World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik, hogy AP gránát használatakor, pár km-ről (mondjuk 5-6) is igen pontosan kell találni, vagy kárba megy az egész, és nem sebez igazán sokat.
Az is igaz a gyors tüzelő, meg pláne alacsonyabb szintű hajóknál annyira nem fontos. De a fél percig, vagy tovább töltő csatahajónál, lehetőleg majdnem minden lövés találjon és sebezzen sokat, mert egyrészt drága a lőszer, másrészt elpocsékolt sortűz, fél perc malmozás, és közben szarrá lőnek.
Nekem kimonottan tetszett, mert kell hozzá egy kis gyakorlat és ad vmi sikerélményt ha elsőre-másodikra megvan a távolság.
Van valami infód az NF játékosszámáról? Azt látom hogy a 3Ds NF bedöglött, az EUt is bezárták, US szerverből maradt kettő de ott is már csak úgy van, hogy a 2 évnél régebbi accountokat már nem tudják visszahozni... gondolkodtam a visszatérésen, de új accot kellemne kezdeni plusz ha megint 10 percet kell várni egy csatára akkor bele se kezdek....
Csak annyi kéne, hogy a lövegcsövek szögállásait a játékos adja meg. Aztán a becsapódások után lehet korrigálni. MInt a NF-ben. Bár ilyen 3D-s kameranézetben kicsit körülményes lenne.
Azzal is egyetértek, ez nincs kész arra, hogy végleges legyen.
De, na, időjárás, legénység, más fajta csaták: ezek befognak kerülni, legalábbis azt ígérték.
Viszont, szerintem, a legfontosabb, a sebzés modell, átütés, páncél értékek normális beállítása. Ez az egész esszenciája, legalábbis én ezt gondolom.
Ha mindezek elkészülnek, akkor jó lesz ez. Ez feltételes mód persze..ha...egyszer...megcsinálják...ezt mind ígérték...de hát, a WG és az ígéretek? Most erre megint mit lehet mondani?
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
-egyensúly a hajóosztályok között
-sebzés-páncél-átütés beállítása
- a hajók részegységeinek részletesebb kidolgázása. (lőszerraktár, modulok , hajócsavar, lövegtorony beragadása, bár nagyjából benne van, de részletesebb és jobb kell ennél)
Most a hétvégén, a hajók fele állt egyhelyben. Hajóval, állni egy helyben? Hát erre mit mondjak? Tökéletes célpont így: torpedóknak, bombáknak, nem tudja kimanőverezni a lövéseket, és ő sem tud rendesen lőni....de azért egy helyben állnak, nyílt vizen. Hát basszus...
Talán a gaijinos olyan lesz, de sztem addigra én már vén trotyi leszek mire azok kijönnek vele. Ha kijönnek egyáltalán, mert úgy tűnik a tankos játékukkal se kaszálnak úgy hogy nagyon növekedhessenek.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.16. 12:21:19
De ilyen, hogy egy hajóra vigyázni? Jó ötlet elméletben. Gyakorlatban: nem. Ezzel a játékos állománnyal? Ez bonyolult. A-ból B-pontba elmenni is bonyolult a legtöbb embernek. Nem szabad túl nehéz dolgokat ki találni, mert az emberek nem értik. Ez minden ilyen MMO-nak az átka. Az egyszerűbb észjárású játékosok vannak többségben, ők adják a fizető képes piac nagyobb részét...és ez van. Amúgy tetszik a gondolat...de...
egyébként lesznek más játék módok is, nem csak bázis foglalás, tervezik, (felmerült olyan dolog, hogy konvoj kíséret, például) de attól tartok, ezek nem lesznek jók, mert túl nehezek lesznek az átlag játékosnak.
Chat-et a WoT-ban is ki lehet kapcsolni, remélem itt is beteszik.
Időjárás lesz több féle, legalábbis ezt is tervezik.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
angelus1991ster.blogspot.hu
Dear Tester!
Thank you for participating in the World of Warships
Test Weekend.
We would like to know your opinion on our product now that you've had a chance to play it. Help us in developing the game by taking this short survey and tell us what you liked most and what we have to improve.
Go to the survey
Action Stations!
The World of Warships development team
Ilyen szarásgot kapott bárki is?
angelus1991ster.blogspot.hu
Elképzelhetetlennek tartom hogy ez ne kerüljön majd bele.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Toweliee: Igen értek hozzá vagyis régen eléggé ment, jó biztos nem ultra profi szinten, de ment😊 Nagyon szívesen segítenék, ha fent lenne az SH vagy lenne rá időm. Mondjuk egy ideje tervezem feltenni, de nem tudom mikor valósul ez meg. Ennyi idő után és így fejből már nem teljesen emlékszem mindenre. Ahhoz, h beugorjanak a dolgok látnom kéne a TDC-t😄 Ha felteszem, írok majd privit.
Mindenesetre, ha ezt beírod googliba: silent hunter 3 manual targeting (vagy 4, attól függ melyikkel játszol, mert mint mondtam az USA tengeralattjárókon kicsit mások a dolgok), találsz leírva és videó formájában is oktató dolgokat. Igaz a legtöbb angol. Amúgy nem olyan bonyolult, mint elsőre kinéz, de azért a megtanulására kell szánni egy kis időt. Ajánlom ezt az oldalt is. Ez legalább magyar, bár nagyon alap.
Egy kezdőnek szemmel az AOB-t nehéz megállapítani (ha nem adod meg közel pontosan+a sebesség sem pontos, akkor csúnyán mellé mehet a torpi, főleg ha a célhajó észreveszi és felgyorsít). Egyébként az AOB-ot könnyen meg lehet mérni a Protractor nevű eszköz segítségével a mapon, csak gyorsan kell dolgozni, mert hamar elavul a mért adat. Az ellen sebességének megállapításánál meg nem mindegy mennyi ideig mérsz, de léteznek erre is segítő módszerek. Van pl. olyan elvetemült, aki képlettel számol sebességet bizonyos lemért és megadott adatokkal😄
4-hez is van egyébként segédlet a fentebbi magyar oldalon, csak van még egy nagy bug a játékban (mintha nem lenne elég a mágneses szenzor nem működése, am ez azért olyan fontos, mert a hajó gerincvonala alatti robbantással sokkal nagyobb kárt lehet okozni, mint egy közvetlen találattal): az ellen sebességének lemérése nem működik. Hiába méred az eltelt időt a stopperrel nem viszi be az adatot a TDC-be és ezt ha jól emlékszem úgy szint nem tudták kijavítani vagy lehet csak ezt? Ú de rég volt bakker😊 Bocs kicsit elkalandozgattam és túl hosszúra sikerült a post, de visszajöttek az emlékek😄
Szerk.: Bocsi, csak 3-hoz és 5-höz van célzás segédlet a magyar oldalon, 4-hez csak angolul. Ha rákeresel am azon ne lepődj meg, h több fajta célzási módot is találhatsz, de az alapok kb. ugyanazok.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.12.14. 23:18:39
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Lőszerátütés semmilyen nincs, legalábbis semmilyen érték nincs megadva.
Az AP-nek alapból nagyobb sebzése van. AP-vel egy komplett sortűz 10k felett van , HE-vel úgy a harmada.
Én azt gondolom, jelenleg a szög és a távolság ami igazán számít AP esetében. 305-ös ágyúkkal meglehetősen közelről lőttem egy St. Louis-ra, de eléggé extrém szögben, és alig sebeztem. A fene tudja miért. Bár ara is gondoltam, hogy a hajón áthatoltak az AP gránátok, de robbantak és kijött a túl oldalán...de szerintem még ezt se rakták bele.
De az 100% hogy a páncél nincs rendesen beállítva. (legalábbis remélem,hogy ez nem végeleges) de valami van, mert azt is figyeltem, nem mindegy hogy fedélzetbe, vagy hajó oldalába csapódnak be a lövések. Akkor kell hogy legyen valami eltérés a páncélzatban.
A másik, az se mindegy hol, láttam, hogy az AP közvetlenül oldalról az orr résznél találta el a hajót, és alig sebzett. Amikor úgy középtájra( ahol úgy tippre gépház, stb lehet) tűz, óriási sebzés.
De szerintem ez sincs rendesen még kidolgozva és beállítva.
Engem is zavar a páncélzat kérdése, és hát ott második teszt: Ott az AP alig sebzett, a HE sokkal nagyobbat. Viszont ott eléggé érdekes szögből lőttem, és a fedélzetet.
Lehet, hogy a hajók oldalán nincs páncélzat, de a fedélzetre és a lövegtornyokra már beállítottak valamilyen értéket?
Mondjuk ha tényleg nincs páncélzat a hajókon (mondjuk azt nem mondta a forrásom, hogy korábban volt-e páncél csak azt hogy most nincs) akkor a HE-nek nem kellett volna mindig többet sebeznie mint az AP-nek?
Hát nem tudom ilyen számokra gondoltál-e.
Na és mi a következtetés a számokból?
Amúgy ha valami konkrét dolgot kellene tesztelni, ha lesz szerver, letesztelem, csak szólj.
Első példa példa Fuso-val egy Kongo ellen, 13,8 km-es távolságból két lövés:
HE: 394 és 1298 sebzés
AP: 3900 és 3900
Példa kettő:
10 km-es távolságból:
Igen meredek szögből, a hajó fedélzetét érte a lövés:
HE:1820
AP: 908 illetve 267.
Példa három :
ugyanaz a hajó, Ugyan ez a távolság, viszont derékszögből a hajó oldalába:
AP: 3900-3600 sebzés
Mind három esetben az első lövegtoronnyal lőttem csak, tehát teljes sortűz és teli találat esetén, ezt fel lehet szorozni a tornyok számával.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.12.14. 22:15:26
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.14. 22:06:43
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Viszont immunity zone? Eben az a érdekes, volt róla szó hogy ez megjelenik a játékban, még valami animációt is mutogattak erről ha jól emlékszem, de fogalmam sincs, hogy benne lehet-e.
Inkább úgy vettem észre, a becsapódás szöge számít. De hogy így marad-e, vagy tényleg így van-e, nem tudok rajta el igazodni.
15-16 km-es távolságból is sikerült átütni nagy csatahajót AP-val és volt, hogy pár km-ről is sebzés nélkül csapódtak be.