9177
-
#975 de minek a színét??? miféle terror színt ? -
#974 a terror színt -
#973 ??? MIT ??? -
BewK #972 Üdv! Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogyan lehet a terror színt megváltoztatni pirosra? -
#971 #955 -
chris jericho #970 mi ez a operation payback? -
#969 Steam storeba belépsz, kikeresed a go-t, kosárba rak, kosárba belépsz, ott kiválasztod, hogy magadnak veszed, kitöltöd, le okézod, letöltöd, örülsz. -
#968 Hogyan tudom most azonnal megvásárolni[Soha nem csináltam ilyent]? Van Master Card kártyám. 5,5 euroba kerül. -
#967 Nem -
chris jericho #966 Sziasztok! igaz h nagyon kevesen játszanak a go-val? -
Chief #965 értem. köszi! -
ntex #964 Nem értem, csak nekem ennyire gáz a hitbox? Álló helyzetben nem találom el a becélzott csávó fejét, van hogy csak a 2. 3. golyó talál be neki. Olyan mintha elcsúszna a hitbox vagy nem tudom. Offline botokon adja, mihelyt neten kezdek el játszani alig tudok belőni valakit. De úgy vettem észre hogy szerverfüggő is, ha olyan szerverre dob be akkor adja még 50-60-as pinggel is, de van hogy szar az egész -
#963 ki tudja...? oktatás hiánya, munkanélküliség, legjobb lesz ha őt kérdezed. -
Chief #962 miért? -
#961 kicsit túl sok a szabadideje :D -
Chief #960 ezmiez? bannn.... -
#959 az újabb művemet légyszíves osszátok :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#958 mármint azt a menüt nem használtam amit leírtál...nem is értem mit írtál me alap hogy NEM állítom magyarra a gémet...csak elbassza a nyomi fordítás a feelinget.... :D -
#957 Amióta megjelent a GO azóta megvan, de még sosem használtam... :D
browse community servers, beállítod a filtert hogy 50 ping alatti
és az első 20-30 magyar (pár német közte)...amelyiken játszanak és vannak is azt elteszed kedvencekbe és kész legközelebb belépsz mehetsz egyből magyar szerverre..sajnos nincs túl sok népszerű, szerintem 2-3 ami fullos és mindig játszanak rajta...ritkán keresgélek szeretem a megszokott embereket...szerintem jobb mint céltanalul kitudjahol kitudja kikkel össze vissza játszogatni... :D
meg itt legalább válaszolnak is ha belekárogsz a mikibe :D -
#956 Alap mapokat szerettem/játszok, így akkor nem fog érinteni. Köszi:.) -
ntex #955 A 7 legjobb community maphoz nyersz hozzáférést, amikkel alacsony pinges szerveren játszhatsz. De ha van olyan ismerősöd akinek megvan a pack akkor állítólag ő is fel tud vinni ilyen mapra ha meghív csoportba és ő joinol.
Ez ilyen tiszteletadás és fizettség jellegű dolog a community map makereknek befektetett munkájukért, mást tudtommal nem jelent. -
#954 Eladó nfs world acc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eladó Need for Speed World account APEX-es : KANYESZ07 es
névvel.
Verdák rajta:
~Chevrolett camaro zl1 - B: 563
~BMW M1 procar [1979] - S: 760 full ultra
~Pagani Zonda F - S: 785 Full ultra
~McLaren F1 elite - S: 820
~Lamborghini Reventon - S:756 Hot Pursuit rendőr festéssel
~Mazda RX8'09 cop - B: 565 havas festés
~Ford F-150 SVT raptor B: 588
~Mercedes-Benz SLR McLaren 722 edition Cop Autobahn - A: 706
~Koenigsegg CCXR - S: 792 verseny festés
~Nissan GT-R specV [R35] snowzilla - A:694
~Lamborghini Sesto Elemento - A:747
~Porsche 911 GT3 - S:764 UkF,Gspec,carbon festéssel
~Lexus LFA A:743
Egyedi Vinylk:
-SHINE
-FESTIVE
-HOT PURSUIT
-RENNER
-SANTARINA
az inventory tele van még néhány street-race és főleg pro
dolgokkal... ahogy az aftermarket néhány tábla,felfüggesztés,
sárga neon stb.
Rajta maradt pénz:
347,020
Rajta maradt Boost:
30
Szint:
51
Achievements:
950
Kezdő ár az acc.ra-
A játékra költött árak: 178€
Eladó ár: 130€
Szerintem egészen reális, ennyi megtuningolt kocsival és nagy
szintel. -
#953 Köszi, közben már meglett.
Más, ez a pack amit lehet venni, abba csak a workshopos mapok lesznek? Vagy mit takar? Már eléggé fölöslegesnek érzem a megvételét. -
ntex #952 Fegyververseny / arms race néven találod meg -
#951 én így nem szokok szervert keresni hanem ott van hogy játék, első, DM , klasszikus.. -
#950 akarom mondani novemberi ingyenes hétvége -
#949 Srácok, hova lett a gun game mód? Novemberi béta hétvége óta átszabták a menüt. -
#948 lol te hol játszol a holdon???
server keresőben az első 15 csak magyar és van nem is egy ami mindig fullos...
-
#947 Bárcsak tudnám, hogy miért tették használhatatlanná a Desert Eagle-t. -
#946 Kinek van Steam-je vagy X-fireje? Még eccő se találkoztam magyar GO-sokkal :( -
ntex #945 ebben is van pár nozoom mák :D -
#944 Megy ez nekem -
ntex #943 1.6-ban is, van egy only scoutos pálya is valamelyik magyar szerveren, volt olyan hogy no zoommal headshotot lőttem a pálya túlvégén álló playernek :D -
Borg #942 "Érzed nagyjából" ezen felröhögtem :D
Bármibe fogadok hogy az összes önjelölt progémernek ott a jelölés a monitoron... -
#941 azé csinálhatnál egy tesztet...ha ráérsz...csak kíváncsi vagyok...
amúgy scout halál pontos volt css ben zoom nélkül is, főleg gugolva, pálya mésik végéről kiszedted az ellent...csak a pötty kellett a képernyőre -
ntex #940 Én nem azt mondtam hogy 200 méterre lévő célpontokra no zoommal kell lövöldözni :) Csak azt ha közel jön valaki vagy benézel egy sarkon ahol épp áll valaki pár méterre, plusz érzed nagyjából hol van a képernyő közepe akkor akár egy no zoomban eleresztett célzott lövéssel le lehet lőni a delikvenst. -
#939 Tök egyszerű! odaállsz egy fehér fal elé vagy 10 lépésre, nem mozogsz és pukk...majd nyomsz egy zoomot anélkül hogy elmozdulnál...és meglátod hova lő!
Lőjél vagy 10-et és a szórást is láthatod hogy adja randomra szanaszét.
(lehetőleg ne a 10 lövés után nézd meg, hanem egyenként zoomolj rá minden lövés után)
ha gondolod csinálj egy screenshotot is az eredményről és tedd ki ide hagy okuljunk mi is... -
ntex #938 Amúgy valaki nem tudja mi történt a Deathmatch játékkeresővel? Az utóbbi pár napban mindig üres szerverre rak be (új játékot kreál), akárhányszor próbálom. Vagy csak nálam van ez? -
ntex #937 Sourceban még valóban eléggé félrehordott, de itt GO-ban sokkal pontosabb nozoommal. Nem 100% pontos, de használható. Láttam pár mákolást is már így 5v5-ben -
#936 Karaj vótá