23024

A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #5317 háááát tréfának mondjuk szar.....szóval...... :D :D -
DantesHUN #5316 Újságírók. Ez ilyen direkt tréfás videó lenne. Legalábbis remélem. -
StrikeFor #5315 OMG /facepalm
a két agyhalottnak ki adott ilyen fullos accountot?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.09. 20:19:12 -
StrikeFor #5314 de miért ennyi???? nekem van jobb eredményem T6-on és még 3k sincs :S
mi az istenre adja a pontokat fene tudja
ui: nem tőled sajnálom csak nem értem :) -
DantesHUN #5313
Ööööö,....no comment -
Jacktor #5312 Ilyen nincs és mégis van (Myogi):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ez ám a cselekményekben gazdag életút HMS Amphion
Romboló mondjuk "depth charge" rumos hordó dobálást nem emlegetik benne.
-
szerintem lesz aki tőlem tájékozottabb, de ha jól tudom volt már pl a New Yorkon is radar, azzal bemérték, más nem csak az irányt, a távolságra ott a dot rendszer, aztán tüzeltek, párat mellé, mert gyors és fordulékony, de azért leszedték volna 1:1 ben a battleshipek ha távolról kezdenek. persze a valóságban sok hajó ment, ami elvonta a rombolókról a tüzet azok meg a gyorsaságukat kihasználva itt vagy ott beszúrták a találatot.
arra mérget vehetsz, hogy nem kezdett el nekik 2km ről villózva eltűnni
nagyon élvezem, ugye a bemérés is elveszik és mivel közel van te is elveszted a tájékozódást (mert ha messze eltűnik, még simán tudod fejben hol volt és annyit előre célzol). jó volna látni mit akarnak kezdeni a fejlesztők a dolgokkal, de sztem nem sokat mert a torpedós problémák már a játék eleje óta megvannak, olvastam a topicot anno kezdetekkor egy kicsit.
-
StrikeFor #5309 hogyan működött ez a valóságban? el nem tudom képzelni...mármint én tuti nem szolgáltam volna DD-n! kész öngyilkosság -
Nem hülyeség, mert arcade játék. De az amerikai rombolókkal max. a nagyon hülyéket lehet megtorpedózni. Majd visszatérek hozzá, ha alakítanak rajta.
Most nem tudom, hogy Tier 5-ben a New York legyen a következő, vagy kipróbáljam a CV-ket. De szerintem New York lesz, mert a csatahajók tetszenek. Az mondjuk nem annyira, hogy úgy égnek, mintha benzinnel lennének leöntve...de még mindig ezerszer jobb, mint amcsi DD-vel játszani, az csak szenvedés. -
de megnézed sík hülyeség, mert valóságban bármelyik hajót észrevennéd 10km belül az tuti, szabad szemmel, hát akkor még hol van a távcsőzés vagy a radar. -
Amcsinál meg ez úgy működik, hogy anélkül nem tudsz torpedót indítani, hogy ne vegyenek észre...hagyom is az egész ágat, megnéztem, még Tier 7-ben is 6.4 km a táv...nagyon értelmes. -
Találati esélyből jó ha minél közelebb vagy, de valószínűleg meg is fogsz halni. Nekem a legjobban az vált be, hogy megpróbálok mindig detection rangen kívül maradni és onnan küldeni a torpedókat. Isokaze-nél ez olyan 6,3 km (igaz statnak 6,1-t ír de az így nem igaz). Persze ebben az esetben nagyon oda kell figyelni, mert 6,3-7km-es távban kell maradni (Isokaze esetében) és a topedo odaérését is figyelembe kell venni, de ha sikerül összehozni csak azt veszik észre, hogy közeledik a torpedó a semmiből és már túl késő. Skillnek kell mindenképpen a Situation Awareness és az sem árt ha nagy a pálya, jó nyílt vizekkel. -
seepheeerd #5304 Igen, de azt hittem a sérüléstől eltelt idő is számít... egy idő után nem enged javítani, csak ha újra sérülök... -
Scharnhorst #5303 Kimondott érték nincs, de ha figyeled, hogy mennyi sebzést kaptál be, mint "light" azaz könnyű sebződést akkor azt javítja vissza illetve még az égés okozta sérülést (gondolom bizonyos %-ban), de az ettől durvább típusú moderate, heavy, critical sebződéseket nem javítja semmilyen %-ban. -
van New Mexicod is? -
Dewri #5301 Pedig úgy érdemes torpedózni, ha minél közelebbről engedi el az ember. Hiába a 8 km hatótáv, ha onnan engedem, akármilyen lassú dög simán kiforogja. De 5 km-n belülről elég nagy eséllyel találok el bármit. Persze elég veszélyes és nehéz kivitelezni, de inkább besunnyogok 4 km-re, mint hogy 8-ról szórjam a semmibe. Találatok szempontjából se nyersz sokat 8-ról, onnan már ugyanúgy bármi szétlő, mint 5-ről, igaz, hogy a másodlagos fegyverzet legalább még nem támad...
Talán ha lenne egy Kitakami-m, azzal odatolnám a 40 torpedót 8 km-ről is...:) -
Ry0K3N #5300 Az utóbbi hétben folyamat olvasva ezt a topicot ez már fizikailag fáj 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Az amerikai vicc. 4,5 km-es torpedó hatótávval semmit nem lehet csinálni. -
Tényleg egy vicc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt most sikerült alkotnom.
Utoljára szerkesztette: Győri Devi, 2015.07.09. 14:34:27 -
seepheeerd #5297 Az előbb volt két anyahajón, a játék első percében elkezdett hisztizni az egyik, hogy a másik nem védte meg a vadászaival az ő torpedővetőit, mind odaveszett... Mindent írt, idióta, töröld a játékot, minek játszol CV-vel, kilépek azonnal ésatöbbi.
Erre az ellenfélből beírta valaki, hogy ha nem vetted volna észre, a hajók légvédelmébe szaladtál és azok szedtek le.
Elhallgatott.
A végén 4 killel fejezte be.
Drámakirálynők :) -
seepheeerd #5296 Csatahajón rájöttetek arra, hogy mitől függ az, hogy mekkorát gyógyít a segélycsomag? -
seepheeerd #5295 Fordulás előtt Ctrl-X-szel átteszem a lőirányt a túloldalra, majd a fordulás negyedénél kézifék, majd a fele után padlógáz... Ha BMW-n működik... :D
(ahogy átfordultak a hátsó tornyok a felezővonalon, X-szel visszaadom a vezérlést... eeez nagyon fontos! :))))
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.09. 14:29:51 -
Kapitány skill meg terepminta elég sokat dob egy hajó lopakodóképességén, legalábbis a játékban. -
Jacktor #5293 A Murmansk nagyon jó kis hajó, simán megéri az árát.
Phoenix - 116 hits | 4 kill | 1972 xp | 225k kredit:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tegnap láttam egy csatahajót aki mandinernek használta a virtuális falat, durrogtatunk egymásra és ő a falhoz érés előtt átforgatta az ágyúit majd szögben neki a falnak miközben maximumon van a kormány és kb 4mp alatt megfordult én meg csak fél úton jártam a fordulóval, hát ja a rutin meg az évek.
-
Avenger93 #5291 Murmanskról mik a vélemények? Megéri meg venni? Mert papíron eléggé jó kis hajónak néz ki -
nem tudom ezt a DD hogy gondolták, egyiket látom 18 kmről, másikat meg 4 en spotolom hiába torpedózik rám... a másik meg néztük csapattársat rálőtték a torpedót befordult és legyorsultam a torpedókat, vicc ez a klassz -
Malachit #5289 Szárnyas hajókat, kalózhajókat, akna telepítőket, roncshajókat, búvárokat és legfőképp tengeralattjárókat a játékba, mert akkor szép változatos lesz 
Amúgy ezt a kancsalok/részegek a lövészek a csatahajókon esetet én is rendszeresen tapasztalom. Egyik torony szép párhuzamosan lő és talál, következő meg ugyan oda célozva képes a célpont elé és mögé is szórni egyszerre tiszta homályba. New York utáni csatahajóknak ugyan ilyen lassú lesz a toronyforgása? Mert ennek úgy forognak már, mintha kenő olaj helyett csirizt használna a a karbantartó személyzet
Rengetegen mondjátok, hogy kevés a pénz, én ezt nem tapasztaltam. New York-al bruttó 60-190k-s köröket megyek a bénázási szinttől függően.
Anyahajóból kihúztam az első amcsit, de a repülőket nem tudtam irányítani rendesen. Iszonyat szokatlan volt a rendszer :/ A manuál torpedó/bomba dobásra valaki tudna egy jó oktató videót linkelni? Előre is kösz. Vadászoknál is érdekelne, hoyg van-e lehetőség kirendelni 1 rajt adott hajó kísérésére, vagy adott területen járőrözésre, vagy mindig manuál kell azokat is tutujganom?
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.07.09. 13:48:02 -
"Imádom" az ilyen kis nyomingereket :) -
seepheeerd #5287 6x dobott ki a login képernyőre a csata alatt... -
Avenger93 #5286 Thx -
Plata #5285 Lol,az durva lenne,így is megölnek torpedóikkal retardált csapattársak,akkor meg tele lenne a pálya szemetelve aknával,szarnának rá hogy ki megy bele csak dobálnák mindenhova. -
Ry0K3N #5284 Egyre jobb, múlt héten még tengeralattjárókat akartak. :D -
duplaklikk -
Avenger93 #5282 Hogy lehet ellövetni az összes ágyút egyszerre? Mert az ellenfélnél látom hogy egyszerre tüzel, nekem viszont egymás után, bár még régebben néha nem is így lőtt.. -
seepheeerd #5281 Na, valami hosszúeszű felvetette a fórumon azt. hogy lehetnének aknamezők és aknamentesítő hajók... -
Reportolni lehet már most is a játékban. Jobb egérrel katt a páciens nevére és kiválasztod, mi volt a baj vele. Korlátolt számban lehet csak naponta repoltolni. -
Ha a pálya szélén mész nem tudnak rád közvetlenül torpedót dobni. Csak az automata célzáshoz hasonló távolságból lehet ledobni a torpedót.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.07.09. 12:14:22 -
seepheeerd #5278 Valamennyi azért kilóg... és nagyon sokan mennek ott. Enyhén gyanús, amikor három T6-os hajó ott sunnyog... fölmerül a kérdés: annyira ostobák hogy nem látják a térkép szélét? Francokat... WG fórumon írnak erről...