9177
  • envagyokapeter
    Sziasztok!

kezd már elegem lenni a go-bol pedig őszintén cs függő vagyok. A probléma a következő ha rátolok a teljesen szűz játékra egy buy-scriptet akkor ledob a szerverekről a köv. üzenettel:
    Pure Server:
    [GAME]scripts\keyboard_mouse_options.txt does not match the server's file...

Ergo nem lehet egy ártatlan buyscriptet sem használni???? micsoda fos ez? vagy én vagyok hülye? esetleg ez már csalásnak számít?
    ságííítseteeek ez a hétvégém legnagyobb problémája úgy néz ki :D
  • simon7108
    Leellenőriztem a fájlokat és 4 sikertelen volt.Lehet ez volt a hiba,most tölti le őket.
    Tudnátok mondani jó magyar szervert?
  • simon7108
    Most vettem meg a játékot steamen mert le volt árazva,de nem akar menni...
    Rámegyek,hogy játék keresése,kiválasztom a játékmódot és a pályát majd a pálya betöltésénél a loading negyedénél befagy fullra az egész és csak a gép újraindításával tudom újra működésbe hozni.
    Valaki tudna segíteni?
  • mucsácsó
    hátttőő, nem tudom.... talán valamivel jobb, de még mindig nem az igazi :S :D
  • Narxis
    Kösz hogy írtátok, most már én is megnézem.
  • mucsácsó
    Jó hogy írtátok, azóta kb el sem indítottam a játékot, de most azért teszek egy próbát! :) Remélem nálam is helyrehozza a dolgokat :D
  • Spészgószt
    Jó lett az új update!
    Stabil 120 Fps meg is van és inkább felfelé kacsintgat nem a 0 felé.
  • Szabi84
    ha matchmakingnel idő előtt kilépsz 24 órára kitiltanak?
  • kifli
    hát,több lehetőség is van, lehet synhostingtól kapsz számlát, tehát legálisan működnek, luxt pedig lehet nem :D
  • Szabi84
    Sziasztok hltv pov demo-t hogyan lehet megnézni? Elvileg playdemo parancsal de nálam nem csinál semmit!
  • Jaffa 2843
    Nem írtam, de egyértelmű, hogy a warszerver az frankfurti kell hogy legyen.
    Az mondjuk érdekelne, hogy a synhostin mi a rossebért drágább annyival, mint a luxhosting. (1800HUF vs 3500HUF, 10slot, DE)
  • kifli
    olyan hostingost válassz, aminek ne csak magyarországon vannak szerverei. (legalábbis, ha külföldiekkel is szeretnél warozni)

synhosing, luxhosting jók, és van német szerverük. luxnak holland is...
  • Jaffa 2843
    Sziasztok!

Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb host, akitől lehet bérelni normális war szervert? (emberi áron)
  • Spészgószt
    azóta vettem inkább egyel nagyobb prockót és a 70 stabilan megvolt, de inkább 100 körül mocorog...de még az új update óta nem próbáltam majd figyelem! THx!
  • envagyokapeter
    Heyho! tehnap (15-én) kijött egy nagyobb update. Az új Ati Catalyst-tel és a közelmúlt updateivel nekem pl teljesen simán fut, eltűntek az fps droppok és 200 fps és afölötti értékeket mutat a cl_showfps 1 szóval Profiretus, nem a gépem tré hanem egyszerűen fos volt az elején a Go. Béna volt az optimalizálása. Nyilván még mindig nem teljesen oké és ahogy az 1.6 is több év után lett jó így lesz ezzel is nyilván. Mucsácsóóó, remélem neked is megoldódott ;)
  • csokalaci
    A hétvégén ki lehetett próbálni.
  • damojian
    Lejárt, most azt írja license expired, akkor meg kell venni !!!Sorry a lámázásért.
  • damojian
    Sziasztok,

Jól látom ha megvettem anno a Source-ot akkor ez most benne van ??? Mert leszedtem a steamről és most megy.Vagy freeplay van még egy darabig és meg kell majd vennem ezt is ?

Üdv,
    S
  • Narxis
    Naaaa, csak optimisták. :D
  • Borg
    És a falvédőről mikor másztok le?:)
  • fantest
    Counter-Strike Global Offensive Játékosok ! Jó hírem van!
    Elindult a ReVAMPED MAGYAR Classic Casual Szerver (CS:GO) !
    A CS:GO mindenki számára egy új játék, sokan csak most ismerkednek vele. Mi a ReVAMPED szerverrel meg szeretnénk teremteni az elvárt nívót, amit egy Global Offensive szervernek nyújtania kell !
    Azaz:
    - NINCS: csalók/anyázók
    - NINCS: visszaélés, jó játékosok banolása
    - VAN: összeszokott admincsapat
    - VAN: elsőosztályú konfig, amivel mindenki könnyedén megbarátkozhat
    - LESZ: átlátható weboldal, ahol napokig el tudnál időzni
    - LESZ(!): jó közösség, ahol mindenki jól érzi magát
    Ha szeretnél egy ekkora élmény részese lenni, akkor látogass el hozzánk:)
    [ReVAMPED SZERVER] connect 87.229.103.180:27405
    [ReVAMPED SZERVER] connect 87.229.103.180:27405
  • fantest
    Hello srácok,

csináltam egy Facebookos CS:GO oldalt.
    Úgy gondoltam, hogy mindenféle CS:GOs témáról írok. Hireket, újdonságokat, tippeket, egyebeket. Mindezt magyarul. Kérdésekre is szívesen válaszolok.
    Ha gondoljátok csatlakozzatok:)
    https://www.facebook.com/magyarcsgo
  • tescodr
    Üdv gondoltam megemlítem:ha valaki ráunt a játékra és elcserélné szívesen adnék a játék helyett dota 2 cdkulcsot giftként,esetleg battlefield 3-at alku van de csak priviben!
  • Spészgószt
    Mi van a legnagyobb hatással az FPS-re ?
    proci Mhz, videó kártya, képernyőfelbontás, advanced options, esteleg memória?
    Nem hiszem el hogy 3G proci 1G vga 4G ram 1920*1280 on nem elég csak 60-70 fps-re :(((
  • Narxis
  • Legolasz91
    Sziasztok!

Mivel nem találtam Adok-veszek részt, ide írom, tulajdonképpen nem off, mert a játékhoz tartozik.

Eladó egy CS:GO szerver. 290 nap van még hátra, 28 slot, 15k HUF.
    Luxhosting.hu szolgáltatónál.
    Eredetileg CS:S szerverre fizettem elő augusztus elején 1 évre, azonban bejött 1 nagyobb meló, így nem tudok elég időt ráfordítani, másrészről pedig annyira nem értek a konfigoláshoz, hogy minden egyes update-nél figyeljem, éppen melyik addon nem akar normálisan működni.
    Aztán megkértem a hostingosokat, hogy állítsák át CS:GO-ra.
    De igény szerint visszaállítják CS:S-re.
    Akit érdekel esetleg:
    Steam: l3gol4s
    E-mail: [email protected]

Üdv
  • Szabi84
    te mégis játszol vele, én szerintem ez már nem fog eltünni, olyan mint a starcraft
  • Borg
    Nem csak hogy milyet... hanem hogy mire lenne igény.
    Mert a sourcemoddal is hiába lehet évek óta sokmindent megvalósítani, ha a kutya nem játszik vele utána... és megint ott vagyunk, hogy lejárt lemez az egész játék.
  • kifli
    ctp van, sourcehoz legalábbis volt sourcemod plugin, ez go-val is működésre bírható, mivel van sourcemod. vip kisérgetős mod szintúgy. És úgy kb bármien mod megvalósítható sourcemodal pl. Új fegyverek? Mivel elég mélyen bele lehet nyúlni a játékba, szerintem ezt is simán feloldanák 1-1 szerveren. (tf-hez is van olyan plugin, amivel lehet szerveren pl sapkát engedélyezni)
  • Narxis
    Capture the Flag jöhetne. Tulajdonképpen már van is hasonló, a VIP kísérgetős de az nem hivatalos mod ha jól tudom. Visszahozhatnák a pajzsot is CT-knek, új fegyvereket meg bármikor csinálhatnak. Ha nagyon szemetek lennének akkor külön vásárolhatóvá tennék a'la DLC.
  • kifli

Szerinted milyen dlc-t adhatnak ki ehez a játékhoz? De úgy őszintén mondj egy példát.

Új pályákat? Új játék modokat esetleg?
  • szabii98
    ez a probléma, remélem nem kurvulnak el úgy mint a coddal meg a bfel hogy jönnek a szuper dlc-k :D:D
  • Borg
    Jó, tetrishez én is tudnék ingyen pályákat csinálni...
  • Metalmilitiakid
    a BF sztem ebbő la szempontból már rosszabb lett mint a CoD, pedig én szeressem BF et, de már kicsit elszálltak magukkal :D
  • Spészgószt
    ez CS öreg ehhez ingyé van minden és maga a játék is ajándék 3K ért !
    Nem olyan mint a fos COD frencsájsz hogy 12K/ játék természetesen félévente jön egy újabb minden DLC fizetős és a kuttya nem jáccik vele fél évnél tovább mert ott a következő...vegyed azt játszál azzal.
    Nézd meg 1.6 kb 10 éve nem élő játék és a mai napig van hozzá támogatás szerverek stb...source is hasonló a Go is így lesz!
    Ha azon vacilálsz melyik éri meg jobban és sokáig akarsz vele játszani (ingyen) akkor egyértelműen a CS:GO !
  • wantonly
    Nem kell megvenni hozzá semmit sem, legalábbis eddig minden frissítés ingyen jött és lesz is még.

Az hogy megéri-e, az attól függ mit vársz. Ez is ugyanaz a CS, csak kicsit modernebb köntösben. Nem érhet nagy meglepetés. :)
  • szabii98
    szerintetek megéri megvenni a játékot? a black ops és a cs:go közt filózom, a csvel sztem többen játszanak, viszont úgy nem akarom megvenni hogy még lesz +100 map viszont dlcként és meg kell venni külön. vélemények?
  • Borg
    (illetve 2 emberé ugye)
  • Borg
    A csíter konkrétan mondjuk nem, mert ahányszor lelőtt valakit, mindig más volt a neve. Szóval a jobb fölső killek mind az övé, akármilyen nevek is vannak kiirva :)
  • Narxis
    Látszik a névváltoztatós csiter.