9177
  • UltraZord
    ez miért érdekes?
  • Borg
  • Narxis
    Ilyet láttam 1.6-ban is... elég durva. :D Irány másik szerver.
  • Szabi84
    nem lőnek ki mert ha akarod, a gép azonos szintű ellenfeleket keres
  • Borg
    Fasza kis cheatbe futottam épp...

Egyszercsak elkezdte a szerver mindenkinek a nevét csereberélni, és 2 srác pedig irtotta le pörögve forogva az egész szervert, egyhelyben állva...

Votekick, voteban se ment ugye, mert mindig más volt a nevük...
  • Narxis
    Megéri.
  • KicsiDawe
    Sziasztok!
    Lett párezer forintom, és erősen gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e a gamet. Megéri 3000 ft-ért? Nem túl sok a profi, aki minden sarokból kilő? Eddig 1.6-tal játszottam, szóval az "új" engine-t nem igazán ismerem...

Szóval: Megéri ennyiért?
  • Spészgószt
    sry Australia NEM ausztria! a lényeg hogy időben vagy nagyon mögöttünk vagy előttünk legyen és ott hajnal legyen hogy ne legyenek sokat fent!
  • Spészgószt
    na ugyan ezt csinálta, 15X próbálta telepíteni 1%nál tovább nem ment, állítgattam az országot is hátha más helyeken jobban megy a steam network...australi-nál sikerült feltelepítneie...gondolom mivel ott +8 óra eltérés van és az azt jelenti este 10 kor ott reggel 4 volt így nem volt full telített a steam a letöltésektől engedte... :D apró faszság, de amúgy lehet semmi köze hozzá...régen is bevált amikor megjelenések indulások vannak, hogy egy olyan régióra állíteni ahol épp pihi van és nincs túltelítve a szerver!
    A lényeg hogy beengedett cs:go klikk play...és a szerverek 98 % ledobált...
    kicsit utána olvastam és próbálgattam...
    az ÚJ matchmaking miatt van!!! ha simán akarsz connectelni communiti serverhez akkor ledob hibaüzenettel, hogy nincs ilyen játékmód (consol kiírja errorban...) viszont ha használod a matchmakinget akkor berak bárhová gond nélkül...
    fórumokon is mindenki ezért rináyn...a hiba nagy része abból ered hogy a jéték szervereket még nem frissítették vagy nem uptodate-ek...lényeg türelem jáccál a beépített új beteszlek valahova jáccál ott rendszerrel!
  • zsozso29
    Nagyon jó ez az update, nekem letöltötte rákattintok az indításra kiírja hogy telepítés és 1% után bedobja az (55) hibakódot, puff el sem indul. köszi
  • LocalPatriot
    Nekem mostanába azt csinálja a steam, hogy lent, ahol a frissítéseket szokta írni, hogy folyamatban vannak, ott most azt írja hogy nincs kapcsolat... és nem lehet semmivel játszani.
    Persze internet van, minden jól működik, de írja hogy nézzem meg hogy van-e kapcsoalt... hát b+!
  • Spészgószt
    mi a büdös isten fasza ez a "failed to join session" nem enged be egy szerverre se...10 ből 1 ha enged csatlakozni...de az is valami nyomi francia ???? mit updateltek már?
  • Narxis
    Szerintem jó, hogy a BF és évenkénti COD-ok mellett van egy ilyen is. Új mapok majd jönnek még.
  • Borg
    Mert azok anno újnak számítottak. Abban a mezőnyben jó volt az a játékmenet is, jöttek új mapok is, nem csak a régiek feldolgozása, és a jó társaságot sem volt nehéz összehozni, mert szinte mindenki azt tolta. De ez a lemez lejárt, évekkel ezelőtt.
  • ktomi22
    most nem azert (nem vagyok tulajndonosa a jatek 1 peldanyanak sem.. de anno mikor source kijott ugyan ezt mondták 1.6 fanok :D
  • Narxis
    Unalmas? :O Most nem azért de az 1.6 vagy a Source miért volt izgalmasabb? :D
  • Borg
    Ez most új?
    Hétvégén nyomtam valami furcsa gungame szerű játékmódot ilyen quick playben, és ezeken a mapokon ment... egyből látszott hogy l4d2 mapok.
    Csak sajnos magát a játékot ezek sem váltják meg... unalmas a játékmenet.
  • ktomi22
    tökjó
  • UltraZord

ez megvan?
  • csokalaci
  • DeerHunter01
    Én már megoldottam a dolgot, visszatértem Sourcera. 1000x jobb :D
  • mucsácsó
    Valaki küszköd még FPS-beli problémákkal? Nem játszottam pár hete, de ez kb patchről patchre rosszabb... :D
  • K Ace
    köszi.
  • Nagyi2pac
    A big update is on the way for CS:GO, featuring a new matchmaking system, tons of fixes, and two maps! Check the blog for details.

http://blog.counter-strike.net/index.php/2012/09/5240/

"Change is coming.

Lately we’ve been hinting at some of the big changes on the way for Counter-Strike: Global Offensive.

On Monday, we will release a major update to CS:GO. It will feature a revised matchmaking system for Classic Competitive mode, two maps (the classic de_vertigo and the fast-paced ar_monastery), and a ton of bug fixes based on community feedback."
  • K Ace
    Frissítésről van már valami hír a többi pályával? Kicsit el van hanyagolva a játék a megjelenés óta.
  • LocalPatriot
    Ezer hála!
    Ezért kapnál egy korsó sört!
  • HunnernesKonge
    r_drawtracers_firstperson "0"

tedd bele a config.cfg-dbe és megoldódik a problémád :)
  • LocalPatriot
    Szerintem is, de rohadt zavaró...
    na mind1
  • Szabi84
    én úgy tudom ez direkt van benne
  • LocalPatriot
    Hát, minden szerveren ez van. Ha távolra lövök, látom a golyót ahogy repül... ki lehet ezt kapcsolni, vagy másnak nincs is ilyen?
  • LocalPatriot
    thx!
  • gosumofo
    http://www.gametracker.com/search/csgo/HU/?&sort=c_numplayers&order=DESC
  • LocalPatriot
    Eddig csak 2 szerveren játszottam. Viszont mostmár hazamegyek és megnézem.
    Tudtok adni magyar szerver IP-ket? Járókereten szoktam többnyire lenni.
  • Metalmilitiakid
    Csak 1 szerveren volt így vagy mindenhol ? Mert CS:S ben szokás volt ilyen modot hozzáadni a szerverhez, hogy a golyók csíkot húztak.
  • LocalPatriot
    Megmonom őszintén, hogy én csak az fps-t maxoltam, semmi mást külön nem állítottam be. Ezért csodálkoznék, hogy másnak nem ilyen.
    A lényeg az, hogy amikor lövök pl colt-al, akkor látom távolodni csíkba a golyót. Ugyan így minden fegyverrel...
  • Spészgószt
    google...mindenre VAN beállítás
    én speciel nem látom vagyis nem emlékszem hogy láttam e valaha és mivel semmi zavarót nem tapasztaltam így tuti nem látom :D úgyhogy biztos át lehet állítani a tied is!
  • LocalPatriot
    Jól értem? Van vmi beállítás erre?
    Nem alapból ilyen?
  • Spészgószt
    slow motion-ben játszol folyamatosan?
    kapcsold ki és nem fog zavarni...tuti van arra is valami parancs...google a te barátod is
  • LocalPatriot
    Csak engem zavar, hogy ahogy lövök látoma golyót repülni? Mert engem kuvára idegesít...
  • usersg
    Most volt egy update. A nyavajgóknak megoldódtak a problémái? A logban volt egy két érdekes dolog ezzel kapcsolatban. Bár az én viszonylag gyenge gépemen eddig is ment rendesen, nem okozott gondot. A mostani frissítés legjobb eleme, hogy végre nem kőszikla módjára állják a golyót a srácok, hanem reagálnak is arra, hogy kaptak a testükbe egy kis ólmot. Érdekes hogy ilyen apróságok mennyire számítanak, kiadás előtt is gondolhattak volna erre.