9177
  • ntex
    Watch Demóban így játsza vissza :)
  • kifli
    hogy állsz fel ilyen gyorsan, meg guggolsz vissza? Vagy csak nekem tűnik gyorsnak? :D
  • ntex

Első próbálkozásom movie-sabb videó fabrikálásra, a fragek nem a leg highabbak szal ne üssetek :D
  • sayiid
    Sziasztok. Steamben bárkinek tudnék küldeni counter strike global offensive-t 11-euróba kerül deé 8euró ért adom. Az ok: hogy steamen szerzett euroimat nem tudom kivenni ezért 12 euroért bármilyen játékot tudok venni cserébe 8euro ért így mindkét fél jól jár
  • Szabi84
    Igen! Már régen játszottam de valamelyikőtök indít egy játékot(privát) a többieket pedig meghívja, ennyi a egész!
  • Mozes
    Sziasztok!

Adjatok tanácsot légy szíves. 8 fős baráti társaság vagyunk. LAN-on nem lehet nyomni a játékot, ha jól tudom. Azt meg lehet csinálni, hogy folyamatosan internet kapcsolatok mellett csinálni egy "privát" szervert ahova mi tudunk menni játszani? Bo-tokat be lehet tenni?!

Köszi a segítséget előre is!
  • ntex
    Pár fragem az elmúlt 3-4 nap meccseiből :)

• kanyesz07
    A B A így megy benne a zene. azaz az első és utolsó ugyanaz csak ami közte meg 1x az más valami Cristiano Ronaldo zenébe találtam azt tudom
  • Boconadi
    Valaki tudja veletlenül a zene cimet? Az elsöt (na meg az utolsot)
  • otisz111
    Bravo belépőt venni kell, játék nem dob.
  • bosco05 #1085
    azt egyébként dobja a játék?
  • Balci HB
    A steam piacon szokott lenni eladó (nem aktivált) Bravo belépő.
  • Blekk Síp
    Köszi! Esetleg mas megoldas nincs, mert itt csak 10.-én vehetném meg mert uj eszkozrol jelentkeztem be, ezert nem aktiv szamomra a megveszem gomb. Még ekkora baromsagot...
  • DarkSector
    Hát csinálok, nem sértésképpen, de azért ezek sima shotok, remélem tudod. :D
  • kanyesz07
    Akkor mire vársz csinálj róla vidit ne csak írd :D
  • DarkSector
    // csak egy jótanács, ezzel a vidivel ne járasd le magad. :D

ebbe semmi extra nincs annyira hétköznapi, hogy én jobbakat lövök első pár meccsem alatt.
  • DarkSector
    Ez mire jó? Valami DLC?
  • DarkSector
    üdv, hogy kaphatok zsir új fegyókat a játékban?
    csak simán játszanom kell?
    Meg ilyen fegyótáskákat stb?
  • Mardel
    Megveszed Marketen. link
  • Blekk Síp
    Hali!
    Az Operation Bravot meg lehet venni ajándékba valakinek ugy, hogy nekem nincs meg a CS:GO? De természetesen akinek venném, annak megvan a GO is. Linket tudna vki adni, hogy hol találom?
  • Narxis
    Akkor csinálj. :)
  • kanyesz07
    régi csatornámon 4 hónapos videó.Azóta már mentek a fejlődések, kéne arról is vidi :)
  • Gerdzso
    Ma volt reset? :)
  • Gerdzso
    Hát a héten már megvolt a 2 fegyó, 2 láda.. akkor erre a hétre elég is volt a cs :D
  • ntex
    két skin és két láda eshet egy héten max, minél több cuccot kaptál eddig annál kevesebb utána az esély új itemre
  • Gerdzso
    Egy nap hány fegyver skin eshet? Eddig 1 esett max per nap pedig 4 órát is toltam...
  • Spészgószt
    RANDOM!
    Múlt héten leültem beléptem egy szerverre, volt még pár kör a meccsből és 10 perc után dobott is egy ládát...
    A lényeg hogy a meccs végén ott legyél mapváltás előtt
  • Gerdzso
    Szóval bármilyen játékmódban jó ez a droppolás, és egyszerre kell játszanom a játékot hogy dobjon valamit vagy lehet megszakításokkal is? :D
  • Spészgószt
    ohh jeah, akkor ezek a drop-ok az ilyen hétvégi nyugger játékosoknak kedveznek :DDD
    minimál játék idő max drop
  • zzeN
    Semmi köze a statodhoz, kaphat a leglámább szar meg a legprofibb is. Csütörtökönként van reset, heti 4/5 cuccot dobhat (2 láda, 2 fegyverskin).
  • Hecker007
    túlzottan hozzászoktam a CoD és BF típusú játékokhoz ahol minden körben kidob a játék legalább 1 fegyvert meg vagy 3-4 modot hozzá :D
  • Spészgószt
    2 órától ne várj sokat...inkább 3-4 akkor tuti dobni fog valamit.
    Mint már írtam csak hülye találgatások vannak, random dob...
    Én sima pub-on játszok ritkásan,ha van egy kis időm. Általában összeszedek pár mvp-s csillagot és a scoreboard 1-5 helyétől rosszabb statom nincs :DDD
    szóval mentsél túszt, rakjál /defelj bombát szerintem az segít kicsit :DD de ez is csak hülye találgatás
    nézz utána steamon CS:GO drop sistem vagy valami néven keress...tuti fórumoznak róla bőven!
  • poruljartal
    2 egész óra?:D játszál egy egész héten át minden nap 2 órát és akkor vonj le következtetést
  • Hecker007
    hogy rakjam bele akkor, nekem nem dobott semmit 2 óra játék alatt
    köszi az infót és a helyesbítést, arról nincs valami infó hogy mi alapján dob bármit is?
  • Spészgószt
    jah...vannak olyan skinek amiket SOHA nem dob, ezek lehet ládából nyitni...Én pl. a StatTrak M4 Faded Zebra-t dobozból nyitottam, olyat pl sose fog dobni, max cserélni tudsz marketben vagy venni.
  • Spészgószt
    csak a kulcsot kell megvenni, ha türelmetlen vagy, azt nem DOB!
    De az összes többit, skineket dobozokat, folyamatosan DOB!
    Nincs recept csak hülye találgatások...játszál és ad! Még azt se mondom hogy sokat játsz mert én pl egy két órát tolok ritkán kéthétbe egyszer és mind alkalommal dobott eddig valamit..aki meg heteket játszik az is kb ennyit kap
    csak szólok, ha veszel egy kulcsot akkor a ládából EGY mondom 1db fegyvert kapsz meg NEM az összeset, és azt az 1db-ot is random sorsolja, ha kinyitod!!!
  • poruljartal
    dob az, én nem vettem semmit és dobott
  • Hecker007
    Nem dob, meg kell venni kb 1.5€ egy csomag (van 2).
  • S8DJ
    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a játék mennyi idő után dob valamilyen tárgyat, skint?
  • Spészgószt
    tiszta bug az egész...az előző kör végéről az eredmény is bent ragad néha...
    szokásos update updatéja következik hamarosan...