9177
  • Jim Morrison
    nekem hatból bejött... de elkapott a pénz folyamatosan vettem a kulcsokat ládákhoz és eltapsoltam 60 eurót >.< nem szoktam ilyet csinálni, de most bekapott a gépszíj... de legalább a cuccokat amiket kaptam el tudom adni alsó hangon 130EUR ért.
  • Dodo55
    Amúgy jól emlékszem, hogy heti 2 ládát lehet kapni?

Fegyvereknél is ugyanez van, vagy csak tőlem sajnálja a játék?

A nyitogatásról: én el szoktam adni :DDD
  • maffioso
    Kurvára köszönöm szépen, ilyen válaszra vártam.
  • lalakov
    Megéri ládát nyitni? :o
  • Jim Morrison
    Tegnap nyitottam két ládát, egyik Gut Knife volt :D (forest). Mondom jól van, ma is nyitok, 3ból 1 megint kés :DGut Knife Fade :D
  • Panzeradler #1330
    Én csak a külföldi játékosok után és az ak+ os ismerőseim alapján mondtam.
  • kifli
    többség eco-t használja csak. Néha össze lehet akadni emberkékkel akik külön használják a két kifejezést.
  • Jim Morrison
    Én csak MM et játszom, ott csak kör eleji eco meg kör végi save van. Kör eleji save ről még én se hallottam.
  • kifli
    nem körvégi save-ra gondolok.
  • plu604
    Kurvára vedd meg, kurvára nincsenek laggok lanon eredetivel, én már kurvára próbáltam. Kurvára szívesen.
  • Jim Morrison
    sokszor két euróra leárazzák vedd meg. Amúgy kurvára szívesen, valszeg azért nem válaszolt senki mert nem próbálta még senki se lanon. Csak gondolni merem, hogy rendesen működik.
  • maffioso
    Köszi, így aztán kurvára el bírom dönteni, hogy meg merjem-e venni, vagy sem.
  • Panzeradler #1323
    Save amikor a fegyvered mented a köröd végén amikor egyedül vagy.

Eco pedig #1318
  • Roger6
    Mi is SK-ztunk, csak Spór Kör-nek hívtuk. De mi bénák vagyunk azé.
  • kifli

Az eco nem echo. economic-ből jön, ami gazdaságost jelent.

A save az mikor senki nem vesz semmit, hogy minél több pénz maradjon. eco-nál vehetsz fegyvert de csak úgy, hogy a következő körre is biztos maradjon pénzed. Ez azt jelenti, hogy ~2000-et hagynod kell minimum.
  • LocalPatriot
    Értem, köszönöm.
    Mi ezt annó úgy mondtuk, hogy SK (sportkör).
    Már tudom mit mondanak akkor a külföldiek.
    Köszönöm Nektek!
  • tutituti
    Echo elvileg az hogy tényleg nem vesz senki semmit és mindenki együtt mozog pl ct-ként.a cél hogy senki ne haljon,és ha valak low hp-val van az bújjon el.tehát enemyből minél több haljon meg hogy újra vásárolni kelljen neki.nem a győzelem a cél hanem az ellenséges fél kibekkelése.
    de lehet tévedek.
  • Jim Morrison
    szerintem az eco nem echo. Ilyenkor ne vegyél semmit, max gránátot, olcsóbb pisztolyt.
    Akkor szokás ecozni, ha az egész csapatnak kevés a pénze és nem tud rendes fegyvert venni a csapat armorral (full buy). Ilyenkor nem vásároltok, hogy következő körben elég pénzetek legyen.
  • LocalPatriot
    Mit jelent az, hogy echo? Állandóan ezt mondják játék közbe.

Valamint erre senkinek nincs ötlete? #1309
  • HunnernesKonge
    Tulajdonképp kaphatsz olyan halál nyomorékokat matchmakinggel, hogy jobban jársz, ha két bot van helyettük, mert miután meghaltál, be tudsz ülni a botba. :D
  • maffioso
    Üdv!
    Volna egy problémám, kicsit áthajlik a tiltott témába, de úgy gondolom elfér. A problémám az, hogy a nem eredetivel borzasztó laggok és kapcsolódási gondok vannak meccsek közben lanon. Nem egy drága a játék, szívesen megvenném, de csak akkor, ha biztosan tudom, hogy ez az eredetiben nem áll fenn. Gondolom van itt olyan, aki lanozott már vele. Illetve eredetivel, hogy működik a dolog? Ha otthonról nyomnánk, akkor azért nem szeretnék tunngle meg hamachit használni, de ahogy néztem a menüjét nem valami nagy a szabadságfoka a hostolásnak.
  • Jim Morrison
    Ez se gyenge :D
  • Jim Morrison
    gyerekek!
    Olyan meccsem volt... tyűha. Eleve bottal kezdtünk már akkor kiakadtam. 7-8 kör után szól a gyerek kickeljük ki, kész a vacsora... még jobban kész voltam. Aztán 2 bottal 15-15 lett :D és nem funolt az ellen az a vicc. félidő 7-8 oda, T ként meg elkezdtünk AWP zni, nekem még 1v4 szituációm is volt és sikerült lehoznom :p Végén 15-13 nekik, de sikerült két kört hozni, ráadásul a legvége meg 1v1 volt, én éltem, gondolhatjátok milyen lehetett :D de lelőttem a a kis g*cit :D
    Screenshot: link
  • Spészgószt
    ilyet én is csináltam már... :DDDD dobálta a gyerek a fegyót én meg poénból belelőttem és elrepült a picsába :DDDD
  • Narxis
    lol
  • Jim Morrison
    :D

• LocalPatriot
    Köszönöm!

Egyébként nem tudjátok, hogy az mitől lehet, hogy nem hallanak a játék közben?
    Mikrofon tuti működik, skype-on jó, játékban engedélyezve van, steam-en belül is, és a V gombra állítva. A steam settingsbe letesztelve, ott hallom is magam. De a játékba hiába nyomom a v-t, nem hallanak... mi lehet a gond?
  • pLau
    Természetesen simán mehetsz visszafelé is!
  • LocalPatriot
    Egyébként visszafele a rankban lehet menni? Tehát most pl master guardian I vagyok. Ha nyomok 5 vesztes meccset, ahol 20-szor halok, és embert nem ölök, akkor visszaeshetek, vagy ez már fix, és csak felfele mehetek?
  • Jim Morrison
    true :c
  • LocalPatriot
    Értem. Már világos. Kicsit utána olvasgattam.
  • Jim Morrison
    nem, has sokat nyertél (talán mindet) még zsidócsillagot is ad. Ez azt jelenti , hogy a 10 meccs alatti teljesítményed Gold Nova 3 nak felel meg.

btw most már mindenkinek van competetive scoreboardja?
  • LocalPatriot
    Na meglett a 10 nyertes meccs. Kaptam is rankot. Arany nova III.
    Azt hittem először csak 1 csillagot ad. .. még most se értem ezt az egészet, de mind1, játszok:)
  • ntex
    Inkább keress barátokat, vagy csatlakozz valami nagyobb CS-s közösséghez (akár magyar) steamen és ott keress társakat :) Aki random noobokkal játszik (akinek nem inge...) az ne számítson gyors előremenetelre :)
  • Panzeradler #1301
    Ha minden körben 5-t lősz akkor igen.
  • kifli
    magas k/d nem egyenlő a nyert körrel!
  • LocalPatriot
    Két meccs, két vereség. Mind a kétszer első voltam kb 40-20 stattal.
    Csak ilyen nyomorékokkal vagyok összerakva? Hihetetlen.
  • LocalPatriot
    Na, sikerült mégis meccset találni, de persze esélyünk nincs...
  • LocalPatriot
    Jött, csak éppen megint szarok a szerverek. Nem talál mecset...
  • Jim Morrison
    jött update
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Significant improvement to server infrastructure to support growing CS:GO community.

[ UI ]
    - Fixed an alt-tab related memory leak.
    - Added ability for Friends Lister to display two columns of friends.
    - Added ability for mouse wheel to scroll Friends Lister.
    - Added filtering by item name. Players can enter any part of an item name in the text field to filter their inventory.
    - Added ability to sort items when selecting items that will work with a tool.
    - Players can no longer initiate a vote kick on the final round or match point.
    - The 'bomb has been planted alert' now also states the number of seconds that mp_c4timer is set to.
    - The voice chat button in the lobby (microphone) now stores it's state from session to session.
    - Fixed remaining cases where Blog would take mouse input when if was obscured.
    - Fixed Main Menu bar buttons getting stuck in highlighted state.
    - Context menu entries are now divided into categories.
    - Open Case UI will auto-select a key in cases where players do not need to choose between different types of keys.
    - Fixed cases where players could not rename items in Lobby and Pause menu inventories.
    - Inventory images will show the thumbnail for a weapon's sticker.
    - Buying helmet when you already have kevlar will now update the health/armor HUD icon element immediately on purchase.
    - Fixed the freeze cam panel not always having the killer's weapon item data during demo playback.
    - Grenades now show player ownership in their name.
    - Fixed some vote panel text getting truncated.
    - Fixed the health, armor and ammo HUD elements not showing up sometimes when spectating some players.
    - Fixed some alignment issues on the spectator follow panel
    - Fixed the weapon image in the spectator panel not having a background.
    - Realigned the spectator follow panel a bit.
    - The gift drop alert panel has been de-holiday-ified.
    - Removed the snow from the main menu background.
    - Turned off rope and freeze cam holiday effects.
    - Fixed missing Cyrillic characters in chat.
    - Fixed HUD disappearing when alt-tabbing or starting another app (like hlmv).

[ MAPS ]

OVERPASS
    - [Bombsite A]
    -- Moved CT van to give more effective cover
    -- Made CT van climbable
    -- Moved fences to give more space
    -- Removed red car
    -- Widened door into back of A
    -- Blocked visibility from bridge to canal
    -- Tweaked position/rotation of truck
    -- Made corridors and stairs under A wider

- [Bombsite B]
    -- Moved Bombsite B to CT side of pillar, extended area with a platform to give more space and cover
    -- Made players in sniping room easier to silhouette against the background
    -- Made cement sacks climbable
    -- Opened up wall on CT side
    -- Made bridge wider

- [General]
    -- Moved up CT spawns and pushed T spawns further back
    -- Increased C4 radius to 500 from 400
    -- Railings in sniper room no longer blocks bullets or grenades
    -- Added light to sniper room balcony
    -- Made upper door in park connector wider
    -- Made park connector easier to navigate
    -- Made corridor near T spawn wider
    -- Brighter ambient lights in canal pipes
    -- Made climbing thing in playground more solid
    -- Made bathroom corridor wider
    -- Made windows in bathrooms breakable
    -- Added spectator fixed camera positions
    -- Tweaked soundscape settings
    -- Fixed various minor bugs

COBBLESTONE
    - Added collision to top of trees
    - Added more accurate model collision
    - Removed particle effects that could be mistaken for grenades
    - Blocked a sightline in battlements near A
    - Blocked a hiding hole in underpass near A
    - Removed light models near statue at B that could be mistaken for player heads
    - Removed a portapotty at back of B
    - Raised height of center fence near B
    - Fixed various minor bugs