9177
-
#1015 Akkor megnyugodtam, azt hittem valami a gépemmel van :D
éreztem én hogy update betegsége van a gamének... -
ntex #1014 És ez a belassulás nem is javul meg csak akkor ha játék közben kilépek és újraindítom a CS-t. Másnál is ugyanúgy előjön ez a gond a klánban. -
ntex #1013 Valamit rettenetesen elcsesztek a legutóbbi frissítéssel. Nálam is elő szokott jönni ez a jelenség, beakad a hang meg a kép is 2-3 másodpercre mint amikor ki szokott fagyni, rettentő bosszantó. Játék közben meg van mikor random elkezdi azt hogy ha bejön egy ellenfél a képbe akkor leesik az FPS-em, de annyira hogy lövöldözés közben volt már hogy 20-25 FPS-em volt, pedig amúgy 90-100 FPS-el megy mindenhol a játék, de sokszor 130-140 is megvan. Legkevesebb 60 mindig megvan. Infernon van valami glitch is, mikor A-nál bedobnak egy füstöt erkélyhez és pont ott állok valahol mellette ott is durván visszaesik az FPS-em, de csak ott erkélynél, ha máshol füstölnek akkor semmi gond nincs. -
#1012 Hi!
Mostanában olyat művel ez a szutyok, hogy indítás után akadozik, mint amikor ugrik a lemez, meg meg fagyogat 1mp-re. Nagy nehezen idítok egy játékot, ha mákom van fut simán, de néha az is "beakad" vagy ha elindul simán, kb 1óra múlva elkezdi és ledob, visszalépek és már akad.
hónapok óta alig játszottam vele, ezt most vettem észre, letöltött valami bazi nagy frissítést...nem tom mikori lehetett...
...lehet hogy beporosodott ? -
#1011 Én franc se tudja mi vagyok 2-3 hónapja befejeztem a cs:go-zást :) Amikor toltam akkor is inkább a praccikat, vagy esl-t. -
#1010 Overwatch óta szerintem sokkal jobb, igaz én csak master guardian II vagyok -
#1009 Ott is szar egyébként, egyszerűen fos a netkód, meg a hitbox. Épp úgy elcsúszkál mint annó sourceban... -
ntex #1008 Amúgy nem a hitboxal van a gond szvsz hanem azzal hogy 66 tickrate-esek az official szerverek. Próbáld ki egy 100 vagy 120 tickrates szerveren. Össze sem lehet hasonlítani, teljesen másképp adja a találatokat. -
ntex #1007 Premade teammel kell játszani :) Persze az sem garantált siker de sokkal jobb mint a külföldi random noobok. Csíter meg valóban rengeteg van, főleg dupla AK és nagy csillag környékén. -
#1006 Jól írtad, szar a netkód meg a hitbox, evvan. Majd észre fogod venni de a comp tele van csíterekkel :) Egy szint után már játszhatatlan... -
#1005 Sziasztok !
Pár hete mikor 5 eur környékén volt a játék beszereztem, és elég hamar beleöltem 50 órát :D(már jóval több van) leginkább competetivet játszok, és hiába a sok negatív élmény, azért játszok még vele :) Matchmaking rendszer a legtöbbször velem csesz ki, ma is nekivágtam egy meccsnek több mint 30at öltem, de olyan csapattal hozott össze akik nem is infóztak. legszebb volt az egészben, hogy a játék végén a csapatomban én voltam az első, második a a bot (végig egy bottal játszottunk) 12 killel. Master Guardian 1-re vissza is esett a rankom. :/ És ez még csak a matchmaking, a játékmenetről nem is beszélve. Azt szeretem mikor belelövök vérzik, majd megöl és nem adtam neki semmit... Consoleban meg client side prediction hitről ír... Kár hogy erre az enginere épül a játék sokkal jobb lehetne ha nem lenne ilyen gány a netcode (nem tudom hogí kéne hívjam). Ettől függetlenül játszok vele, mert egyszerű és azért kikapcsolódásra jó, kivéve persze ha 1hitel az ellen :D Szoktam haverokkal is játszani, de mostanában nem nagyon érnek rá. Ha esetleg valaki esetleg csapatban játszik, de hiányzik egy ember, vegyen fel nyugodtan :) esetleg SG-s lövöldézés is lehetne :) Steamen nevem: JimMorrison723.hu -
ntex #1004 Tényleg hihetetlen milyen ügyes kis cheaterek vannak ebben a játékban, most hogy már látom az overwatch demokat... és párnak még a statja sem árulná el ha nem néznék konkrétan hogy játszik. -
#1003 Közbe utána néztem, engedélyezett, az az egy megkötés van, hogy ne legyen bomb timer benne. -
ntex #1002 Én is így tudtam még Source idején csak közben megjelentek olyan wallhackek amik nem 3rd party programokként mentek hanem a karaktermodell fájljait kellett felülírni egy megbabrálttal és ugyanúgy átlátszódtak a falon, azóta nem tudom módosítottak e ezen, lehet már azokba sem lehet belenyúlni -
#1001 Az általános válasz amit találtam erre az az, hogy .dll és .exe fileokat ha nem babrálsz, akkor nincs probléma. -
#1000 GUI módosítás engedélyezett? Mert találtam egy sokkal kellemesebbet, csak nem tudom, hogy tiltják-e. -
#999 Be is rakták mirage-t, meg a pass 0,99euro. -
#998 Office-t Vertigo-t, és Dust is teszi elég sűrűn, én pl train-en 1db meccset nem játszottam, pedig sokszor mindet benyomom. -
ntex #997 Pub részét megöli a competitive, mivel mindenki inkább 5v5-özik, legalábbis nagyon kevés pub szerveren játszanak. Sajna amúgy baromi kevés pálya van, egy csomó alap map nincs is bent ami a régebbi részekben meg igen (de_piranesi, de_chateau, de_cbble, vagy pl. cs_havanna). De ha már compot játszik úgyis mindenki akkor nem értem miért nem tesznek be párat a jobb war mapok közül is pl. de_cpl_mill, de_cpl_fire, de_contra, de_tuscan)
Állítólag majd de_mirage fog bekerülni, de egy plusz map nem hiszem hogy sokat fog dobni a változatosságon. A mostani bent lévő mapokból is csak dust2-t, nuke-ot, inferno-t meg néha train-t dobja be, a többit szinte soha. -
#996 Ami igazán érthető, mivel a játékmenet már igazán idejét mùlt, nem is beszélve a szénné játszott pályákròl, mint például dust2 (hányingerem lesz, ha csak rágondolok, annyit játszottam rajta). -
#995 Mind üres.. Source-ben pedig annyi volt.. Ennyire nem kedvelik ezt a részt? -
#994 browse community servers filternél beállítod 50 ping alttira és ping szerint rendezed! az első 20 legkiseb ping magyar...
-
#993 Jöhet fun,surf,jail minden, ha vannak D: -
#992 Sziasztok!
Ma vettem meg a játékot, és az lenne a kérésem, hogy küldjetek légyszi magyar szerver IP-ket, lehetőleg amin játszanak is.. Köszi! -
#991 1.6 és Source keveréke, de ha nem is tetszik neki, akkor sem bukott sokat, szerintem jó ára van, ha tetszik akkor nagyon megéri, ha nem akkor meg legfeljebb szívja kicsit a fogát, de nem megterhelő az a 3000 ft körüli ár -
ntex #990 tök más :) -
#989 hát akkor sajna igy jártam, de megvettem így is, remélem ugyanúgy bejön majd mint az 1.6 régen. -
#988 Pont 2 hete volt 50% azt hiszem, kár hogy lemaradtál, viszont amennyibe kerül alapból az is megéri, szerintem -
#987 Hardveraprón picivel olcsóbban árulnak. -
#986 Hi nem tudjatok veletlenul lesz e vmikor akcioba a jatek steamen? vagy esetleg meg lehet venni vhol olcsobban? (tudom most sem draga de hatha megis :P) -
BewK #985 köszönöm! -
ntex #984 Értem én hogy mit mondasz, felfogtam előszörre is, és igazad is van. De azért olyan sokszor nem fordul elő, eddig összesen 2 alkalom volt 2 héten belül. Csak az a gáz benne hogy nem tudom előre mikor van ilyen... Közben megtudakoltam, és fejlesztik a hálózatot azért vannak random kimaradások. Csak abban bízom hogy nem lesz pont állandóan akkor ez mikor játszani szeretnék. Ha szar lenne a netem valszeg lagolnék is össze vissza, 40-50ms pingem van átlagosan és eddig soha nem rinyáltak hogy nem tudtak lelőni. Tanyanet, de nem a legszarabb fajta szerencsére. -
#983 így van..."ilyen szempontból" de pont azért van így, hogy akinek szar a nete az se játszon, nem csak a stathuszár kilépők ellen...ennyi!
NE warozz, amíg szar...ez ÖNZŐ dolog...nézd a másik szempontjából a kérdést...hol érdekel engem miért nincs ki a másik csapat...az én játékomat is elbaszod a szar neted miatt...a társaidról nem is beszélve!!!
Ők hogy állnak a te szar netedhez...nem küldtek még el pihenni...
Én sem szívesen játszanék egy olyannal, aki miatt állandóan bukó a meccs mert eltűnik félúton...
Nekem is volt szar a szolgáltatóm, NEM is szopattam vele a TÖBBIEKET abban az időszakban.
Gondolkodj kicsit a másik oldalról is!!! NE CSAK MAGAD sajnáltasd, hogy "jájj így meg úgy nem tok játszani me szar a netem és letilt a Go"... ezzel más játékát baszod el!
Tiltsa is el a rendszer az ilyeneket, ha nem képes a másikat annyival megtisztelni, hogy nem játszik SZAR nettel!
Na, ezen gondolkozz el... -
#982 A lényeg az "ilyen szempontból" kifejezésen van, de egyébként ott a pont. -
ntex #981 Az a gond hogy kurvára nem szoktam vesztes warokról kilépni, mert nem nagyon mozgat hogy milyen skill rangom van. Ez csak a stat huszároknak fontos, én meg szórakozásból játszok és nem életcélból. Vesztes waron is szoktam jól játszani meg nyertes waron is szarul. Kilépni nem szoktam vagy kirúgatni magam direkt. Aki ilyet szokott kérni azt simán le noob-ozom
És nem állandó jelleggel szar a netem csak az utóbbi pár napban csinálja ezt hogy egész nap semmi baja aztán egyszer csak ledob órákra. A szolgáltató meg monopolhelyzetben van a kisvárosban ahol lakom, így váltani se tudnék max analóg T-Home-ra de az meg nem kell, mert nem akarok telefonvonalért is fizetni csak azért hogy tudjak netezni.
End of story, ilyen szempontból akkor is kibaszás a rendszer. -
#980 ha szar a neted NE warozzál...Ok neked is szar dolog, de a másikkal is kibaszol!
Szerintem jó ez így, ahogy van!
most ha bukóra állok, akkor csak kirántom a netkábelt és SRY net hiba hivatkozással megúszod... nana
-
ntex #979 Tök bírom ezt az eltiltás baromságot ha kilépsz egy warról.
Ugyanis nekem speciel szarakodik a netem az utóbbi pár napban, és már második war közben ment el a netem csak úgy több órára, már a 2 órás eltiltásnál járok, a következő 24 óra lesz aztán 1 hét. A végén már meccsezni sem fogok tudni emiatt vagy mi? -
#978 vagy ha más kell akkor "custom HUD" néven keresd...de szólok hogy minden ilyen custom cucc "illegal" és a "pure" szerverek NEM engednek fel !
sok szerencsét... -
#977 Cs:go Competitiv HUD
ezt keresd!
itt olvashatsz róla
link
-
BewK #976 kép
mindent ami eddig terrorban sárga volt