9177
-
Borg #895 Hány eurótól lehet verni? -
#894 5 euróra vagy ilyen büszke? pfej... :D -
ktomi22 #893 verd a melled.. 5 euroval -
#892 megvettem sztimen 5 euróért, elég zsír :)
na meg végre lett egy eredeti counterem tízen év alatt :D -
Verseghy #891 Aki szokott gyakran vagy akár néha-néha is matchmaking-et játszani, felvehetne és tolhatnánk együtt!:)
Steam ID -
#890 persze hogy lehet nekem is azon van !
az előttem szóló fel is sorolta a billentyűk nevét
-
BewK #889 Ne a számokat írd, hanem így próbáld meg!
bind "KP_END"
bind "KP_DOWNARROW
bind "KP_PGDN"
bind "KP_LEFTARROW
bind "KP_HOME"
bind "KP_UPARROW"
bind "KP_MINUS -
#888 Lehet numpadra bindeket beállítani? Próbáltam a fegyver vásárlást, de csak a körülötte lévő enter, +, - akar működni. Ötlete valakinek? -
Bekalolz #887
Nem a legjobb képminőség de kurva nagy volt. :D -
Bekalolz #886
Vagy pedig ott az Arms Race ahol killenként új fegyver van és egyből éledsz. :D -
Bughead123 #885 Kosz a segitseget, talaltam jo kis szervereket. -
#884 mondanám, hogy játsszál CoD al, ha nem szereted az ilyet, de félek, még nekem fognak beszólni :D -
#883 deathmatch van, írd be a szerverkeresőbe -
Bughead123 #882 Van benne olyan hogy halal utan egybol felkelek ?Mert nem szeretem az olyat,hogy meghalok es akkor nezzem vegig mig szarakodik a tobbi. -
#881 hogymicsoda? -
Bughead123 #880 Cs Global Offensiven csak search and destroy van ?(A gungame en kivul) -
jarokeretkoszti #879 Esetleg: Nem egyszerű, visszajáró arcok vannak itt :) -
jarokeretkoszti #878 Mi a weboldalatok? -
jarokeretkoszti #877 Borg: két status-t kell beírni a konzolba kb 10 másodperces különbséggel és kis logikával fél perc alatt megvan a csaló ID-je. Én kábé 2 hónapja futottam egy ilyen eszementbe bele a szerveremen. -
jarokeretkoszti #876 bind "p" "say !deposit all"
-
#875 bind p "say !deposit all" -
#874 bind p say !deposit all -
Icemat #873 Szevasztok 1 kis segítségre lenne szükségem
Hogyan tudom a "p" betűre be bindelni azt a parancsot h "!deposit all" ,ugyebár hogy 1 gombnyomásra el tegye a pénzem?
-
r4pt0r #872 Ez már nem az, mint a neve is mutatja. De jó tudni hogy van ez, így már jobban alszom. :D -
#871 Üdv!
Console-t hogy lehet előhozni?
Valamint melyik parancsal lehet kikapcsolni azt, hogy ha távolra lövök ne lássam a golyót ahogy repül?
Köszönöm előre is! -
#870 átnevezték csak :) -
#869 hát már hogyne gyártanák :) -
r4pt0r #868 Sajna mx518at már nem gyártanak,remélem az enyém se fog elromlani egy jó ideig. -
#867 vegyél mx518at
vezetékesből van már jó egér erről jut eszembe? -
envagyokapeter #866 Sziasztok!
Lecserélem a Razer Lachesis-em. 6000 ft-ért árulom, hibátlanul működik. Ha valakit érdekel: [email protected] (pécsiek előnyben)
Kérdés: szerintetek melyiket érdemesebb vennem?
Razer Taipan vagy Razer Deathadder? Lehetőleg gyorsan reagáljatok mert minél előbb meg szeretném rendelni.
Szval Taipan vs. Deathadder, szerintetek?
-
#865 én is keresgettem gammonitoron is, de 1.6-ban lényegesen több szerver van még mint itt -
#864 Hülye nem vagyok, de a kérdésben az is szerepelt, hogy csoport... itt igazából arra gondoltam, hogy van-e valami nagyon népszerű, jó adminokkal ellátott szerver, ahová járnak visszatérő arcok. Steam nekem egyáltalán nem talál magyar szervert, fingom sincs mi az oka, de game-monitorról már kimentettem pár ip-t.. -
#863 jah ping szerint sorba rakod és ahol a legalacsonyabb az tuti magyar, bár én nemsokat találtam ahol vannak is -
#862 ha meg tudtad venni akkor képes vagy szervert találni is!
Hogy elhet ilyen faszságot kérdezni, ezen mindíg kiakadok....megnyitod a sz@jbakrt szerverkeresőt és kb az első 100 magyar... főleg he a ping szrint rakod sorba. ok 100 ból 90 pang...de a maradék tizet még egy nyomi is megtalálja...utána meg add favourite és ámaen....istenem
sry ingerült vagyok a buta kérdésektől...főleg reggel... -
#861 Üdv népek! Ma megvettem steamen a játékot és hiába utáltam eddig az összes cs-t, ez azonnal meggyőzött. Jól átgondolt játék ami a korábbi címek szinte összes irritáló hibáját nélkülözi... A kérdésem a következő. Van valahol magyar szerver, ill csoport? -
#860 igazából jobban el lett osztva -
#859 mot is ugyan úgy lehet gombokkal vásárolni, csak pár dolog máshova került ennyi!
-
envagyokapeter #858 Heyho!
Nos, megoldottam úgy néz ki.Így van egy sima buyscriptről volt szó. Gamebanana-n találtam egy guimenüt amiben van buyscript és ezt érdekes módon elfogadja. Mit csináljak, utálom a buymenüs vásárlást már az elején is egy retek volt sztem. Ízlések és pofonok. Megszoktam hogy gombokkal vásárolok. Ez az: http://gamebanana.com/csgo/guis/28073 teljesen egyszerű semmit nem módosít csak betesz egy buyscriptet meg egy-két gombot amivel demo-t rögzíthetsz stb... jópofa :D -
#857 rá lehet szűrni ezekre a szerverekre? utálom a moddolt náci szarokat -
#856 ott van az indok! PURE server...tehát ez egy tiszta szerver ! Semmi skin semmi script semmi custom cucc! Az hogy mi számít jogosulatlan előnynek/csalásnak azon a végtelenségig lehet vitatkozni...de te egy scriptel olyan dolgot akarsz tenni, ami NINCS a játékban és ezzel a srciptet nem hasznáóval szemben te (jogosulatlan) előnybe kerülsz. A Pure szerveren csak az számít hogy tudsz játszani...semmi technikai rásegítés.
Vagy olyan helyre mész ahol lehet...vagy okosabban oldod meg
gondolom bekúrtál valami "buyscript.cfg"-t vagy autoexec.cfg-t a config mappába...
nem értek a serverekhez annyira de ha normális a buysript azé azt bnem szokta kivágni semmi...de majd jön valami admin matyi és elmagyarázza neked.