22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • seepheeerd
    Exterior alatt találod meg, attól függően mit állítasz be vagy felrakja, vagy neked kell felraknod minden csata után.
  • seepheeerd
    Nekem 105000-re jön ki ha mindent fejlesztek (vagy a hajtóművet nem is? :)))))))))))
  • ximix #4701
    Kaptam valami zászlókat achievemet-el, (állítólag nagyon szépen égtem és azt pontozta a zsűri:) automatice felrakja vagy nekem kell a felküldenem azt a matrózlegényt az árbocra abban a feszülős kis nadrágjában

UI:
    Közben keresgéltem, enyém az ucsó még nem vagyok Lv7 . :(
    http://wowshungary.hu/content/signal_flags
  • DantesHUN
    Van egy valag prémium hajója.
    Sims.
    Atago
    Atlanta
    Arisona
    Warspite.
    Murmansk
    Yubari

Átválltotta a free XP-t

AZ jobban érdekel, hogy csinált 24 ezres átlag sebzést a S. Carolina-val?
    20 ezrest Kawachi-val?

48.000-rest Arkansas-al? Hogy a bánatos viharos pék faszába lehet azzal ennyit lőni átlagba? Mert ezek szerint lehet, csak itt erre felé nekünk ad be folyton 800-as sebzést.
  • seepheeerd
    New Mexico 25 csata? Még fejlesztésre sem elég. Akkor az Atago-val farmolt?
  • StrikeFor
    hehh????

és ez a gyerek? 100.000k a Colorado a New Mexico után amivel 25 meccse van.........ergó minden csatába 4000xp-t kellett szereznie,hogy megvegye...................aha persze...a North Carolinát is 26 meccs után megvette........ami 120.000xp
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.04. 12:12:10
  • Matusy
    Sziasztok! Játékostársakat keresek. Nagyon tetszik a játék és szívesen kipróbálnám hogy divisionban milyen. Tier 3as hajóim vannak egyenlőre. Ha van más is aki szívesen tolná szakaszban, vegyen fel nyugodtan. Matusy néven vagyok fent.
  • TuskoMobile
    köszi
  • seepheeerd
    Multkor egy T9-es anyahajósnál láttam valami 3000 körüli átlagot, 97% körüli winrate...
  • seepheeerd
    A lőtáv 1/3-a és 2/3-a között nem érdemes AP-t használni csatahajóknál. Az a valóságban is no kill zone...
  • StrikeFor
    IOWA..........

http://worldofwarships.eu/community/accounts/528052917-/#!general_pvp

1500-as átlaga van és 25 meccsenként vett egy új BB-t..........hogyafaxomba?

milyen mocsok glitch van a játékban basszameg?!!
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.04. 12:09:22
  • TuskoMobile
    ez minden játéknál így van

pl: szerintem battlefieldnél az lenne a hardcore játékos aki egy késsel tudna ölni nem az aki minden kütyüt megkap amivel már egy ovis is elboldogulna
  • Palinko
    azokat is nagyon kitalálták akkor... mert a legjobb százalékú játékosoknak jár zászló, már a legjobb 59% is valami, na de aki feljebb van még több, szóval nem az van, hogy a gyengébb játékosokat segítené a rendszer, hanem a legjobbakat még erősíti...
  • StrikeFor
    vannak acsik és kapsz érte zászlókat amik 1 meccsre extra tulajdonságokkal ruháznak fel
  • Dewri
    Olyan speckó van, hogy "Missions". A kikötőben alapból a bal felső sarokban írja. Ez általában 3 küldetést mutat, különféle feladatokat kell elvégezni (szedj le x db gépet, torpedóval süllyessz el x hajót, ilyesmik), amiért ad valamennyi kreditet.
  • Plata
    Xp és credit a napi küldetésért.
    Az olyan komolyabb küldik mint amik a WoT vagy WoWp-ben vannak azok később jönnek.
    De aranyat már nem hiszem hogy fog adni,max pénzt és xp-t.
  • zsan666
    Itt nincs semmi jutalom, mint pl. a WoWp-nél volt nyílt béta alatt? x repülő, földi cél, győzelem után adtak valamennyi goldot...
  • sadface #4686
    jól néz ki, most nekiesik alvás helyett. :D köszi.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.04. 02:19:41
  • Palinko
    köszi, FAQ-ba vele
  • Dewri
    Korábban már írtuk itt, hogy manapság semmit nem számít mivel lősz és mire, mert szarul működik az egész sebzésrendszer...

De alapesetben AP lőszerrel illik lőni a nagy dögöket, mint a csatahajók, HE-vel meg a kis fosokat, mint a rombolók. A HE kellemes tulajdonsága a modulsebzés, képes kiütni az ágyúkat, hajócsavart, motort, torpedóvetőcsövet, stb, emellett hajlamos felgyújtani a hajót akár többször is. Az AP meg ha becsapódáskor elég kemény felületet ér, akkor robban, tehát nagyot sebez. Puha célon nem sebez, mert átmegy rajta elvileg robbanás nélkül. Nem megfelelő szögben csapódáskor meg lepattan és akkor azért nem sebez... Meg ez egy wg játék, ezért már alapból nem sebez...

Mivel nem működik normálisan a sebzésrendszer ugye, ezért most ízlés kérdése mivel menj. A HE felsorolt tulajdonságai miatt talán jobban beválik, de ha egy rendes AP sorozatnál beadja a sebzést, az durva tud lenni... Alacsony szinteken (tier1-3) szerintem érdemes full HE-vel tolni, utána lehet próbálkozni AP-val is akár...
  • Palinko
    AP vagy HE? Általában ha látom hogy fa padlós az ellenség akkor átnyomom HE re de mintha az AP jobban beválna.
  • Dewri
    Ha videókat is nézegetnél, íme néhány jobban sikerült saját anyag:

(Ez volt a reklám helye...:))
  • Dewri
    Meglett a South Carolina. Rögtön az első körben nyertem is vele, nem volt különösebben látványos, AP-val próbálkoztam végig, meg is lepődtem, mert voltak 6100-3400-2400 találatok, egy cirkáló ellen meg beadott 8100 sebzést! Azért ez manapság kisebb csoda! :)
  • sadface #4680
    köszi! a hivatalos oldalon a bemutató rész elég kevés volt.
  • Dewri
    Nézz körül itt:

• Dewri
    A St. Louis-al mentem ma 2 brutális kört, az egyikben 193 találat, 1 kill (cirkáló), 56ezer sebzés AP-val nagyrészt csatahajók ellen, a másikban 3 kill (egy romboló, 2 cirkáló), 54ezer sebzés HE lőszerrel. Ebben a körben osztottam egy South Carolinát rendesen, sorozatonként 2ezret kapott... Ez egy beteg hajó, még így agyonbutított sebzéssel is! :)

Jellemző a drága csapatomra, hogy miközben látták, hogy a St. Louissal közvetlen közelről harcolok egy fossá lőtt rombolóval, ami nem sok kárt okoz, ők azért ráküldtek 2 sorozat torpedót, pedig nyilvánvaló volt, hogy én nyerek, tehát nem azért, hogy segítsenek, hanem hogy ellopják a killt. Nem sikerült, mert előbb kilőttem. Viszont ennek köszönhetően történt az, hogy az ellenfél rombolójának 2 torpedótámadását is ki tudtam kerülni, de a saját csapattársam egyik torpedója elkapott, szerencsére túléltem... Idióták.

Ráadásul amíg én birkóztam a rombolóval, a maradék ellenség foglalta a bázist, de ezek inkább rámtorpedóztak, minthogy odamentek volna... Az ilyenekből látszik, hogy ez nem csapatjáték, leszarják a csapatot, egyéniben tolja mindenki, magasabb szinteken ezért válik szinte játszhatatlanná az egész...
  • StrikeFor
    valami nagyon nagy okosság van a CV-k körül..........
  • StrikeFor
    na ha az előző CV-s gyereken kiakadtunk akkor erre mit szóljunk???? 9.10-es !!! K/D arány :D 2400-as átlag score/meccs........73%-os WIN!!!!!!

és mindössze 247 meccse van és T9 :D

http://worldofwarships.eu/community/accounts/521194365-/
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.04. 00:42:54
  • sadface #4675
    Sziasztok!

Totál kezdőnek indulásnak egy-két tippet tudnátok adni?:)
  • StrikeFor
    ez az amerikai BB ág a világ legnagyobb szopása..........még 15 km-re tudsz ellőni és 30-35 sec a reload...........T6-on a sok 7-8-as Cruiser péppé lő...közöd nincs a játékhoz :S :( egy nagy zsíros free kill vagy...............
  • StrikeFor
    New mexico: 5 HIT-->2020 DMG.................anyád WG!

egy Myogi meg egy Atago letakarított másfél perc alatt
  • kabel15
    Lehet aprítani. Ha amcsi hordozóval megy az ember akkor elég gyilkos vadászokat tudhat a birtokában. Alapvetően +2 gép van 1 egységben és azokat is jóval erősebbnek érzem mint a japánokat. Ha megnézed a legg felső képemet ott látszik hogy leszedtem 22gépet a 4db JAPÁN vadászgépemmel. Pedig nem arra koncentráltam hogy az eget uraljam egyszerűen csak védtem a torpedóvetőket ahol tudtam. Továbbá még az lehet az előnye a gyereknek, hogy mikor csinálta még nem nagyon volt más játékos hordozóval vagy ha be is rakta ellene gondolom 1-2 szinttel kisebb volt. Elég profinak tűnik a gyerek, számok alapján még hihetőnek is tűnne, de hosszú távon nem tudom mennyire tartható. Az meg megint más kérdés mennyire fog a falra mászni ha kikap egy 10 es japán hordozót és a csata kezdete után 3 percel mér nem lesz hajója.

Egyébként nem tudom jelenleg mennyire növekszik szintenként a kapható XP. De 4 es hordozóval ennél az 1600 nál többet nem nagyon lehet össze szedni. Mondjuk talán ha csak csatahajóra mentem volna és nem a csapattársam körül szedegettem volna a cirkálókat több sebzést/találatot vihettem volna be, de szerintem ezen a szinten prémium nélkül ez a max.
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.07.03. 23:05:15
  • ximix #4671
    Már nyitott.
  • Dewri
    Szerintem is valami bug lehet. Ha megnézzük a tier7 Rangerrel 67 csata alatt kilőtt 193 repülőt. A tier8 Lexingtonnal meg 103 csata alatt 2624 repcsit??? Ezt hogy? Minden egyes csatában 25 db gépet ki kell szednie egy ekkora számhoz! Ráadásul a tier9 Essex-nél 128 csatából "csak" 1536 gépet lőtt ki, sokkal jobb stat mellett. Tehát sehogy nem kerek...

Igaz én meg se próbáltam a hordozót, de aki tolta vele, az leírhatná, hogy mik a tapasztalatok, lehet e vele ekkora mészárlást rendezni, hogy 100 csata alatt több mint 2ezer gépet leszedjen...

Bár fene tudja, mert wotos videók is vannak fönt youtube-on még 15 killesek is, meg 15ezer sebzésesek, szóval lehet, hogy vannak ennyire beteg profik...
  • Animefox
    Ez a játék még zárt béta vagy már bárki letöltheti?
  • Dewri
    Az ilyenekről csinálhatnátok videókat! Biztosan jól mutat az is, nemcsak egy kép! Kapcsoljátok be a replay mentést, ha máshogy nem megy! Akkor akár más is meg tudja csinálni a videót belőle, ha nektek nem sikerülne valamiért.
  • StrikeFor
    kecseg :D :D
  • seepheeerd
    Ctrl+X adott szögre állítja a lövegeket, tehát ha elnézel balra mondjuk előre 30 fokra, akkor bármerre fordulsz, egy idő után az összes ágyúd adott oldalon, 30 fokra áll be.
    Shift+X adott pontra állítja a lövegeket, tehát ha mondjuk megcélzol egy kis szigetet, bármerre fordulsz, a kis szigetet célozza az összes ágyúd.

Ezek hatákony használatáról az ex hadihajós úriember nyújt kimerítő tájékoztatása

Itt pedig az általános dolgok
  • kabel15
  • DantesHUN
    Ha csak úgy nem...hogy mindig minden csatában van neki a hajón 50% pluszt adó zászló. De azt is hogy?