9177
  • Smithwarden
    Remelem inkabb CS 1.6-hoz lesz hasonlo es nem a Source-hoz.
    Bar sztem ez nem valoszinu sajnos.
    Realisan arra tippelek, hogy egy kicsit felujitott Source-os valtozat lesz par uj mappal.
  • stp4trick
    kóreai modra épülő tervezett játék, de közben megcsáklyázták és nem jött ki
  • Newfronter
    Frissebb információk.
    Tehát ez nem lesz CS 2, erre ne számítsatok, inkább egy felújított CS lesz ez a rész. Reméljük nem szúrja el a Valve!
  • byzhouse
    én akartam megnyitni a topikot :C
  • Metalmilitiakid
    100% szeptemberben laptopra rakott moddolt cs 1.6 omnak ez volt a töltő videója, szóval fail
  • Newfronter
    Jön XBLA-ra és PSN-re is.
    Furcsa hogy nem teljes árú dobozos játékként érkezik konzolokra...
  • Newfronter
    Már én is kételkedem ebben.
    3 éves videó a nagy része.
    Pfff...
  • petecz
    99.99% biztos vagyok benne hogy ez nem official trailer.
  • petecz
    Gamescomon, ami jövő héten esedékes, ki lehet majd próbálni elvileg. Tehát várható akkor már valami kamerás gameplay videó.
  • Newfronter
    Trailer:

• Newfronter
    Épp ezért akartam úgy, csak azt hittem hogy ezt a banner alatti szövegre érti(mert van 30 karakternyi korlátozás és teljes névvel nem engedte létrehozni)....de írok a moderátoroknak hátha meg lehet változtatni utólag!
  • Smithwarden
    Kiirhattad volna teljes nevet, nem csak "CS:GO"-t a topikcimbe.
  • tescodr
    én egy képre vagy egy animációra várok már,remélem bejelentéskor lesz valami..
  • Newfronter
    Fasza.... a rövid címre azt hittem az kerül a banner alá.... ha így nem jó töröljétek tőlem...ha lehet írjátok át! Nekem nincs jogom hozzá.
  • Newfronter
    A Valve új Counter-Strike játéka.
    Steam oldala

Infók:

Az E-Sports Entertainment Facebook oldalán jelentette be, hogy hamarosan hivatalosan információkkal fog szolgálni a Counter-Strike: Global Offensive-vel kapcsolatban. A tény, hogy esetleg folytatódhat a Counter-Strike nem meglepő, hiszen bármennyire is népszerű a CoD, vagy a BF, a CS idejében esélyük sem volt megszorítani a népszerű Valve fejlesztést a multiplayer szerverek, illetve játékosok számában. A bejelentés pedig - reményeink szerint - közeleg, ám néhány félhivatalos információ már így is megjelent a Global Offensive-ről. Nézzük, ezek alapján mire is számíthatunk:
    2012 első negyedévében jelenhet meg.
    A GO az 5 vs. 5-ös játékrendszerre fog fókuszálni.
    Marad a de_, illetve a cs_ mód, de valószínűleg újak is érkeznek.
    A Valve teljes mértékben eSport orientált játékot ígér.
    Lazább és komolyabb, rögzített játékmódban is lehet majd lövöldözni.
    Lesznek dedikált szerverek.
    A játékmenet alapvetően az 1.6 és a CS:S-re fog hasonlítani.
    Megmaradnak a klasszikus pályák (Dust2, Dust, Aztec, Inferno, Nuke, Train), de kisebb-nagyobb változások azért várhatóak.
    Sok régi fegyver is megmarad (apróbb változások itt is előfordulhatnak), de újak is érkeznek, mint például a Molotov, vagy a Decoy gránát. Egyes fegyverek most is képesek lesznek átlőni a falon.

Forrás: pcdome.hu