9177
  • Spészgószt
    LOL AWM célkereszt 1.1 óta NINCS középen kizoomolva ellő a picsába meg se találod a lukat ha nem zoomolsz, teh peeker matyi...persze 1 méterről talán beadja rántásból...de azt bármi beadja :D
    az 1.0 -ban még célkeresztje is volt mint minden más fegyvernek és lehetett csípőből lőni vele...régi szép idők !
    de te még akkor a az oviban toszigáltad a plüsmackókat...
    De szerintem ezt minden hülye tudja, hogy zoom nélkül az AWM SOHA NEM KÖZÉPRE lő (megjegyzem a scout igen, de a go-ban már az sem, source-ban nekem is volt pötty a monitor közepén!) de mostanság egy 250ezres monitort nem fogok összebaszni
    Attól hogy mindenféle szépen csengő terminusz teknikuszokban (gyorsan guglizd ki ezt mit jelent...) beszélsz még nem lesz hiteles a butaság amit összebeszélsz :DDDD
  • ntex
    Hmm... Ezek hasznos infók voltak, köszi
  • Különc
    Mikor "peek"-elsz, akkor mindig a sarkot védő ember van előnyben, ő hamarabb meg fog látni, kivétel ez alól, ha AWM-mel zoomolva nézel ki, ez ellen úgy lehet védekezni, hogy kioldalazol és vissza, persze nem teljes testtel. Valószínű onnan tudta, hogy 1. Minimapon látott 2. Olyan helyen voltál, ahol sokszor állnak 3. Prefire-t kaptál (vagyis előbb lőtt a fegyverrel, minthogy az agya feldolgozta volna, hogy egyáltalán ott vagy)

A célpont látott téged, de te őt nem. Lehet lag, de szerintem itt ismét prefire történhetett. Hitbox sokszor nem ott van ahol a karakter model, hanem kicsit lemaradva, de tudtommal ez javuló tendenciát mutat.

Úgy látod hogy eltaláltál valakit és mégsem ez valószínű a szerver-kliens közti késlekedés eredménye, az is lehetséges, hogy látsz vért és 0 sebzést vitt be a fegyvered, ennek oka az, hogy a vér animációja kliens oldali, mialatt a szerver nem kapott információt találatról, de ez ritka jelenség.

AWP-vel jól lőni úgy lehet (főleg futva) ha nem vagy kizoomolva, mozgás közben nem szabad zoom alatt lenni, sokan használnak valamilyen külső programot hogy a monitor közepére rakjanak egy kis jelet, vagy egyszerűen ragasztanak oda valamit és úgy játszanak. (ugye ott van az AWM célkeresztje minden esetben) Szóval a célra tartás-zoom-lövés rendkívül gyors folyamata a legjobb módszer.

Desert nerfelve lett január környékén, távoli célpontokba sokkal kevesebbet sebez és nagy recoilt kapott, P2000, glock, P250, Five seven a legjobb alternatíva.
    P250-t akkor érdemes venni, ha már az ellenfél tud helmetet venni, addig bőven elég a többi marokfegyver típus.

Futás közbeni fejesnél szerintem az ADADADAD jelenséget kapod, ami pontosan azt jelenti, ahogy le van írva, működése:
    Oldalazol balra az A betűvel és nem elengeded, hanem megnyomod a D-t annyira csak hogy megálljon a karaktered és lősz és újra ez csak a másik irányba. Ezzel a mozdulatsorral úgy tudsz mozogni, hogy a célzás semmilyen penaltyt nem kap, sírnak is miatta az emberek, mert az ADADADAD embert ráadásul nehéz eltalálni, ha nem vagy felkészülve rá.
  • kanyesz07
    nevessetek ki!

• poruljartal
    állat:D
  • kanyesz07
    újabb
  • kanyesz07
    Jelenlegi legszebb lövésem ^^ üdv, néktek hogy találtam CS:GO magyar sg- oldalt, heppi
  • ntex
    Ja meg még a Famas-t szoktam használni de GO-ban a burst fire elég gáz lett hogy felránt, Sourceban a 3 golyó majdnem egy helyre ment itt meg felfelé lövi a második kettőt egyre jobban
  • ntex
    Plusz még futás közben még pontatlanabbak a fegyverek elméletileg, ezért sem értem hogy miért adja be nekik sokszor úgy hogy futva jönnek ki a fedezék mögül és kapom a fejest.
  • ntex
    aki mozgásban van a játék motorja eleve annak ad előnyt, gyengébbek kedvéért ha a sarkon befut valaki és te ott gugolsz ő meg fut akkor kettőtök közül "ő lát meg hamarabb" mire megnyomod a gombot ő már rég lőtt

Ezt nem értem hogy ő miért látna meg hamarabb meg miért adna előnyt a mozgásban lévőnek a játék motorja. A mozgásban lévőnek annyi az előnye hogy mozgó célpontot eleve nehezebb eltalálni, de ha kitartod a célkeresztet pl egy sarkon picit túl, ő meg belefut akkor csak reflex és jó időzítés kérdése hogy el tudod e találni, a gond akkor van mikor ő belép még épp megállva a célkereszt előtt és instant fejest ad :) Én meg csak pislogok hogy honnan tudta hogy ott vagyok.

Meg nem egyszer kiszedtek már úgy hogy én a célpontot nem láttam de ő engem igen. Meg a kedvencem mikor lövök valakit és mintha a golyók átmennének rajta, nem kap hitet pedig a célkereszt végig rajta van és pötyögtetek. Főleg shotgunoknál feltűnő ez, mikor 3 méterről lövöm az ellent teli célkereszttel és mintha nem is ott lenne ahol látom. Nem tudom hogy ez a 40-50-es pingek miatt van-e vagy egyszerűen csak szar a hitbox néha. AWP-vel is jártam már úgy hogy el kellett volna hogy találjam az illetőt de csak simán tovább szaladt és nem lábon találtam el hanem sehogy. Meg azt sem tudom miért van hogy AWP-vel ha oldalazva kinézek egy sarkon akkor van mikor nem adja be a lövést (már el van engedve a gomb a lövés pillanatában) és tök máshová csapódik be a golyó, másnál meg látom hogy futva(!) lő ki awp-vel.

A Desert Eagle csak szerintem használhatatlan fos? :D Még Source-ban is sokkal kezelhetőbb és pontosabb volt mint GO-ban, itt sokszor állva-guggolva sem találok el vele egy pár méterre lévő célpontot hanem lazán mellélő.

Az alap CT (P2000) pisztoly is egy pontatlan gyenge szar szerintem (ellentétben a statisztikáival), mindig lecserélem P250-re első körben meg akkor is ha eco van.

Én ezeket a fegyvereket használom amúgy, a többit kerülöm ha lehet:

Pisztolyok: Glock - P250 - Five Sven

Shotgun: csakis MAG-7, néha terrorban a shawed-off pl. Infernora nem rossz

SMG: MP7 - P90 - néha Bizon

Assault: M4 - AK47 alap, T oldalon még a Galil egész használható lett (CS:S-hez és 1.6-hoz képest főleg)
    Sniper: AWP

Heavy Machine Gun: csakis NEGEV!!! :D:D:D még messze lévő célpontokat is ki lehet vele szedni pötyögtetéssel, közelre meg csak nyomni kell a gombot és korrigálni a szórást az egérrel :D
    D2-re CT-be egyszer megvettem B-re, odaálltam a dobozokhoz a sötét kijáratánál, hallom a trappot elindulok a bejárat elé, jön a flash meg a fehérség nyomom a gombot, elmúlik a vakság mit látok? 4 halott Terror :D:D:D
  • Andriska86
    Hehe, kis f***kópé, gyere warozni!!
  • Spészgószt
    ÚÚÚRAM ISTEN
    ettől nagyobb faszságot életemben nem hallottam!
    pont az ilyen kis sarokban kuksoló gyökereket hentelem le egyből.... ideje nincs elbújni a kis sátrazósnak
    Kalas tunkolás a legnagyobb lámaság, aki minimálisan is tud játszani és JÁTSZOTT már CS-vel az tudja hogy a kalas pötyögve a leghalálosabb, tunkolva úgy szór hogy esélytelen...közelről meg tök mind1...
    minimum 100 fps...nem árt de a kevés is ugyan akkora előny mint a sok...a száz meg senem sok senem kevés...ez is bukta
    lehetőleg egyzserre 1 ember lásson :DDDD LOL na pont attól kapod az első hedit :DDD
    Ő támadjon te meg ülj és várj???....baromság...aki mozgásban van a játék motorja eleve annak ad előnyt, gyengébbek kedvéért ha a sarkon befut valaki és te ott gugolsz ő meg fut akkor kettőtök közül "ő lát meg hamarabb" mire megnyomod a gombot ő már rég lőtt, a kempelés csak akkor jó ha tényleg elbújsz és nem lát meg...de ez a csicskák fegyvere, és max ha mákod van lelősz 1 bámészkodót...
    magozó no comment
    szerintem menyjél pihenjél, botozzál még pár évet LOW botokkal...
    OMG...sry ezt nem bírtam ki szó nélkül!
  • Andriska86
    Jóhogy egyből lelőnek, ha 50-60 FPS között játszol! 100 kell minimum és vSync off.

Egyébként meg úgy kell mozogni, hogy lehetőleg egyszerre csak egy ellenfél lásson rád, de még jobb, ha ő támad és te campelsz. Használd a gránátokat, a Kalassal tunkolni kell, aztán veszel egy magozót és annyi.
  • ntex
    nem a VGA a szűk sztem hanem a proci nem bírja...

a VGA az HD7770, a proci Dual-Core E6700 3,2GHz-en. Nincs úgy komoly gondom amúgy, 80 FPS alá nem nagyon esik be csak cs_assaulton. 100-130 FPS között megy leginkább, 1920x1080-ban játszom.
  • Narxis
    lol
  • Borg
    Ez milyen VGA-val? Geforce2 MX ? :D
  • ntex
    Sima 5v5-ben mindegy mert minden új kör elején lepucolják a falakat, ott nem érzem ezt. csak DM-ben mikor 10 percen át tunkol mindenki szerte a pályán, a végén már érezni szoktam hogy beesik néha az FPS a sok decaltól. Köszi a maxdecals infót!
  • kifli
    maxdecalst ha beállítod, be tudod állítani, hány golyónyom legyen összesen. (legalábbis css-ben ígyvolt...)
  • Spészgószt
    pl_decals...asszem ez a jó, vagy legalábbis régen ez volt, de inkább guglizz rá én lusta vagyok...
  • Spészgószt
    vagy siman maximalizálod a számát mondjuk 300 ban és a 301 . már az eltűnt első helyére kerül :DDD r_decal 300
    a r_cleardecals azért nem jó mert akkor egyet se látsz és néha jól jön a tűzpárbaj helyszínén ki merről lőtt.... hasznos infó!
  • ntex
    megvan: r_cleardecals
  • ntex
    nem tudja valaki hogy van e CS:GO-ban konzol parancs arra hogy egy idő után eltűnjenek a falról a golyónyomok? DM szerveren egy idő után eléggé leesik az FPS-em a sok golyó ütötte lyuktól szerte a pályán.
  • UltraZord
    utána drágábban
  • kifli
    de csak július 31-ig lesznek elérhetők a pályák?
  • UltraZord
    ilyen ez, de egész más is a szórás
    fizetős mapokhoz mit szóltok?
    http://blog.counter-strike.net/operationpayback/
  • ntex
    3 évig nyomtam source-ot klánnal nap mint nap, már vertük a mid-high klánokat is többnyire, jött egy 4 éves kihagyás, visszajöttem CS:GO-ba és kb mintha soha nem is játszottam volna CS-vel. Lehet kiégtem...
  • ntex
    Nekem azzal van tele a tököm hogy órákat gyakorlok offline, tanulgatom a fegyvereket, játszok online DM szervereken, de mikor megyek rendes 5v5-öt kb mindez semmit nem ér, esélytelennek érzem magam. Gondolom pár embernek ismerős az hogy terrorként sehol nem lehet kinézni a sarkon mert rögtön instant fejest kapsz, CT-ként meg berushol a terror és szintén célozni sincs időm mert rögtön halok ahogy meglátom. Ezzel a dologgal egyszerűen nem tudok mit kezdeni és rühellem hogy folyton aláznak.
    Ez a skill index baromság meg kb semmire nem jó mert a team eredmények alapján is feljebb mehetsz a rangokon, nemrég kezdtem el a CS:GO-t (1 hónapja kb) és nagyon szarul játszom (nem ritka hogy egész 5v5 meccs alatt 6-8 killem van meg 20-25 deathem) de már megvan az X-dupla AK-s rang (Védelmező Mester-II tán vagy mi), így a 0 skillemmel szenvedhetek a sok instant headshotokat osztogató high skilles ember között.

De komolyan már annyira frusztrál hogy 1x-2x már elgondolkodtam hogy hagyom az egészet a fenébe. Source után amúgy is tök fura az egész, szoknom kellene de így kb el is veszik a kedvem a játéktól. Célzásban sem vagyok túl profi, de leginkább ez a dolog akaszt ki hogy folyton instant ölnek, de tényleg még becélozni sincs időm az illetőt mert rámnéz és meghaltam.
  • Spészgószt
    egyre figyelj! dolls-on fuss a bombával, ha kedves a segged és nem akarsz rögtön bant, jól mondom koszti?
  • kifli
    Azthiszem, matchmakingnél hasonló kategóriájú emberekkel rak össze tudtommal.
  • jarokeretkoszti
    Vagy feljössz a hozzánk játszani és ha béna vagy mindenki szeretni fog, és jókat beszélgetünk, de ahogy pró leszel rühellni fogunk
  • plu604
    azt hiszem 10 vagy 20 meccs alapján (nyert/vesztett) besorol egy skill kategóriába, és hozzád hasonló játékosokkal fogsz játszani. nyilván ehhez nagy minta kell hogy rendesen működjön.
  • setuh
    Hello!

Kedvem tamadt egy kis nosztalgiahoz igy leultem css-ezni,beleptem egy random szerverre,de persze bealaztak,szinte szart se tudtam csinalni fel ora alatt elegem is lett belole,kb ugy orokre.Nincs kedvem ujra belejonni,a nagyok kozott,ezert kerdeznem,hogy a rang rendszerre ennek a jateknak kedvez-e a nooboknak?Marmint van vmi felmeres es az alapjan betesz hozzam hasonlo szintu jatekosokhoz,es ha igen mennyire mukodik ez?
    Nem akarnam megvenni fel ora jatekert...
  • Szabi84
    10 euro a játék...
  • JaSoN HuNTeR #902
    Ezt légyszives berakjátok a fejlécbe?
  • Spészgószt
    mi az a rangszint?
  • Verseghy
    ti nem találkoztok egyre több cheaterrel? nekem már a tököm tele van velük. leírom a két legdurvábbat, ha valakit érdekel:

ma történt az hogy kurva jól nyomták ellenünk (még nem is volt gyanús meg semmi) aztán kezdett elegem lenni, hogy minden körben úgy haltam meg, hogy egy löv és fejes. térfélváltás volt 10-5ön, aztán 15-6nál, hirtelen (gondolom kikapcsolták az aim-et) elkezdtek kurva bénák lenni. nem tudtak lelőni közelről se, simán kinyírtam mindenkit, míg nem 11-15nél sikerült megnyerniük egy kört saját erőből. lehet leírva szarul hangzik, de ne mondja már nekem senki, hogy két gyerek, egy golyó és fejeseket küldd minden körben és játszott a játékkal 70 órát (source-al 20at) meg nem mellesleg barátok steamen.

a másik történetbe egyszerűen bele se lehet kötni (van róla demo is, ha valakit érdekel) rengeteg gyanús és egyértelmű megmozdulások közül, ez volt a legdurvább:
    hosszún megyünk d2-n haverral CT-ben, már a saroktól sétálunk, hogy ne halljanak benézünk dupla ajtón, nem látunk senkit, de hallunk hangokat, úgyhogy bebújtunk mind2en az ajtó mögé. awp-s falon át lő minket, eddig még hihető is, mert tippje lehet, hogy ott vagyunk. aztán kilövi a haverom. normális embernek ilyenkor már eszébe se jutna, hogy van ott még egy ember, de ő nem hagyja abba a fallövést, már vagy másfél awp tár belém ment falon át, teljesen pontosan fejbe, alig volt már hp-m, de tovább folytatta a lövést, én csak vártam, mire egyszer csak rám jön késsel. tök egyértelműen késsel bejött felémfordult és vágott..

a kurva anyjukat már a sok cheater köcsögnek, ezért utálom, ha akciós a játék mert jönnek a kamuregek meg ilyenek.. és persze még kicsi a rangjuk, ezért én bukom folyamatosan a rangom, mert a 2-3 csillagos cheater kilőnek.... 1.6-ban olyan fasza volt a VAC rendszer, nem vágom itt miért nem működik... sokat azt is mondják, hogy nagyobb rangszinten azért szar játszani, mert már nagyon sok a cheater..

nektek mi a véleményetek?
  • LaMeRick
    Most asszem 11€ amikor az "okos" srác vette, akkor akciós hétvége volt és valóban 5€ volt, a teljes CS pakk meg 10-15 közt.
  • ktomi22
    mit tudjam en? .. 5 eurotol biztosan nem
  • darki81
    igen, akinek van esze az olcsón veszi a dolgait ;)
    Troll...
  • Narxis
    15