Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Karrier mód Radical SR8-RX... egyszerűen nem értem ezt az autót.
Utána verseny, szárazon indul, 6. körben elkezd esni. Jelzem a srácoknak, hogy esős gumiért megyek. Kiállok, erre állnak ott mint a balfaszok három másodpercig és továbbengednek a fent lévő slickeken. Következő körben megint kimegyek, ugyanúgy nem csinálnak semmit.
Most ez ilyen rakás trágya vagy én csinálok nagyon rosszul valamit?
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.11.27. 14:46:51
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.25. 19:52:12
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.25. 12:06:44
Lehet, hogy azért nagy a csend mert valami más köti le most őket, mint anno, mikor megcsinálták a Test Drive: Ferrari Racing Legends-et, miközben már nagyban ment a PC1 fejlesztése. De az is lehet, hogy kirukkolnak valamivel karácsonyra. Vagy hamarosan bejelentik a PC3-at. <#confused>#confused>
de amugy nem is értem min lepődsz meg még mindig egy év után 😊 ez ilyen, ennyit tud, jobb nem lesz .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Erről a nyuszi fűnyírójának esete jut eszembe. 😊))
Természetesen nem kell csak úgy elhinni a leírtakat, akit érdekel az próbálja ki akit nem pedig csak engedje el 😊 Ezen felül úgy gondolom a továbbiakban érdemben csak azokkal lehet társalogni erről akik kis is próbálják a dolgot, de persze nem muszáj erről beszélgetni, tekinthetünk erre mint egy újabb észrevételre mint ahogyan valójában az is.

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2018.11.24. 20:36:46
Viccen kívül. Az open wheeleken kívül nem igazán foglalkoztak a gumik megjelenítésével, gondolom ez már többedleges problémának számított. Lényeg, hogy a gomifizikával többet foglalkoztak/foglalkoznak. Sajnos nincs defekt, nem látszik az elhasználódás se, némi koszolódás van, de gondolom csak az open wheelnél. Szerintem maradt még bőven beépíthető "új" funkció a PC3-ra is. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.15. 07:34:39
Join International Racing League - Championships and Events
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.14. 14:10:27
Egyébként csak 226, nem 266 volt az a sebesség. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.14. 12:56:36
Az olyat pl én sem kedvelem.
A teszt pedig úgy még annyit se ér, ha warezzel megy, mert kitudja, milyen frissítéseket kapott meg az ami a gépén van.
...ami nem csak hogy az Acuránál, hanem a Lambónál is jóval több, mint amit a tesztedben produkáltál. És itt hozzáteszem, hogy pariban se vagyok a nagyokkal. Egyszóval közel se autózol határon, hogy kijelenthesd, hogy teljesen rosszul van lemodellezve az eső és minden egyéb.
Én se jelentem ki, hogy márpedig ez így jó, mert semmiféle valós tapasztalatom nincs ilyen, hiper / super autókkal, gumikkal, fékekkel és sose hasonlítok egy szimulátort egy másikhoz, mert a valóságot próbálja szimulálni mindegyik és nem egy másik szimulátort. Mivel valós tapasztalat nincs mögöttem, csak azt tudom eldönteni, hogy melyik tetszik jobban, de az nem egyenlő azzal, hogy melyik a legvalóságosabb.
Szóval én úgy látom, hogy nem hozod ki azt, egyik autóból se, amit ki lehet, így jóval kényelmesebb tempókat autózva valóban közelebb van nálad a száraz és esős teljesítmény. De a korábban már említett a Lambo videódon látható kör történet is arról árulkodik, hogy az első kör után már nem sikerült ugyan olyan konstans köröket futni, ahogy állítod ezt a simaliba esős menetet. Végül is én nem támadni akarlak, mert lényegében mindegy, hogy milyen végkövetkeztetésre jutottál, mert alapjaiban még mindig nincs igazolva az elméleted, mert sajnos több sebből is vérzik a "teszted", de legalább te veszed a fáradtságot, hogy megpróbáld igazolni az állításaidat. Ha már több időjárási tulajdonságot akarunk vizsgálni akkor nem árt, ha hagyjuk, hogy a játékban lévő Live Track 3.0 dolgozzon. Ez meg nem egy féktáv vizsgálatával dől el, hanem egy komolyabb versenytáv megtételével.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.14. 10:24:55
Ezt nem tudom miért írtad
Mert ez flémkeltésre jó, semmi másra.
Hanem hogy van meg? Lewarezoltad?
Igen, de ezt nem is bánom vagy szégyenlem mert egyáltalán nem használom és pénzkidobás lett volna megvásárolni. Azt sem tudom mikor indítottam el utoljára, vagyis sejtem, olyan tavaly májusban amikor szintén egy csomó idő eltelte után miután nem használtam lefrissítettem az 1.14-es verzióra és kipróbáltam, hogy működik e. Ha jól látom már tavaly elérte az 1.16-os verziót amit szintén letölthettem volna ha akarom, de arra sem vettem a fáradtságot. Nálam az AC olyan, hogy 1/4, 1/2 évenként vagy mint ahogy fentebb írtam 1,5 éve eszembe jut, kerülök vele vagy kettőt és annyi. Ez nekem nem ér meg pénzt. A beszerzési forrást illetően pedig azt mindenki maga dönti el, hogy ki az aki a VALVE zsebébe akarja dugni azt az árkülönbözetet vagy meghagyja inkább a magáéban.
lehet a Live Tarck v30 már jobban fog működni mint az Alpha V3.
Ebből nekem úgy tűnik, hogy te vagy az aki konfliktust akar generálni...
Ezt nem tudom miért írtad, ez még csak nem is neked szólt hanem egy a játékra vonatkozó eltúlzott ironikus megjegyzés volt.
Igen, de ettől a beszélgetéstől függetlenül ez a PC2 topik, tehát csak mellékesen fűztem hozzá. Bár annyiban ehhez a szálhoz tartozik, hogy eddig nem azzal voltam elfoglalva, hogy patikamérlegen méricskéljem, inkább csak élveztem a játékot és kikapcsolódásnak használtam, de most jobban odafigyelek, hogy különböző autók alatt mit mutat vizes körülmények között.
én nem akarok állást foglalni mert nekem az AC hivatalosan nincs is meg
Hanem hogy van meg? Lewarezoltad? Csak azért kérdem, mert odaát már azért majdnem keresztre feszítették a kollegát, mert szürke oldalról tervezte megvenni az ACC-t. Amúgy nekem mindegy, nem akarok álszent lenni, elég sok játékot letöltöttem régebben, de mostanában csak szimekkel játszom, és ezeket megveszem, így támogatom a fejlesztőket.
Hogy ki hozza ki jobbnak ezt vagy azt, az nem nagyon érdekel, mivel a saját élményeim határozzák meg a véleményemet, nem másé. Jó kis játék az AC, más mint a PC2, de nem merném állítani, hogy ez vagy az jobb. Az ACC-re kívánci leszek, hogy mit hoznak ki vizen, mivel ez lett úgylátszik az egyik mérce, de mint az AI-val, ott is könnyebb dolguk van a fejlesztőknek, mert egy versenysorozathoz kell belőniük, nem kismillióhoz.
lehet a Live Tarck v30 már jobban fog működni mint az Alpha V3.
Ebből nekem úgy tűnik, hogy te vagy az aki konfliktust akar generálni...
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2018.11.14. 05:56:18
Itt mindvégig az esős körülményekről volt szó, és elvileg ezt a játékot pont ezt különbözteti meg a konkurenciától, hogy ez ilyet is tud papíron!!! Nos én nem akarok állást foglalni mert nekem az AC hivatalosan nincs is meg, de ha ez az inkább csak vizuális élmény fizikailag nem valósul meg akkor a PC erénye elkezd törpülni, mindazonáltal kimondottan száraz körülmények között nem biztos, hogy a PC-t hoznák ki jobbnak a 2 játék közül.
De ki tudja, lehet a Live Tarck v30 már jobban fog működni mint az Alpha V3.
Pont hogy ebben tökugyanaz, mivel te is csípőből ítélkeztél. :-)Pont, hogy nem ítélkeztem hanem látatlanban is neked adtam igazat, de válaszd azt a verziót ami megnyugtatja a lelked! 😊
Nekem sajnos ebből az jön le, hogy te ebből minden áron konfliktust akarsz gerjeszteni.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2018.11.13. 21:48:49
Pont hogy ebben tökugyanaz, mivel te is csípőből ítélkeztél. :-)
A teszthez: A videódat nem látom, de mindegy is, mivel nem az alapján ítélek, hanem a saját tapasztalataim után. Lehet hogy én vagyok béna (ez több mint valószínű), de az is lehet hogy nálam ez egészen máshogy csapódik le. Nem tudom hogy monitoron vagy VR-al használod, de nekem elég sok mindent változott az utóbbin játsszva. A két autót összehasonlítva nekem elég markáns a különbség. Igaz hogy szárazon is idegesebb az autó, de vizen sokkal inkább. Az is lehet, hogy azért érzek különbséget, mert én eleve versenykörülmények között teszteltem, nem csak egymagamban.
A pit stratégiához meg annyit, hogy be lehet állítani több variációt is előre, ezeket menet közben is ki tudod választani, át tudod állítani.
Most, az eltelt időben lenyomtam egy GroupA bajnokságot az Audi 80-al, az is egy élvezetes járgány. Sajnos itt is, vizes körülmények között eléggé tapad, az AI-t viszont eléggé lelassítja, de szárazon nagyon jó.
Most a Rennsport-ot nyomom egy Porsche-val, hát itt sem lehet nagyon padlófék/gázzal menni, kíváncsi leszek, mit mutat vizen.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2018.11.13. 21:06:51
Egyébiránt kipróbáltam az általad javasolt Lamborghini Huracan Super Trofeo-t és valóban megleptél. Ellenpéldaként azt gondoltam volna, hogy ennél sokkal markánsabb lesz a különbség de érzésre nem több mint amit az Acura és a Lambo közötti 120LE-ből származtatható különbség okozhat, így amennyiben ez OK-s, ennek fényében az Acura is teljesen rendben van. Már komolyan kezdtem azt gondolni, hogy ezzel a Hockenheim Ring-el lesz valami probléma mert az összehasonlítási alap miatt ott próbáltam ki a Lambo-t is, éppen ezért pályát váltottam méghozzá a barcelonai pályára de itt sem éreztem semmilyen különbséget a hockenheimi képest így maradtak a kérdőjelek. Videó formájában is megörökítettem a próbát:
Hogy ne keljen nagyon visszakeresni itt az Acura-s videó is:
Jól látható módon a nagyobb végsebesség ellenére szinte méterre ott fékezek mint az Acura-val és el tudok fordulni a hajtűkanyarban mindenféle túlcsúszás nélkül, miközben ebbe a videóban próbáltam a kigyorsítást is szemléltetni ahol az erre vonatkozó grafikai megjelenítésen jól látszik az, hogy a kanyar abszolválása után, szó szerint padlóig nyomva és úgy is tartva a gázpedált gyorsítottam ki egy apró ellenkormányzást leszámítva és toltam felfelé a sebességi fokozatokat minden gond nélkül. Az illúzió tovább rombolása érdekében mindenképp érdemes megemlíteni azt, hogy a kilométeróra körül jól "nem" látható piktogramok alapján még a gyárilag beépített segítségek (TC, ABS) is ki voltak kapcsolva és mindezt így sikerült produkálni különösebb erőfeszítések nélkül, mondanom sem kell, az elfogadható Authentic (gyárilag is alkalmazott) segítségek mellett még egyszerűbb az ember dolga.
Nos hát a teszt és a megfelelő konklúzió levonása után gondoltam inkább folytatom a megkezdett karrier módomat és az első szezonom utolsó futamára örömmel konstatáltam, hogy futam közben változik az időjárás, ugyanis száraz körülményekről 3 kör elteltével esősre változik az. Annak viszont kevésbé örvendtem, hogy ennek előrejelzését nem láttam sehol. Ez most inkább kérdés mint vádaskodás, jelzi ezt egyébként valahol előre a játék? Mivel nem volt előkészített stratégiám kezdhettem újra a versenyt gondoltam ezúttal felkészülve, készítettem egy minden javítást nélkülöző kerékcserés stratégiát valamint egy javításost is és a helyett, hogy megadtam volna, hogy megadtam volna konkrétan, hogy milyen abroncsokat rakjanak fel kiálláskor. az Automatic by weather lehetőséget választottam ki arra gondolván, hogy nem nagyon lőhetek mellé lévén az AI-nak is minden bizonnyal ugyanazt rakja fel kiálláskor. Pofáraesés v2, tükröződő aszfalt mellett, visz függönyt húzva, másodpercekkel az élen betakarodtam a bokszba kereket cserélni, javítandó alkatrész nem lévén valamilyen rejtélyes okból kifolyólag addig várakoztatott a a játék a kihatással, hogy az egész AI mezőny kiállása mellett csak a második helyre tudtam visszajönni, és most jön az Epic Fail finom, friss, ropogós száraz pályára alkalmatos abroncsokon.
Szerintem ez már csak azért is elég kínos mert a karrier időjárási viszonyok fixek, és ehhez sem sikerült beállítani egy használható működő stratégiát? Hát nem tudom, hogy aki szerint jó ez így az mi alapján ítél meg egy játékot.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2018.11.13. 19:10:50
Azóta született róla jópár poszt, én is kipróbáltam, elismertem az igazadat, de amikor én próbálok az ellenkezőjére egy példát hozni, majdhogynem kikéred magadnak, mondván itt nem erről van szó (??), és kipróbálás nélkül alkotsz véleményt..
Az a Lamborghini egy jó kis autó, a karrierben van is egy rész ennek a géposztálynak külön. Azért jó példa ez, mert itt szerintem nagyon jól sikerült megvalósítani a vizes vezetési élményt. Itt el kell felejteni a padlóféket, a gázt is finoman kell adagolni, az autó is csúszkál. A tócsák miatt felemeltem a hasmagasságot 3mm-el, de lehet hogy 5 is ráfér.
Elég sok autót kipróbáltam ebben a játékban esőben, de az a tapasztalatom, hogy többnyire küzdeni kell az autóval.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2018.11.11. 15:28:54
Úgy állítotam be, hogy öt kör, az eleje thunderstorm, a vége heavy snow. Hát, nem egyszerű. Tolj egy ilyet, aztán menj egyet szárazon, puha slickkel.
Most tényleg ez jó ????

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.10. 12:46:30
De már töltöm, majd ránézek...
Csodát nem várok , a Codi jelenleg jobban bevállalta a vizet mint ez ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.11.10. 12:21:27