9177
  • ntex
    - Operation Phoenix Passes are available for purchase. They provide access to:
    -- Eight maps, chosen by the community, available on official CS:GO matchmaking for all game modes.
    -- An upgradable Operation Coin, that tracks all competitive matchmaking statistics for the duration of the event.
    -- Exclusive access to the new Operation Phoenix Case, with 13 Community-Created Weapon Finishes.
  • lalakov
    Nem, ott írta, hogy az is kap, aki nem vette meg.
  • Dodo55
    Nekem annak idején esett Operation Bravo Case, de úgy, hogy nem vettem meg az OB-t.
    Most azt írják a Phoenixnél, hogy csak annak eshet case, aki megveszi.

A Bravo-nál ez még nem így volt, vagy valami bug miatt kaptam én is ládát? :D
  • LocalPatriot
    Igen, mostanában nagyon rákaptam a deathmatch-re.
    Publicot már rég nem játszom.
  • lalakov
    Megvettem az Operation Phoenix Passt. Beaktiváltam, de még mindig ott van a Raktáramban. Sosem fog eltűnni onnan? Nem lenne jó véletlenül eladni.
  • lalakov
    Elindult az Operation Phoenix
  • pLau
    Ez mindenkinél előfordul, van amikor jobban megy vagy amikor kevésbé. A lényeg gyakorolni kell minél többet és meglesz az eredménye. Lehetőleg ne publicon, inkább aim mapon vagy deathmatch.
  • LocalPatriot
    Ez így van. Bár mostanába szinte mindig én vagyok az utolsó..:( talán egyes K/D aránnyal. Volt, hogy annyira nem ment, hogy 3/22 volt a statom...
    Van h semmit nem ad be, de van mikor már nekem kellemetlen amiket bead.
  • pLau
    Amint egyre feljebb kerültök annál izgalmasabb és szorosabb meccsek lesznek. Amikor már nem ész nélkül rohangáltok és a társaitok sem + az ellenfél is gondolkodik akkor lesz igazán csak értelme a játéknak.
  • Panzeradler #1486
    Ak pedig nagyon kellemes, legalábbis amikor ismerősömmel játszom, jobban élvezem ott, bár tény vért izzadok a 1es KDA tartásért, de megéri. Gold Nova a legszörnyűbb:(
  • LocalPatriot
    Nekem most lett meg a kala, oldaldíszekkel. De sokszor már csak szenvedek ezen a szinten...
  • ntex
    Dupla kala - sheriff csillag között ugrálok
  • ntex
    Hitbox vagy demo latency :) Amúgy jogos, sokszor érzem és látom azt hogy nem azért halt meg az ellenfél mert jó helyre lőttem
  • Roger6
    Hehe, én hülye meg célozgatok mindig, ahogy a Source-ban vagy 1.6-ban kellett :)

• LocalPatriot
    Szép munka!
    Rankod?
  • ntex
    Utóbbi 1-2 hónapnyi fragjeimből egy rövid összeállítás :)

• Dodo55
    AWP lol :DDD
  • HunnernesKonge
    Hogyan kontrollájuk a recoilt, hogy ne nézzünk ki CoD-os pistikének MatchMakingben: KATT

Tanulságos.
  • Jim Morrison
  • LocalPatriot
    Itt a videó róla, 05:08 -tól:

• LocalPatriot
    Annó Kodiak is csinált ilyet, csak pont fordítva.
    D2-őn B-n kempelt a rendőr, mőgé ment, és lerakta a bombát. Amikor a CT elindult A-ra, akkor lőtte hátba:D
  • tutituti
    ilyenkor rájövök hogy nagyon nagyon bénabéla vagyok :)

talán jó ha három olyan jelenetet tudnék összevágni amire azt mondom hogy nem tunk és nem bemákoltam csak.
    mondjuk nem is vagyok Hardcore gamer
  • Panzeradler #1473
    Ez is jó:D

• Jim Morrison
    Kész ez az ember :D
  • Dodo55
    Rámenne az egész Steam Wallet egyenlegem amit 3 hét alatt izzadtam össze...
  • Spészgószt
    nyisd ki...hátha többet ér...
  • Dodo55
    Na bazdmeg mire esett kapszula addigra semmit nem ér... €3-ról indult, végre dobott nekem is, erre €0.03 :S
  • lalakov
    Köszönöm a válaszaitokat. :)
  • HunnernesKonge
    Általában az ilyen emberek a ládát is árulják (most a matricás kapszula nem jó hasonlat, mert azon nem lehet keresni) pl, vesz kulcsot majd eladja valve haszon levonása után 10cent veszteséggel, de ő árulja a dobozt is amit ki kell nyitnod azt meg megszerzi ingyen - rengetegen tradelgetnek ingyen dobozokat, vagy szarabb skinekért kér 2-3 dobozt -; így kijön kulcsonként+dobozonként 20-30cent plusszba, és azt is fontos elmondani, hogy ne úgy számolgass mint egy egyszer user, hogy max 4-5 kulcs és kinyitom a dobozaim 10 euró / hó nem a világvége, többszázas tételekkel számolj, és rájössz miért csinálják.
  • Jim Morrison
    valakinek meg kell vennie
  • lalakov
    Oké, de honnan van a tradelőknek? És nem egy van nekik, hanem sok. Nem hiszem, hogy megérné 0,75-ért venni és aztán bruttó 0,73-ért eladni.
  • Jim Morrison
    Kulcs nem esik, azt csak venni lehet meg tradelni.
  • lalakov
    Capsule Key is eshet időnként vagy hogy van annyi egyes embereknek?
  • Dodo55
    Amúgy vannak szép skinek, de ami felbasz, hogy mióta aktívan játszom, két egymást követő héten is MP9 Sand Dashed meg Dual Berettas Contractor esett... Másoknak meg örökké lila AWP-ket és hasonlókat dob.

Ládákat meg nem akarok nyitogatni, mert rohadt nagy eséllyel olyan cuccok eshetnek, amiket eladva max a láda ára jönne vissza, a kulcsé nem.
  • Jim Morrison
    Attól félek neonfényes skinek tényleg lesznek :D
  • HunnernesKonge
    Ha más nem is, de tuningolható fegyverek és neonfényes skinek minimum kisülnének belőle :D
  • Jim Morrison
    Most azon gondolkodj el, hogy lehet meg kéne venni valamelyik nfs-t. Kiváncsi vagyok mi sülne ki belőle :D
  • HunnernesKonge
    Tegnap pont gondolkoztam, hogy a CS:GO mellé meg kellene vennem valamelyik régebbi CoD részt, just for fun, erre Gabe elhozta nekem a CoDot CS:GO-ba.
  • Spészgószt
    jeeee
  • Jim Morrison
    what the