9177
-
Micsu #1175 próbáld már ki legalább, köszi -
pLau #1174 Ha nem érted amit kérdezek, ne válaszolj butaságot! Köszi! -
Micsu #1173 nyomd meg a spacet mikor nem tudsz írni te LOW :D -
pLau #1172 Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy amikor vége körnek és még nem indul el az új kör akkor nem tudok írni, se team say-be sehová sem csak akkor amikor újra elindul a kör. Nem látom ahova írni lehet semmit sem, de amikor elindul az új kör, már látom az ablakot ahova írhatok. Remélem érthető mi a gondom. Erre esetleg van-e valami parancs? -
#1171 A qck legalabbis a minim nagyon tapad.
Eddig amin megtaltosodott a g500-an az a steelseries 4HD volt (a 9HD ugyanaz csak nagyobb), elotte sok evig egy icemat 2 uveg egerpadot hasznaltam. -
Dodo55 #1170 Na ez a hyperglide jól hangzik, jó hogy mondtad, mert nekem pont az a baja, és eddig ugye elég házilagos megoldásokkal küzdöttem a megfelelő csúszás érdekében :) -
#1169 Kettőt csináltam meg, az egyikbe vadi új kábel ment (találsz az e-bayen kb 500 ft) a másikból kivágtam a megtört részt és forrasztottam. Tökéletesen fut mind a kettő.
@Mardel: Nekem is egy Razer Diamondback volt az első a sorban, egy szép piros, aztán váltotta egy kék, aztán egy 3G :) Utóbbinál kiszerettem a márkából, miután szétszedtem és láttam, hogy a korábbiakkal ellentétben halál gagyi mikrokapcsolók és alkatrészek vannak benne. Zsákszámra viszik is vissza a Razereket, egyes boltok leálltak a forgalmazásával a sok garizás miatt. Én személy szerint nem ajánlom a Razert senkinek már. A játékomat pedig csodával határosan pont a mai napon megtaláltam, ugyan csak BETA, de eszméletlen jó. Amiről beszélek az nem más mint az új America's Army Proving Grounds. Aki megteheti próbálja ki, iszonyat élvezetes még a public is. Ötször annyi pontot és ezáltal XP-t kapsz ha éleszted a társaidat és a küldetésre koncentrálsz mintha ész nélkül öldökölnél, ezáltal mindenki figyel a másikra és még publicon is általam soha nem látott teamwork van. Nem arcolásból de 17 éve FPS-ezem neten, anno Quake 1-el kezdtem, de én ilyen élvezhető játékot nem láttam a cod1 óta :) -
Balci HB #1168 Forrasztottad a kábelt vagy kicserélted? Nekem is van egy MX518-as egerem, de nem mertem nekiállni szétszedni és forrasztgatni. -
#1167 Első gamer egerem egy Razer DiamonBlack volt 2004-ben, aztán 2009-ben váltotta egy Logitech G500 mert a jobb klikk mikrokapcsolója lehalt.
Most meg egy Razer DeathAdder V2 Black Editiont vettem notihoz, mert a logitechnél kicsit elszálltak az árakkal. -
#1166 Arma II vagy 3 esetleg Red Orchestra 1,2.
Ezekben 90% hogy nem csalnak. -
#1165 Egy átlagosnál gyengébb játékos hidd el nem érez különbséget egy MX518 és egy akármilyen egér között. Egyébként én is MX518 függő vagyok, múlt héten újítottam fel kettőt, kitakarítva, újrakábelezve, gombcserével, hyperglideolva várja a jobb kezemet :) Már csak egy játékot kéne találnom amibe érdemes időt invesztálnom :D . Ja és Tesoro Aegis X3-nál jobb egérpadot még nem láttam :) -
ntex #1164 Nekem is G400-am van (ami az MX518 utódja) meg QCK egérpad, de akkor sem bírok így rántani meg így lőni :D De amúgy tuti rám férne a gyakorlás. -
Dodo55 #1163 Na ja, annak idején én Source-al 25-50 FPS mellett a P4-es configomon sokkal jobban toltam (a rendszeres játékból adódó rutin miatt), mint mostanában ha felmegyek alkalmanként, hiába a 300FPS (de talán lenne több is, HL2-ben próbáltam feltolni a limitet ott volt 450-500 is).
A beviteli eszközökre viszont azt mondom azért nem mindegy, én a mai napig visszatérek mindig az ezer éves MX518-amhoz (pár évente veszek néha valami olcsószart, mert szétmennek a csúszkái, de most is pl. itt van az asztalomon a polírpaszta, az LS1 meg már a fiókomban :DD), egyszerűen ég és föld valami átlag egérhez képest. A billentyűzet már annyira nem kritikus, de kíváncsiságból egyszer kipróbáltam egy wireless-t és hát az azért felejtős. -
#1162 CSGO-ban sok a csaló, MatchMakingben szinte mindig akad 2-3, így nehéz megkülönbözteti a jó képességű ám hobbi játékosokat a csalóktól, ebben egyetértek veled :) Két dolgot tehetsz. Az egyik ha bizonytalan vagy nem reportolsz, a másik, hogy keresel egy olyan játékot ahol nem csalnak (segítek, nincs ilyen :D ). -
ntex #1161 Értem én ezeket, de akkor is eléggé csodálkozom azon hogy valakiknek ennyire gyors reflexei lehetnek, hogy gyakorlatilag még épphogy bevillant a karakter a képernyőn de már fekszik is meg. Én az ilyenre már nyomnám a WH reportot az tuti Tuti sok embert reportoltam már akit nem kellett volna amúgy, de most mit tehet az ember. -
#1160 Ezért profik a profik :) Egyes játékosok gyengébb képességekkel vannak megáldva mint mások, ki miben tehetséges. Ugyanaz mint a foci, vagy bármelyik másik sport. Ha sokat gyakorolsz eljutsz egy szintre, ha még többet és mindent beleadsz eléred a határaid, ha annál is többet picit túlszárnyalod magad időszakosan és ennyi. Mindenkinek megvannak a képességeinek a határai, van aki 1000 órát játszik és gyenge játékos marad vagy átlagos, van aki pedig őstehetség és 10 óra játék után szétlövi a gyenge játékosokat. Annyi a különbség, hogy a PC játékok sokkal nagyobb rétegeket mozgatnak meg, így sokan elfelejtik, hogy vannak akik jobbak, vannak akik kevésbé és ráfogják a configra a hardverre, meg a fene tudja mire ;) Ettől ez még pont olyan egyszerű mint ahogy leírtam, persze kell a jó hardver és a kiegészítők, de már csak azokon segít akiknek van elég jó alapjuk ahhoz, hogy ki is tudják használni ezeket a lehetőségeket. Egy egér egy billentyűzet temérdek FPS senkiből sem csinál jó játékost, egy profi játékosnak viszont elengedhetetlen, mivel a képességei megkövetelik. Egy gyenge vagy kevésébé tehetséges arcnak annyit ér a razer egér, mint a megye kettes focistáknak Beckham cipője :D -
ntex #1159 Ó igen, persze... :D -
#1158 razer cuccokat használnak -
ratgab #1157 De mondjuk én meg noobporon élek.... -
ratgab #1156 Én ha így kiugrok AWP-vel akkor 10-ből 9x a lövés úgy mellémegy, mint a szél. -
ratgab #1155 Valami cheatpor lehet, vagy több 100 órányi gyakorlás. -
ntex #1154 Amúgy ezek mit szívnak játék előtt hogy így lőnek? Soha nem lesz ilyen reflexem -
#1153 talán ez meg a második rész. Nem néztem meg de neten írták hogy jó. Annyi a trükkje, hogy a demot képkonckánként lehet kimenteni, majd azok mellé lement egy hangfájlt. A képeket össze lehet tűzni virtualdabbal (ugye sok kép egymás után mozgókép) és alá lehet tenni a kimentett hangfájlt.Demo elindítása shift f2 és kiválaszt vagy ezeket írd be sorba az elejétől a végéig:
sv_cheats 1
host_framerate 30 //60 legyen szerintem a minimum
playdemo demo_neve //vagy ugye shift+f2 és kiválasztod//Ha elérkeztél ahhoz a részhez amitől szeretnéd venni:
startmovie fajlnev avi//ha vége
endmovie
Vagy simán demot frapsel rögzíted :)
Remélem ez még működik :D -
#1152 Na eddig én is eljutottam. Youtube-on.
De nekem innen lenne lényeges, hogy a demoból, hogy csinálok avi-t mondjuk, -
#1151 demot veszel. Mostanában nagyon jó updatek jöttek ki demo visszajátszást illetően, lehet ugrani killek/roundok között, ha visszatekerünk nem tölti be újra az egészet.
Consoleba: record demo_neve
ha vége, akkor stop, vagy disconnectálsz. Visszajátszáshoz meg menüben shidt f1 vagy f2, betöltöd a demo fájlt és kész. -
#1150 Egyébként, hogy lehet felvenni videót a játékból?
fraps sokat zabál. Van valami más módja? -
#1149 Az awp még annyira nem volt nagy hiba.
De az, hogy m4-el, majdnem, hogy oldalba, 100 pajzs, 100 élettel nem tudta betunkolni... ilyen szinten vicc.
Nyilván volt ezer alkalom, hogy hátba nem tudtam megölni valakit, de nem is vagyok profi:D -
#1148 valahogy így? :p
-
ntex #1147 Ez azért tényleg gáz... mondjuk az M4-et hogy nem adta be nem tudom. De az AWP, ennél még én is jobban lövök XD -
#1146 Te jó ég!
Ezen a szinten így lőni a hangtompítós m4-el... -
#1145 -
ntex #1144 Source-ot sokkal jobban lehetett configolni, le lehetett butítani a grafikát majdnem 1.6 szintjére. Itt meg szinte minden parancsot betettek a mágikus sv_cheats fennhatósága alá, mert nehogy már valakinek előnye származzon abból hogy ne repkedjenek a porszemek dust2-n és több legyen neki 15 fps-el mert minek is az, vagy ugyanez a post process effectekre aminek kikapcsolása szintén 15-20 FPS-t hozna a játékon. Csak ez a két parancs dobna 25-30 FPS-t nálam, megnéztem offline módban. És nem lenne az az idegesítő ködszerű hatás sem a pályákon (Fog vagy mi a rák a neve) -
Micsu #1143 sztem meg nincs ezzel baj mert a Got nem lehet annyira configolni mint a cs:sourceot, azt már rég abbahgytam ez végett -
#1142 CS:GO legnagyobb baja, hogy source engine :D Ebben a netkódtól kezdve egészen az általad leírt problémáig minden benne van.
TF2-nél trükköztek azzal, hogy valamiket a videokártya programjában tiltottak le, 1 színű fal szinte ronda pixeles volt :D
Lehet ati programban is mindent le kéne venni minimumra, hátha jobb lesz valamivel a helyzet (ahol program határra meg a beállítást ott meg manuálisra tenni). Persze van egy pont aminél nem fog jobban futni egy adott gépen. -
#1141 Köszi az infót. -
ntex #1140 Elvileg ha bekapcsolod akkor használja ki a több magot a gépedben ha 1-nél több van. Szóval többmagos CPU-n mindenképp ajánlott bekapcsolni. -
#1139 Értem.
Viszont akartam már kérdezni, hogy ez a többmagos képalkotás mit jelent?
Ha kikapcsolod, esik az fps?
Gondolom akkor ez akkor kell, ha többmagos a proci, nem? Viszont akkor én is On-ra állítom. -
ntex #1138 Infernon nekem is van ahol leesik 60 alá, erkély végén. Az a hely sztem bugos. Infernon majdnem mindenhol 80+ FPS-em van, amint kiállok erkély sarkára leesik 55-60 körülre.
Amúgy minden low, kivéve: textúrák high, FXAA ON, AF 4x, Többmagos képalkotás ON (ezt ha kikapcsolom visszább esik az fps-em)
én fps_max 60-al szoktam játszani, úgy szépen fut és tudja is tartani, nagy ritkán esik 60 alá. -
#1137 És milyen beállítások mellett van ennyi FPS-ed?
Pár helyen, pl train-en az alagútba nekem is felmegy 140-re az fps, de pl infernon kint, van, hogy 50... Filóztam, hogy beállítok egy 70-es max fps-t, mert ugye jobb a stabil, mintha ugrálna az fps szám. -
ntex #1136 CS:GO -val ez az egyik legnagyobb baj, hogy nem lehet olyan rugalmasan konfigolni a grafikát konzolban, mert rengeteg parancshoz sv_cheats 1 kell, amiket ha átállítasz és felmész pl. official szerverekre matchmakingelni szépen visszaállít mindent úgy ahogy volt mert cheatnek számít pl. a Bloom vagy HDR kikapcsolása Hogy miért, ne kérdezd. Úgy látszik manapság az már előny ha valakinek jobban futna a játék mint kellene ^^