19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
janihunk #13649 Akkor bukta. Ide nem gondoltam hogy menti. -
Screenracer #13648 -
Hasselhoff72 #13647
-
Latom a profilkep sormintat, vissza sem olvasok:DDDD -
Screenracer #13645
-
Hasselhoff72 #13644 Igen egyet értünk, pont ekkora nulla vagy te is:DDDD Többiről kár is beszelni:) -
Screenracer #13643 Valahol olvastam, hogy már hozzáférhető a magyar kereskedelmi változat, de a régi Windosokból kiindulva gondoltam csak akkor telepítem, ha a korai patcheken már túl van. Vagy már egy kész Win, amit gond nélkül rögtön használatba is lehet venni. De azok alapján amit írsz inkább az az időpont kérdéses, hogy mikor álljak neki. :)))
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.20. 15:41:08 -
Screenracer #13642 Senki nem írt semmiféle végzettségről. Rajtad kívül. Szakértőnek meg az nevezhető, aki amellett hogy sokat játszik esetleg csinál is ilyen dolgokat vagy már hoszzú évek óta publikál a témában, stb... Az semmiképpen, aki megjelenik egy fórumban névtelen nullaként és próbálja mindenkivel elhitetni, hogy ő már mekkora egy szimulátoros és olyan mélyen van a témában, hogy bányászlámpa kell hozzá.
Nem nyűgös csak az ember nem szeret órákig nyilvánvaló dolgokról beszélni.
Gondolom ismered a mondást, hogy "Nem az a lényeg, mit mondanak, hanem az hogy ki." :)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.20. 15:33:37 -
SityiSXT #13641 Angolul használom - tudom, rossz szokás, de én már csak ilyen vagyok. Alapjában véve elégedett vagyok a Windows 10-zel, bár a döntő fegyvertény játékos szempontból úgyis a DirectX12. Van pár régi játékom, amit macera volt Win 7 / 8 alól futtatni, míg 10 alatt pöcc-röff megy, plusz a drivertámogatása is sokkal jobb lett, sokszor nem is kell driverekre vadászni, mert magától felrakja a megfelelőt - még a VGA-khoz is Catalysttal, GeForce Control Panellel, tokkal-vonóval, mindennel. Különösebb hibával nem találkoztam az elmúlt hetek során, a Microsoft Edge is teljesen használható és gyors böngésző lett (bár egy-két apróság még hiányzik onnan), szóval szerintem megéri majd váltani. Ahogy olvasom, a gyengébb gépeken többek szerint jobban fut, mint a 8 vagy akár a 7. -
Hasselhoff72 #13640 Milyen műsorról beszélünk? Próbaltam megfejteni hogy szerinted milyen végzettség vagy tanulmányt kell folytatni hogy szerinted szakértőnek számíts autós JÁTÉKOK terén, ezt a mai nap még nem sikerül megválaszolnod. Tudom hogy nyűgös dolgok ezek meg gyorsan elffelejted miről is beszéltünk, de hát ez van ezt már megszoktuk:)) -
Screenracer #13639 Szerinted a mai műsorod után, keresem a társaságodat és értelmesen szeretnék veled társalogni?
Nem.
Figyelj! Mond már el mit akarsz elérni? Azt hogy bármiben is igazad van?
- Igazad van.
Továbbléphetnénk?
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.20. 15:14:24 -
Hasselhoff72 #13638 Ezt elírtam igaz:)) Mire gondolsz? Értelmes társalgást folytatni veled? Na ezzel a próbálkozás tényleg uncsi... -
Screenracer #13637 És ezt melyik mondatomból olvastad ki, hogy nem érdekel a véleményed?
Ezt írtam.
"Őszintén nem is érdekel, hogy te személyszerint mit csinálsz."
Még meddig akarsz próbálkozni? Mert már uncsi.
Azért a minőség is megérne néhány szót.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.20. 15:13:13 -
Hasselhoff72 #13636 Véleményt alkotsz de nem érdekel a másik véleménye:))) Gratulálok:)) Mért kellene érdekelnie bárkinek a tiednek? (most minőségről meg ilyenekről ne ejtsünk szót) -
Screenracer #13635 Ezt a már elérhető magyar Win 10-et telepítetted? Érdemes most leszedni vagy még inkáb várjak vele? -
ozoli78 #13634 Top 5 ?
iRacing,R3E,AC,RF2,PC? :D
A sorrend lényegtelen! -
Screenracer #13633 Én próbálgattam, de szerinten majdhogynem tök egyforma benne minden autó, ami a vezetést illeti. Ugyanazok a fake FFB effektek mindegyiknél. Lehet, hogy aktív ülésben sokkal jobb vezetni, de így egyszál kormánnyal nem nagy élmény. Kihívás az van benne, de én egy kicsit se élveztem. A CARS és az AC az sokkal jobb. Pénzt biztos nem adnék a plusz autókért az R3E-ben, talán a pályák miatt fizetnék, mert sok olyan van benne ami az AC/CARS-ban nincs, de akkor mindig eszembe jut, hogy annyira meg nem tetszik benne a vezetési móka.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.20. 14:06:07 -
SityiSXT #13632 Én az R3E-t szeretném így hosszú hónapok után megtekerni, esetleg a DTM kieget megvenni hozzá, de nem tudom, mert Windows 10 alatt csak annyit tud mondani, hogy nyekk. De állítólag az is ott van a szeren az iRacinggel együtt. Ezekkel így ki is jön az 5. ;)
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.07.20. 14:00:09 -
Screenracer #13631 Nem tudom ki mit csinál. Őszintén nem is érdekel, hogy te személyszerint mit csinálsz. Én csak azt látom, hogy itt mit csinálsz és az a trollkodáson kívül semmi. -
Screenracer #13630 Speciel nálam is ez a kettő van a lista elején. Többre nem is lenne időm.
-
Hasselhoff72 #13629 Ezzel még én is egyet értek hogy jelen pillanatban benne van az 5-ben, mert szűk a kínálat, de ez már részletkérdés. -
SityiSXT #13628 Valami ilyesmire próbáltam én is utalni. A Project Cars is messze van a tökéletestől, de szerintem józanul mérlegelve mindenképp ott van a top 5-ben. A konkrét helyezés meg már úgyis szubjektív. ;)
@Hasselhoff72 - Bocsi, hogy belevau, de talán jobb volna ezt most befejezni, mielőtt egy modi megint jön takarítani. Véleménye mindenkinek lehet végzettségtől függetlenül - a gond ott szokott kezdődni (ahogy azt már írtam kicsit korábban), hogy érvek nincsenek a vélemény mögött. Azzal ugyanis nem sokat lehet kezdeni, hogy: "Szar a Project Cars." "De miért?" "Mert szerintem az. És nekem nem tetszik."
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.07.20. 13:57:41 -
Hasselhoff72 #13627 De áruld már el te honnan szerzed ezeket az információidat hogy ki mit csinál?:DDDD Vissza tértünk az eredetí problémához hogy miylen végzettség kell ahoz hogy véleményt alkossunk játékokról? -
Sztem még ez is természetes. ..én is jobb listát tudnék összerakni..persze, ha odakerülne hogy akkor tessék itt van az ismert olvasótábor, itt vannak ilyen-olyan kimutatások, statisztikák, akkor nem lehet félresöpörni, lehet hogy összeülnék páran akik már sok autós játékba feltettek bele időt..és beszélgetve a végén megszületne egy olyan lista aminek az első helyén a CARS van.
Mert tisztában vagyunk azzal hogy mi a sebezhető pontja annak a játéknak amit a legjobban kedvelünk.
Én sem tudnám az első helyre tenni az AC-t (ugye azt szeretem a legjobban), sztem az rF2 tábor sem az rF2-t, és az iRacing arcok sem tennék első helyre az iRacing-t, mert nem lehet...az ember tisztában van vele hogy mi a hiányossága.
Legyen a CARS..miért? Mert van benne karrier, meg online, meg grafikai érték, és időjárás meg mittomén tudjátok.
Sztem sokkal nagyobb vita lenne a második és harmadik helyekért :D
Miért az AC a második amikor az rF2 sem rosszabb már, áés bizonyos területeken meg erősebb is...és a hiányosságok erősségek arányán menne a vita..
Aztán mikor elfáradtunk lehet hogy tök ezt a listát tennénk le az asztalra, ha pedig valaki kifogásolja, azt mondom hogy rendben van, nekem az volt a dolgom hogy összerakjam, neked meg az hogy véleményezd. Ennyi. :))
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.07.20. 13:41:27 -
Screenracer #13625 Na, erről van szó. :)
Amúgy nem is listán, hanem a szerzőin akadtak ki egyesek. :)) Szerintük ők jobban értenek az ilyen listák összeállításához, csak éppen soha semmi kézzelfoghatót nem tesznek, csak a duma van mindig. Valójában ebből lett némi vita(?).
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.20. 13:09:12 -
túl lett pörgetve, bármelyik topikba be lett volna dobva a lista vitát váltana ki,...de csak ebbe lett betéve, és ebbe is csak azért mert elől van a topikjáték..rF2 topikba akkor került volna, ha elől van vagy első, AC detto.
Minden ilyen lista vitát vagy beszélgetést robbanthat ki, egyik sem baj szvsz. Mivel az ember ritkán tud 2-3 szimmel is érdemben foglalkozni, ezért előbb-utóbb leteszi a seggét valamelyik mellett...amelyiket a legjobbnak érzi, vagy amelyiknek talán nem a legjobb eze-aza de nagy táborral lehet versenyeket futni, ott mennek a jó ismerősök,..vagy csak elfut a gépén 60+ képkockával :D
..és innen kezdve, amikor választott, ott van. ha beraknak egy listát ahol ez a játék az 5. és előtte van pár vitatható cím, arról vélemény lesz...általában az hogy milyen hülyeség ez a lista.
Nem mindenkinél veri le a lécet, de elfogadott hogy nem vagyunk egyformák.
Tehát ez csak egy lista, és abból meg a egy vita vagy beszélgetés....teljesen felesleges veszekedést csinálni belőle.
...
-
Screenracer #13623 

Azt el szoktad olvasni, amit írsz és ahogyan írod? Kezdésnek indulj ki abból.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.20. 13:10:17 -
Pitti #13622 Veled itt nem lehet értelmesen beszélgetni ezt mindenki tudja, csak vagyunk néhányan akik újra és újra megpróbáljuk, de én vagyok a legnagyobb barom, hogy azt hiszem egyszer talán sikerül... -
Screenracer #13621 Ja, azért nem találtam, mert Greco. Hm. De ahogy elnézem nem F1 pilóta vagy mérnök. :))) -
Screenracer #13620 Ahhoz magadnak is bekéne némi értelmet gyűjteni. Ha így akarod bebizonyítani, hogy nem vagy troll, akkor rossz nyomon jársz. :DDD
Csak úgy mellesleg. A topik főtémájához még egy értelmes gondolatot nem tettél hozzá. Gondolom akkor leginkább a flémerek csapatát jöttél erősíteni.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.20. 12:44:47 -
Screenracer #13619 Elég lenne az általános iskolát befejezned. -
Screenracer #13618 Ha már szóba jött. Ki az a David Greeco? Mert guglin csak egy lámpagyárost találtam. 
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.20. 12:40:09 -
Hasselhoff72 #13617 Tudod ez a hobbim hogy értelmet lássak megcsillanni a PC topicban:)) (mert ő nem érti mért írogatunk most ide):DDD Szerencsére dolgoznom kell a továbbiakban bye!:) -
Hasselhoff72 #13616 Talán nem lehet? Mit kell elvégeznem hogy ide írogathassak? Óvoda alsó vagy felső?:))) -
SityiSXT #13615 "Amugy kinek kell akkor hinni, a kocka gamestar tesztelobek, vagy David Greeco nak , aki az F2015 handlingjaert volt felelos, es akinek megadazott ah is ,hogy vezethessen formulat a Ferrarinal ?
Ha jol ertem akkor a CM F1 lehet a nyero ! :)"
Megfordíthatom a dolgot ennek tükrében? Kinek kell akkor hinni: egy szimulátoros fazonnak (akiről rengetegen eddig soha nem hallottak), vagy két (több) profi versenyzőnek? Csak mert ebben a felállásban David Greeco meccsel kisHamival, az ex-Stiggel meg René Rasttal, akik nem csak a képernyő előtt tolták a tütükét.
Alapvető probléma itt amúgy az, hogy nem nagyon képes senki az itteni megmondóemberek közül kibújni a saját kis mikrokozmoszából (tisztelet a kivételnek). Miért baj az, ha egy listán összevetve mindent, elsőnek hozzák ki a Project Carst? Videojátékokról beszélgetünk. Ha túlzottan a fizika kerül az előtérbe, akkor nem videojáték lesz az adott cuccból, hanem mérnöki szimulátor. Ha a grafika, akkor egy újabb NFS / Burnout: Paradise / hasonló fullárkád cucc. Ha a multi, akkor meg egy nolifer-nevelde, ahol csak úgy érvényesülhet az ember, ha minden idejét ebbe gyilkolja. Nem. A jó videójáték receptje az, hogy mindenből ad eleget, ergo megtalálja a számítását a téma irány érdeklődő kezdő, a jó háttérismeretekkel bíró profi, az időmilliomos online-függő és a szűkös időbeosztással bíró egyjátékos-huszár is. A sikeres videójáték pedig az, amelyik ezen felül nemcsak az arányokat találja el jól, hanem a részleteket is ki tudja úgy dolgozni, hogy az minél több embernek megfeleljen. A Project Carsnak ez sikerült a legjobban a cikk listája alapján, de ha az ember megnézi a Steames és a Metacritic értékeléseket, láthatja, hogy sokan szeretik - míg mondjuk az F1 2015-ről ez messze nem mondható el. (Ami mondjuk annak a tükrében főleg érdekes, hogy az itteni magukat nagy szakembereknek tartó játékosok hogy viszonyulnak a Project Carshoz és hogy az F1 2015-höz. Nem mondom, hogy nincs igazuk, mert egy játék megítélése sokszor erősen szubjektív (a szaksajtó feladata az objektív véleményezés), de azért ez erősen furcsa. Mintha nem is ugyanazzal a játékkal játszanánk egyik esetben sem. Az meg már csak a hab a tortán, hogy sok esetben az itteni vélemények mögött nincs különösebb érv, ami segítene megérteni az utálat/kedvelés okát, pusztán indulatok, ami miatt sokszor elszabadul a balhé. Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek igen, az öltözködjön már fel végre tisztességesen!)
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.07.20. 12:33:23 -
Screenracer #13614 Nekem igen? LOL!!! -
( Hagyjátok, had legyen az övé az utolsó ,nekünk rosszabb nem lesz attól ...! :) ) -
Screenracer #13612 Csak reménykedni merek benne, hogy tudod, hogy milyen apropóból irogatsz te ide. :))))) -
Screenracer #13611 Talán nem szeretem, ha valaki nyílvánosan próbál hiteltelenné tenni, nulla érveléssel és a nyílvánvaló különbséget se hajlandó megérteni vélemény, kritika és izlés között. :DDD
És ez
meg ez
. Komolyan te hoztad fel az értelmes beszélgetést? 
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.20. 12:28:30 -
Hasselhoff72 #13610 Itt fullba tolja azt a bizonyost:))))