22410
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #4663 Nem tudom. Mondjuk lehet, hogy az van, a zászlók 50% plusz XP-t ad, de azt a statisztikában nem írja ki, de valóságban meg kapta a 50 %-ot.
De még úgyse elég...fene érti, honnan szerzett ennyi free XP-t. De ez egy dolog. Nézd meg az átéag XP-jét csatahajókkal. Basszus, nagyon jól csinálhatja. Hordozókkal meg..,még durvább.
Az is lehet nem csak egy ember ez, hanem többen húzzák az acc-ot. De akkor is brutális eredmények, és érdekelne mi a titka, ha csak fele ilyen jó tudnék lenni, rohadtul örülnék Amúgy ilyenek voltak a Wot-ban is nem egy és nem kettő, aki ilyen eredményeket produkált. -
StrikeFor #4662 bent vagyok egy meccsen.... a mi CV-k 4 killt csinált az ellenfélé meg 5-öt..........kurvára érdekes,hogy a CV gameplay ennyire faceroll -
StrikeFor #4661 valami a zászlókkal volt bugos állítólag.....kérdezgettem a cseten -
DantesHUN #4660 + 5 csata Arkansas-al. Lehetséges, a hordozóhoz, kell a Carolina-tól úgy 24.000 XP, és neki, az átváltásokkal, volt 25.000.
Ami már sokkal érdekesebb: A Langley és a Bouge között 31200 XP kell. Míg ennek a csávónak, az átlag Xp-jvel számolva, lehet 17100.
Ugyanígy, a köv hordozóhoz 46000 XP, neki lehetett 31.000 körül.
Szóval még ha át is váltott free XP-t, meg kapott is free XP-t, a játék kezdetén-én is kaptam valamennyit- ez akkor is nagyon sok.
Ugyanígy a többi hajó sem jön ki. És én még a lehető leggyorsabban számoltam, tehát ha semmi modult nem fejleszt ki, csak ami kötelező a következő szinthez. De hát stock hajóval játszani meg elég nehéz., ebből következően még több free Xp kellene.
Honnan a francból szerzett ennyi free XP-t? Sokszor tízezret, sőt kelhetett ehhez vagy 100. ezer. Nem mondom ,hogy csal.
És a statjai is igen jók. Mi a lehet a titka?
Honnan szerzett ennyi free XP-t, és hogy tud ilyen jól játszani? -
#4659 Na kipróbáltam a rammolást, Lajcsival full gőzzel neki egy fél hp-s Erie-nek, amit sikeresen abszolváltam utána én lettem fél hp-n, ez így nem gyere be . -
StrikeFor #4658 a prém hajóval SIMS csak 4 meccse van......tehát hiába tolt bele pénzt XP-t nem tud alakítani -
DantesHUN #4657 Kiváncsi lennék hogy csinálja. Csal? Vagy ennyire überkirályífaszaistencsászár játékos? -
#4656 Hosho pipa. Jöhet Zuiho. -
StrikeFor #4655 de hiába öli bele a pénzt mivel csak akkor lesz belőle XP ha prém hajóval kiüti és csak utána tudja beváltani...........persze ,hogy nem stimmel valami azért raktam be! 5-öt öl meccsenként ÁTLAGBAN!!! a poén vannak már T10-es arcok is..............szerintem van valami bug amit páran kihasználnak
nekem Xp 1100-as átlagom van és 1 hét alatt nem jutottam el a T6-ig...igaz én csak 80-at játszottam -
DantesHUN #4654 Nem stimmel ott valami. S. Carolina-val, 637 az átlag Xp-je? És 8 csata alatt túljutott rajta? Ez csak free XP-vel lehetséges, tehát öli bele a pénzt.
Aztán az is érdekes, hogy csinált ennyi átlag XP-t? Még ha ez prémiummal szorzott összeg...hogy csinálja? Ennyire jó? Elég durva stat.jai vannak. Kiváncsi lennék hogy csinálta mindezt. Hordozókkal is, ilyen adatok? -
StrikeFor #4653 168 óra alatt 67 órát játszott...........na takarodj :) -
StrikeFor #4652 http://worldofwarships.eu/community/accounts/512110935-/
ESSEX-e van...T9..........5kill/meccses átlag....aha sure! ANYÁD! :D
ja Carrierrel játszik.........
és ami a fura nem torpedóval öl hanem bomberral!! kurvaélet,hogy valami glitch van,mert ilyen nincs paszmekkkk -
#4651 Ez a Szent Lajos nem sámli lehet osztani az áldást vele, igazi sorhajó feelingje van, hát még ha a másodlagos ágyúi megpróbálnák a torpedókat molesztálni nem csak bambulnának, az sem volna hátrány.
HMS Victory
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az F1 képekben
-
TuskoMobile #4650 miért az mi? :) -
seepheeerd #4649 Settings -> Controls -> Lock Reticle
Itt írd át bármire. -
seepheeerd #4648 És a Shift+X-ről hallottál? :)
-
seepheeerd #4647 próbáld meg az xml-ben átírni.... -
TuskoMobile #4646 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!random idáig volt 2x8000-es csúcsom pedig próbálkozok de jobb nem bízni benneBasszott
HE sokkal jobb mert kifogja gyújtani és javítani meg nem tud annyit szóval szépen leég xD és ugyan ott van az ember
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 19:33:54 -
StrikeFor #4645 érdekes hogy a kikúrt torpedók bezzeg simán mindig 15-20 ezreket sebeznek............ -
StrikeFor #4643 CTRL -t X-et hogyan konfigolom át máshova? -
#4642 Aham, köszönöm! -
seepheeerd #4641 Jól látod a DD kérdést (persze az rng miatt másutt is hasonló a helyzet, nagyon sokszor).
Hm... Gato-val kezdtem hajdanán-danán, aztán volt a Hunterkiller, 688 Attack Sub, Silent Service, majd jött a Silent Hunter sorozat... :)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.03. 19:06:26 -
seepheeerd #4640 Persze hogy jó, most kezdték, minden új... :) -
Pares #4639 Csak itt még fedezék sincs, és bokorban sem lehet campelni... -
DantesHUN #4638 HE-t érdemes lőni. Pláne csatahajókra. De mindenre jó, mert még fel is gyújt...kivéve amikor nem. Mert hiába , azt vettem észre a HE-vel a fedélzetet kell megcélozni, és akkor gyújt fel. De van hogy...így se.
AP csatahajó vs csatahajó esetében lenne jó...de...eh, azok meg ügye. -
Dewri #4637 A sebzésrendszer jelenleg sajnos teljesen használhatatlan, a lövedékeknél megadott sebzésértékek gyakorlatilag semmit nem érnek. Csatahajóknál a brutális 305+ mm ágyúk sorozatai vagy 800-at sebeznek AP-vel, vagy 30ezret, attól függ épp mit ad be a játék. Persze 10ből 7x a 800 jön... HE ugyanez, vagy semmi, vagy szétszedi a modulokat és sebez néhány ezret. Totál random az egész... Momentán a torpedók még nagyon jól sebeznek, lehet, hogy nem véletlenül szaladgál annyi romboló... -
#4636 Ha csatahajónak szerencséje van ki is tud hit elni. De az ritka mint a fehér holló. AP vel megsuhintja a citadellát és véged. -
#4635 Na mentem pár kört, már 2-es hajóim vannak. Tetszik a játék, 2 haverral tolom, van kis feelingje.
Viszont HE-t lövöldözök. AP-t nem tudom, előbb is 2-600 dmg közt volt. HE-val meg 1500-2000 között a 2-es japántól.
AP-t hogy vagy mire? Vagy felejtsem is el mert bugos szar?
Torpedó találat nélkül is kaptunk már be irgalmatlan nagy sebzést. Valaki bemákolt egy AP lövést és leszívott 5-6 ezret ? Vagy mi lehetett ez? -
DantesHUN #4634 Ja, azért. Már furcsálltam is. Top köröm Kawachi-val valami 800 XP volt mivel győztes csata, így lett 1300. De csak azért mert nagyon bénák voltak az ellenfelek.Amúgy... -
Dewri #4633 Félreolvastál valamit:
"Ma azonnal bedobott minden körben és a csaták bő 70%-át nyertem, elég sokszor életben is maradtam. Egyből meglett a Kawachi, 1000 xp kell a South Carolinához, mert 800-1500 xp-s köröket sikerült futni!"
Nem a Kawachival mentem olyan köröket, hanem a többi hajóval, pl a Tenryu-val 1346 xp-s kör, a St. Louissal is mentem egy 1046-ost, mivel többnyire nyertünk, így jól jött az xp minden csatában. Ezért is lett meg a Kawachi tegnap. -
Dewri #4632 Akkor működne talán, ha értelmes játékosok csapatként úgy játszanának az adott hajókkal, ahogy feladatuk szerint kellene. Ha fedeznék a csatahajót, védenék a hordozót, együtt mozognának. De amíg 15 ember 15 felé indul el és egymásnak/szigeteknek ütközve lődöznek össze-vissza, addig semmi értelme egy viszonylag komolyabb játékot kívánó tengeralattjáróknak.
Ráadásul hozzájuk elég keményen le kéne programozni külön minden térképen a víz alatti világot is, a hajók víz alatti grafikájával, periszkópnézetekkel, stb, stb. Iszonyat munka lenne az egész, miközben a wotban évek óta nincs többmagos támogatás, a havocot is húzzák, a grafikai motor is elavult, az új hangokkal se haladnak és akkor a játékmeneti hibákat nem is említem... A HD tankok is csak most jönnek kifelé, de szerintem ha nem jött volna ki közben a WT Ground Forces, akkor továbbra is sima tankok lennének.
Szóval nem félek, hogy kijönnek a tengeralattjárókkal a következő jópár évben. A wg sajnos az igazán komoly, igazán fontos, igazán lényeges fejlesztésekkel nem igazán halad, inkább a mennyiség náluk a szempont: rekord járműmennyiség, rekord felhasználószám, prémcsi járművek... Ha nagyobb gond van, vagy sok a sírás, akkor meg jön a buff/nerf... Ha meg továbbra is sok a sírás, akkor a jól bevált "ne játssz vele" válasz... -
DantesHUN #4631 800-1500 XP-s körök a Kawachi-val? Prémiummal? De még úgyse...hogy a viharba? Ahhoz nagyon sokat kellene sebezni. Nagyon nagyon sokat. Jelenleg pedig hát nem igazán van így. -
#4630 Szigorúan hipotetikusan tekintve a játék jövőjére: tök jól. Több romboló kellene, akik a tengeralattjárókra vadászhatnak, ahelyett, hogy spammelik a torpedókat. Sajnos a játékban én egyáltalán nem veszem észre (még videókon sem), hogy annyival törékenyebbek a DD-k, mint amennyi előnyt hoz nekik a torpedófegyverzet.
Tengeralattjárókkal játszani korántsem lenne egyszerű, hiszen a sebességük lemerülve alig 6-8 csomó (típustól függően, persze voltak 12-14 csomóra képes típusok is, de az már itt is a top tier lenne amúgy is, ami a kutyát sem érdekli ). Szóval éppenséggel tengóval játszani macerás lenne, ugyanakkor kétségkívül jó kis orvlövészek lehetnek.
A fő probléma per pillanat, hogy a CV-k túl erősek (olvasgatva a fórumokat és nézve a videókat), de ez ellen túl sok mindent a WoT alapú elképzeléssel nem tehet a WG. Max. berak korlátozást, hogy csatánként 1-2 CV lehet maximum. Viszont ez még nem oldja meg a BB/BC-k problémáját...
Az egész 'kő-papír-olló' elképzelés sajnos a balance miatt borul. És mint tudjuk, a WG nagyon "ügyes" húzásokkal bír a balance terén... -
DantesHUN #4629 Viszont a jelek szerint, sok embernek jó ebben a formában is a játék. Ha meg nekik jó ez így, és fizetnek, akkor a WG dörzsöli a tenyerét de változtatni nem igazán fog. És hát igazuk is van, ha van egy szar termékem, amit megvesznek, minek javítsak rajta?
De mi van akkor ,ha meg nagy bukta lesz ebből, és mégis sok ember hagyja a francba az egészet? Ez is csőd lesz mint a repülős játékuk? Az is de jól sikerült.
tier 3-ban megrekedtem, azokon a csatahajókon nem tudok tovább menni. Nincs annyi nyugtató bogyó. Amik azért érdekes, mert ezeket a hajókat már kétszer kifejlesztettem, kétszer végig mentem ezeken az ágakon. -
Dewri #4628 Bőven elég a sok romboló a végtelen torpedóval, meg a körönkénti 2-3 hordozó. Semmi szükség még tengeralattjárókra is. Mégis hogyan lehetne akkor játszani csatahajóval? Már most is az élvezhetetlenség határán egyensúlyoz...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.03. 17:33:45 -
TuskoMobile #4627 jah ez igaz
hol vannak a tenger alatt járók xD elvileg ezek voltak 2-en igazi jó barátok
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.03. 17:16:19 -
#4626 Cry me a river...
Szvsz ha a tengeralattjárókat kihagyták, akkor a repülőgép-hordozókat is nyugodtan kihagyhatták volna már... :( -
Ry0K3N #4625 És mi van az összevont wotos accountal? Még egyszer nem fogok enneka sóher bandának fizetni ha már a másikon ott az arany. -
#4624 Ez a baj. Sok idiota elkezdett egyik napról a másikra carrier el játszani. Most meg nem lehet rendesen torpedózni mert tele van az enemy USA carrier el és csoda ha 1-2 gép eléri a kiszemelt hajót. -
seepheeerd #4623 Első csata, Miyogi 12km-re, látom hogy két sziget közötti résben majd fölbukkan, odadurrantok egy oldalsortüzet, bang elsüllyedt, két érmet is hozott. Jobb mint a korábbi, de hát két hajótest fejlesztés, plusz radar és hajtómű fejlesztés elvisz majd egy csomó xp-et.
Na de annyi baj legyen, egyelőre a BB-55 a cél :)