22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • kissssss
    néhány nappal a wipe előtt new york bb-m teljes oldalsortüzéből legalább 6 darab HE lövedék telibe kapta az egyik ellenséges rombolót és sebzett 850 körül........ szerintem teljesen tökmindegy mivel lösz úgy is RNG fog helyetted dönteni.
  • JethroHUN
    WG szerint? Az jó hogy egy fostos tenryu kiszed Carolinat ágyúval, HE-vel!! 5-6 lövésből... Nevetséges.
  • nomiss
    azt hol látom hogy mi lőtávja egy ágyunak ? premium hajó által gyüjtött xpt hogy lehet atkonvertalni ?
  • DantesHUN
    Az.
  • Dagohun74
    ok :) Esélytelen a BS most.
  • DantesHUN
    Elméletileg kicsi , nem páncélozott célpontokra HE, másik csatahajóra AP. Gyakorlatilag meg a fejlesztőket kellene kilőni.
  • DantesHUN
    Ja, hogy a zárt bétában...meg tier 7-8-ban. Ott még akkor használhatóak voltak. De most nem.
  • Dagohun74
    De most komolyan mi a fenével kell a BS-kel lonni? AP vagy HE?
  • kabel15
    Colorado, New Carolina. Zárt bétában teszteltem őket és lehetett velük játszani. De mivel nem tartoztak a kedvencek közé ezért most neki sem álltam. Nem mondom 1 szóval sem, hogy a csatahajók most a legjobb hajók a játékban.
  • DantesHUN
    Melyik nagyobb csatahajó jobb? A Tier IV Arkansas-al végülis egyszer! sikerült jó kört menni, de akkor két másik Arkansas-al harcoltam. Amúgy azzal is elég szívás. A wipe óta meg nagyobb hajóm nincs. (CAT alatt minden meg volt)
  • seepheeerd
    Amikor Ctrl+X-szel rögzítem a lövegirányt, akkor jó volt, hogy villogott a szálkereszt, egy ideje nem csinálta, most pedig újra látom. Ez nálatok is így volt/van?
  • seepheeerd
    Hááát... mindenre én sem gondolhatok! :D
  • kabel15
    Csak farmolni kéne hozzá ezüstöt is nem? :D
  • seepheeerd
    Persze hogy nincs senkinek baja vele, mert mind cirkálóra nyergelt :)
    Nekem akkor is lesz Iowa-m :D

(azt néztem, ha belogolok de nem csinálok semmit, akkor is kapok 100XP körül, 10 év és meg is lesz a hajó :))))))
  • kabel15
    A nagyobb szintű csatahajók jók. A kicsikkel csak a szívás van.
  • sith7
    Na, most akkor ezt nem értem .... beállítottam mindent high - ra, kivéve az árnyékot, és nem ment 35 fps alá ...
  • sith7
    Milyen driverekre gondolsz ? vga ?

Nem tudok ilyen programról, hogy lenne
  • DantesHUN
    Hm. Szóval más sem elégedett a csatahajókkal? Pedig a WG szerint ez így jó. Így is kell maradnia. A hiv fórum se robbant fel, hogy ez így szar...szóval...marad ez . Sőt...mintha még inkább azt láttam volna, hogy egyáltalán semmi baj nincs velük...nagyon is jók így.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.01. 18:45:02
  • seepheeerd
    Amagi, 5km-re, van 1100 HP-ja. Oldalát mutatja, full oldalsortűz AP-val, el is fordulok a következő cirkáló felé, erre az Amagi megy tovább, 225 HP-val... na elmennek a búsba.
  • kabel15
    Jaj de jó. Belépek első meccs isokaze val. Csapattársam le torpedóz marad 6hp-m erre telibe lő. Persze a mérkőzést nyerik és kapok 1,5x val 100xp-t
  • seepheeerd
    Így így! :)
  • ikarus44
    Mivel nem ott van a hajó ahol mutatja így igen...
  • Toweliee
    Kezdődik :)
  • JethroHUN
    Ekkora hányás ruszki ganét mint ez... Szánalom fos ez a játék. Mi ez a sebzés modell most komolyan, valami vicc?
    Csatahajók sebzése? Páncélja? Lőtávolsága valami vicc? Carolinának kb akkora lőtávolsága mint a St. Louisnak, ami mellesleg úgy darálja le ahogy akarja. Azért van némi űrmértékbeli különbség 302 és 152 mm között... 20 mp újra töltés és sebzek 600-at... nevetséges. Kis szutyok watakbe vagy mi a retek, pöcs ágyúval rámver 2000-et és kigyújt... Ahhoz képest hogy 2% a kigyújtás esélye, érdekes az én hajóim mindig égnek akár 3 tűzből is. Egyetlen torpedója azonnal kivisz a fenébe, míg 2 km-éterről az a sok másodlagos ágyú egyszer sem volt képes eltalálni. Azon már meg sem lepődök, hogy a nagy löveg meg sem karcolta.

St. Louis-ommal már a 4-5 teljes sorozatot lövöm ugyan ilyen hajóba. Semmi... hoki 600-900 sebzés, felváltva AP-HE. Ő persze csak 2000-ret sebez minden lövésével.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.07.01. 17:31:36
  • Pares
    Most ha ezt az átmeneti időszakot lezárják, akkor lesz wipe? Vagy csak lezárják, és ha lesz rendes OB, akkor onnan folytatom, ahol abbahagytam?
  • seepheeerd
    Nem tudom ma mi van, de a tegnapi 2-300xp helyett 800-1200 esik. Valamit változtattak?

Ahhoz meg gratula, nekem még csak 17k van kész a 45-ből, és az még csak New Mexico :S
  • StrikeFor
    60-70 meccs és megvan a kövi hajó :D :D
  • Pares
    Frissítsd a drivereket. Ja, és ha van a Toshibának is valami olyan programja, mint a HP-nak a CoolSense, ami valami módon korlátozza a processzor teljesítményét, hogy ne melegedjen annyira, akkor azt kapcsold ki.
  • TuskoMobile
    Jesszuska ezek a játékok??? epic vigyor Ezek a Játékok régi lejárt lemezek DirectX9!!!
    Lejárt régi api(alkalmazásprogramozási felület) miről beszélsz? ezek nem ismerik a 4 magot kettőt is épp hogy kihajtja WoT konkrétan egy e8400 dualcore-t 2magos cput nem hajtja ki!!!
    Attól hogy hd felbontású textúrákkal próbálták túrbózni amit loptak az ingyen modszerkesztőktől semmi változás nem történt programozásban a wotban 2011-óta csak paraszt vakítás.

Bocsi de az ilyen sötét hsz-eket nem hagyhatom annyiban.

• sith7
    Köszönöm a hsz - ket mindenkinek, este ránézek a laptopra, hogy mi a helyzet
  • seepheeerd
    55-70 fps között ugrál és 30ms a ping
  • seepheeerd
    Win 10:

• seepheeerd
    Nekem a laptopon ezzel fut 50fps körül. Próbáltam magasabbon is, de akkora nagy különbséget nem láttam, most pedig -elvileg ugye- már a program határozza meg a gépet fölmérve a beállításokat:

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.01. 15:54:26
  • kabel15
    WOT és WOWS-t is 1920x1080 on futtatom minden high on 1-2 dolog ultrán van beállítva és fixen megvan a 60fps (58-62) ugrál. Viszont a WOWS 70-80% terheli a procit míg a WOT csak 40-50% ig megy fel. Fut még közben általában vagy youtube vagy lejátszó programról zene facebook is megy.
    Config: Proci I5 2500
    Ram: 2x4gb 1600mhz
    128gb Samsung Evo 840 ről fut mind a 2 játék.
    Vga: Asus Nvidia 750TI 2gb.

Szóval nálam jól látható, hogy sokkal jobban eszi a procit a WOWS mint a WOT.
  • sith7
    Köszönöm a képet, az alap high szóösszetétel kevert meg ... nem tudtam eldönteni, hogy minden alapon van, vagy high - on

De ezt nem is értem egyébként ... nekem 2 Gb - os a vga, elvileg a processzor is erősebb, és akkor low - on küzdök ...

Szóval amin a wot jól fut, azon ez kiválóan megy...

Akkor nálam valami nagyon nem gömbölyű, mert az 70 - 80 fps között megy ...

Utoljára szerkesztette: sith7, 2015.07.01. 15:49:07
  • Dewri
    Egyébként továbbra se felejtsük el, hogy attól, hogy kinyitják, ez még mindig csak BÉTA fázisú játék, így a különféle grafikai, hang, kifagyásos, stb bugok vidáman előfordulhatnak benne még jó darabig... A szomorú az, hogy a wot is wg játék, nem új, nem béta, mégis nyüzsög a bugoktól, szóval nincsenek nagy elvárásaim itt sem...:(
  • Dewri
    Most megy a pre alfa tesztje, vagy már lezárult, nem is tudom. De még nincs closed béta se. Az se derül ki, hogy ingyenes e, a honlapon van purchase menü, de nem aktív... Mindenesetre nem lenne rossz.
  • Pares
    Mondom, hogy az alap High beállítások, semmit nem változtattam rajta, arról minek tegyek? De mindegy, itt van:
  • Dewri
    Nekem AMD X3 procim van, az 3 magos. A wotot szarrá kell butítani 30 fps-hez (azaz medium beállítások mellett akad pár low és off is), ez meg 52 FPS-el megy úgy, hogy minden medium, csak a távolság kirajzolása high. Szóval amin a wot jól fut, azon ez kiválóan megy...

Asszony 2 magos laptopján már a wot is ultraszarul ment csak, szerintem a 2 magos proci kevés lehet már ezekhez a grafikájú játékokhoz. Azoknak inkább a böngészőalapúak valók, azaz olyanok, amik nem töltenek le 20 gigát, hanem mennek facebook/böngésző alól nulla vagy pár megás telepítéssel. Például a Ground War Tanks nevű kis wot klón (artymentes!), vagy éppen a Drakensang Online (MMO, full magyar, 70 megát szed le...). Ezeknek persze nem olyan a grafikája, mint itt a hajósnak, de nem is zabálják a gépet...
  • seepheeerd
    Prémium nélkül, most: