9177
-
#1055 hát ez mekkora fos!
eltünt az exit gomb....bazze nem lehet kilépni a szerverről... vagy f10 vagy console buzerálás...ezt a baszást!
Hangtompítót mivel lehet fel tenni???? vagy alapból rajta van ha kell hanem???
egyenlőre káosz ez az update nekem... -
#1054 Na hát hallod, aztán k*rvára script matyi vagyok, azért mert 1 gombra vettem meg az összes töltényt. Én kérek elnézést. Másrészről meg, a jobboldalon látható pénzmag csillogó szemmel való bámulása majd a 0-hoz közeli érték elérése utáni merevedés érzése helyett, a freezetime taktikák megbeszélésére sokkal alkalmasabb.
Az meg a másik fele, hogy nyilvánvalóan nem értetted a hozzászólásom, mivel ez egy egyszerű sima idebüfögött poén lett volna. -
#1053 nah jönnek a mindent szanaszétconfigos hozzászólások...én a feelingről beszéltem teh script-matyi... szerintem sokkal izgibb volt indulás előtt őrült tempóban ütögetni a ",""."-t amig maradt pénz, mint lenyomni 1 gombot és malmozni míg indul a kör...
én a mai napig kézzel gombokkal veszem a fegyvereket, semmi buzi egerezés meg mittomén milyen buymenük vannak...sokszor be is zsopom a kikúrt B-1-4et -
#1052 Amatőr...
buy primammo; secammo
régenmindenjobbvolt -
ntex #1051 Azt én is hiányoltam :) Amúgy pont 12/24 járt alapból az USP-hez szal van rá esély hogy visszajön a lőszer vásárlás -
#1050 remélem visszahozzák a tárvásárlást is! Lehet ezért csökkentik a tárakat...szép lassan visszaszivárog a vásárlás menübe a tár is, ami szintén jó volt régen :DD
még a mai napig bennem van a ",""." nyomkodás reflexe...de ezt a mai gyerekek már nem is tudják mi -
ntex #1049 Ha engem kérdezel akkor sztem nem fog így maradni, rengeteg ember prüszköl miatta -
#1048 Tegnapi gyors 3 kompetitiv meccs után azt kell mondjam(2 inf-1 d2), az M4A1 20/40-el végül is elég lehet, 2-3 golyós prüntyögéssel kell vele játszani, zéró random tunkkal, úgy nem fogysz ki. Infin középrusht és banánrusht is lehet vele fogni, d2-n agressziv röviden kicsit kevésnek éreztem, viszont az usp az horror kikattogod a tárad ct-ről a hosszún átfutókra, és marad 1+1 tár visszafoglalni. Rém szar. Legalább egy 20/60 meg egy 12/36-ot azaz +1tárat kellene adni mindkét fegyvernek szvsz -
ntex #1047 Azt azért vedd figyelembe hogy nem csak a CT-k skilljén múlik az hogy be tudja e fogni a rusht vagy nem. Mert miért ne lehetne egyedül megölni egy egész csapatot? Mellesleg nem értem mi ezzel a problémád :D A pálya konstrukciói teszik ezt lehetővé a szűk helyek miatt hogy egy ember befogjon egy egy bejáratot. Inferno házat sem véletlenül szélesítették ki, mert kacsasorban lehetett ott csak jönni befele azt az ott tényleg csak olyan volt hogy rátenyereltél a gombra azt repkedtek a fragek. Szóval ha reklamálni akarsz akkor a Valve pályatervezőinél tedd ezt meg :) Amíg ilyenek a pályák addig úgy vannak elosztva a feladatok is. Alap felállás pl. Dust 2-n hogy 2 ember megy B-re, 3 A-ra, abból egy lerakó vagy rövid kettő meg hosszú, B-ről sokszor 1 ott marad középen így egy ember marad B-n. Az meg a Terrorokon múlik hogy ki tudják e szedni és úgy bemenni vagy megpróbálni befutni de nagy eséllyel bedarálják őket.
És pont ezért múlhat egy emberen a kör ha rá hárul a védelem, mert ha bejönnek és plantolnak akkor megfordul az egész, ők védenek és a CT-knek van fél percük hogy bemenjenek és felszedjék a bombát. Ha T-knek sikerül plantolni esélyes hogy övék a kör. Ha mégse akkor is kapnak bónusz pénzt ami megint csak előnyhöz juttatja őket mert köv. körben is meg tudják venni a fegyvereket valószínűleg. Nem véletlenül nehezebb a CT oldal a legtöbb mapon. -
#1046 DE MIÉRT AKAR MINDENKI EGYEDÜL EGY EGÉSZ CSAPATOT MEGÖLNI!!??? A másik oldalnak is kell esély, még jó hogy nem lehet atomot venni! Mindenki arra gyűjtene és ahogy megvan eldőlt a meccs...szerintem lobbizál a valvénél egy lángszóróra és akkor tuti meg tudod védeni egyedül a banánt!
Bazze ez egy taktikai játék azért van a csapat, hogy megoldja a kérdést, nem azé hogy 1 ember lerambózza az egész ellenfél bandát..néha előfordul, de ez maradjon is így NÉHA makiból!!!
-
ntex #1045 Pl. Dust 2 B sötétnél vagy Inferno B banánnál főleg ha szétfüstölik akkor csak a vakon tunkolás marad, oda meg még a 30 golyó is kevés sokszor, ha szerencséd van 1-2 embert ki tudsz makkolni belőle. M4A1 sosem volt 20 golyós azért sem értem a húzást. Plusz 20/40 golyó? Hagyjuk már... meg az USP 12/24... volt hogy 52 golyó is elfogy pisztolyos körben, esélytelen így pl. 4v1-et lehozni ilyen kevés golyóval -
#1044 Most komolyan MIT akarsz megfogni 1 emberként egy fegyverrel! Igen meg lehet tudom de pont ez a baj!!! Ez így reálisabb, túl rambó volt már minden fegyver. Én értékelem ezt a húzást! Vegyél negevet ha támogató védő fegyver kell és tunkolni akarsz és egyedül 5 embert megfogni egy sorozatból!
Egyébként is 20 golyóba még simán elér 5 HS :DDD na így már lehet makinak nevezni :D
-
ntex #1043 USP-hez is kevés a lőszer, M4-ről nem beszélve ott ráadásul a tárban 20 golyó amivel esélytelen egy 5-ös rusht megfogni... no comment. -
#1042 yeeeeee -
#1041 végre!!! hangtompítós usp!!! -
#1040 M4, USP hangtompítósan kevesebb tölténnyel, meg buzi skinek
514mb-s update
GG -
#1039 what have i done :DD -
#1038 -
#1037 Téged is frusztrálna, ha lopott földön élnél, nemde bár? -
ntex #1036 angolul of corse, nem tudtak magyarul -
#1035 :O
milyen nyelven? angolul? -
ntex #1034 Meg a románok... Múltkor belefutottunk ismerősökkel egy román klánba, meglátták hogy magyarok vagyunk azonnal elkezdtek minket oltogatni meg beszólogatni -
#1033 1 percet nem töltöttem még matchmakingen kívül, de így is lesújtó amilyen játékosok vannak, bár szerintem a magyaroknál CSben rosszabbak a franciák és az oroszok -
#1032 Igazából szimulátorozom (rfactor, race sorozat, richard burns rally) is egy 8 éve kb :) Arma nagyon más világ, az már nekem túl sok :) Cod1-et hiába játszom alig vannak :) Szóval marad a ShootMania, meg a Borderlands 2 :D -
#1031 Vagy mindig az 1-2 verzióval régebbi bf vagy cod játékot kell játszani :D Én pl nagyon jókat szórakoztam a BC2-ben mostanában, volt összedolgozás ahogy kell és csalóval se nagyon találkoztam. Vagy ott vannak az ArmA csak ahhoz meg egy kisebb erőmű kell, viszont még pubon is lehet élvezni a játékot és összedolgoznak a játékosok. A szimulátorokról meg nem is beszélve, nincs acsivment meg egyéb színes villogó szarok, a kezdőkkel se bánnak úgy mint a sza**al és egy sikeres repüléshez, vagy egy jó autó versenyhez kell a csapatmunka is rendesen. -
#1030 amúgy lehet most keci nagyképűnek tűnnek ezek a sorok pedig abszolút csak az igazságot írtam le... quake1 óta látom online mi zajlik az FPS-ek világában és bizony az a bizonyos léc pont olyan mélyen van, mint ahol a társadalom úgy általában... ez egy globális probléma ami a játékokra is kihat... elég megnézni mi megy a tv-ben... gyanú árnyékában meg éjjel nappal budapest stb.. pont ezen a szinten van minden... a zene a filmek és a játékok is.. az új cod meg bf meg ezek :D röhög a vakbelem (újra) célozni se kell, meg semmi csak nyomni a macrot meg az egérgombot ezerrel és 50000 pontod lesz 600 achievmentet kapsz a 0 tudásra, csakhogy a f**zlámák is élvezzék és ne kullogjanak a táblázat végén valami gyalázat stattal :) 14-18 éves nolife gyökerek össze vissza csalják az agyukat még így is! cs:go egyébként nem lenne rossz, ha a playerek hozzáállása nem lenne ennyire gyalázatos... felmész coopra egy olyan játékkal amiért te fizettél, a pénzedért ígértek egy szolgáltatást, miszerint működő anti cheat van... hahaha :D azon sem lepődnék meg ha a valve emberei írnák a cheatet (hasonló lebukás már volt a játékiparban, nézzetek csak utána :) )... a fair playnek nyoma sincs és mondom még azoknak az embereknek is komolytalan a hozzáállása akik EBBŐL ÉLNEK!!! innentől mit várunk? a cooperative játékoké a jövő ahol az ember rá van kényszerítve hogy segítse a másikat, ott nincs értelme csalni csak élvezni a játékot, lásd borderlands 2, vagy egy olyan szűk tiszta közösségben kell sbs-be FPS-ezni mint pl a ShootMania... -
#1029 Van néhány tényleg jó arc, de elég ritka, ahogyan a jó admin is.
Mondjuk van elég szerver, ha nem tetszik a légkör keresek másikat, ha meg nincs, játszok másik játékkal. A warozást én már úgy is befejeztem ebben a játékban. -
#1028 Én többnyire azzal találkoztam, hogy az admin maga csalt és röpködött a pályán keresztül, mindenzt az egyik legnépszerűbb hazai szerveren, egyébként nem sokat puboltam, nekem az komolytalan, de ezeket látva utólag is igazat adtam magamnak :D -
#1027 Nem igazán beszéltem a pubról, nem mondtam hogy nincsenek, de túlnyomó többségben szar a közösség :) -
#1026 Igen, ezeket én is tapasztaltam de ez azért szerver függő is, van ahol az admin rendet tesz gyorsan ha ilyen oltások mennek. -
#1025 A hazai pub-ról, sztem néha vannak jó arcok. -
#1024 melyik része? hogy nagyarc szinte az összes hazai "pro" akik nemzetközi szinten a hugy kategóriáját sem ütik meg, de arcuk akkor mint a ház? (Gatherre érdemes felmenni, ha vágjátok mi az) vagy hogy oszlanak a külföldi csapatok? Virtus.pro, Fnatic, Verygames, Navi, soroljam? Hol túloztam? -
#1023 Szerintem igaza van. Én élből elkerülöm már a CoD2 (megjegyzem hogy itt még voltak jó közösségek és normális pub játékosok) óta a magyar szervereket minden játékban. A játékosok túlnyomó többsége egy **** aki azt hiszi magáról hogy ő szarta a spanyol viaszt és mindent tud. És ez sajnos a CS-re különösen igaz, elég ha felmész 1-2 magyar szerverre akármelyik részben és ha már szarabbul játszol a többieknél, mert vagy nincs jó napod vagy nem ismered az adott pályát úgy mint azok akik ezen függnek minden szabadidejükben, akkor jön hogy mekkora low noob szar semmirevaló ember vagy... ha meg éppen jól megy a játék és mondjuk lehozol 5-6 kört sorozatban mert épp jól megy akkor jön a csíterezés stb. Kedvencem mikor a sok okos meg akarja mondani hogy hogyan játsszak -.- főleg mikor neki se sok köze van az egészhez és baromságot beszél... persze van aki követi az ilyeneket, aminek általában egy nagyon rövid kör az eredménye, mert halomra lövik az egész teamet. -
#1022 Naaa azért ez túlzás. -
#1021 nem csak a tizen hanem a huszon meg harmincévesek is retartáltak :D az összes hazai játékos egy nagy szar, de akkora szája van egyeseknek, mintha a világelitben játszanának :) nem mellesleg a világelit is egy nagy rakás szar kéthetente váltogatnak komplett felállásokat szervezetek, oszlanak, újraalakulnak átmennek, szerződést szegnek stb... az egész cs:go egy nevetséges szar :D és még ezt akarják intel extreme mastersre berakni :D röhög a vakbelem... soha egyik játéknál nem találkoztam ekkora low communitivel mint cs-be pedig 96' óta játszom FPS-t ONLINE!! :D vicc az egész! lehet oltani engem, de igazam van :) -
#1020 Ezért kell kilőni a chatet, CS-ben sajnos muszáj a sok retardált miatt.
CoD és BF-es pályafutásom alatt nem találkoztam annyi gyökérrel mint ebben a játékban pár hónap alatt. Meglátszik hogy ez egy olcsó játék és kicsi a gépigénye is viszonylag, vonzza a tízen egynéhány éves véristvánokat. -
ntex #1019 Én az ilyenekkel már nem foglalkozok, egyszer engem egyszer be is oltottak mert bemelegítés nélkül mentem fel egyből comp-ra este, 0-8 -as stattal indítottam infernon T-be. Elkezdett nagyzolni az ellenfélből egy csávó, én meg beszóltam neki hogy majd legközelebb ha bemelegítve jövök fel meglássuk mit alkot, jött a blablabla low noob szöveg. Nem tudom hogy de felszívtam magam, következő körtől elkezdtem ontani a frageket. Minden körben ki állt CT-ben középre AWP-vel, én meg beoldalaztam neki banán felől azt már repült is az instant fejes AK-val :D Ezt 2x megkapta onnantól be is kussolt, egy karaktert nem írt többet :D
Térfél csere után meg banán rusht megfogtam egy füsttel meg egy szaros bizonnal :D 3 körre rá ugyanígy full buyos rusht M4-el.
Szóval fel sem kell venni az ilyet, könnyű a dolga annak mikor valaki mások hátán kapaszkodva nyerésre áll azt elkezd pofázni -
#1018 Azért néha jó csapatot dob össze a matchmaking... Ellenfél csapat mindegyik autosniperezett meg awp zett amikor csak tudott, egy élmény volt.
Meg a szaros vérpistikékből elegem van. Elhúzott az ellen, egy ember húzta a csapatot de a második mindig írta hogy easy meg ilyenek. Persze térfélcsere után, mikor 9menetet nyertünk egyhuzamban akkor kussolt, de mikor pontot szereztek már dumált is. Rohadt idegesítő, reportoltam is. -
#1017 Ja hát sourcenál jobb :D De annál elég sokminden az :) -
Dodo55 #1016 Szerintem annyira nem vészes, ma vettem meg és nekem egész jól adta ahhoz képest hogy 5-7 éve játszottam komolyabb rendszerességgel Source-al, azóta nem nagyon. Nem csak arról beszélek, hogy egész jó eredményeket értem el, hanem hogy a hitek is elég pontosnak tűntek, sokkal pontosabbak mint annak idején a pre-OB engine-el.