9177
-
ntex #1135 Nekem ezzel a géppel van 80-140 FPS-em 1920x1080-ban:
- Intel Pentium Dual-Core E6700 LGA775 3.2GHz
- 4GB DDR2
- Sapphire HD7770 1GB
A VGA-m valamennyivel jobb, a CPU-m viszont gyengébb mint a tied. Nem hiszem hogy az az 5770 ennyit tudna hogy így menjen rajta a CS:GO. Valami ott tuti nem kóser -
#1134 Nos, tegnap szépen megcsináltam a cfg fájlokat, ahogy ajánlottad.
FPS növekedést nem tapasztaltam. Mese nincs, fejleszteni kellene a PC-t.
Olyan kérdésem lenne, hogy, ha vennék még 4 giga RAM-ot, annak lenne valami pozitív hatása, vagy inkább jobb proci, videokártya kellene? -
#1133 Tudom de nem az a bajom.
2 videókártya van a notiban, egyik az prociba integralt intel hd graphics 4000 amivel úgy ahogy eldöcög, és egy dedikált amd vga amivel nem akar rendesen menni és a menüben is szaggat 20 fps-el. -
#1132 olvass vissza párat, pont arról volt szó hogyan lehetne FPS-t növelni. -
#1131 Sziasztok!
Arra van megoldas, hogy notin rendesen mennjen a dvga-n (HD 8570M)? Mert minimumon is szaggat, de a haswell igp-jevel (hd graphics 4000) meg 40-45 fps-el megy 1366x768-as felbontasban. -
#1130 Így lesz.:)
Ezer hála még egyszer! -
#1129 Nincs mit, ha valami mégsem működne, csak szólj :) -
#1128 Nem. Jelenleg nincs autoexec fájlom, csak confic.cfg, és ide másoltam be a crosshair parancsait, ill. a bind-eket.
De megfogadom a tanácsod, mert most kb átláthatatlan. Hálás köszönet mindenért! -
#1127 Asztalra jobb klikk -> személyre szabás -> Témáknál kiválasztod mondjuk a Windows 7 basicet kép
Gondolom az a fájl az autoexec.cfg - ebbe a fájlba kerül minden olyan parancs, amit indításkor lefuttat a program, magadnak bindeket ebbe tehetsz. innen még hivatkozhatsz másik cfg fájlra, és akkor átláthatóbbak lesznek a cfg fájljaid. Pl.
autoexec:
exec bindjeim.cfg
exec mycrosshair,cfg
//Ez semmi mást nem csinál, mint betölti a bindjeim.cfg-t és a mycrosshair.cfg-t. Eredményképp ugyanazt kapod mintha minden egyes parancsot bemásolnál az autoexec.cfg-be, csak átláthatóbb formában.
Én a helyedben csinálnék egy fps.cfg fájlt, belemásolnám az előbb linkelt tartalmat, majd autoexec.cfg-be ezt még beírnám:
exec fps.cfg
-
#1126 Igen, ez már nálam régóta alap, hogy a háttérbe semmi sem fut. Kb. csak tényleg a win feladatok. Vírusirtó, tűzfal sincs, csak a gyári.
Ezt a séma dolgot nem tudom, hol tudom megnézni az aktuálisat?
A másik fele. Eddig használtam autoexec fájlt, amibe raktam pár elvileg fps növelő parancsot, amiket a neten olvastam, de a hétvégén valamiért egy szerverre sem tudtam felmenni. Mindig valami hibát írt ki. Töröltem is a játékot, újratettem, de akkor sem volt jó. (CFG, meg autoexec fájl nálam mindig írásvédett) és mikor ezeket töröltem megoldódott minden.
Szóval most csak cfg fájlom van, amibe a bind-eket, ill az egérkeresztemet írtam csak be. Ha most oda, a végére bemásolom ezeket a sorokat, akkor is jó lesz?
Valamint az jó, ha a cl_updaterate, meg a cmdreate is 128? -
#1125 windowsban kilövöd az összes olyan folyamatot ami nem kell a windowsnak és a böngészőt sem futtatod a háttérben. Régen, még XP-s időben az explorer.exe leállítása adta a legtöbb pluszt, nem tudom, hogy 7esen magától újraindul e vagy sem. Esetleg tedd a sémát olyanra ami nem használ aerot.
Először mondjuk próbálkozhatsz fps configgal, pl ezzel itt. játék mappája/cfg mappába bemásolod az autoexec.cfg fájlba (ha nincs ilyen létrehozol) -
#1124 Üdv!
Van egy viszonylag gyenge gépem: (Intel I3 550, Ati 5770 1gbyte, 4 giga ram, win 7ultimate) és csak 50 fps-em van, úgy, hogy minden off, ill. low.
A felbontást még tesztelgetem, de most 1680X1050-es.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám növelni az fps-t? Source-ba pl ki lehetett kapcsolni a fák lombkoronáját. stb. Itt mi a megoldás?
Előre is köszönöm! -
#1123 Értjük egymást ez a lényeg :) -
ntex #1122 Reméltem hogy nem durran el az agyad :D Amúgy igaz, a folyamatos hentelést látni és nézni is meg lehet unni, de valahogy akkor is szórakoztatóbb (legalábbis számomra, de ahogy írtad nem vagyunk egyformák) szerintem egy olyan videót nézni amin látványos fragek vannak :) De legalább értem már miért raktad spoilerbe :D -
#1121 "nézd már milyen béna, 4 lövésből is alig lövi le a csirkét"
Szerintem ez vicesseb mint azt nézni 20 percig hogy aláz szét valaki mindent és mindenkit! Szerintem :)
De különbözőek vagyunk szerencsére :)
-
#1120 Azért nem kell ez ilyen komolyan venni, nem vagyok egy nagy CS játékos, sőt :)
Persze értem a véleményed, de nem vagyok pro és nem is akarok az lenni :)
Szerintem pont az benne a jó hogy béna vagyok...
A véleményed pont ráillik egy másik megközelítésre is egyébként :)
De köszi :) -
ntex #1119 Akkor egy kissé kemény kritika ha nem bánod:
Nem sértésből tényleg, de ez most mi? 17 percnyi bénázás és szerencsétlenkedés? Ha azért csinálod ezt a videót hogy népszerűsítsd a csatornádat akkor szerintem elég rossz úton jársz. Ne haragudj de én 5 percig nem bírtam ezt nézni. Sok véleménnyel ellentétben szerintem a videó "minőségéhez" igen is hozzájárul az hogy az aki felveszi a gameplayt valamennyire tudjon is játszani az adott játékkal, ne a bénázást kelljen nézni mert az elveszi a kedvem mint néző és egyszerűen kinyomom. Az ilyen videók max arra jók hogy lássák hogy néz ki meg hogy fut egy configon azt annyi. Nincs ami inspirálja az embert arra hogy végignézze érted? Tele van ilyen videókkal a YouTube. Olyan videókkal meg nem lehet nézettséget csinálni amiben úgy játszanak hogy a szomszéd 10 éves Pistike is lealázna. Ha gyakorolnál picit előtte és úgy vennéd fel akkor lenne esélyed arra hogy páran azt mondják "ez igen, ezt meg kell mutatnom ennek vagy annak" és a videódat megosszák itt-ott, ezáltal nézettséget gerjesszen és esetleg páran feliratkozzanak a csatornádra. De az ilyennel max azt csinálja az ember hogy belenéz, 2-3 perc után meg kinyomja és el is felejti örökre.
Na remélem nem voltam túl kemény. Én sem vagyok YouTube sztár, csak egy véleményt mondtam el mint a videód egyik nézője. Ezt oda írhattam volna a videódhoz is de kétlem hogy ott sokáig élt volna ez a hsz. Üdv. -
#1118 a fragmovie ahol 4 lövés kell egy csirke kiiktatásához :D -
#1117 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ntex #1116 Nem. Az asztal nálam mindig 1920x1080-ban megy, ha leteszem asztalra a játékot akkor is visszavált arra. Ha visszalépek visszarakja 1024x768-ba -
#1115 AZ kéne nekem is, de valamiért széthúzza.
Ilyenkor a Win is 1024-es felbontásban van? -
ntex #1114 Teljesen véletlenszerű hogy mit dob. Legnagyobb eséllyel olyan itemet fog amivel már tele van a market, igazán ritkaságot nagyon kis szerencsével lehet kipörgetni. Döntsd el te hogy megéri e :) Én nem áldozok ilyesmire wallet pénzt, inkább veszek az eladott cuccokból leárazott játékot vagy DLC-ket. Maga a láda valszeg sokkal többet ér még most is, mint amit cuccot nyitnál belőle. -
ntex #1113 Nekem a monitor tud olyat hogy a nem 16:9-es képarányú felbontásokat át lehet állítani original méretre, így pl. 1024x768-ban a képernyő két szélén van egy vastag fekete sáv, de 1280x720 pl. egy kisebb téglalapban jelenik meg arányosan az 1920x1080 képponthoz. -
ratgab #1112 Üdv!
Bravo ládát szerintetek mennyire érdemes kinyitni? Nincs hozzá kulcsom azért kérdezem, hogy érdemes-e áldozni rá (eladásra menne a tartalma, ha megéri kinyitni akkor nyitom).
Feltételezem eléggé lutri lehet a dolog vagy tévedek? -
#1111 Üdv!
Arra tudja valaki a megoldást, hogy van egy 16:9-es monitorom, és ha a játékot 1024X768-ba rakom, széthúzza a képet a széléig, így nyújtott lesz. Hogy lehet beállítani, hogy ne húzza szét a képet a képernyő széléig?
Köszönöm előre is! -
#1110 Ja beta kipróbálás offolva van. -
Valaki találkozott ezzel a problémával. Az alap javítási próbálkozásokat már megcsináltam.
Pl: verify integrity of game cache
clientregistry.blob törlés
appcache törlése
újraraktam 123123x
steamet is.
előre is köszönöm a segítséget! :) -
#1108 Counter Strike: Global Offensive:
-
Chief #1107 még 2 napig jóáras egyébként a steamen... ha valakit érdekelne... -
#1106 van kb 2 db nem lesz nehéz keresgélni :DDDD
játékon belül a keresőbe beállítasz egy 50es ping filtert és alapvetően ami 20as ping alatt van ott figyelnek a magyarok de 95% üres :P
van kb 3 szerver amin van élet, de azt nem lesz nehéz megtalálni...
a szerverek 99%-nál a tagben benne van hogy [HUN]...így se nehéz megtalálni... sok sikert, jó játékot -
#1105 Sziasztok!
Ma lett meg a játék, tudtok ajánlani jó magyar szervereket?
Válaszokat előre is köszönöm,
Üdv, mijki -
#1104 ninja :D
-
S8DJ #1103 ? -
#1102 Elado Counter Strike GLobal offensive + m4a1-s 10€ -
ntex #1101 Ja és a legszebb hogy a csávónak volt pofája kitenni Youtube-ra a videóban látható glock ötösét, reklámozván azt hogy mekkora pro, közben meg egy mocskos kis csaló ő is. -
ntex #1100 Újabb cheatert fogtunk ki...
-
#1099 Stellamara - Prituri se Planinata (nit grit remix) -
Micsu #1098 mi fos ez már megint? -
#1097 Kikupálódott a játék. :D -
#1096 Elég jó kis updatek voltak a héten, tetszik hogy buytime alatt látszik kinek mennyi pénze van, és hogy mi van nála, spectator is sokkal jobb lett, demo visszajátszásnál ha visszapörgetünk nem tölti újra a mapot, lehet ugrálni halálokhoz és körökhöz (ezt én nem használtam de tf2 ben jó lenne :D), az új bomba annyira nem jön be de nem rossz, új pickup hang is egész jó. Elég sok minden változott az elmúlt időben :)