19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Mielőtt kijött hatalmas hipe kerekedett belőle, volt kb 500 usergalery, szebbnél szebb beállított képpel, mindenki vágyott rá .....
Nem ronda én nem mondom, de kb annyi mindent tud, hogy semmit sem igazán jól ....amit beletettek abból és nem is tudom mi az ami kész van, jól működik nincs elgagyizva ...
De ez az én véleményem, felőlem bárhol bármi lehet első, azt továbbra is tartom, hogy egy csacsiság az a lista , rf2 és Tracmania fej-fej mellett, az több mint LOL :)
viszont annak nem örülnék, ha az efféle fékész gányolt vackok lennének újra népszerűek, már egész jó irányt kezdett venni ez az egész ....Cars is jófelé indult, csak tudás akarat vagy akármi nem volt, hogy meg is csinálja ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.18. 12:20:15 -
Screenracer #13568 És ha már visszaolvasol, értelmezd is. Meg a sznob jelentését is. -
nana :D
ha beszélgetni akarunk akkor előrebocsátom hogy az álláspontom elég hervasztó a CARS-ra nézve, rF1 fizikát hajlandó vagyok behinni, de kb. annyi a maximum.
Az AC meg nálam kb. a legjobb, gumi, autókezelés, FWD-RWD, és persze FFB..szal összességében. Sok hiányosságát készséggel elismerem, ahol nem lehet ellenfele a CARS-nak, nyilván eső pl. ..vagy ahogy Alex írná, szerkezeti felépítés vagy mi.
De a fizikája az ott van a fent említett területeken. -
haflac #13566 Ez az a tipikus sznob lista."Mennyire tartalmas, mennyire népszerű, mennyi játékidő van/lehet benne. Fontos a látványvilág, a csilivili, gondolom fontos volt a vezetési élmény is" -
Screenracer #13565 Szerintem a fizika is rendben van. AC legfeljebb FFB-ben jobb. ;) A graf meg tényleg egyértelmű. :) -
Screenracer #13564 Olvass vissza! És vedd le a szemellenződet. :)) -
hááát..sztem nincs akkora hype a Pcars körül, ránéztem most a kalapolás állására és 160ezer fontnál van, ami nagyon messze van a 7millától, és kevesebb mint amit a csapat beletett 250ezer.
Ennyi nagy hype mellett napok alatt jön össze, a sikeres kalapolós projektek milliókat hoznak össze ennyi idő alatt, fontra szigorítva mondjuk milliót.
..ezért nem látok nagy hype-t a Cars körül, én továbbra is a grafikát gondolom, mert szépnek tényleg szép elég sokszor. -
haflac #13562 Milyen lista ez,ahol egy lapon említenek egy Assettot,Iracinget egy Project Cars-al vagy Burnaut Paradise-vel??Van baj,nem is kicsi.Ez úgy lenne korrekt,hogy 1-es oszlopban az arcade szarok,a 2-es ben a szimulátorok. -
Továbbra is azt mondom, jobb ha nem látod . -
Átlag user álvárásainak kell megfeleni ! az átlag egyszerű user elfordul attól az oldaltól, ahol nem az aktuális hipe a nyerő ....
az oldalnak is üzlet ...
Van egy autótesztelő-újságíró barátom, ő mondta, hogy sokáig nem lenne állása ha mindig az igazat írná :) -
tuti nagyon sok mindent számításba vettek, így meg nagyon sokáig lehet vitázni rajta, és nem hiszem hogy lenne értelme.
Nem a szimuláció volt az elsődleges az élből látszik, ezt az rF2, és az iRacing helyezése egyértelműsíti.
Mondjuk akkor meg az AC helyezése érdekes, hiszen annak a szimuláción kívül nem igen van más érdeme, hiszen körítésben elég gyenge.
Lehet hogy a grafika volt a fő csapásirány.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.07.18. 11:47:13 -
Screenracer #13558 SMSoon. :)))) -
A SHIFT 2 nem is olyan rossz ezzel a MOD-al: PTMu
Én sem játszok vele napi szinten de fent van, e mellett a mai napig piszkálgatják MOD-olgatják.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2015.07.18. 11:34:56 -
Gumikopás HUD mikor lesz?
-
Screenracer #13555 Itt is van.
The best racing games on PC
Továbbá:
"Motorcade
"Racing" is less a genre than it is a feeling. The ultra-realism of a game like iRacing and the cartoonish chaos of Burnout: Paradise have nothing in common except this: when you're racing to the final corner, wheel-to-wheel with your last rival, you are utterly lost in that moment. That moment is why we play racing games. It's the high that racing fans are always chasing. The great racing games take you there again and again.
Our criteria
This list tries to strike a balance between high-fidelity racing sims, "sim-lite" racing games that balance realism with approachability, and action-oriented arcade racers. It's biased towards games that offer a lot of variety of experience in one package, as well as toward more recent games that will work with a minimum of fuss."
-
Screenracer #13554 Ezek kereskedelmi termékek, játékok. Valószínü, hogy nem az én mekkora HC szimulátoros vagyok elvek alapján nézik. Mennyire tartalmas, mennyire népszerű, mennyi játékidő van/lehet benne. Fontos a látványvilág, a csilivili, gondolom fontos volt a vezetési élmény is, legalábbis a sajtó többnyire a gamepades próbának szokta alávetni. A HSW rakhatott volna be egy linket az eredeti cikkről, mert így ez egy kicsit elferdített információ. De a sorrend az teljesen rendben van. :DDD -
Hat ahol a Shift2 egyaltalan szoba kerul, az a lista szamomra erdektelen, nyilvan nem azonosak a szempontjaim veluk...! :)
Egy Tracmaniat versenyeztettni egy rF2- vel, az valoban nagy tapasztalatra vall ! Lol. -
1. Project CARS
2. Assetto Corsa
3. Burnout Paradise
4. F1 2013
5. SHIFT 2
6. Split / Second
7. Driver: San Francisco
8. iRacing
9. Dirt 3
10. NFS Rivals
11. GRID Autosport
12. RaceRoom Racing Experience
13. Need for Speed: Hot Pursuit
14. rFactor 2
15. TrackMania 2 -
AI eso, gumi mekegedes stb javitva lett ? -
endy papp #13550 Vissza kaptuk az alap ffb-t legalább most már "használható"
.
Az is igaz némely kocsi olyan mint ha valami fékész játék lenne,ugyan ez igaz a pályákra, az optimalizációra is....
Van még mit reszelgetni rajta lesz hova fejlődni.
Remélem a mostani ffb-t már nem barmolják megint szét.
Nem mondom hogy nem lehetne jobb ,de ha így marad akkor legalább nem csak a helyet foglalja a gépemen a játék.
Tegnap toltam online,több típussal is eléggé jó volt ,de ilyen volt ez a megjelenés után is ,csak ....
Némely kocsi kifejezetten jól terelgethető ,jól érezni mi is történik a kocsival ,nem csak vizuálisan tudom követni,merre tart a kocsi,eleje-hátulja.
Összességében úgy vettem észre mint ha esőben is valamelyeset javult volna az fps,vagy inkább csak simábban fut.
De igazából még annyira nem mentem bele ,mindenbe ,mivel ne volt több időm,az éjjel.
Így hogy "rendesen" tudom irányítani a kocsikat ,asszem megint több időt szánok rá....
-
Screenracer #13549 "Hi all,
We're rolling out a PC-only patch today to address a number of crash bugs that some users have been experiencing. We're also including a number of wider fixes and new features that will make their way into the other platforms' patch 3 release. Details below."
Project CARS –PC Patch 2.5 – Release Notes
Game Crashes
We spent a lot of time working directly with a number of users who were struggling with game crashes, and resolved as many of these as we could. The various fixes in this patch should help a great deal in making the game more stable for those of you who were experiencing these instabilities.
Pitting, tuning, setups
* Fixed a case where the in-game tuning Setup was not being saved under certain conditions.
* Fixed the issue with cold and current tyre pressure mismatches in pitstop strategy, as well as cold pressure not being correctly applied in the tyre system.
* Ensure that the Default pitstop strategy is selected as the Active one when starting a new session.
* Fixed an issue where the wrong vehicle setup would at times be applied to the player’s current vehicle.
* Fixed another case of where cars would sometimes leave the pits with an invisible reattached wheel.
* Fixed an issue with the Pit Strategy screen where the displayed values did not reflect the saved settings.
* Fixed an issue in online races where the pit crew would ignore any changes made to the pit strategy once the player’s car was stationary in the pit box.
* Reworked some tyre compound names as displayed in the setup screen to ensure that all compounds are named to be indicative of the type of compound it represents in the pit strategy screen.
* Restrict the selectable pit strategy tyre compound types to only those available for the current vehicle.
* Fixed an issue where the Drive button would remain permanently locked when joining an in-progress session.
* Fixed an issue where, when the player progressed from qualifying to the start of the race, the player’s car would sometimes begin moving without player, resulting in false jump-starts.
Controls
* New Feature – Implemented the ability via menu sliders for the user to manually tweak the menu spring strength, stationary / low speed spring strength, and overall steering gain.
* New Feature – The Force Feedback Calibration screen now features a multiple force feedback profile selection whereby the user can select a base FFB style that suits personal preference, and then tweak it further as desired. This will then create a ‘Custom’ entry in the profile selection list in addition to the current options: "Default" (matches the FFB default settings in Patch 2.0) and "Classic” (matches the FFB settings in the original release).
* Fixed an issue with sudden loss of FFB after a crash.
* Reduced the strength of the menu spring for custom wheels.
* Fixed an issue where Mouse controls were showing a deadzone in the centre regardless of deadzone setting.
* Fixed an issue where rumble on the gamepad could at times cause the game to slow down.
* Added support and profiles for the Logitech G29 and G920 on PC
* Added accelerator slip vibration to the wheel rim of Fanatec wheels where available, and fixed brake rumble not working.
Vehicles
* Formula A – Added a new tire set which now includes two slick tires - soft and medium. Also rebalanced the heating and wear across all four tyre sets. Wear will now more closely match real-world Formula cars. Heating is more even front to rear also. Further rebalancing of the AI speed as was required, and tweaks to the base setup to accommodate the heat change.
* Modern street cars - New stiffer tyres for improved drivability to more closely match the real world experience, making these cars more fun and engaging to drive. Made tweaks to the individual setups of the FWD and most Supercars to accommodate the change.
* Mclaren P1 - Stiffened up the default suspension to help prevent bottoming out at tracks like Nordschliefe. -
Screenracer #13548 -
Screenracer #13547 -
Screenracer #13546 -
Screenracer #13545 -
Screenracer #13543 -
Screenracer #13542 -
Screenracer #13541
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.16. 10:24:17 -
Hát én a Focusnál már menekültem a játékból .... -
Szia Alex! a 2.0-s verzióra van esetleg valamilyen FFB recepted? :) -
-
'Pushing the Limits is so much fun with this car :)" - René Rast -
Project CARS @24H Series Paul Ricard
-
én pl. soha nem éreztem úgy hogy jó lenne, még az első kerekes autóknál nem volt nagy gond, de a hátsókerekeseknél már illúzióromboló volt, az LMP2-ben mikor meg szerettem volna Le Mans-ra gyakorolni szvsz egy katasztrófa.
Nálam is azzal oldódott meg hogy nem használom. -
endy papp #13534 Akkor nem csak én vagyok ezzel így..... 
A lentebbi hsz-ban Sityi linkelt több kormány beállítási lehetőséget,végig tologattam a csúszkákat ,de nem igazán lett olyan amilyen a kiadás utáni jó FFB és egyéb volt.
Én szeretném viszontlátni azt ami a megjelenés utáni volt akkor /G27) nem kellett 15 csúszkát ide oda tologatni,hogy jó legyen,mint most és még így se jó.
De akinek így is jó, örül,használja,játszik vele.
-
A pénz az úr. Ez itt is kiderült. De legalább, ők nem hagyják magukra a játékosokat és elismerik, hogy van egy jó pár dolog, amit lehetett volna jobban is csinálni. -
Alapjaban nem valtozott, ugyanaz maradt a "rendszer", csak teljesen mas beallitasokkal "jon elo" az, ami eredetileg volt. Talan a fomenuben a tire force reszt kell(ett) leveni 25%-ra, es az autoknal meg felhuzni/athangolni az egeszet?! 1-3 hete el sem inditottam, mar nem emlekszem mi hogyan van:)
Poen ez a sok allitgatas, de ez mar rendes szimeskent is kicsit "sok", foleg hogy alapbol "nem jo". Foleg, hogy ki-be kell lepkedni, es nem lehet az autoban ulve, a palyan allitgatni (lasd R3E). Es persze, elmenteni sem lehet normalisan semmit, se kontroller, se auto setup. Meg ha ugyanaz a beallitas jo minden autohoz, akkor is cumi mindig allitgatni.
Megcsinaltak a CARS Setup Database reszt. Tok jo, de hat semmi setup-ot nem lehet letolteni, lementeni, masolni, mindenbol 1db van, aki innen okulna, az irja le papirra es aztan meg a progiba?! Ez meg mi?!:DDD
Jo a multiplatform, az eladasok miatt, de nehany resze azert erosen "konzolos" lett... -
Nem, nem! Dolgoznak rajta. Lesz még pár patch. Lehet, hogy külön jönnek, de az is lehet, hogy DLC-vel vagy az ingyen autóval. Sokszor le lett írva, hogy minimum két évig még foglalkoznak a játékkal.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.11. 20:39:24 -
akkor ne is reménykedjek h megcsinálják, mert ez "fejlesztés"? :)
-
Ez a rossz FFB, kormányspecifikus, ahogy olvasgattam a fórumon. Sokan pont a frissítés után írták, hogy jobb lett.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.07.11. 20:19:28