9177
  • Jim Morrison
    Ha van awp/scout/p250 skined akkor először szerintem az ilyeneked add/cserél el nekem a többit "craftolhatod" :>
  • LocalPatriot
    Köszönöm!
  • kifli
    elvileg kell lennie egynek az invertorydban
  • LocalPatriot
    Ez hol érhető el? Nekem annyi felesleges skinem van... kipróbálnám.
  • Jim Morrison
    ami redditen felmerült mint javaslat, hogy legyen ilyen "Stay as team" opció, ami azt jelenti értelem szerűen, hogy akikkel voltál egy csapatban meccs végén kidob egy lobbyba ahol ott vagytok mind az öten és nem kell egymást steamen felvenni ha újra együtt akarunk játszani. Pont most pár napja, 3an mentünk csézni, két másik magyart dobott be mellénk. Együtt szidtuk az ellent, nem volt rossz :D A legjobban mondjuk azt szeretem mikor 4ember vagy 3mellé bedob engem és használják is néha a mikforont. Dust2-n már csak én éltem, első félidő utolsó köre volt, A plant mellett voltam AWP-vel és két CT jött rám. 3 lövésből nem találtam el, erre elszóltam magam, hogy: Fuck this shit, i am outta here! Eldobtam minden fegyverem és elfutottam longon :D Ezek meg végig röhgték a maradék 30mp et , mondták, hogy good, save the knife meg minden, jó arcok voltak, nem hurrogtak le :D velük játszottam volna még ^^
  • tutituti
    nálunk volt.nehéz meccs.egyet buktunk.egyet nyertünk.végén ismét buktunk.mindenki megköszönte a játékot(nem gg meg ilyenek) és gratuláltunk.Ritka mint a fehér holló!

Illetve draw esetén már a végefelé lebeszéltük hogy újra két forduló ha mindenkinek jó.

És csak 1 hónapja ha játszok napi szinten pár órát úgyhogy a véleményem nem mérvadó,csak van ilyen is :)
  • Jim Morrison
    same here, 9 igen volt a max, legtöbb esetben harmadik, negyedik szavazat nem.
    Redditen a kommentek között többen is írták, hogy pár hónap alatt többször is volt rá példa, nekem nehezemre esik elképzelni :D
  • kifli
    amúgy valakinek jött már össze, hogy meccs végén mindenki arra szavazott, hogy újra játszás legyen?

Nekem eddig 1x volt olyan, hogy 9/10 elfogadta, és az utolsó nemet nyomott.
  • Jim Morrison
    akkor ha öten vagyunk lehet farmolni :DDDDDDDDDD
    viccet félre téve, pár alkalommal jól jött volna (rohadt speedhacker meg wh-s egyének :( )
  • pLau
    ha mind az öten leléptek és megvárjátok amíg eltűnik a menüből a feladás vagy újracsatlakozás lehetősége ehhez nem kell sok idő 1 percen belül eltűnik, akkor nem kaptok büntetést. Az hogy a rankba bele számít-e nem tudom pontosan, de szerintem nem, mert ha jól emlékszem a meccseid közt sem jelenik meg ez a war.
  • Panzeradler #1285
    Rarity szerint kapsz 1el feljebb lévőt, azonos "csomagból". Anno végignéztem pár skint, max akkor éri meg lecraftolni, ha összejött a 10db dropból, és nem kell semmire neked, különben árba ugyan oda jössz ki. + ugye ott a random esély, hogy melyiket kapod.
  • Jim Morrison
    mondasz valamit, pár hónapja még asszem leave nélkül is lehetett feladni :D viszont ha mind az öten lelépünk biztos nem kapunk büntetést? rankba beleszámít?
  • tutituti
    akkor még egy kérdés.

Trade Up Contract

Van lehetőség 10 tárgyat berakni és ebből lesz egy jobb tárgy.Ezt megéri csinálni vagy teljesen felesleges.nem random hogy mit kapunk?
    Értsd.Ha berakok 10 common semmit nem érő aug skint,majd ebből csinálok egy másikat akkor esély lehet arra hogy ár/érték arányban jobbat kapok?
  • Panzeradler #1282
    Valve szerverrek voltak rosszak, elvileg most már jó.
  • tutituti
    egy kérdés:
    Februárban lejár ugye az Op bravo.
    A ládákahoz ettől függetlenül kulcsot lehet még venni?Illetve a láda megmarad vagy instant törlődik?

A feladásra meg annyi hogy minap összefutottam egy Competetive alatt egy csalóval.Mondom ezt úgy hogy átlátszó volt ahogy játszott.nem belemagyarázás.A csapattársak kiléptek mellőle a végefelé(kikick-keltették magukat).

Mi megpróbáltuk feladni,nem sikerült.Így a végén akit tudtam kiszavaztam és én maradtam egyedül(haverokkal együtt játszok),még így se engedte feladni,pedig egy közülünk inkább kilépett és bevállalta a x óra eltiltást.

Tehát nálunk nem sikerült.(amúgy meg a neve is árulkodó volt xyz account 2,megnéztem az előzőn VAC ban és ezen is volt már.Eszméletlen hogy mit élveznek ezen.)

Ja és még egy kérdés.két napja alig dob be minket szerverre,pedig állítottunk a ping csúszkán is.se dust 1-2 se semmi.ez egyedi dolog vagy másoknál is nehézkes most bejut egy competetive-be?
  • kifli
    sourcera és csgo-ra is van votekick :)
    Mondjuk az már megint más, hogy nem hivatalos szervereken...
  • Micsu
    :D

Ez nem 1.6 :P
  • LocalPatriot
    Áhh, ez kellett nekem. Köszönöm szépen!
    Este ki is próbálom.

Ám egyszer azért kaptam 1 hét eltiltást, mert az egyik player rendesen felidegesített. Én meg kör elején elkezdtem lőni.

Persze mivel bnőm elutazott, így nem csoda, ha gyorsan ideges leszek...:D
  • Panzeradler #1277
    esc--> call vote
  • Shep
    votekick paranccsal.
  • LocalPatriot
    Persze értem, csak azt nem tudom, hogy hogy lehet valamit megszavaztatni?
    Pl pub-on hogy lehet megszavaztatni azt, hogy valakit rúgjanak ki...?
  • pLau
    Ha ki kickeltek valakit akkor sem lehet feladni! Akkor lehet feladni, ha valaki kilép a csapatodból és feladja. Még úgy tudjátok feladni a meccset büntetés nélkül, hogy a csapatodból mind az 5 ember lelép a szerverről, ilyenkor megy még a játék egy kört botokkal és utána eltűnik a menüből a figyelmeztetés, hogy feladod-e vagy újra csatlakozol! Remélem érthetően fogalmaztam! :)
  • LocalPatriot
    Igen, tuti többet nem lépek ki, csak amikor látom, hogy szarrá aláznak minket, nincs kedvem végigszenvedni. És, hogy lehet szavaztatni, hogy kirúgjunk valakit?
  • Jim Morrison
    1, csak azért ne lépj ki mert veszít a csapatod
    2., ahhoz hogy fel tudjátok adni, először ki kell valakit Kickelni a csapatból (ha mind az öt játékos bent van nem lehet surrendelni)

Egyébként rank szempontjából rosszabbul jársz ha feladjátok mint hogy simán vesztetek.
  • LocalPatriot
    Olyan kérdésem lenne, hogy ha elindítok egy versengő módot, hogy, vagy mivel lehet megszavaztatni, hogy feladjuk?
    Ugyanis, már másodszor kapok 1 hetes bannt...:S
  • Jim Morrison
    bravo meg lett hosszabbítva feb 5ig
  • kekeN7
    ATI vezérlőpulton függőleges szinkronizálás kikapcs?
  • Jim Morrison
    nem tudom mit lehetne, ha tök minimumon, mindent kikapcsolva is ennyi. legalább 60fps megvan.
  • frango
    Teljesen mindegy, hogy mit állítok. Mindig ugyan annyi.
  • Jim Morrison
    azon max a felbontás segít, meg élsimítás. Ilyen ez a source engine.
  • frango
    Miért van az, hogy akármit állítok a video settingsben, mindig 90-130 között van az fps-em?
  • Jim Morrison
    Ja, tegnap pár órán keresztül szarok voltak a szerverek, 14-12 nél kifagyogatott meg ilyenek. De aztán estére jó lett, vissza is nyertem a sima ak rankom :D (5nyert,1döntetlen)
  • LocalPatriot

Ám tegnap nem kicsit baszott fel ez a játékmód. Csapatváltásnál lefagyott.
    Pedig meglett volna a 9-ik győzelem... Ám nem megyünk majd együtt játszani?
  • kifli
    Kapsz egy medált, meg esnek opbravo fegyverek. 20-a után pedig nem játszhatsz már ezeken a mostani pályákon, jön az újabb operation valami, újabb közkedvelt community mappokal újabb fegyverekkel. Az előzőek sem kerültek be a mostaniba, szóval nemhiszem, hogy ezek benne lesznek a következőben. (vagyis az operation payback-ből a seaside bennemaradt a bravoban is)
  • kifli
    nincs csík, vagy vált a rangod vagy nem.
  • Spészgószt
    A barvo mapokon ezután se tudsz játszani csak ha van bravód...
    ez egyfajta dlc...
    plusz pályák...nem fizecc nincs bravo map..és később se... :D
    de ha jön charlie lehet benne lesznek a bravo mapok is...érdemes megvárni, nehogy fölösbe vedd meg... de ennek olvass utána kicsit steam fórumon...biztos le van írva pontosan...
  • ktomi22
    Ha most veszek operation bravot, akkor 20.a utan olyan lesz mintha meg sem vettem volna? Szal nem lesz semmivel tobbem mintha nem vettem volna meg?
  • LocalPatriot

Én eddig meg csak publicoltam... na mától csak ezzel a móddal játszok.
  • Jim Morrison
  • LocalPatriot
    Értem már.
    Akkor jól ki van ez találva. És akkor minden meccs után van valami xp csík, és jelzi mennyi xp-t kapok az adott meccsért?