World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.11.28. 19:36:07
Végül is ez alpha test!Meg már Most néha látok Klán neveket 😄 😄
Utoljára szerkesztette: bajsz, 2014.11.28. 19:33:59
Utoljára szerkesztette: bajsz, 2014.11.27. 16:38:58
-Hé Szása! Nem a múlt hónapra kellet volna ezt megcsinálni?
-De igor.
- Ej, elfelejtettük.
-Szóljunk a játékosoknak?
- Áh, a faszomat.
-A főnöknek szóljunk?
-Azt se tudom hol van.
-Akkor mi legyen?
-Pihenjünk tovább, majd jó lesz az jövő hónapban. Vagy legalábbis hozzákezdünk. Talán.
Hát, én még szotfverprojektet nem láttam NEM csúszni. Még a kapitalista amerikában se.
De ha esetleg nem csúszik, akkor csak bugos lesz mint az állat 😊
Ne csak játszogass itt nekünk 😊
Viszont, hm. Úgy néz ki, a dolog, a Tanks és a Warplanes mellet, egy harmadik WG játékot is kipróbálhatok, és így körbe írom a dolgot, mert ügye nem igazán szabad az alfa tesztelőknek bármilyen információt kiadni a játékról.
Komolyan, rég izgultam így játék miatt.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ezt a gamét is már le lehet tölteni mint a Wot-ot ,vagy tesztelés alatt áll?
Előre is kössz!
Üdv
Ja, persze... 😊
Amúgy nem mostanában volt hír hogy az iowák ágyúit leszerelik és tomahawk platform lesz belőle?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.11.18. 20:17:16
infók viszont jöhetnek ha valaki bekerült.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Megosztaná valaki az accját?
Például: Wot és Wowp veteránok akik részt vettek a zárt tesztben előnyben. Ha más játékokat is tesztelték szintén előny. Erre beválasztanak olyanokat, akik nem voltak a zárt tesztben egyikben sem , és mást se tesztelek soha.
Logika? Ennél a cégnél teljesen hiányzik a logika?
Igen, legutóbb is morogtam ezért, és persze azért is, mert naná, én is szívesen bekerültem volna, de hogy legalább vennék komolyan a feltételeket amiket megszabtak.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Szokásos WG videó, a tényleges játékhoz vajmi kevés köze van.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Orosz tree. <#falbav>#falbav>
Oroszok, hát persze mint harmadik nemzet. Bár jobb lenne az angolok, mégis csak több valójában is megépült hajójuk volt.
Amúgy a harmadik nemzet az orosz lesz. A hazai piac miatt...
Közvetlenül azután jön majd az angol nemzet, időben nem lesz sok különbség köztük.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.10.06. 18:06:06
Azért a korábbi videók alapján kicsit nehezebb telibe találni mint a WOT-ban. Plusz torpedók + repülők. Hát mást nem lehet tőlük várni.
Úgye fedezékek meg terepadottságok használata kiesik, így nagyon száraz lesz. W-vel ki a térkép közepére, aztán kurzor a célpontra és bal gomb.
Kb kempinovka fedezékek nélkül.
Nekem picit túl gyorsak a hajók, így olyan mintha távirányítású kis makettek puffoktatnának petárdákat egymásra...😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
- nem szerették volna, ha mások is ilyen fejlesztésbe fognak, azokat folytatják
- nem tudták volna igazolni a csillagászati hadi kiadások létjogosultságát az otthoniak előtt
- ha valóban bevetik ilyen "munkakörben" őket, akkor a CCCP, más válaszlépési lehetősége nem lévén, atomcsapást is kilátásba helyezett/helyezhetett volna (különben az USA csont nélkül nyeri a (kis hideg)háborút)
...
Az all or nothing csatahajók ebben a játékban is uo sérülékenyek lesznek, mint a valóságban voltak?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2014.09.26. 11:44:35
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)