9177
  • Borg
    Hány eurótól lehet verni?
  • Narxis
    5 euróra vagy ilyen büszke? pfej... :D
  • ktomi22
    verd a melled.. 5 euroval
  • darki81
    megvettem sztimen 5 euróért, elég zsír :)
    na meg végre lett egy eredeti counterem tízen év alatt :D
  • Verseghy
    Aki szokott gyakran vagy akár néha-néha is matchmaking-et játszani, felvehetne és tolhatnánk együtt!:)
    Steam ID
  • Spészgószt
    persze hogy lehet nekem is azon van !
    az előttem szóló fel is sorolta a billentyűk nevét
  • BewK
    Ne a számokat írd, hanem így próbáld meg!

bind "KP_END"
    bind "KP_DOWNARROW
    bind "KP_PGDN"
    bind "KP_LEFTARROW
    bind "KP_HOME"
    bind "KP_UPARROW"
    bind "KP_MINUS
  • zzeN
    Lehet numpadra bindeket beállítani? Próbáltam a fegyver vásárlást, de csak a körülötte lévő enter, +, - akar működni. Ötlete valakinek?
  • Bekalolz

Nem a legjobb képminőség de kurva nagy volt. :D
  • Bekalolz

Vagy pedig ott az Arms Race ahol killenként új fegyver van és egyből éledsz. :D
  • Bughead123
    Kosz a segitseget, talaltam jo kis szervereket.
  • Metalmilitiakid
    mondanám, hogy játsszál CoD al, ha nem szereted az ilyet, de félek, még nekem fognak beszólni :D
  • Szabi84
    deathmatch van, írd be a szerverkeresőbe
  • Bughead123
    Van benne olyan hogy halal utan egybol felkelek ?Mert nem szeretem az olyat,hogy meghalok es akkor nezzem vegig mig szarakodik a tobbi.
  • kifli
    hogymicsoda?
  • Bughead123
    Cs Global Offensiven csak search and destroy van ?(A gungame en kivul)
  • jarokeretkoszti
    Esetleg: Nem egyszerű, visszajáró arcok vannak itt :)
  • jarokeretkoszti
    Mi a weboldalatok?
  • jarokeretkoszti
    Borg: két status-t kell beírni a konzolba kb 10 másodperces különbséggel és kis logikával fél perc alatt megvan a csaló ID-je. Én kábé 2 hónapja futottam egy ilyen eszementbe bele a szerveremen.
  • jarokeretkoszti
    bind "p" "say !deposit all"

• csokalaci
    bind p "say !deposit all"
  • poruljartal
    bind p say !deposit all
  • Icemat
    Szevasztok 1 kis segítségre lenne szükségem

Hogyan tudom a "p" betűre be bindelni azt a parancsot h "!deposit all" ,ugyebár hogy 1 gombnyomásra el tegye a pénzem?
  • r4pt0r
    Ez már nem az, mint a neve is mutatja. De jó tudni hogy van ez, így már jobban alszom. :D
  • LocalPatriot
    Üdv!

Console-t hogy lehet előhozni?
    Valamint melyik parancsal lehet kikapcsolni azt, hogy ha távolra lövök ne lássam a golyót ahogy repül?
    Köszönöm előre is!
  • bosco05 #870
    átnevezték csak :)
  • bosco05 #869
    hát már hogyne gyártanák :)
  • r4pt0r
    Sajna mx518at már nem gyártanak,remélem az enyém se fog elromlani egy jó ideig.
  • UltraZord
    vegyél mx518at

vezetékesből van már jó egér erről jut eszembe?
  • envagyokapeter
    Sziasztok!

Lecserélem a Razer Lachesis-em. 6000 ft-ért árulom, hibátlanul működik. Ha valakit érdekel: [email protected] (pécsiek előnyben)

Kérdés: szerintetek melyiket érdemesebb vennem?
    Razer Taipan vagy Razer Deathadder? Lehetőleg gyorsan reagáljatok mert minél előbb meg szeretném rendelni.
    Szval Taipan vs. Deathadder, szerintetek?
  • Szabi84
    én is keresgettem gammonitoron is, de 1.6-ban lényegesen több szerver van még mint itt
  • bosco05 #864
    Hülye nem vagyok, de a kérdésben az is szerepelt, hogy csoport... itt igazából arra gondoltam, hogy van-e valami nagyon népszerű, jó adminokkal ellátott szerver, ahová járnak visszatérő arcok. Steam nekem egyáltalán nem talál magyar szervert, fingom sincs mi az oka, de game-monitorról már kimentettem pár ip-t..
  • Szabi84
    jah ping szerint sorba rakod és ahol a legalacsonyabb az tuti magyar, bár én nemsokat találtam ahol vannak is
  • Spészgószt
    ha meg tudtad venni akkor képes vagy szervert találni is!
    Hogy elhet ilyen faszságot kérdezni, ezen mindíg kiakadok....megnyitod a sz@jbakrt szerverkeresőt és kb az első 100 magyar... főleg he a ping szrint rakod sorba. ok 100 ból 90 pang...de a maradék tizet még egy nyomi is megtalálja...utána meg add favourite és ámaen....istenem
    sry ingerült vagyok a buta kérdésektől...főleg reggel...
  • bosco05 #861
    Üdv népek! Ma megvettem steamen a játékot és hiába utáltam eddig az összes cs-t, ez azonnal meggyőzött. Jól átgondolt játék ami a korábbi címek szinte összes irritáló hibáját nélkülözi... A kérdésem a következő. Van valahol magyar szerver, ill csoport?
  • Szabi84
    igazából jobban el lett osztva
  • Spészgószt
    mot is ugyan úgy lehet gombokkal vásárolni, csak pár dolog máshova került ennyi!
  • envagyokapeter
    Heyho!

Nos, megoldottam úgy néz ki.Így van egy sima buyscriptről volt szó. Gamebanana-n találtam egy guimenüt amiben van buyscript és ezt érdekes módon elfogadja. Mit csináljak, utálom a buymenüs vásárlást már az elején is egy retek volt sztem. Ízlések és pofonok. Megszoktam hogy gombokkal vásárolok. Ez az: http://gamebanana.com/csgo/guis/28073 teljesen egyszerű semmit nem módosít csak betesz egy buyscriptet meg egy-két gombot amivel demo-t rögzíthetsz stb... jópofa :D
  • UltraZord
    rá lehet szűrni ezekre a szerverekre? utálom a moddolt náci szarokat
  • Spészgószt
    ott van az indok! PURE server...tehát ez egy tiszta szerver ! Semmi skin semmi script semmi custom cucc! Az hogy mi számít jogosulatlan előnynek/csalásnak azon a végtelenségig lehet vitatkozni...de te egy scriptel olyan dolgot akarsz tenni, ami NINCS a játékban és ezzel a srciptet nem hasznáóval szemben te (jogosulatlan) előnybe kerülsz. A Pure szerveren csak az számít hogy tudsz játszani...semmi technikai rásegítés.
    Vagy olyan helyre mész ahol lehet...vagy okosabban oldod meg
    gondolom bekúrtál valami "buyscript.cfg"-t vagy autoexec.cfg-t a config mappába...
    nem értek a serverekhez annyira de ha normális a buysript azé azt bnem szokta kivágni semmi...de majd jön valami admin matyi és elmagyarázza neked.