9177
  • fook
    Tiborc , a zene jó. :D
  • Dodo55
    Lol, írtam nekik másodszorra is, hogy wtf, erre most meg bármi magyarázat nélkül visszaállították :D
  • Panzeradler #1453
    Tegnap este lőttem 3instant headit, mirage palaceból,+sima végére, ace nem lett meg, sose lőttem még ace-t.

Ha van még valami szívesen veszem, legközelebb figyelek ezekre.
  • Spészgószt
    inkább... de min 3 at egymás után vágás nélkül
  • Panzeradler #1451
    Majd legközelebb az 1 hit ak-t vágom bele.:D
  • Spészgószt
    már bocsi hogy beszólok... de ez inkább egy tunk múvi...van benne egy két érdekes awp shoot de azzal dunát lehet rekeszteni...nagy része futok betunkolom ellent..halál ... vágás ujra tunk halál vágás...néha két tunk és utána halál... :D
  • Dodo55
    Vagy tud bárki bármilyen módszert 30FPS-re frameblendelni úgy, hogy az egérrántásoknál is szép eredmény szülessen?

Próbáltam AVISynth scripttel is, de ugyanolyan szar lett. Plusz a képminőséget is rettenetesen lerontja a Youtube, az AUG-os videóm úgy lett úgy-ahogy ehető, hogy 1080p-re felkonvertálva töltöttem fel.
  • Dodo55
    Nekem meg a köcsögök indoklás nélkül lelőtték az ingyen VPS-em, úgyhogy buktam egyelőre a 60FPS-es video feltöltést :(
  • Panzeradler #1447
    5:4es monitorom van
    a cl drawot beírom!:)
  • Jim Morrison
    cl_draw_only_deathnotices 1 rád is vonatkozik! :) meg jó lenne 16:9

Csütörtökön nekiülök én is aztán gyorsan összevágom...
  • Panzeradler #1445
    Na én is csináltam egyet.

• LocalPatriot
    Köszi szépen!
  • Spészgószt
    Járókeret szerverek:

CS:GO 37.221.209.104:27164
    CS:S 37.221.209.132:27080
  • LocalPatriot
    Hát én nem találtam meg. A honlapjuk megvan, de az se működik:(
    Link
  • Spészgószt
    elköltözött a régi ... google segít nem vagyok steam közelbe...
    de ha ping szerint rendezed a szervereket ez első 10 ben benne van...
  • Jim Morrison
    lehet csak szüneteltetik egy picit

• LocalPatriot
    Van Járókeret szerver?
    Kaphatok hozzá IP-t? Én találam egyet, de az offline 290 napja.
  • pLau
    Ott mind1 és ott nem is idegesít :D csak matchmakingbe
  • Spészgószt
    járókereten mind egy pLau koma...
    üdv SpaceG...mostanság DarkStar
  • pLau
    én azért mondom, hogy ct map az összes mert csak ott van AUG. Remélem minél előbb visszateszik olyanra amilyen volt. Lehet hogy ez alacsonyabb szintem nem számít, de olyan ok ellen akik tudnak is lőni nagyon nagy előny.
  • Micsu
    ez minden csben így volt nagyjából bár azt megfigyeltem hogy a proknak ált majdnem minden map t map, bár azok a csapatok igen jó taktikkal meg skillel nyomják, idegenekkel teljesen más az egész
    egyébként a d2, mirage, cache jól balanceolt pályák
    aug meg jobb lett de sztem nem imba, desert is jobb lett bár nem ér fel a sourceos deserthez (az túl táp volt), valszeg aug gyengítve lesz
  • Spészgószt
    én jobban szeretem mint az Aug-ot...mélyebb a hangja :D olyan brutálabbnak tűnik így a feelnig is jobb :DDD de mint mondtam scopot tilos használni...scope nélkül kurva jól adja!
  • LocalPatriot
    Szerintem ez a két fegyver sose volt rossz.

Csak mivel drágák, így warokon, sose vették, max pub-on, de mivel war-on úgyse használták volna, inkább m4-ak47-el lőttek, hogy legyen velük skilljük. Egyébként sok meccset néztem, és nem sűrűn láttam most GO-ba se, hogy vették volna ezeket.
  • Dodo55
    Egyébként tényleg nem rossz az SG553 sem:
  • pLau
    Ez a játék játszhatatalan... amikor meglátom, hogy T oldalon kezdek egy meccset már fel is adom és lelépek vagy afk vagyok amíg ki nem kickelnek. Az összes pálya ct map... ha nem ct-be kezdesz esélytelen az egész.
  • Dodo55
    Hm.. De akkor azt kellett volna odaírni nekik High Armor Penetration helyett, hogy Full Armor Penetration. Mert a nagy átütőképesség nem feltétlenül egyenlő a teljessel ugyebár.
  • Spészgószt

Hitbox Primary Attack
    Unarmored Armored
    Head 119 119
    Chest & Arm 29 29
    Abdomen&Pelvis 37 37
    Leg 22 22
    Forrás...
  • Dodo55
    Nem ugyanannyit sebez ha van páncél, ha nincs, hanem a páncél csak kis mértékben csökkenti a sebzését. Azért nem mindegy :)
  • Spészgószt
    SG553:
    Tied with the AUG for the highest first shot accuracy assault rifles
    High damage per shot
    Kills opponents with a single headshot
    Deals more damage than the AUG
    High armor penetration

Az SG páncélátütő tehát ugyan annyit sebez ha van mellénye ha nincs...míg az augot megfogja a mellény és kevesebbet sebez!
  • Spészgószt
    SG553 jobb mint az AUG...csak nem szabad használni a nagyítót!!!
    picit lasabb, de erősebb ! scope nélkül nagyon hedi osztó! ez már 1.5 ben is így volt és source ban is jobb scope nélkül...rusholni pl brutál vele...
  • Spészgószt
    aug is az lesz... hamarosan
    szerintem a VALVE se hallgatja sokáig a síránkozást...
  • HunnernesKonge
    Sajnálom ha összefutottunk veletek bármikor srácok, mi hárman MM-ezünk esténként ismerőökkel, de pont leszarjuk, hogy az AUG el van baszva. A Valve csinálta ilyenre, ez az ő játéka, én meg használom a fegyvert amit elbaszott. Ellenünk is használják, engem is idegesít, de ha Terrorban vagyok, és lelövök egy béna CT-t aki azt hiszi, hogy az aug miatt halhatatlan akkor onnantól kört nem hoznak. Körönként 1-1 augrot ellopsz tőlük, és baszhatják. Ezen kívül az SG553 (T Aug) is el van baszva, csak az a fegyver alapból szarabb volt mint az aug, azért nem veszitek annyira észre. Ha gondolkodtok a pályán, tudtok értelmesen játszani simán ki lehet hozni egálra az aug előnyét az SG553-al szemben. Próbálkozzatok, és emellett természetesen tegyetek screenshotokat steamre, csináljatok videokat, sírjatok a fórumtopikokban, mert ez nem maradhat így. Ebben egyetértünk
  • LocalPatriot
    Ja, sztem amit nerfelni kellene még a p90. Irgalmatlan mód zavar, hogy futnak és csak nyomják a gombot és fejes, fejes... ilyen ne legyen már a CS-be.. ennél komolyabb játék. Nem ez a jellemző erre a game-re.
  • LocalPatriot
    Desert most kb egy hulladék.
  • Dodo55
    Hát az a helyzet, hogy ez így most tényleg nem maradhat, mert egy CT only fegyverről van szó.
  • Spészgószt
    kb 1 hetet adok neki ! ugyan úgy fog járni mint a desert!!!
    kurva jó lett ... rájöttek ... visszabaszták ... tehát a végén minden marad a régi csak pepitába...
    a karomat rá hogy köv updattel szarabb lesz...
  • Dodo55
    Tényleg jó ez az AUG :DDD

(A videón látható 8 kill 2 kör alatt történt)
  • LocalPatriot
  • tutituti
    buy script generator
  • Verseghy
    Srácok, nem tudom bebindelni egy gombra se a Five-Sevent. Van ötletek, hogy mi lehet a baj? :(

bind n "buy fiveseven"

nem így kell?