19801
  • Pitti
    Ez már nem ide való... majd esetleg privátban ahogy szoktuk ....megjegyzem ott sokkal értelmesebben lehet veled beszélni...de tényleg nemtom miért csak itt feszíted túl a húrt
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.07.20. 12:17:17
  • Screenracer #13608
    Szimulátorosként. LOL :DDD
  • lac coo
    No mindegy , ez tenyleg falra hanyt borso :)))))
    Szimulatoroskent en megtanultam, minel inkabb dicsernek valamit ezem a kocajatekos cikkirok , annal inkabb evy szemet a jatek, nem sok kivetelt lattam eddig.
  • Screenracer #13606
    Kár, mert olyan jól elbeszélgettünk. :DD
  • Screenracer #13605
    Ez attól függ, hogy az illető úriember hány óra Ferrari vezetésen van túl. Ha vezetett egy az újságírók számára fenntartott Ferrarit az még a legnagyobb jóindulattal se nevezhető szakmai bennfentességnak. De ha a Vettel által is használt Ferrarit napiszinten tesztelhette, akkor bizony érdemes hallgatni a szavára. De ez még mindig nem jelenti azt, hogy a CM programozói megtudják valósítani digitálisan az ő tanácsait. :))
  • Pitti
    Jól van most lett sok...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.07.20. 12:07:07
  • lac coo
    Amugy ez az ertetlenkedes ez benne van valami aprobetus reszben a PC szerzodesben...mert a wmd forumon is pontosan ezt tolja mindenki ?! :))))

Amugy kinek kell akkor hinni, a kocka gamestar tesztelobek, vagy David Greeco nak , aki az F2015 handlingjaert volt felelos, es akinek megadazott ah is ,hogy vezethessen formulat a Ferrarinal ?
    Ha jol ertem akkor a CM F1 lehet a nyero ! :)
  • Screenracer #13602
    "Screenracerrel meg ilyen temaban ongyilkossag szoba allni! :) "

Ez így van. :))
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.20. 12:01:56
  • Screenracer #13601
    Nem mondta senki, hogy csak úgy lehet kritizálni valamit, hogyha tudunk jobbat csinálni. Sőt a legtöbben úgy kritizálnak, hogy gőzük sincs a témában. De ezek a szememben simán csak trollok. Vagy ha kifogynak az érvekből, ha ugyan volt nekik ilyen valaha is, akkor elkezdenek személyeskedni, mint ahogy te is itt.
  • Screenracer #13600
    Éppen ezért azt szokták ilyenkor mondani, hogy nem izlik vagy hiányzik belőle valami.
    Abba megint bele tudnék kötni, hogy tudod hogy viselkedik egy Formula vagy LMP vagy akár egy GT2-3, stb... Ugyanis nem véletlen, hogy a földi egyetemes tudomány és minden a tapasztaláson alapul és azt ismeri el bizonyítottnak amit kikisérletezett és bizonyítani tud. Ha te bebizonyítod, hogy versenyszerüen napiszinten vezettél olyan versenygépeket amik ezekben a játékokban/szimekben vannak, akkor le a kalappal és tágranyílt szemmel fogok minden szavadon csüggeni.

"...ebben az esetben viszont nagyon kevés ember van a földön aki véleményt mondhatna."

Tehát, pontosan ezért számít annak a kevés embernek a véleménye. A többi többnyire troll. Ez a véleményem.
  • lac coo
    No jol van , hagyjatok mar...
    Valszeg tobbet mentem szimulatorral meg nem szimulatorral mint a Gamestar, IGN, Gamer Muscle meg a tobbi szennylap teszteloi egyuttveve :)))
    A butasag meg nem erdekel ezert nem is olvasom, nem is adok a velemenyukre .
    Leginkabb eldontom en magam, higy jo e vagy nem :)))
    Screenracerrel meg ilyen temaban ongyilkossag szoba allni! :)
  • Hasselhoff72
    Az a te fantazmagóriád volt hogy úgy lehet kritizálni valamit ha tudsz jobbat csinálni, óvoda alsó szint:)
  • Pitti
    Sokszor nem tudom megmondani, hogy miért nem jó valami, milyen fűszer hiányzik, vagy esetleg éppen sok az adott ételben pl, nyilván sót borsot még csak csak, de azért jóval összetettebb
    Itt viszont még jóval összetettebb és bonyolultabb. Fogalmam sincs hogyan kell autós játékot írni, fizikát, gumit tapadást modellezni programozni. De azt tudom, hogy az életben hogy működik, ha ezt az érzést vagy hasonlót kapom a játékban akkor jó, ha nem akkor nem jó... Most akkor mihez kellene értenem, hogy kritikát fogalmazhassak a programozáshoz vagy autóversenyzéshez? Nyilván mindkettőhöz... ebben az esetben viszont nagyon kevés ember van a földön aki véleményt mondhatna. Azért ezt te sem gondolhatod komolyan...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.07.20. 11:47:56
  • Screenracer #13596
    Honnan veszed, hogy én ezt hiszem? Azért mert te úgy gondolod? Arról volt szó, hogyha annyira szar és dillettáns az ilyen weboldal, akkor írjon/csináljon ő egy jót. Mondjuk nem igazán emlékszem rád, hogy beszélgettünk volna már valamikor, de ha te attól falra hányt borsónak érzed, hogy a véleményedtől, nem hullottam térdre, akkor igazad van.
  • Hasselhoff72
    Ott a probléma hogy te azt hiszed azért mert egy emberke egy újságban írt valamit attól ért hozza:))) Szerintem aki több ideje játszik autós játékokkal mint (nagy eséllyel) aki írta a cikket szerintem jobban képbe van)) Persze a beszélgetésünk falra hányt borsó mint mindig:)
  • Screenracer #13594
    Ne keverjük össze a véleményt a kritikával és főleg az olyan kritikával ne, ami megpróbál olyannak látszani, mintha az illető értene az adott témához.
  • Screenracer #13593
    Mit nem értek? Ha valamire kijelented, hogy rossz, elvárható, hogy meg tudd indokolni, hogy miért. Feltételezi ilyenkor az ember, hogy értesz hozzá és meg tudod mondani, hogy például a sörben túl sok a maláta vagy ilyesmi. Ha azt mondod, hogy neked nem tetszik az a te véleményed és nincs vele vita. Tudod izlésen nem vitatkozunk.
  • Screenracer #13592
    c:\Program Files (x86)\Steam\userdata\79179422\234630\local\project cars\profiles\ Az ebben lévő fájl tartalmazta amit te keresel. Ha innen nem mentetted el default.sav nevü fájlt, akkor sajnos nem tudod visszaállítani a korábbiakat.
  • Hasselhoff72
    LOL erre mást nem lehet mondani:DD tehát neked semmiről nincs véleményed?? Vagy csak ahoz a kb 1 dologhoz amihez értesz?:DDD(nem tudom mihez értesz csak példa volt) Ha pl. megnézel egy filmet nem alkotsz róla véleményt mert nem vagy filmesztéta?:DDD Igen szegényes lehet az életed...

Szerintem ha valakinek van egy hobbija pl szim/autósjáték igenis alkothat véleményt mivel több száz ezer orát rakott bele:) Valszeg többet mint az a retardált újságíró...
    Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2015.07.20. 10:15:01
  • janihunk
    Pff van a programdata ban is meg a roaming ban is. Melyik az? De szerintem nem mer hiába másolom vissza semmi.
  • Pitti
    Nem baj, ha nem érted miről van szó... megszoktuk, nem az első eset...
  • Screenracer #13588
    Ezt meg flémelésnek hívják.

Egyébként meg azt tudod eldönteni, hogy melyik nem izlik neked, mert lehet, hogy másnak meg éppen az a finom.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.20. 09:29:52
  • Pitti
    Ez mégjobb...
    Én nem tudok sört csinálni, de el tudom dönteni, hogy melyik rossz. Ezzel az elmélettel mindenki troll.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.07.20. 09:23:25
  • Screenracer #13586
    Elmagyarázom. Ha valamit úgy kritizálsz, hogy tudsz jobbat csinálni, akkor szakember vagy. Ha úgy kritizálsz valamit, hogy gőzöd sincs róla, akkor troll.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.20. 09:14:15
  • Pitti
  • lac coo
    Nekem pl. van egy kollégám, akit rühellek, de még soha nem mentem el az anyjához, hogy csinálok egy jobbat ! :DD
  • Pitti
    Soha nem értettem, ha valakinek valami nem tetszik, akkor miért az a válasz rá, hogy írj jobbat..., csinálj jobbat....
    Nem olvasok blikket sztorit meg franc tudja miket... de eszem ágában sincs jobbat írni.... sosem tudtam kibélülni a trabant kényelmével, állatkodni lehetett vele imádtam, de ha utazni kell több órát kibírhatatlan, de sosem gondoltam, hogy kellene egy jobbat csinálni...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.07.20. 08:26:56
  • Screenracer #13582
    A steam userdata-ban található profilt elmentetted?
  • janihunk
    Heló, újratettem a windowst. A dokumentumokból meg van a mentés. A képernyő beállításokat del is ismeri. De a játákálst nem. Újra akarja velem kezdeni. Hogy tudom megoldani? Már vagy 70 verseny kész volt.
  • Screenracer #13580
    Nicolas Hamilton Rejoins SMS for Project CARS 2
  • Screenracer #13579
    Akkor miért nem csinálsz te egy korrektül tájékoztató oldalt? Én elolvasnám azt is. :)
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.18. 14:47:05
  • lac coo
    En soha nem olvasok ilyen vacak oldalakat, se gamestar se ign se gamermuscle se semmi ..
    Idiota dillettans mindegyik, ertelmes mondatot en ott meg lattam :))
  • Alexease
    Nem azzal van a gond, ha valakinek mas a listaja, mert az teljesen termeszetes. Hanem azzal, ha a kivalasztott (ebben az esetben verseny jatekok) listaba, nem talalja meg realisan, elfogultsag nelkul a "valodi" sorrendet;)

Lehetne csinalni "szimulator" listat. Ebben az iR az elso haromban valszeg (!) benne lenne (egyeb szempontok, igeny es egyen fuggoen).
    Vagy "online racing sim" listat. Ebben is benne lenne az elso haromban, de nem feltetlenul mindenki szamara az elso helyen!

Az ilyen listakat nem kilora merik, felesleges ezen rugozni;)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.07.18. 14:19:02
  • Screenracer #13576
    Ebben igazad van, már mióta itt pörögsz azon, hogy a PC Gamer magazin lemert írni, egy a magazin általtal felállított saját PC-s autósjáték listát, amivel te nem tudsz egyetérteni.
  • haflac
    Erre a listára valóban a legjobb kifejezés "egy SAJAT PC-s".Ez a PC Gamer magazin listája.Érdekes ha valaki más is leírja az Ő véleményét,és az eltérő,azonnali vérnyomás emelkedést idéz elő.
  • Alexease
    Az egy olyan lista, ahol "autos verseny JATEKOKBOL" allitottak fel egy SAJAT PC-s (!) listat;) Mert ha konzol is benne lenne, valszeg mas lenne az elso 3-4. :)

Kivalasztottak 15 most futo autos JATEKOT, es sajat szempontok alapjan rendeztek. A kormany/pedal, a fizika, szimulacio, gumi, a valodi szabalyok nem voltak benne az elso 3-ban. Ezeknel fontosabb a latvany, az elvezetes autokezeles, a hangulat, a korites, tartalom, jatekos szolgaltatas (offline AI, free online, zuzas, osztott kepernyo, divatos autok stb).

Ezek alapjan csoda, hogy az iR olyan jo helyen vegzett (valszeg megis felertekeltek az elonyeit), pedig mint "verseny jatek", meg a GRID:A vagy az R3E is "jobb" nala.

Ami inkabb meglepo vagy jelzeserteku, az az elso 2 helyezett!
    A CARS az elso, annak ellenere, hogy kicsit felkesz, barkacs, techpreview-jellegu. Ennel sokat szamitott a tartalom, a latvany, es a "racing game" hangulat.
    Az AC a masik "meglepetes". Bar van auto tartalom boven, es jol is neznek ki, de mint "jatek" es egyeb verseny szogaltatasok erosen kerdeses es hianyos. Itt egyertelmuen az autokezeles/elvezet/hangulat huzta fel a listara. Es ebben Kunos jo, valoban beletalalt.

A lista legnagyobb pozitivuma 2015-ben, hogy a tetejen 2 szimulatornak keszult jatek talalhato!
  • b-type
    :)
  • b-type
    :)
  • haflac
    Burnout Paradise :D ,na ezt most gyorsan be is szerzem,csak jobb,mint egy Iracing vagy egy rf2. :):)

@lac coo,remélem nem haragszol meg érte :)
  • Screenracer #13570
    Ismerem az álláspontodat és semmi kedvem újra végig menni rajta és értelme se sok lenne, mert nekem is kialakult álláspontom van ezzel kapcsolatban. És nem szeretném, ha megint flémhegyek jelennének meg itt vagy személyeskedésbe fulladó kommentek, főleg az álláspontodat képviselő már jól ismert társaság részéről. Tehát, köszi, de nem akarok végtelen beszélgetésbe bonyolódni. Noha nincs veled különösebb bajom. :)