9177
-
#1255 nem csak a nyeres meccsek számától függ. pontot kapsz, és valamilyen képlet alapján számolnak. Nyilván kapsz pontot azért, ha nyer a csapatod, azért ha lelősz valakit, annál többet kapsz, minnél magasabb a megölt játékos rangja. Függ a nyert körök számától egy meccs alatt. k/d-től, szerintem attól is, hogy milyen fegyverrel öltél.
Szóval elég bonyolult. 10 nyert meccstől kezd el számolni. Valószínűleg azért, mert úgy határozták meg, hogyha van 10 nyert meccsed, onnantól játszottál annyit, hogy rendesen mérhető legyen a statisztikád. -
#1254 Ja, értem. Nekem ott nincs semmi, mert csak 8 nyert meccsem van.
Azt hittem ez a globál elite valami játékmód.
Van erről valami táblázat, hogy melyik rankhoz, hány nyertes meccs szükséges? -
#1253 10 nyer copmpetitive meccs után kapsz rangot. Főmenüben is látod bal felső sarokban a neved alatt. -
#1252 Mi ez a global elite? valami rank? Hol lehet ezt megnézni? -
Micsu #1251 én dupla ak és seriffcsillag között mozgok általában de egyszer kaptam supreme rankú ellent is, ált velem egyenrangúakat dob max 1-2 fő aki max 2 rankal erősebb
jah a supremet bravo mapra dobtam amin ritkán játszanak -
#1250 én most sima ak vagyok, hála remek csapatoknak visszaestem egészen dupla ak ról... sasok voltak nekem is, de global elite még sosem. Gondolom csoportban voltak, úgy lehetett így, ha minden igaz készült screenshot, esetleg később feltöltöm. -
#1249 2X játszottam global elite ellen, sasok ellen meg nagyon sokszor, az átlag meg ak-sok vagy unranked mindezt ugy, hogy 1-3 csillag között mozgok, imádom az MMet. -
#1248 na, majd én is rakok be klipeket, sajnos editor most nincs a notimon, meg amit múltkor felvettem 1v5 clutchot vertigon, sajnos nem figyeltem és 1080p ben vettem, kicsit szaggat :D
btw most volt először italyn (itt GO ban, MM), hadd nem mondjam milyen ideges voltam. Simán hoznunk kellett volna a ct oldalt, de csak 8-7lett ide, aztán a legutolsó körben 15-14vezetett az ellen, 1 afk nk volt... ráadásul enemy team úgy nézett ki, hogy az elsőnek volt 47 vagy mennyi killje, másodiknak 17... kiderült Global Elite volt... egyedül hozta ct oldalt awp vel. -
BewK #1247
-
#1246 Köszönöm. Ahhoz viszont új belépőt kell venni, nem? Ezt a Bravo-t 6 napért már nem érdemes. -
#1245 akkor vége van igen
Ez már a második op bravo, valószínűleg jön harmadik a legnépszerűbb workshop mapokból... -
#1244 ha minden igaz. Utána Operation Charlie vagy mi :D -
pLau #1243 Haa nem veszed meg a bravo kulcsot akkor is kaphatsz bravo ládát :) -
#1242 Az operation bravo-nál van egy január 20-i dátum. Akkor véget ér vagy mi a szösz ez? -
BewK #1241 akkor már énis -
#1240 örökre...sőt tudod hívni a haverjaidat is akiknek nincs és együtt tudtok játszani, ha TE csinálod a lobby-t !
sőt kaphatsz bravo-s ládát is nem csak sima cs:go-sat ! -
tucsok63 #1239 Sziasztok lenne egy olyan kérdésem h most le vannak ugye árazva az operation bravo passok 0.75eurora ami elég olcsó a 4eurohoz képest
szoval ha ezt megveszem akkor 1x lehet használni csak vagy pedig azzal aktiválom örökre a mapokat? -
#1238 1-1 killről fölösleges klipet készíteni, főleg ha még az is autosniper... bocsi, de nem jó :( ak-vel 3-4es streakek jöhetnek meg ahhoz hasonlók :) -
fcbdavid #1237 -
tremb #1236 ujraraktam 4x csak ennél a játéknál indul ujra pl source is hibátlanul megy vagy gta4 ami gépigényesebb. confighoz nem nyultam.A directx 10.1-et akartam felrakni de nem találtam 11 van fennt a shardermodel 4.1 ugyanazt csinalja? a videokártya driver friss.de inditáskor amugy mintha a felbontás szét csuszna de akkor már restart :( -
#1235 Hiába 500 wattos ha teljesítményre gyenge. A noname tápok szoktak ilyet produkálni. Milyen configod van? Egyébként millió más is lehet, kezdve a videókártya driveren át egy rossz csgo telepítésig... A legegyszerűbb ha kitörlöd a játékot és újrarakod. -
ntex #1234 és csak CS:GO indításánál tapasztalod ezt? Más játékok futtatásakor nem tapasztalsz furcsaságokat, fagyást, újraindulást? -
tremb #1233 Most nem tudok bele kukkolni nincs csavarhuzom és nem emlékszem mekkora de elég nagy mert az elözö táp elszált és direkt nagy lett bele rakva 500watt körüli asszem -
#1232 Valószínű valamelyik hardver a gépedben nem tud annyi kraftot felvenni a tápból, amennyi kell neki. Persze millió oka lehet de én erre saccolnék. Milyen tápod van? -
tremb #1231 Hellosztok kérnék 1 kis helpet a cs go inditásakor restartol a gépem mi lehet az oka?
A játékot steamen vettem és töltöttem le pár dolgot de hiába a videokarim 512-es a gép többi része elég erös.
Ha valakinek van ötlete ossza meg velem pls elöre is köszönöm. -
#1230 -
#1229 lol :D
-
#1228 Azt elfelejtettem írni, hogy nálam az ötödik helyezett lenne az első. -
#1227 -
#1226 xizt streamel
0-13ra vezetnek, friberg 34-1 es tattal :D global elite könnyő neki :D -
#1225 Valaki azért mert sokat abandonol(rossz net pl) és nem akar egy hetet várni hogy újra játszhasson. -
ntex #1224 Én sem értettem sosem, minek kell többször megvenni ugyanazt a játékot több accountra. Tegnap két totál új accos arc is volt egy teamben akinek 10-20 óra között volt a game timeja, ők lőttek szinte mindent a waron. Egyesek már nem tudják mire költeni a sok pénzüket úgy látszik. -
Verseghy #1223 de kurvára elegem van már abból, hogy a sok 10 órás second acc-es geci szétbassza a pofám. faszé kell akciózni ezt a játékot folyton....... -
#1222 Az akkor drága mulatság. :( Köszönöm. -
#1221 Ládafajtánként van kulcs. 1 kulcsot értelem szerűen csak egyszer használhatsz. Storeban fix ára van, picaon lehet találsz olcsóbban, nézz körül. -
#1220 Egy ládához egy kulcs tartozik vagy láda fajtánként van egy kulcs, amit többször is használhatok? A kulcsok fix árúak vagy piacon lehet venni őket picit olcsóbban is? -
#1219 coL.n0thing playing cs wondering "My Cross-hair is on them, but they're not dead?!!?!" -
#1218 "Szintén jobb gomb csgo-ra, ezeket a parancsokat add hozzá az indítási beállításokhoz:
-processheap -high "
Ez a parancs mit állít be?
-
#1217 Kifli! Köszi szépen, talán így már működni fog.
Mardel! Még sok-sok évvel ezelőtt azért kezdtem el játszani CS-vel, mert láttam Kodiak Source-os videóit, és szinte minden irományát elolvastam. Az egyikben azt írja, hogy az egereket úgy állították be minden verseny előtt (vagy akárhova, ahova mentek játszani), hogy adott volt egy fix cm, aminek a megtételénél a karakter 360 fokot fordult a játékban a karakter. Ez nála a 45 cm (!!!) átmérőjű egérpadjának felelt meg.
De ami a legfontosabb: "Annyit érdemes még megjegyezni, hogy a sensitivity-ből sincs jó vagy rossz -persze az extremitásokat érdemes kerülni-, minden csak megszokás kérdése, van aki gyorsabb egérrel szeret játszani, van aki lassabbal, de bármelyiket meg lehet szokni és hatékonyan lehet használni."
Persze vannak nála jobb játékosok, de azért mégis csak elértek valamit. -
#1216 Én nemtudnám megszokni a nagyon alacsony érzékenységet.
Most is 2000 DPI-n 2.25-ös sensi-vel játszom.