9177
-
ntex #1495 - Operation Phoenix Passes are available for purchase. They provide access to:
-- Eight maps, chosen by the community, available on official CS:GO matchmaking for all game modes.
-- An upgradable Operation Coin, that tracks all competitive matchmaking statistics for the duration of the event.
-- Exclusive access to the new Operation Phoenix Case, with 13 Community-Created Weapon Finishes. -
#1494 Nem, ott írta, hogy az is kap, aki nem vette meg. -
Dodo55 #1493 Nekem annak idején esett Operation Bravo Case, de úgy, hogy nem vettem meg az OB-t.
Most azt írják a Phoenixnél, hogy csak annak eshet case, aki megveszi.
A Bravo-nál ez még nem így volt, vagy valami bug miatt kaptam én is ládát? :D -
#1492 Igen, mostanában nagyon rákaptam a deathmatch-re.
Publicot már rég nem játszom.
-
#1491 Megvettem az Operation Phoenix Passt. Beaktiváltam, de még mindig ott van a Raktáramban. Sosem fog eltűnni onnan? Nem lenne jó véletlenül eladni. -
#1490 Elindult az Operation Phoenix -
pLau #1489 Ez mindenkinél előfordul, van amikor jobban megy vagy amikor kevésbé. A lényeg gyakorolni kell minél többet és meglesz az eredménye. Lehetőleg ne publicon, inkább aim mapon vagy deathmatch. -
#1488 Ez így van. Bár mostanába szinte mindig én vagyok az utolsó..:( talán egyes K/D aránnyal. Volt, hogy annyira nem ment, hogy 3/22 volt a statom...
Van h semmit nem ad be, de van mikor már nekem kellemetlen amiket bead. -
pLau #1487 Amint egyre feljebb kerültök annál izgalmasabb és szorosabb meccsek lesznek. Amikor már nem ész nélkül rohangáltok és a társaitok sem + az ellenfél is gondolkodik akkor lesz igazán csak értelme a játéknak. -
#1486 Ak pedig nagyon kellemes, legalábbis amikor ismerősömmel játszom, jobban élvezem ott, bár tény vért izzadok a 1es KDA tartásért, de megéri. Gold Nova a legszörnyűbb:( -
#1485 Nekem most lett meg a kala, oldaldíszekkel. De sokszor már csak szenvedek ezen a szinten... -
ntex #1484 Dupla kala - sheriff csillag között ugrálok -
ntex #1483 Hitbox vagy demo latency :) Amúgy jogos, sokszor érzem és látom azt hogy nem azért halt meg az ellenfél mert jó helyre lőttem -
#1482 Hehe, én hülye meg célozgatok mindig, ahogy a Source-ban vagy 1.6-ban kellett :)
-
#1481 Szép munka!
Rankod? -
ntex #1480 Utóbbi 1-2 hónapnyi fragjeimből egy rövid összeállítás :)
-
Dodo55 #1479 AWP lol :DDD -
#1478 Hogyan kontrollájuk a recoilt, hogy ne nézzünk ki CoD-os pistikének MatchMakingben: KATT
Tanulságos. -
#1477 -
#1476 Itt a videó róla, 05:08 -tól:
-
#1475 Annó Kodiak is csinált ilyet, csak pont fordítva.
D2-őn B-n kempelt a rendőr, mőgé ment, és lerakta a bombát. Amikor a CT elindult A-ra, akkor lőtte hátba:D -
#1474 ilyenkor rájövök hogy nagyon nagyon bénabéla vagyok :)
talán jó ha három olyan jelenetet tudnék összevágni amire azt mondom hogy nem tunk és nem bemákoltam csak.
mondjuk nem is vagyok Hardcore gamer -
#1473 Ez is jó:D
-
#1472 Kész ez az ember :D
-
Dodo55 #1471 Rámenne az egész Steam Wallet egyenlegem amit 3 hét alatt izzadtam össze... -
#1470 nyisd ki...hátha többet ér... -
Dodo55 #1469 Na bazdmeg mire esett kapszula addigra semmit nem ér... €3-ról indult, végre dobott nekem is, erre €0.03 :S -
#1468 Köszönöm a válaszaitokat. :) -
#1467 Általában az ilyen emberek a ládát is árulják (most a matricás kapszula nem jó hasonlat, mert azon nem lehet keresni) pl, vesz kulcsot majd eladja valve haszon levonása után 10cent veszteséggel, de ő árulja a dobozt is amit ki kell nyitnod azt meg megszerzi ingyen - rengetegen tradelgetnek ingyen dobozokat, vagy szarabb skinekért kér 2-3 dobozt -; így kijön kulcsonként+dobozonként 20-30cent plusszba, és azt is fontos elmondani, hogy ne úgy számolgass mint egy egyszer user, hogy max 4-5 kulcs és kinyitom a dobozaim 10 euró / hó nem a világvége, többszázas tételekkel számolj, és rájössz miért csinálják. -
#1466 valakinek meg kell vennie -
#1465 Oké, de honnan van a tradelőknek? És nem egy van nekik, hanem sok. Nem hiszem, hogy megérné 0,75-ért venni és aztán bruttó 0,73-ért eladni. -
#1464 Kulcs nem esik, azt csak venni lehet meg tradelni. -
#1463 Capsule Key is eshet időnként vagy hogy van annyi egyes embereknek? -
Dodo55 #1462 Amúgy vannak szép skinek, de ami felbasz, hogy mióta aktívan játszom, két egymást követő héten is MP9 Sand Dashed meg Dual Berettas Contractor esett... Másoknak meg örökké lila AWP-ket és hasonlókat dob.
Ládákat meg nem akarok nyitogatni, mert rohadt nagy eséllyel olyan cuccok eshetnek, amiket eladva max a láda ára jönne vissza, a kulcsé nem. -
#1461 Attól félek neonfényes skinek tényleg lesznek :D -
#1460 Ha más nem is, de tuningolható fegyverek és neonfényes skinek minimum kisülnének belőle :D -
#1459 Most azon gondolkodj el, hogy lehet meg kéne venni valamelyik nfs-t. Kiváncsi vagyok mi sülne ki belőle :D -
#1458 Tegnap pont gondolkoztam, hogy a CS:GO mellé meg kellene vennem valamelyik régebbi CoD részt, just for fun, erre Gabe elhozta nekem a CoDot CS:GO-ba. -
#1457 jeeee -
#1456 what the