06:58:02
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Mondjuk sokat dobna a replay-en ,ha fordulna az első kerék 😊))
AC-ban mennyivel megbopcsájtóbb ez a része is...
Olvasgattam itt napközben az FPS problémákat is. Igazából ez a része teljesen hidegen hagy, amíg gyönyörű grafika mellett nem akad a játék. Az, hogy ez 40 v. 70 FPS szerintem tök mind1, amíg élvezetes. Biztos fognak még rajta optimalizálni, illetve remélem a multis részét is bővítik sok jó és már máshol bevált funkciókkal.
Nem is nagyon hasonlítgatnám az AC-val. Teljesen más viszont 1 közös van bennük és számomra a legfontosabb, hogy élvezet vele menni és jól érzem magam a volán mögött. <#eljen>#eljen>
simraceseries.com
véletlenszerűnek nem érzem, mindig ugyanolyan rossz rajta a fék😊
Kikapcsoltam a Visual FX-ben mindent ,semmi javulás ,de csúnyább sem lett<#nemtudom>#nemtudom>mint ha nem is létezne az a sok opció ami ott van.
Akkor meg mi a reteknek rakták bele.....<#falbav>#falbav>
Performance:
Ha mindent low-ra leveszek akkor olyan """optimalizált""" mint kellene a magasabb értékeken,vagyis ott sem mert az fps nem esik le de akadásokat látni szép számmal,
Médiumon szebb lesz de nem sokkal viszont még mindig elviselhetően fut,
High beállításnál kezdődnek a gondok,afelett meg esőben<#levele>#levele>,diceg-döcög de néha 17-20fps-el....<#shakehead>#shakehead>
Na mind egy,szerintem még minden téren van mit reszelgetni rajt,de hogy ebből mi valósul meg a következő 1 évben,majd kiderül.
Én már többet nem kísérletezgetek rajt,várom türelmesen a pCars2<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2015.05.11. 21:24:24
Ugyan olyan hulladék ebben a játékban az optimalizáció mint volt.
Ennek a látványnak ezen a konfigon pörögni nemhogy 60 alá nem kéne süllyedni,de a 100-alá sem kéne nyalni maximum esőben amikor 20-an elöttem vannak....