19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
https://www.mediafire.com/file/p08bv5g8hohrbaq/Flak_Fia_GT1_First_pack.7z/file -
#19240 -
#19239 -
#19238 A PC2-ből se mutogattak semmit a hypetrain indulásáig. -
MasterMason #19237 Nem tudom. Én jobban örülnék, ha inkább egy készülő autós játékról mutogatnának képeket... -
unrealnoise #19236 tök jó, de X1 kontrolleren is inkább zavaró volt a világítás... ha le lehet venni a fényerejét, vagy kikapcsolni, akkor oké. Amúgy totál feleslegesen drágítja csak az egész, várhatóan amúgy sem olcsó gépet... -
#19235 Első képek a Mad Box controller conceptről.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.01.22. 12:18:21 -
-
#19233 Csak úgy...
-
#19232 Kiköpött mása az előző koncepciós képnek :D -
hqx #19231 Ja, nem v6, hanem v1.6.0.0.
Próbálgattam, tesztelgettem, meg versenyeket mentem singleben, multiban, de vezetési élményre elmarad számomra a többitől. Azért nem mondanám szenvedésnek. -
#19230 Mad Box Final Design Choosen by Ian Bell, Hints At Next Title of Project CARS?
Azért én még nem vennék rá mérget, hogy ez lenne a végleges dizájn.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.01.11. 12:57:56 -
ManoNegra #19229 Milyen az a "v6.x verzió" ami jó volt? Az utolsó verzió az 1.7.1.1 és ezzel egyikünknek sincs ilyen problémája.
Ha meg amúgy sem tetszik, akkor minek szenvedsz vele? -
hqx #19228 Meg, de már lejjebb írtam. Majd egy újratelepítés talán megoldja. Mondjuk, vezetési élményre nekem annyira nem adja...
Inkább rFactor 2, Automobilista, Assetto Corsa Competizione, RaceRoom Racing Experience, mint ez. -
#19227 A graphicsconfig törlés és a Steam-es fájlellenőrzés is megvolt? -
hqx #19226 Próbáltam úgy is, de nem lett jó. v6.x verziónál még működött korábban. Olyan, mintha le lenne lockolva. -
ManoNegra #19225 Nálam is lehet állítani, de csak akkor, ha a főmenüben vagyok, ha már be van töltve egy pálya, akkor asszem nem.
Próbáld meg törölni a graphicsconfig fájlokat a dokumentum könyvtárban. -
hqx #19224 Nálam nem jó, nem tudom állítani. 0 van azt annyi. Kerestem fájlokban hátha, de nem találtam. Nem is értem... -
#19223 Szerintem a hiba az ön készülékében van. :)))
Egy fájl ellenőrzés talán megoldja.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.01.09. 08:10:06 -
hqx #19222 Üdv!
A Project CARS 2-ben, miért nem lehet állítani a CAMERA / MOVEMENT / World movement és G-Force Effects-et? 0-án van mind a kettő. -
MasterMason #19221 Én is max csak arra tudok gondolni, de azt meg bárki össze tudja tenni most is. Viszont azt kétlem, hogy jobban tesztelt cuccokat kapnának olcsóbban mivel azok alapból drágábbak. :D Persze semmit nem lehet tudni, de szerintem majd az lesz, hogy nem lesz ebből semmi... -
#19220 Az SMS birodalom.
-
#19219 Ennel a HW, akarmit pletykalnak, nagyon valoszinu, egy Micro-PC lesz. HW "fejlesztes" max annyi, hogy lesz ceg aki megtervezi, osszerakja, es a beszallitokkal egyezkedve (pl. Intel/AMD, nVidia/ATI), esetleg jobban tesztelt, referencia cuccokat kapak (olcsobban).
OS-nek meg erre a celra, a Win10-bol (vagy majd Win11) alapbol csupaszitott erre kitalalt verzio (lecsupaszitott sajat GUI, online kapcsolattal es egyebekkel).
SW-szinten,mint Cars3/CarsPro, tuti a sajat E-sport, szim., kihelyezett cockpit-megoldasok a cel. Esetleg koritessel (kormany, kockpit stb.).
De a jelenlegi alapokra, sokfele autosporthoz vagy rendezvenyhez tudnak kihelyezett cuccot adni.
Van repulogepes cuccuk is, azt is vihetik a Red Bull-hoz:)
De ha csak a sajat engine-ben biznak, es az arra fejlesztett programokban, akkor neccesebba helyzet. Bar az SMS engine-t, a MadBox mellett, a fejleszto tolhatja parhuzamosan PC-re, Sony-ra vagy Xbox-ra is. Ez azert elony. Ha meg az SMS ugy latja, tuti a program, akkor "megvehetik" exclusive MadBox-nak is:)
Akkor lenne tuti, ha valoban Win10/11 alapu, ha kesobb, egyeb PC-s cegeket is meg tudnanak gyozni. Pl. AC2 :D Mivel alapbol PC, szinte semmit nem kell reszelni rajta, nem lenne macerasabb mint Steam-re "kirakni":D
Egy valodi kocka szimesnek, akinek van azert penze is (es meg itthon is vannak boven, atomeromuvek, Fanatec, top videokartyak, VR [akar tobb], cockpit, kiegeszitok stb.), lazan behuzna, ha menne rajta 2-3 kedvenc, hasznalt szime. -
#19218 Az még a PC1-nél volt, azóta sok víz lefolyt a Temzén. :))
Noha a PC2 nem fogyott olyan példányszámban, mint a PC1, de nem is fizették ki a nagy részét a WMD-nek, vagyis már semmit se fizettek. :)) Lehet, hogy anyagilag többet hozott, mint a PC1, legalább is pécé fronton. Közben forogtak más projektek is, mint pl. a Red Bull Air Racing vagy a Gamaggio, vagy akár a The Walking Dead Assault és eladták az egyik játékukat is a World of Speedet. És azért folyik be még pénz a PC1-ből és a PC2-ből is. Azután ott van a PCPro és a Porsche üzlet is, ami biztosan nem hozott rosszul és még kitudja kivel üzletelgetnek ezeken kívül is. Ha nem a magyar mintát követik, akkor sokkal megalapozottabb lehet ez a biznisz, mint ahogy így elsőre látszik. -
MasterMason #19217 Na jó de nem is olyan régen még azt mondta, hogy a játék megvalósítására mindenüket fel kellett tenniük, még kölcsönt is felvett a házára stb. Na most a hardver biznisz az nagyon meleg téma, ott szinte már csak nagy halak úszkálnak, ott dollármilliárdokkal kell rendelkezni ahhoz, hogy ne húzd le a rolót addig amíg befut egy termék, nyilván persze ha talál valami komolyabb befektető csoportot és meg tudja őket gyözni, akkor lehet valaki állja majd a csekket, de igen kevés esély van arra, hogy hardver fejlesztésben nulla tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztőknek milliárd dollárokat adjanak pláne egy olyan piacon, amelyet olyan nagyágyúk uralnak mint a sony, a microsoft stbstb.
Én még 100 forintot sem tennék arra(pedig az nem sok pénz), hogy ebből tényleg lesz valami. -
#19216 Ezt azért nem úgy kell tekinteni, hogy az SMS átmegy hardver gyártó műhelybe és holnaptól a konzol borítóját kezdik hajtogatni valami nehézipari lemezhajlítógéppel. :)) Gondolom kiderült már, hogy az SMS bevételi forrása nem csak a pCARS franchise-ból származik. Ők továbbra is a Madnass engine-t reszelgetik, ott is legfőképpen a VR szekciót tökéletesítik és mivel a Madness egy moduláris rendszer , így néhány réssze nem csak a játékra használható, hanem egyéb más üzleti célokra is. Lásd Project CARS Pro. És ott van még a VR-t fejlesztő ioTech, ami az SMS érdekeltségi körébe tartozó, luxemburgi cég. Azt nem tudom, hogy partnerek-e vagy megvette az SMS, mindenesetre a Google mapon ott van az SMS logója?. És a PCPro bejelentésével együtt előkerölt a StarVR neve is ami a VR hardver. Szerintem ez eléggé tudatosan felépített dolog, de mivel csak éritőlegesen kapcsolódik a pCARS-hoz így nem kötik az orrunkra a részleteket, már csak az üzleti titok mivolta miatt is. :P
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.01.07. 08:21:14 -
#19215 Ez még nem a tényleges készülékről készült, gondolom csak szkeccs, 3D terv. Ian Bell el is mondja a Variety cikkben, hogy kb. négy-hat hét múlva tudnak majd az oldal rendelkezésére bocsátani képeket a készülékről. Gondolom még az sem lesz a végleges, mivel a megjelenést 2022-re tervezik.
"While we don’t have any images yet for the console, Bell told Variety that images of early design builds will be coming in four to six weeks time."
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.01.07. 08:01:36 -
#19214 igazából egy elképzelés azért marad, ..így kávézás alatt eltöprengve a miérteken.
..de ahhoz kizárólagosságot kell szerezni és egy erős partnerséget mondjuk a Fanatec-l.
Az e-sport mellett nem lehet elmenni, oda beférhet, és ott le is fedhet egy komoly piaci lehetőséget, hardveresen és szoftveresen is, mert a CARS következő része alkalmas lehet több versenysorozat lebonyolítására, hardveresen meg elég nagy a katyvasz jelenleg.
..ha oda akar valaki betörni és alapokat teremteni akkor ez egy jó lépés lehet. -
#19213 Hol van itt üzleti lehetőség? Még az Xbox bevezetése sem volt egyszerű... pedig arra nagyon rá lett készülve.
Ha az arányokat nézem (kihívás-anyagi stabilitás) akkor ez elég hirtelen halálnak néz ki. Kicsit olyan mint egy üzleti blöff, érdekes lesz nézni hogy mi lesz a vége.
-
#19212 Már külső alapján sem tűnik egy nyerő, átgondolt alkotásnak.
- Nagy
- Csak álló helyzet, és mégis ilyen nagy talpak. Hovafér?
- Az eröltetett design-on túl ezek az ívek a tetején (M-betü) szellőzésnek, alkatrészeknek, porfogónak, vagymire jó?
- Csicsa színkavalkád. Ki akar neonvilágító, rózsaszín izét? -
ManoNegra #19211 Örülök neki, várom szeretettel. Nagyon szerettem a Shift egyet, az indított el a komolyabb szimek felé. A kettes is tetszett, de nem annyira.
Overhaul moddal az egyes nagyon pöpec volt. Olyan (vagy jobb) fizika és játékos kihívásokkal teli karrier, szép VR-al...
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2019.01.06. 23:04:12 -
Timbu #19210 Elég hihetetlen még mindig ez az egész történet. -
#19209 Be van a Mad Box hivatalosan is jelentve. Ian Bell nem csak a Tweeten pletykált.
Slightly Mad Studios’ CEO Reveals Details on New Console (EXCLUSIVE)
-
unrealnoise #19208 Ne viccelj. Senki nem fizikára hasonlította őket össze a szimekkel. Senki.
Amikor valaki így kifordítja, vagy ennyire valótlanságot állít, és még büszke a "felfedezésére", attól eögtön agybajt kapok, mert vagy olvasni nem tud az illető, vagy szöveget értelmezni. Egyik sem éppen jó dolog.
Attól mert az FH3 arcade móka, prezentációra, UI-ra, HUD-ra, körítésre, karrierre, és ezer féle téren össze lehet vetni más cuccokkal... De hát tudom, nem egyszerű... -
komiki #19207 Így igaz.Az FH-sorozatot összehasonlítani más simekkel ,olyan mint sthol bucit, Marlon Brandóval .Tehát nem is kérdés . -
endy papp #19206 +1
Tudom nem ide való de a téma ide vág.
Pici off:
A KartKraft™ értékeléséből idéztem a csókát(kisgyereket)
Mind ezt 2 óra játék után már le is írta.
Gondolom sokat nem ment körbe ,mert mire mindent beállítottam ,kormányt stb,több idő volt.....
Ha ezt kellene vezetni a sok FH.,stb..."szimesnek" sírva menekülnének,az első fél óra után,pedig ez "csak" egy Kart.
Én nem bántam meg a vételt nagyon ott van a szeren, ha elkészül nagyon ütős lesz,ajánlani tudom.
Nyilván kevés embernek jön be a Kart stílus,de itt dolgozni kell nem nagyon van idő a madarakat nézegetni.
És igen próbáltam a FH demóit ,de kár volt......
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ajánlott
1.9 óra a nyilvántartásban
KORAI HOZZÁFÉRÉSI ÉRTÉKELÉS KÖZZÉTÉVE: JANUÁR 1.
Korrekt játék a gokartkedvelőknek.
Ami tetszett:
-A menű dizájnja: Szép letisztult. Pont amilyennek kell, hogy legyen
-A grafika: Eszméletlen szép ha egy erős géppel futunk neki. Néha látni a hiányosságokat de a 100km/h száguldás közben észre se fogjuk venni.
-Modellek kidolgozása: A gumik, pályák és a karakterek rendkívül szépre meg vannak oldva. De tényleg, konkrétan minden részletgazdagan van megoldva.
-AI (mesterséges intelligencia): Rendben vannak. Látnak a pályán úgy, hogy miattuk nem lesz roncsderbi a pályán.
Ami nem tetszett: (Ez egy eléggé kényes oldal mivel a játék béta ezért nem ezt fogjuk majd teljes egésszében látni a teljes verziónál de a mostani hibákat leírom ami lehet az idő múlásával változik.)
-A karakter keze: Nem hiszem el, hogy nem tűnt fel több héten át a készítőnek, hogy a karakter keze borzasztóan fordul. Konkrétan minden tekerésnél kitórik a karakter keze.
-A multiplayer hiánya: Igen tudom béta de a singleplayer nem nyújt annyi mindent, hogy a vásárlás után egy hónappal visszaüljünk, szóval remélem hogy minél hamarabb lesz multi.
-Az achiement-ek: Van 3 Ach. aminek tök odanem illő képe van.
Összesítve 10-ből egy 6-ost adok.
Aki valami hasónlóra vár annak ajánlom. Aki pedig hardcore szimulátort szeretne az inkább vegyen F1-et vagy Forza Motorsportot.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.01.06. 17:12:29 -
Axtros #19205 Jó lenne, ha végre mindenki számára letisztulna a kép. Az FM sorozat egy aracade, konzolos autós játék, nem szimulátor, de még fél-szimulátor sem. Azoknak készült, akik csak száguldozni szeretnének a monitorjaikon vagy TV-jülön keresztül, jó zenére, meg bugyuta, agytalan versenyeket rendezni. Az egysejtűek játéka, akik megnyernek valamit, vagy csak beérnek a célba, és kapnak valami "jutalmat" (autót, pályát, új csillagot a nevük mellé, pontokat, smile-t, avatart, és minden más hülyeséget, amit el lehet képzelni) azért, hogy tovább játszanak, és legyen céljuk, nehogy megunják az első kudarc után. Szóval ezt hagyjuk is.
Ellenben a PC sorozat (illetve AC, ACC, stb.), szimulátor, más kategória, felnőttek játéka, akik érdeklődnek a téma iránt, akik kitartóak, és képesek fejlődni, sokat gyakorolni, és nem adják fel az első olyan verseny után, ahol még a célba sem tudtak beérni. Nem elég a szoftvert megvenni, és valami ócska kontrollert, hanem be kell ruházni a komoly hardverre is (kormány, pedál, váltó, erős gamer gép, videókártya, stb.). És pont ebben rejlik ezeknek az embereknek a kihívás a szimulátorokban: kitartó munkával, apró sikereket elérni, hogy minél jobbak legyenek, fejlődhessenek. Összemérhessék a tudásukat mások ellen.
Tehát, majd a PC3-at meglátjuk, hogy milyen lesz. Meglátjuk, hogy megmarad-e ízig-vérig szimulátornak, vagy, eltolódik valamiféle arcade stílus felé, annak érdekén, hogy az egysejtűek is megvegyék, hogy nagyobb tömegeket is be tudjanak hozni. (Majd eldől, hogy Shift-es beütés, és szellemi örökség pontosan mit is jelent az SMS szerint.) Ha így lesz, akkor a PC3 kihullik a hardcore szimulátorosok köreiből, ha nem, akkor minden marad a régiben. De egy FH / FM sorozatot ne hasonlítsuk össze a PC sorozattal. Két külön kategória, csak annyi az átfedés a kettő között, hogy mindkettőben autók vannak, és mondjuk ezekkel versenyezni kell. De ennyi. -
#19204 FH3 és FH4nek is van demoja Windows Store-n. Bár már lehet átteték timedra, így csak megadott ideig lehet kipróbálni. Forza Motorsport 6: Apex-t pedig addig nyüstöli az ember amíg szeretné, több pálya és talán 3 autó is elérhető. Ebből le lehet mindenkinek szűrnie, merre tart a széria és milyen a vezetési modell. Forza Motorsport 7 sztem igen jó lett, kellemesen el lehet vele szórakozni, ha az ember kikapcsol minden segítséget. A Forza legnagyobb hibája a WinStore, Steam, UPlay, Origin mind köröket ver rá. -
#19203 Mondjuk az Origós csóka annyit tud a SMS-ről, hogy kiadtak egy-két autósjátékot. Kihagyta a StarVR-t, a PCPro-t, az ioTech-et. Nem tud semmit arról, hogy az autós címeken kívül még mi van a nevükön, mint pl. The Walking Dead Assault, Red Bull Air Race, Gamagio… Lehet, hogy Ian Bell posztolt egy kicsit, pletyka szinten, de nem tudni, hogy a háttérben még kivel kötöttek szerződést a hardverrel kapcsolatban. Csak gyors szükségét érezte, hogy lehúzzon úgy valamit, hogy tényleges adatokat tudna róla. Nagyjából úgy ahogy itt SG-n, a sok önkéntes mérvadó szokta.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.01.06. 11:49:16 -
#19202 Sok mindenben igazad van. Például abban is, hogy továbbra is leszarom a te és a többi konzolos véleményét. Ha érdekelne és adnék ezekre a véleményekre, akkor már vettem volna konzolt. De nem vettem. Na most ebből adódóan, érdemben nem is tudok az FM szériáról nyilatkozni, mivel továbbra se érdekel, így nem is olvasom róla a híreket, nem böngészek statisztikákat róluk. Magyarul, számomra olyan, mintha nem is létezne. Ha esetleg eddig nem esett volna le, nekem nincs konzolom és nem is lesz még egy jó darabig. A Shifteket és a CARS-okat is csak PC-n játszottam és azokat szerettem. FM-et, mint írtam csak azóta próbáltam demón, mióta Win10-en is el lehet érni, de abból semmi messzemenőt nem lehet leszűrni. Vagyis annyit mindenképpen, hogy ettől se kaptam kedvet hozzá. Na most ebből leszűrheted, hogy elég nagy fiú vagyok már ahhoz, hogy a saját ízlésem alapján döntöm el hogy nekem mi tetszik és mi nem. És itt jutottunk el arra a pontra, hogy abba is hagyhatnád a nekem szánt további ömlengéseidet a témáról, mert továbbra se fog érdekelni. Törődj bele, hogy továbbra se érdekel.
SMS-ről meg annyit, hogyha valóban ott voltál az elején a fejlesztési szakaszban, akkor ennyi idő alatt már meg kellene tudni különböztetni az ígéreteket a tervektől. Egy fejlesztés alatt sok minden változhat és akár még más irányt is vehet, szóval ezt hazugságnak venni, az a te értelmi képességeidről bizonyítvány és arról hogy gőzöd sincs az alkotási folyamatokról. Inkább tűnsz egy elkényeztetett óvodásnak, aki nem fogja fel, hogy nem kaphat meg mindent. Lehet hogy nem kellene mindenhol összeesküvést keresni és valami misztikus jelentést keresni mindenben. Azért nevezték mag a Shiftet, mert az a sajátjuk, az ő gyerekük ha úgy tetszik. A saját motorjukra írták, a saját ötleteiket felhasználva alkották. Tehát lényegesebben könnyebb egy újra gondolt Shiftet átültetni a PC környezetébe, mint megint tervezni valami újat, ami esetleg megint nem fog úgy működni ahogy kellene. Nem akarok SMS-ék nevében beszélni, de ha már valaki csinál valamit, akkor alapból jobbat, mást akarnék létrehozni és nem olyat, ami már van. Magyarul a PC nem olyan akar lenni, mint az FM, hanem jobb vagy másabb vagy a kettő együtt. Persze nem várható el hogy mindenkinek tetszeni fog, de biztos lehetsz benne, hogy sokan lesznek olyanok is.