22410
A Wargaming új MMO játéka
-
kissssss #4502 néhány nappal a wipe előtt new york bb-m teljes oldalsortüzéből legalább 6 darab HE lövedék telibe kapta az egyik ellenséges rombolót és sebzett 850 körül........ szerintem teljesen tökmindegy mivel lösz úgy is RNG fog helyetted dönteni. -
#4501 WG szerint? Az jó hogy egy fostos tenryu kiszed Carolinat ágyúval, HE-vel!! 5-6 lövésből... Nevetséges. -
nomiss #4500 azt hol látom hogy mi lőtávja egy ágyunak ? premium hajó által gyüjtött xpt hogy lehet atkonvertalni ? -
DantesHUN #4499 Az. -
Dagohun74 #4498 ok :) Esélytelen a BS most. -
DantesHUN #4497 Elméletileg kicsi , nem páncélozott célpontokra HE, másik csatahajóra AP. Gyakorlatilag meg a fejlesztőket kellene kilőni. -
DantesHUN #4496 Ja, hogy a zárt bétában...meg tier 7-8-ban. Ott még akkor használhatóak voltak. De most nem. -
Dagohun74 #4495 De most komolyan mi a fenével kell a BS-kel lonni? AP vagy HE? -
#4494 Colorado, New Carolina. Zárt bétában teszteltem őket és lehetett velük játszani. De mivel nem tartoztak a kedvencek közé ezért most neki sem álltam. Nem mondom 1 szóval sem, hogy a csatahajók most a legjobb hajók a játékban. -
DantesHUN #4493 Melyik nagyobb csatahajó jobb? A Tier IV Arkansas-al végülis egyszer! sikerült jó kört menni, de akkor két másik Arkansas-al harcoltam. Amúgy azzal is elég szívás. A wipe óta meg nagyobb hajóm nincs. (CAT alatt minden meg volt) -
seepheeerd #4492 Amikor Ctrl+X-szel rögzítem a lövegirányt, akkor jó volt, hogy villogott a szálkereszt, egy ideje nem csinálta, most pedig újra látom. Ez nálatok is így volt/van? -
seepheeerd #4491 Hááát... mindenre én sem gondolhatok! :D -
#4490 Csak farmolni kéne hozzá ezüstöt is nem? :D -
seepheeerd #4489 Persze hogy nincs senkinek baja vele, mert mind cirkálóra nyergelt :)
Nekem akkor is lesz Iowa-m :D
(azt néztem, ha belogolok de nem csinálok semmit, akkor is kapok 100XP körül, 10 év és meg is lesz a hajó :)))))) -
#4488 A nagyobb szintű csatahajók jók. A kicsikkel csak a szívás van. -
#4487 Na, most akkor ezt nem értem .... beállítottam mindent high - ra, kivéve az árnyékot, és nem ment 35 fps alá ... -
#4486 Milyen driverekre gondolsz ? vga ?
Nem tudok ilyen programról, hogy lenne
-
DantesHUN #4485 Hm. Szóval más sem elégedett a csatahajókkal? Pedig a WG szerint ez így jó. Így is kell maradnia. A hiv fórum se robbant fel, hogy ez így szar...szóval...marad ez . Sőt...mintha még inkább azt láttam volna, hogy egyáltalán semmi baj nincs velük...nagyon is jók így.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.01. 18:45:02 -
seepheeerd #4484 Amagi, 5km-re, van 1100 HP-ja. Oldalát mutatja, full oldalsortűz AP-val, el is fordulok a következő cirkáló felé, erre az Amagi megy tovább, 225 HP-val... na elmennek a búsba. -
#4483 Jaj de jó. Belépek első meccs isokaze val. Csapattársam le torpedóz marad 6hp-m erre telibe lő. Persze a mérkőzést nyerik és kapok 1,5x val 100xp-t -
seepheeerd #4482 Így így! :) -
ikarus44 #4481 Mivel nem ott van a hajó ahol mutatja így igen... -
Toweliee #4480 Kezdődik :) -
#4479 Ekkora hányás ruszki ganét mint ez... Szánalom fos ez a játék. Mi ez a sebzés modell most komolyan, valami vicc?
Csatahajók sebzése? Páncélja? Lőtávolsága valami vicc? Carolinának kb akkora lőtávolsága mint a St. Louisnak, ami mellesleg úgy darálja le ahogy akarja. Azért van némi űrmértékbeli különbség 302 és 152 mm között... 20 mp újra töltés és sebzek 600-at... nevetséges. Kis szutyok watakbe vagy mi a retek, pöcs ágyúval rámver 2000-et és kigyújt... Ahhoz képest hogy 2% a kigyújtás esélye, érdekes az én hajóim mindig égnek akár 3 tűzből is. Egyetlen torpedója azonnal kivisz a fenébe, míg 2 km-éterről az a sok másodlagos ágyú egyszer sem volt képes eltalálni. Azon már meg sem lepődök, hogy a nagy löveg meg sem karcolta.
St. Louis-ommal már a 4-5 teljes sorozatot lövöm ugyan ilyen hajóba. Semmi... hoki 600-900 sebzés, felváltva AP-HE. Ő persze csak 2000-ret sebez minden lövésével.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.07.01. 17:31:36 -
Pares #4478 Most ha ezt az átmeneti időszakot lezárják, akkor lesz wipe? Vagy csak lezárják, és ha lesz rendes OB, akkor onnan folytatom, ahol abbahagytam? -
seepheeerd #4477 Nem tudom ma mi van, de a tegnapi 2-300xp helyett 800-1200 esik. Valamit változtattak?
Ahhoz meg gratula, nekem még csak 17k van kész a 45-ből, és az még csak New Mexico :S -
StrikeFor #4476 60-70 meccs és megvan a kövi hajó :D :D -
Pares #4475 Frissítsd a drivereket. Ja, és ha van a Toshibának is valami olyan programja, mint a HP-nak a CoolSense, ami valami módon korlátozza a processzor teljesítményét, hogy ne melegedjen annyira, akkor azt kapcsold ki. -
TuskoMobile #4474 Jesszuska ezek a játékok??? epic vigyor Ezek a Játékok régi lejárt lemezek DirectX9!!!
Lejárt régi api(alkalmazásprogramozási felület) miről beszélsz? ezek nem ismerik a 4 magot kettőt is épp hogy kihajtja WoT konkrétan egy e8400 dualcore-t 2magos cput nem hajtja ki!!!
Attól hogy hd felbontású textúrákkal próbálták túrbózni amit loptak az ingyen modszerkesztőktől semmi változás nem történt programozásban a wotban 2011-óta csak paraszt vakítás.
Bocsi de az ilyen sötét hsz-eket nem hagyhatom annyiban.
-
#4473 Köszönöm a hsz - ket mindenkinek, este ránézek a laptopra, hogy mi a helyzet -
seepheeerd #4472 55-70 fps között ugrál és 30ms a ping -
seepheeerd #4471 Win 10:
-
seepheeerd #4470 Nekem a laptopon ezzel fut 50fps körül. Próbáltam magasabbon is, de akkora nagy különbséget nem láttam, most pedig -elvileg ugye- már a program határozza meg a gépet fölmérve a beállításokat:
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.01. 15:54:26 -
#4469 WOT és WOWS-t is 1920x1080 on futtatom minden high on 1-2 dolog ultrán van beállítva és fixen megvan a 60fps (58-62) ugrál. Viszont a WOWS 70-80% terheli a procit míg a WOT csak 40-50% ig megy fel. Fut még közben általában vagy youtube vagy lejátszó programról zene facebook is megy.
Config: Proci I5 2500
Ram: 2x4gb 1600mhz
128gb Samsung Evo 840 ről fut mind a 2 játék.
Vga: Asus Nvidia 750TI 2gb.
Szóval nálam jól látható, hogy sokkal jobban eszi a procit a WOWS mint a WOT. -
#4468 Köszönöm a képet, az alap high szóösszetétel kevert meg ... nem tudtam eldönteni, hogy minden alapon van, vagy high - on
De ezt nem is értem egyébként ... nekem 2 Gb - os a vga, elvileg a processzor is erősebb, és akkor low - on küzdök ...
Szóval amin a wot jól fut, azon ez kiválóan megy...
Akkor nálam valami nagyon nem gömbölyű, mert az 70 - 80 fps között megy ...
Utoljára szerkesztette: sith7, 2015.07.01. 15:49:07 -
Dewri #4467 Egyébként továbbra se felejtsük el, hogy attól, hogy kinyitják, ez még mindig csak BÉTA fázisú játék, így a különféle grafikai, hang, kifagyásos, stb bugok vidáman előfordulhatnak benne még jó darabig... A szomorú az, hogy a wot is wg játék, nem új, nem béta, mégis nyüzsög a bugoktól, szóval nincsenek nagy elvárásaim itt sem...:( -
Dewri #4466 Most megy a pre alfa tesztje, vagy már lezárult, nem is tudom. De még nincs closed béta se. Az se derül ki, hogy ingyenes e, a honlapon van purchase menü, de nem aktív... Mindenesetre nem lenne rossz. -
Pares #4465 Mondom, hogy az alap High beállítások, semmit nem változtattam rajta, arról minek tegyek? De mindegy, itt van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dewri #4464 Nekem AMD X3 procim van, az 3 magos. A wotot szarrá kell butítani 30 fps-hez (azaz medium beállítások mellett akad pár low és off is), ez meg 52 FPS-el megy úgy, hogy minden medium, csak a távolság kirajzolása high. Szóval amin a wot jól fut, azon ez kiválóan megy...
Asszony 2 magos laptopján már a wot is ultraszarul ment csak, szerintem a 2 magos proci kevés lehet már ezekhez a grafikájú játékokhoz. Azoknak inkább a böngészőalapúak valók, azaz olyanok, amik nem töltenek le 20 gigát, hanem mennek facebook/böngésző alól nulla vagy pár megás telepítéssel. Például a Ground War Tanks nevű kis wot klón (artymentes!), vagy éppen a Drakensang Online (MMO, full magyar, 70 megát szed le...). Ezeknek persze nem olyan a grafikája, mint itt a hajósnak, de nem is zabálják a gépet... -
seepheeerd #4463 Prémium nélkül, most: