9177
  • Spészgószt
    miaz hogy "szál"
    Q9550 az wattafakk? 4 ?
  • Dodo55
    Hm, és tényleg, így az előbb említett teszten lett a 140-es minimumomból 170 :)
  • DeerHunter01
    azért külön gratuláció a "fejlesztőknek", hogy ilyet megcsinálnak, hogy 1 szálat használ a játék a patch után....
  • Dodo55
    Most néztem egy üres D2-t, úgy nem változott nekem semmi, 140-300 között, mint eddig, illetve a tegnapi pár meccsemen sem tűnt fel semmi.
  • DeerHunter01
    meg is van a probléma forrása és a megoldás is.
    steamen cs go indítási beállításhoz be kell írni ezt:
    -console -threads 4

nekem 8-at mivel 8szálas procim van.
    visszajött az fps-em.
  • Panzeradler #1370
    Zöld ismerősömnek több lett, nekem meg kevesebb(7730).
  • DeerHunter01
    R9 280X VaporX
    FX 8350
    8GB DDR3 1600mhz ram
    asrock fx 990 - bár gondolom az alaplap az utolsó dolog ami számít :DDD -
    idáig volt kb 180-270fps-em most meg 80-110 között mozog ugyanazokkal a beállításokkal.
  • Jim Morrison
    nem tudom, most overpasson játszottam egyet, 120 körül volt a 200 helyett.

Gránát kicsi meg közepes dobás jó, ráadásul máshogy tartja a bal kezét, innen is lehet tudni milyen dobásra készül. A különböző színek se rosszak a térképen, még kicsit fura.
  • Dodo55
    Mit jelent az a brutálisan és milyen géped van?
  • DeerHunter01
    Patch után miért esett le brutálisan az fps?
  • HunnernesKonge
    Cache olyan szinten jó map volt, hogy hivatalos versenymap Több európai ligában is, sőt lanokon is. nem is értem miaf***t csinál a Valve
  • tutituti
    szeretem overpass-t.
    Ez a sticker meg olyan mint a tf2 sapik ahogy nézem
  • Jim Morrison
    Na erre a gránátdobálásra kiváncsi vagyok, bár szerintem eddig se volt gond a rövid meg hosszú dobásokkal.
  • Micsu
    Kurvara nem ertem amugy, bravo mapok kozul cachera volt a legkevesebb varakozasi ido ergo az volt a legnepszerubb :(
  • Panzeradler #1361
    Overpass helyet lehetett volna cache
  • Micsu
    cache?

legjobb volt
  • Dodo55
    Vannak még bőven más új dolgok is:
    - Matricák
    - 3 féle gránátdobás (megszokott bal egérgomb, kis dobás jobbal, közepes bal+jobbal)
    - Színes playerek a radaron

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Today we’re introducing a series of stickers that you can use to personalize your arsenal.
    You’ll start receiving Sticker Capsules as drops when you play CS:GO. Capsules contain one sticker (out of several different designs), and can be opened with a special Sticker Capsule Key. Any sticker can be applied to any weapon you own, and you can apply multiple stickers to a single weapon.
    For you artists, organizations, and teams, we’re developing a workshop for stickers, and will have more information soon.

You’ve practiced grenade tosses and discovered tons of clever smokes and flashes. Today’s update includes a new grenade feature to expand your options: all grenades now have a secondary fire that allows you to underhand-toss a grenade a short distance in front of you.
    Use secondary fire on its own to toss a grenade near your feet, or mix primary and secondary fire together to find the perfect power for the perfect throw.

You’re in the middle of a competitive match, and who’s coming to help you defend a bombsite? Teammates now appear with their own color on the radar, so you can quickly identify your partner and give them some much-needed information.
  • Dodo55
    Közben valami aimbothoz is jöhetett valami update a napokban, a 3. nagyon egyértelmű esettel álltam most szemben (1-2 napja tűntek fel, előtte 1 hétig a legkisebb gyanú sem merült fel bennem senki ellen), a gyerek úgy nyomott 46/6-os statot 2 bottal a csapatukban ellenünk, hogy már volt vagy 23 fejese meg 2 normal killje AK-val, mikor megkapta az első 10 győztes körért járó achit... És akkor annyit szólt, miután reportot nyomtam rá, hogy ő 2 éve CSGO-zik... Pont mielőtt felugrott volna az achija :D

Csak attól tartok, hogy nem is hazudott, hanem valóban 2 éve játszik, rendszeresen új accokkal... Ritkán mondok ilyet, de az ilyeneknek akik így tele vannak és értelmes dolgok helyett erre szórják a pénzüket, mások játékát tönkretéve, gondolkodás nélkül kitörném a csuklóját úgy, hogy életében többet egeret nem fogna...

• Dodo55
    Na, bekerült az Overpass és a Cobblestone :)
  • Jim Morrison
    egyébként így, hogy hirtelen én is vettem jópár kulcsot, elkezdett kártyákat dobni :D
  • LocalPatriot
    Én már lemondtam a nyitogatásról. Elköltöttem vagy 50 eurót, és kb a legjobb egy awp boom lett. Kés egyse...
  • Jim Morrison
    ja, meg van ez a tweeday gyerek is, knife giveawayekkel, YT-on jó pár big case opening videója van... nem hiszem el D:
  • Micsu
    múltkor egy gyerek twitchen 700 ládát nyitott, 1 kés nem volt benne :P
  • Jim Morrison
    aha, így már értem. Csak én nem akarok játékot venni, szívesebben látnám azt a 40k forintot a számlámon :) persze ebből valamennyi így is steam walletra fog menni, hátha megint szerencsém lesz. --ba (mínuszba) természetesen nem akarok menni :)
  • ratgab
    Olyanba ne menj bele, hogy előbb adod a cuccot, mert akkor lehet téged basznak át.

Játék téma: Veszed valamennyiért, adod olcsóbban, mint a steamstoreban jelenleg kapható, akkor elviszik nagy valószínűség szerint.

Persze függ attól is, hogy te mennyit költöttél rá (ha jól értem ládák adottak voltak, de kulcsot vettél hozzá). Ezt ki kell számolgatni, hogy meddig éri meg neked. Kiszámolod, hogy például dobott neked 60 eurónyi kulcs 3 db kést, amik mondjuk marketen érnek 300 eurót (csak példa) összesen. Akkor veszel 300 euró értékben játékot (elköltöd a teljes összeget), de nem adod el csak pl. 150 euróért olyanoknak, akiknek kell. Így igaz, hogy piaci ár alatt adtad el a vett játékokat, de ki tudtad szedni a rendszerből a pénzt és a 60 eurós befektetésedhez még kerestél 90 eurót tisztán. Ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni.

Nekem ha dobna kést én vennék belőle játékot, aktiválnám és ennyi.
  • Jim Morrison
    sajnos nem sok esik 1 hét alatt, csak pár darab :/
  • lalakov
    Van valami új szabály a tárgyak esésére? Már 3 napja nem esik semmi. :(
  • Jim Morrison
    Lehet most egy olcsóbb kést (56EUR) félig paypallal félig kulcsokkal fog fizetni a csávó, mert már párszor átbaszták és nem akar ugye először utalni...

"Ergó 50 euróért veszel játékot, odaadod mondjuk 30-ért úgy hogy megérje még neked is" ezt sajnos nem értem, nekem hogy lehet jó :o
  • ratgab
    Én azt javasolnám, hogy ne is Paypallal bonyolítsd.

Rakd fel marketre, onnan elviszik simán. Igaz, hogy akkor oda megya lóvéd, de abból meg vehetsz játékot és eladhatod valakinek olcsóbban.

Ergó 50 euróért veszel játékot, odaadod mondjuk 30-ért úgy hogy megérje még neked is (vagy valami olcsóbb játékot). Én ezt csinálnám. Ez biztonságosabb, mint Paypal vagy Webmoney.

Vagy veszel saját használatra valamit.
  • Jim Morrison
    igen, sajnos azt látom, hogy közvetlen nem lehet, csak egy másik site on keresztül, ami ugye még leemel egy kis pénzt... Azt hiszem keresnem kéne mást.
  • ratgab
    Szerintem ahhoz neked is kell, hogy legyen Webmoney-d.
  • Jim Morrison
    hűha, már lenne is rá vevő 110EUR ér, és WebMoneyval fizetne. Erről nem tudok semmit :O Remélem nincs olyan, hogy utána vissza a pénzét.
  • lalakov
    Én csak érdeklődtem. ;-)
  • Jim Morrison
    de lehet tf2 cuccokat marketra feltenni (persze nem mindent). Köszi megnézem, remélem lehet itt pénzt kérni :x
  • Panzeradler #1341
    Azért adtak el mert nem volt market sőt asszem tf2-s dolgokat még mindig nem lehet marketelni, gondolom én. Steamtrades-t megpróbálhatod esetleg.

Más: akinek sok fölös skinje van itt lehet szavazni skinnekkel és nyerni még több skint.
  • Jim Morrison
    tf2 itemeket simán adtak el úgy, hogy paypalra küldték a pénzt, itt miért ne?
  • lalakov
    A Steam piacán kívül is el lehet adni? Nem semmi. Mondjuk nekem elég lenne, ha ott gyűlne a pénzem, játékra mindig el lehet költeni.
  • Jim Morrison
    abból leginkább stattrak jött, esport téli ben volt a két kés ha jól emlékszem. Bravo láda is jót dobott. Már csak keresnek kell egy helyet ahol tudom értékesíteni rendes pénzért.
  • lalakov
    Két fegyver, két láda / hét, naponta max. 1 fegyver és láda, de két napja semmit sem kapok. :(

Jim Morrison: Ha pluszban jössz ki akkor megéri. De az sem mindegy milyen ládát nyitsz ki. Gondolom nem ezt a legolcsóbb "CS:GO Fegyverláda 2"-t, (amivel tele vagyok).
  • Jim Morrison
    eddig én is eladtam, csak tegnap mondom nyitok egyet... akkor másom volt, mondom ma is nyitok kettőt. Második megint kés volt. És ez volt a "baj", elkezdtem nyitni sorban mint az őrült, ismerősöm ingyen adott 22ládát.... alig maradt belőle.