9177
-
#1215 sensitivity állítással.
Nézd meg, hogy sourceban hanyason van, és ha ugyanazt szeretnéd, akkor ugyanazt az értéket beállítod go-ban is. console-ba sesitivity parancsal tudod állítani szerintem legegyszerűbben -
#1214 Üdvözletem!
Van egy kis gondom, méghozzá az egér érzékenységével. Source-ban nagyon profin be tudtam állítani ezt a dolgot (mármint számomra megfelelően). Az egérpad kb. A3-as méretű, és ennek megfelelően szeretem, ha alacsony érzékenységen játszom. Játékon belül levettem mindkét tengely érzékenységét a minimumra és a DPI-t is minimumra állítottam az egeremen, aminek az eredménye az lett, hogy a menüben a fél asztalon át kell húznom a rágcsálót hogy elérjek az egyik gombról a másikra, viszont ingame meg 3-4 centi után teljesen megfordul az ember. Ez nekem túl érzékeny, lehet ellene tenni valamit?
Köszönöm előre a segítséget! -
ntex #1213 én 850 óra után sem tudom azt mondani hogy mastereltem :) Nem vagyok béna, de átlag felettinek sem tudom magam mondani mert sokszor elbizonytalanodom. -
#1212 Én múltkor olyan videót néztem, ahol a srác lövés közben rángatja az egeret a minta ellentétes irányaiba, hogy pontosabb legyen (2 perc körül).
Már csak a mintákat kell bemagolni. :DD link -
#1211 Nézegettem a videokat és már kezdem érteni, hogy ez egy teljesen más játék, mint a régiek, hogy ez most jó, vagy rossz már egy másik kérdés :) Mondjuk a gyufásdoboz érzés a legnagyobb hiba a játékban szerintem. -
#1210 Én azt ajánlom, hogy játssz egy jó pár competitive-t, ott jó meccsek is összetudnak jönni, bele kell szokni, ez nem 1.6 HD kiadás, valamiben más rosszabb, valamiben jobb(ezeket volt 1.6os ismiktől hallottam), őszintén szólva nekem sokkal jobban bejön ez mint az 1.6.( Bár nem sokat játszottam azzal a résszel, CS:S-el egyáltalán nem)
Lassan 300 óra után se tudom azt mondani, hogy jól játszom, millió dologra kell figyelni, megtanulni(mondjuk ezeknek egy része csak az új CS játékosoknak új), én úgy érzem van benne nehézség. De ez csak competitiven jön ki, sima DM mapokon top 3 általában megvan, competitivbe pedig silver elite és gold 1 között mozgok elég nagy a különbség.
Végszóra szerintem adj neki esélyt, jó szórakoztató játék tud lenni, főleg ha van 5 ember akikkel TSel tudsz játszani. -
#1209 Na így már minden világos, 1 golyó pontos utána már az eget lövi, ráadásul egy elég idióta pálya mentén, másik komolytalan dolog, hogy guggolni már ezek szerint nem érdemes, mert nem csökkenti a visszarúgást. Levonom a végkövetkeztetést, legpontosabb fegyver a desert és a sniperek és az egész egy futóbolond, gyufásdoboz kvék lett :) -
#1208 Na ezt majd megnézem, köszi. -
#1207 Akkor is komolytalan ,hogy 2 m-re tőlem álló embert még az első golyó sem találja el, nyugalmi helyzetben. 1.6-sem volt már az igazi de erre köröket ver a grafikát leszámítva mindenben. -
-
Micsu #1205 miért ne lehetne kompenzálni? csak szokni kell ,ez nem cod meg bf, ott nem szórnak úgy a fegyók mint itt, nameg sourceban se szórtak így
namár ha egy m4el vagy akval elkezdesz tunkolni az első 2 lőszert még a fejénél sütöd el de utána már kb az ágyékára kell célozni mivel nagyon felhord a fegyver
nézzél meg pár global elites meccset hogy ott hogyan lőnek, ha csak a szerencséről szólna az egész nem rekedne meg az ember egy ranknál
a desertet is nagyon gyengítették a sourcehoz képest, sokkal pontatlanabb -
#1204 Haha, most olvasom, hogy tele a net ilyen dolgokkal amiről én is írok, meg, hogy max 1-2 golyó pontos utána össze vissza lőnek a fegyverek és nem lehet kompenzálni, úgy, mint 1.6-ban hanem csak szerencse kérdése az egész, így már érthető miért van annyi fejes. Hát ez így egy kabaré. -
#1203 Rohadtul nem értem ezt a játékot pisztolyon kívül egyetlen fegyverrel sem tudok ölni, mert hiába lövöm elnyelődnek a golyók a semmiben, ma pl. fél képernyőnyi távolságra lő rám a tag, én guggolva rácélzok p90-el tüzelek és semmi kifogy a lőszer addigra neki is, nem is értem mit bambázott előkaptam a desertet és lelőttem, és állandóan ilyenek vannak. Egyedül deserttel tudok valamit kezdeni, de most a végén még az is olyan volt ,hogy kiszalad a gyerek hátba lövöm 4x a végén megfordul lelő és kiírja ,hogy 1x találtam el, hát rohadjál meg. Ja és tuti nem a net a ludas 1.6-ban semmi ilyen nincs.
Valakinek esetleg valami ötlete? Ja, tök mindegy, hogy 64, 128-as szerver, ugyanaz a nóta. Emiatt nem is veszek semmit, csak desert meg kevlár. -
#1202 Joke of the year? -
#1201 Hát így is lehet értelmezni :) -
#1200 Realisztikusabb lett. :) -
#1199 Azt furának találom ,hogy minden második halál fejlövés, gyanítom nem azért, mert hirtelen mindenki vérprofi játékossá vált a CS:GO-ban :) -
#1198 Használj Foobart iTunes helyett. link
Azt be lehet állítani. ("foobar2000 egy ingyenes (de nem szabad forrású) audiolejátszó Windows operációs rendszerekre. Fejlesztője egy egykori Winamp-programozó, Peter Pawlowski.")
Lassan 10 éve ezt használom windowson. -
#1197 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a CS:GO-t hogyan lehet beállítani egy 2.hangkártyára???
2 hangkártya van a gépemben és az alaplapin zenét szeretnék hallgatni a másikon meg a go kéne fusson....
eddig nem volt gond mert alapértelmezett volt a 2. azon ment minden a fülesben, a winampot meg simán át tudtam rakni az alaplapira...de winamp meghótt lecseréltem egy geci itunes-ra azt a fost meg sehogy nem tudom átrakni másik hangkártyára...de ha cs-t nem deaz Itunes-t tudja valaki hogy lehet átkonfigolni más hangkártyára az is jó ;) -
boyboy #1196 Nos, hozzáadtam az indításhoz a parancsot amit írtál, utána pedig lefuttattam a játékfájl ellenőrzőt, és kiadta eredménynek, hogy 2 fájl vizsgálata sikertelen ezért letölti újra. Leszedett valami DirectX komponenst és azóta jól megy
Kösz a tippeket -
#1195 -
#1194 Botokkal játszol akkor is akad?
Ezeket próbáld meg hátha, hirtelen ennyi juttot az eszembe:
1.
Először is próbáld meg az alapokat videókártya, hangkártya driver frissítés, chipset. Minden egyéb ilyen dologból keresd meg a legújabbat és telepítsd fel.
2.
Aztán steamen belül jobb gomb csgora menj a helyi fájlokra (angolul nem tudom hogy van) és a játékfájlok épségének ellenőrzése. Várd meg még végez.
Szintén jobb gomb csgo-ra, ezeket a parancsokat add hozzá az indítási beállításokhoz:
-processheap -high
3.
Keresd meg intézőben a Steam mappádat (alapértelmezettként C:Program filesSteam)
Steam mappán belül Steamapps/common/Counter-Strike Global Offensive
csgo.exe -re jobb gomb, Program futtatás rendszergazdaként.
Ha így se jó akkor nem tudom mi lehet a gond, esetleg géped átnézése virusírtóval, ccleaner lefutattása is ajánlott sztem. Nem a terheli valami a gépet feleslegesen? -
boyboy #1193 Sziasztok!
Olyan gondom támadt, hogy ma du. megvettem steamen a játékot és néha illetve többször mint néha, belaggolnak a játékosok ahogy futnak; vagy amikor ugrálok, legugolok akkor is szaggatva futnak mintha laggolna a szerver. Az fpsem 120 körüli néha megy le 80-ra de nincs összefüggés az fps esés és a szaggatás között.
A játék full grafon fut, pár beállítást lentebb vettem, meg tettem be egy fps gyorsító scriptet de semmi változás. Nem világrengetően zavaró, de nem is kellemes.
A játék egyébként szépen megy szaggatás nélkül. A pingem 40 körül van, tehát nem a nettel van gond.
Esetleg valakinek valami ötlete?
Hasonló mint ezen a vidin:
-
Micsu #1192 Itt jobban szornak a fegyok mint a sourceban, a hitbox is jobb es nincs annyi lehetoseg congig hackre
Kor ido meg boven eleg, egyik oldal tamad a masik meg ved -
#1191 Hát azzal nem is igen játszottam pár órától többet. 1.5 után eléggé ebbe az irányba mentek el sajnos, bár az 1.6 szódával még azért elment. -
#1190 Ez nem újdonság, már a Source is ész nélküli lövöldözés volt. Még taktikázni se lehet, mert olyan rövid már egy kör, mennyi is, 1:30-1:45? Ez alatt mást nem is nagyon lehet csinálni csak menni előre aztán vagy lelősz valakit vagy nem. -
#1189 Nem, de majd ránézek. Kösz. Egyébként rájöttem mi a fő probléma. Valahogy mintha össze lenne kicsinyítve az egész, valamint a pályákon egy csomó mindenbe bele lehet akadni ami azért elég zavaró. -
#1188 Próbáltad már a matchmakinget?(magasabb szinten?) -
#1187 Hát ez a játék, hát ez miez? Ez már nem az a CS, semmi skill csak ész nélkül tunkol mindenki és kész. -
Dodo55 #1186 Én még CS:S-ben voltam úgy mikor még virágboltival toltam 2005 körül, hogy megszűnt az a repesztett szerver ahová jártam, és hirtelen csak egy aim_deagle only-t talátam ami nem kért blokkot.
Pár hétig küldtem ott, azt megvettem a játékot és utána egy ideig nekem is ilyen skillem volt a sok kényszergyakorlás miatt :D -
O.o
Én egyszer dust2n lőttem egyet mikor B t védtem, tunnel be volt smokeolva, és a random találatom fejest ért :D azóta jóformán ölni se tudtam vele :D -
#1184 megint occó lett -
#1183 Köszi szépen! -
Micsu #1182 deathmatch, de van armrace is -
#1181 üdv!
Tudtok olyan szervert ajánlani, ahol a játékmód olyan, hogy aki meghal, egyből újraéled a map egy pontján. Sosincs vége kb a körnek, csak öl mindenki. Persze nem mindenki-mindenki ellen, továbbra is van ct meg t.
Ha szervert nem is tudtok, mi a neve ennek a játékmódnak?
köszönöm előre is! -
#1180 ha kamera nézetet váltasz, akkor is visszajön...nekem az megoldja általában! -
pLau #1179 Már megoldódott a gondom, de azért köszönöm! -
ntex #1178 Szóköz lenyomása után valóban visszajön a kép -
pLau #1177 kipróbáltam már sokmindent, ez olyan mint a deathcam vagy nemtudom és a chat ablakot megnyitja, de azt se látom csak amikor elkezdődik az új kör és ilyenkor azt se látom hogy beszélek semmit csak a pályát. -
Micsu #1176 más megírhatnál ha neki is működik (már ha érti Plau miről beszél) mert nekem igen