A Wargaming új MMO játéka
-
Malachit #5289 Szárnyas hajókat, kalózhajókat, akna telepítőket, roncshajókat, búvárokat és legfőképp tengeralattjárókat a játékba, mert akkor szép változatos lesz 
Amúgy ezt a kancsalok/részegek a lövészek a csatahajókon esetet én is rendszeresen tapasztalom. Egyik torony szép párhuzamosan lő és talál, következő meg ugyan oda célozva képes a célpont elé és mögé is szórni egyszerre tiszta homályba. New York utáni csatahajóknak ugyan ilyen lassú lesz a toronyforgása? Mert ennek úgy forognak már, mintha kenő olaj helyett csirizt használna a a karbantartó személyzet
Rengetegen mondjátok, hogy kevés a pénz, én ezt nem tapasztaltam. New York-al bruttó 60-190k-s köröket megyek a bénázási szinttől függően.
Anyahajóból kihúztam az első amcsit, de a repülőket nem tudtam irányítani rendesen. Iszonyat szokatlan volt a rendszer :/ A manuál torpedó/bomba dobásra valaki tudna egy jó oktató videót linkelni? Előre is kösz. Vadászoknál is érdekelne, hoyg van-e lehetőség kirendelni 1 rajt adott hajó kísérésére, vagy adott területen járőrözésre, vagy mindig manuál kell azokat is tutujganom?
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.07.09. 13:48:02