22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Igen, a Phoenixre emlékszem (CBT), nekem is nagy szenvedés volt, rettenetesen gyenge valamiért, hamar hal, alig lő... De át kell szenvedni a Clevelandért! Kitartás!
  • Dewri
    Tökéletesen igaz minden amit leírtál, lényegében teljesen ugyanezt látom és ugyanezekért szoktam sírni egy ideje...

Azonban ma felfedeztem egy hatalmas előnyét is ennek a fos rendszernek. Mégpedig azt, hogy az ellenfélre is vonatkozik! Ma mentem egy olyan kört a Tenryu-val, ahol a nyakamba szakadt egy Chester, rögtön mögötte jött egy St. Louis, kicsivel utánuk egy South Carolina. És mind a hármat kinyírtam, életben is maradtam, 2700 hp-val, úgy, hogy a Chesterrel vívott harc közben még egy szigetbe is beragadtam!! Persze a csatahajót erősen bontották mások is közben. De a lényeg, hogy egy ilyen low hp-s, nulla páncélos kis "játékhajó", mint a Tenryu, ki tudott jönni 3 hajóval vívott közelharcból élve! Miért? Mert az újak bénán céloznak+ a szar rendszer miatt ráadásul alig sebeznek+rosszul manővereznek+(isten vagyok...:D)! Pár napja esélyem nem lett volna kijönni ilyen szituációból, még ha a Chestert le is nyomom, a St. Louis egy profi kezében ilyen közelről lazán leölt volna...

A nyitás nagyon jót tett az eredményeknek. A CBT kezdete óta nem láttam ennyi szigetre felakadó/egyhelyben álldogáló idiótát, mint ma. Gyakorlatilag ingyenfragek...:) 3 kill szinte minden körben összejött könnyen. :) Pár napja arról sírtam, hogy a szorzót nem bírom kivenni, mert minden bukta és perceket kell várni. Ma azonnal bedobott minden körben és a csaták bő 70%-át nyertem, elég sokszor életben is maradtam. Egyből meglett a Kawachi, 1000 xp kell a South Carolinához, mert 800-1500 xp-s köröket sikerült futni!
  • Mnemomic
    Ezzel a Phoenix-el csak én szenvedek? Egyszerűen nem talál el semmit, nem is sebez semmit ha eltalálnak kigyullad. A japán hajóval meg semmi gondom azzal simán lehet akár 3-4 killt is csinálni, míg ezzel a valamivel szerintem még nem is lőttem ki senkit.
  • seepheeerd
    New Mexico :)
  • TuskoMobile
    hát ezt erősen kételem hogy ugyan úgy érinti a szuper td-ket mert egy E3-at T95-t jgdpzE100-at még azzal se lövöd át nem hogy egy Tier8-al és még van bőven ilyen nehézpáncélos végül is az ilyen td-k lettek a nehéztankok.
  • Awakening
    egyre rosszabbul jössz ki a párbeszédekből. Lassan csak magaddal tudsz értelmesen beszélgetni. Magányos lehetsz, én nagyon sajnállak, de itt nem tudnak neked segíteni. esetleg egy pszichiáter. Azért ne fordulj magad ellen, a gyógyszer nem megoldás. Olvass szépirodalmat, pár hónap múlva gyógyultan várunk vissza !
  • TuskoMobile
    de ott még obt-ben is te kaptál aranyat xD itt meg vegyél pénzért loál milyen teszt ez fizetős? mi fizessünk hogy ők teszteljék :))
  • Szalonna1515
    Hát kössz,de azért mekkora balfasság már ez,mértnem lehet mint például a War Thundernél
  • kissssss
    e téren sajnos nincs más megoldás, ezt egybe le kell szedni. :(
  • Szalonna1515
    Sziasztok, leszeretném tölteni a játékot, és ugye kb 4 giga,és a netem nem éppen villám ezért szeretném megállitani néha,de hiába megyek rá ugye a pause gombra,nem megállitja hanem megszakitja!Ez most mi a szar akar lenni?Nem is lehet megállitani,mert mindig kezdi előröl.Köszi a válaszokat!
  • DantesHUN
    De én ilyesmit nem mondtam, hogy nem lehet pluszban kijönni a WoT-ban.
  • Lokker
    Akkor csak te csináltál rosszul valamit, mert én gold ammo nélkül sima t8 tankkal prem fiók nélkül is pluszosan jövök ki a csatából. Tankonként 5db gold ammot viszek resetre. Az meg butaság hogy csak a nehéz tankokat érinti a gold ammo, ugyan úgy érinti a td-ket is.

Azt meg látom nem akarod megérteni hogy minden más játékfejlesztő cég pénzéhes lett. Sajnos ilyen irányba változott világ. Meg lehet nézni mennyi pay to win játék van fent steamen free to play részben. Nem csak a wargaming hanem a gaijin is ilyen.
  • DantesHUN
    Hát, kérj meg valakit aki fordít. Én csak németül beszélek kicsit, gondoltam én is írok nekik pár dolog miatt, de minek? Úgyse foglalkoznak vele. Korábban angolos segítségével jó pár dolgot beírtam, arra se lett semmi reakció. Vagyis két játékmenetbéli dologra reagáltak: a csatahajók másodlagos tüzérsége nem fog változni, így jó, nem kell erősíteni ,hogy védelmet nyújtsanak rombolók ellen. Illetve, a vízbetörés rendszere így marad , és ez is így jó.
  • DantesHUN
    Menj a moderátorokhoz és jelents fel, hogy World of Warship topic-ban nem lehet negatív tartalmú kommentet írni.
  • DantesHUN
    Nem tudom most mi a helyzet, de amikor utoljára néztem, ez volt a helyzet. És nem beképzeltem magamnak, volt fent mod, és gyönyörűen mutatta mi a helyzet. Full gold spam volt. A nehéz tankok, aminek a páncéljukból kéne élniük, ezt az előnyt veszítették el. Jön a kis idióta gyökér, fizet egy valag pénzt, hogy siker élménye legyen, tölti a gold-ot, célzás nélkül lövi át a erősen páncélozott tankokat. Korábban a sikerhez meg kellet tanulni gyenge pontokra célozni. A nehéz tank nem elég hogy lassú, és kicsapja az arty, a bokorban leselkedő TD átlövi, még folyamatos aranyesőt is kapott.

Nekem, meg több mint 60% volt nehéz tankokkal, és a kezdet kezdete óta Wot-oztam. Szinte a legelejétől benne voltam. Némi rálátom van rá ,hogy milyen volt, és milyen lett.

És bizony sokkal pénzéhesebbek lettek. a wows gyakorlatilag értelmetlen pénz beleölése nélkül. Régen, a WoT jászható volt pénz nélkül is. De most már ott is az megy, vegyél gold lőszert kreditért. Ja, hogy nincs rá elég kredit? Akkor vegyél prém. fiókot. Meg prém tankot. Havonta kettőt, mert havonta két új prém tankot is beteszünk, amik persze gyakorlatilag mind ugyanolyanok, csak kaptak egy másik skint. Hány tank is került be, ami mind a IS 122-es ágyúját hordja és zsír egyforma? Már követni se tudtam.
  • ikarus44
    Csak sajnos nem elég jó az angolom. És nem is válaszolnának, ahogy mondod
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.02. 20:04:11
  • Awakening
    remélem lesz egy topic gazda és a 80 IQ alatti károgókat kibannolja. addig is írogass negatív dogokat kicica
  • seepheeerd
    A csaták videó rögzítéséhez:

To turn the replays ON, you have to:

1. Close the game client.
    2. BACKUP preferences.xml file found in the game folder.
    3.a Download and copy the preferences.xml file attached to this post (will reset your other preferences)
    3.b Open the original preferences.xml for editing
    4. Scroll it till the last lines:
    </scriptsPreferences>
    </root>
    or
    </scriptsPreferences>
    <consoleHistory />
    </root>

5. Paste these lines before </scriptsPreferences>

​ <isReplayEnabled> true </isReplayEnabled>
    <ReplayCameraUpdate> 30 </ReplayCameraUpdate>

6. This is how the result should look like:

<isReplayEnabled> true </isReplayEnabled>
    </scriptsPreferences>
    </root>
    or
    <isReplayEnabled> true </isReplayEnabled>
    </scriptsPreferences>
    <consoleHistory />
    </root>

7. Save the game file and launch the client
    8. Enjoy the game!

To run the replay:
    1. Find replay in the \replays folder inside the game folder
    2. Close the game client
    3. After closing the game, drag and drop *.wowreplay file on the icon of WorldOfWarships.exe
    Note: You have to be using the same version of the game. Replays will not work with different version of game than weas used to record them!

4. Replay controls:
    PageUp & PageDown for playing speed control
    Home for normal speed
    End for pause (which is actually x100 slower speed)
    LMB for toggling camera direction between free & recorded
    > & < for fast-forward & rewind (can be used together with Ctrl)
    Ctrl+G to hide the user interface

That is all - good luck and have fun!
  • DantesHUN
    Tudtommal, te itt nem vagy főnök, se vezér, se isten, hogy megszabd, hogy ki ír ide, meg ki nem. Szerintem ehhez tartsd magad. Megismételném azt is, ez nem egy fan clubb, ahová csak a rajongók írhatnak. Ja, és még lényegesebb: ne velem foglalkozz. Na , az egymás személyével való foglalkozás, az nagyon nem tartozik ide.
  • Lokker
    Wot-ban a csatáim több mint felét nehéz tankokkal toltam le eddig és nem érzem magam hátrányban. Valamit rosszul csinálhattál ott. Állandó gold spammal se értek egyet csatánként 1-2 embert látok aki goldal lő rám és az is csak akkor ha nem tudott átlőni sima lőszerrel. Szerintem a TD-k op-bak mint az arty-k.

Pénzéhségre meg annyit hogy ezeregy másik játékfejlesztő cég is megcsinálja ugyan ezt csak nem nézel szét más játékok között.

Nem tagadom van amiben igazad van, de van amiben hatalmasat tévedsz.
  • Kotomicuki
    Ez nem kicsit visszafogott helyzetjelentés volt: a valóság ennél drámaibb, sajnos! :(
    De, mit is várhatnánk a wg-től a wot tönkretétele és a "repülős" játékuk után -> ott folytatják, ahol azt abba nem hagyták - mert tovább fogják rongálni őket is). Ezek már csak silány szerencsejátékok, amiben csak veszíthetsz!

Nagyon nagy kár ezért a témáért és már a gay tündérben sem bízhatunk, mert az is beállt a sorba és csak egyre rosszabb és rosszabb...
    Ennél sokkal többre számítottam, de itt lvl 2 fölé menni az egyenlő a szellemi öngyilkossággal!
  • DantesHUN
    Ja, láttam, nagyon érdekes. Mármint gondolom rohadt zavaró lehet. Hát, ha tudsz angolul, ez ügyben írnék a hiv. fórumra, vagy support-nak. Hátha válaszolnak, bár kétlem. Nem szoktak ám ilyesmit.

Mondjuk szerintem amilyen állapotban jelenleg van,nem vesztesz semmit vele.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.02. 19:51:41
  • Awakening
    Bocs.... Csak megerősítesz a véleményemben. húzzál innét másik topicba. köszönjük a tanácsokat. viszlát dantes
  • ikarus44
    És még ide jön az én problémám is. Ugyanis nem hinném hogy ezzel a géppel lenne a gond ami elviszi gond nélkül Pl. a WT-t, H&G-t, GTA 4-et majdnem full grafikán és még sorolhatnám, és a 15mbites nettel sem lehet probléma ha bírja gond nélkül, a WT-t, a H&G-t, de még a WOT-ot is. Márpedig akkor nem sok minden maradt még oknak, és szerintem nem nagyon kell találgatni mi lehet az...
  • DantesHUN
    Jó nagy ostobaságot beszélsz. A mennyiségnek semmi köze a minőséghez. És? Kit érdekel hányan játsszák? Nem ezen múlik valami minősége. Akkor ennyi erővel a Barátok közt és a Való világ az igényes műsorok alfája és omegája, és remek kiváló minőségi alkotások, elvégre milliók nézik.

A kedvét nem veszem el senkinek. De attól ez még egy NAGY RAKÁS SZAR. És nem csak én gondolom így. Fejlődés az persze. Fejlődés, eddig csak rosszabb lett.
    A WoT-ot nem érdemes felhozni, abban se oldódott meg semmi. Mi az ami jó lett benne? Hogy a nehéz tankoknak már semmi értelme?
    Az állandó gold spam? Az Op arty-k? Hát valahogy nem látom ,hogy bármit is megoldottak volna, jó pár év alatt.

Erre a foshalomra visszatérve: konkrétan erre válaszolj: az szerinted nem szar, nem probléma, hogy a csatahajók semmire se jók?
    A rémes sebzés rendszer?
    Vagy a torpedo spam?
    Vagy hogy pár km-en belül láthatatlan egy hajó! Ugyanúgy mint a WoT láthatósági rendszere, csak ez rosszabb. Mi takarja el a nyílt vízen? Bokrok? Delfinek?
    Az elcseszett balance rendszer? Aminek értelmében olyan hajó lő szarrá könnyedén egy másikat, ami ellen a valóságban 0% esélye lenne.
    Az olyan elcseszett térképek, ahol úgy rak be a kezdő pontra, hogy fél perc után öten lőnek három irányból?
    Vagy hogy egyre durvábban mennek át pénzéhségbe, prémium nélkül iszonyat kifejleszteni egy nagyobb szintű hajót, meg hozzá a creditet, és nem magyarázat az ,hogy pénzből élnek ők is. Tudom. De baromira túlzásba estek...öld bele a pénzt, vagy értelmetlen az egész.

És akkor nem is beszéltünk olyan dolgokról, hol van legénység? Miért nincs rendesen modellezve olyan apróság mint a vízbetörés? És még lehetne sorolni.

Nehogymár jó képet vágjak ehhez. És mivel ez a World of Warship topic, igenis ide tartozik, ha azt mondom hogy szar. Tudtommal ez nem egy fanclubb ahol csak dicsérni lehet.

Az meg pláne hülye duma, hogy óh, hát majd megoldják a problémákat. Aha. Egy év alatt semmit se oldottak meg. Sőt, CAT állapothoz képest még rosszabb lett. Ez nem negatív gondolkodás, hanem ez a valóság. Ahhoz álljak pozitívan hogy egyre szarabb?

• XenHai
    Valakinek valami ötlet ,hogy miért vág ki folyton a login screenre ?
  • Awakening
    Köszi, ez volt a cél. A fejlődésnek mindig a negatív gondolkodás a legnagyobb ellensége.
    WOT-ban sem 2 hét alatt oldódtak meg a gondok CBT után.
    Utoljára szerkesztette: Awakening, 2015.07.02. 17:23:28
  • TuskoMobile
    Kicsit igazi piáros beszolás volt ez
  • Awakening
    Háááát, nem vártam mást... :) Azért perpill. 18 ezren játszanak csak az EU szerveren. Neked nem nyújt ez a játék semmit, akkor talán keress egy másikat. Ennek a 18000 embernek jó szórakozás. Nekem is. Mi vagyunk a primitívek tudom, sebaj. De ne vedd el a kedvét a csatlakozni akaróknak, ez a topic nem erről szól.

Én kérek elnézést dantes nevében...
  • Jacktor
  • DantesHUN
    Ne idegesíts már. Szerinted ez a kibaszott foshalom rendben van? Vágjak hozzá jó képet? Végül is, semmi az egész, csak egy hajó típus teljes egészében használhatatlan. Dicsérjem talán őket? Egy rakás szarra, csak azt lehet mondani ,hogy rakás szar. Annyi sebből vérzik ,hogy az nem igaz.
    És igen, én nem bánnám, ha abba hagyná mindenki, és jó nagyot buknának vele. Ilyen fost, bűn kiadni. Talán ha nem kapnának egy rakás pénzt, elgondolkodnának, és valami normális dolgot fejlesztenének. De amíg egy rakás hülye elégedett, és csak fizet nekik, ebből soha semmi normális dolog nem lesz.
  • Awakening
    csak ne Dantes-t, mindenki abba hagyja a játékot pár hét után... kivéve a hordozós ovisok.
  • horika
    Azért vicces lenne úgy egy Himmelsdorf belváros 10-es csatában tele vérpistikékkel. Csak forgolódnának a nagy tankokkal, td-kkel összevissza beakasztva a löveget. :)
  • Dewri
    A wotban még mindig nincs normális fizika ennyi év után, ahogy pl az ágyúcső sincs lemodellezve, szóval...
  • Solten
    Nem volt nagy az erdeklodes, ugy lattak nincs ertelme tovabb zartan hegeszteni.
  • Dagohun74
    Lehet bár nem biztos ez a játék egy icipicit talán szimulálni is akarja a tengeri hadviselést. Nem csak lehúzni egy újabb bőrt egy ismertebb játékról.
  • Dagohun74
  • kailee
    Én ezt nevezem tengernek ami ebbe van nem azt, ami a wows ba van mindig csak napos időjárás a tenger meg mindig lapos nem hiszem hogy nem tudnának egy normális tenger utánzatot csinálni.

Utoljára szerkesztette: kailee, 2015.07.02. 15:09:19
  • StrikeFor
    +1-el arra,hogy csak placebó!+ de jól néz ki ! szóval amelyik jobban tetszik azt nyomd fel :D
  • Pluskast
    Egyébként most, hogy OBT lett a játék nem kellene ennek a topiknak egy házigazda?