9177
  • LocalPatriot
    +1
  • Micsu
    vagy úgy hogy second acc
  • zzeN
    Úgy hívják hogy aim.
  • sayiid
    Nekem azok az emberek a kedvenceim akiknek steam profil alapján 100órájuk van a játékból viszont competitiven már 40/9-ben van a srác 40 ből 38 headshot nagy részük hirtelen 1 golyós fejlövés. Akkor volt olyan hogy 14/1-nél lett vége az első körnek a mi javunkra. Beírta az ellenfél top1-hogy 15-15lesz majd meglátjuk. És tényleg annyi lett a csávó "hírtelen megtanult játszani" de az ilyenekre úgy se lehet rábizonyítani semmit. Elég feltűnő, hogy 10/11-es statból hirtelen 40/15 lesz. Érdekes játék mindenesetre. Én folyamat nézem az élő streameket a nagy csapatokról és néha olyan emberekkel találkozok competitiven akik körülbelül tudásban messze alázzák a nip-et vagy egyéb csapatokat a 80+% os headshotjukkal amik álltalában egy golyósak vagy füstön +ajtón át érkezik. Ilyeneket nem is értem miért nem világ klasszis csapatban játszanak? És mindig megnézem a stream profiljukat utánna 100-150 órájuk van bronz esetleg silver medállal. érdekes...
  • LocalPatriot
    Én nem tudom, de nekem az utóbbi két hétben nem megy. AK-s rankom volt, oldalt díszekkel, most van 3 csillagom... semmit se ad, semmivel se...
    jön a d3 kieg, és el is felejtem egy jó ideig...
  • LaszloLedzenyi
    Érdekes az biztos, én azt utálom mikor ak-val 300 méterről kapok fejest 1 lövésből 150 fölötti sebzéssel, na az fel tud cseszni
  • Dodo55
    Mi történt a játékkal? 2 méterről beletunkolok valakibe egy egész tárat P90-el, és nem hal meg!

Előtte meg behúzódok a fal mögé a sarkon, majd mikor már bent vagyok úgy fél méterre, akkor halok bele a takarásban lévő ellenfél lövéseibe, de úgy, hogy a kamera visszaránt a falon kívülre!

Ping az mindenkinek 30-50 körül volt, és persze mindez hivatalos competitive szerveren...

Nem mondom, hogy eddig mindig ott volt a hitreg, ahová lőttem, de ez most kb. olyan, mintha legalább 500-as pinggel játszanék...
  • ntex
    Igazából én sem értem hogy miért lett magasabb a gépigény a sourcenál, a tereptárgyak ugyanolyan low polyk, ráadásul csomó amúgy sourceban arréb lőhető vagy elmozdítható tárgy mint D2 hordói stb itt fixek lettek. Sőt még ott a Trabanton is nagyobb felbonátsú textúrák voltak. Talán a fények meg a HDR erősebb lett, de azon kívül nem tudom megmondani mi változott grafika téren.
  • sayiid
    Azért ez a motor eléggé égő. Ezen sem tudtam túltenni magam XD

• sayiid
    Hát igen. Nem magyar embernek való vidék
    Szóval azt mondod ha karambit késsel szúrok le valakit az sokkal menőbb mintha átlag késsel tenném?:D egyébként volt már 3késes köröm is kb a kutyát nem érdekelt pubon. Pont azt szoktam észrevenni hogy ezek a drága cuccok olyan embereknél vannak akiknek fingjuk sincs arról hogy ezt a játékot hogy kell játszani. Hiába van nála karambit kés, Tüzsárkány, stb. Ha a játékhoz meg sültgyökér. Másrészt meg pont magyar szerveren játszottam és fél magyar szervernek 30-50+euros itemei voltak meg 200 euros kése. Inkább megveszi a karambitot és helyette meg otthon éhezik :D
  • Dodo55
    karambit késsel leszúrni valakit a valódi életben (acélból): 15 év börtön + elviselhetetlen lelki nyomor (kivéve jogos védelem nyomós okkal)
    karambit késsel leszúrni valakit a virtuális játékban (csgo): 15 perc hírnév + sikerélmény (kivéve teamkill )

Ha eltekintünk a kivételektől, igen is van benne logika. Az más kérdés, hogy a stock knife is alkalmas ugyanerre, de hát ugye ahol $3000 a minimálbér :)
  • sayiid
    karambit kés a valódi életben (acélból): 16.000ft
    karambit kés a virtuális játékban (csgo): 45.000ft. Fuck logic!
  • Dodo55
    Steam fórumon panaszkodjatok, a múltkor én felhúztam magam 2 idiótán akik szándékosan bebuktatták a meccset, fél percen belül kitört a flame :D Arra muszáj reagálniuk :)
  • sayiid
    Ma engem 2 meccsről dobott le szerver hibával. Elsőre másfél órás eltiltást kaptam. Most fogom kapni a 24 órássat megjegyzem a köcsög szerver hibája nem az enyém. Emiatt nem játszhatok megint. és legközelebb már szerver hibából adódóan fogok 1 hetes eltiltást kapni. Fantasztikus lesz.
    Arról nem is beszélve hogy 13/3-volt az állás tehát nem hogy a győzelmet nem kapom meg de még derankolni is fog kilépés miatt.
  • sayiid
    Megkaptuk a lenti videóba történő hibát. Lecsatlakoztat a szerver és nem csatlakozik vissza. Ne rageljek rajta? gondolom te nem hallottál arról, hogy eltíltást kapsz ha elhagyod a meccset egyes emberek már akár heti eltiltást is kaphatnak. Jó hogy ragelek rajta. És még cask support nak se tudok írni, hogy kezdjenek valamit vele mert ott is 1hét mire vissza írnak. Egyébként nem besorolóban vagyok hanem gold nova master.
  • Panzeradler #1520
    Be vagy már sorolva? Ha a besoroló meccseknél van ilyen, hogy összevissza kapod az ellenfelet. Utána helyre áll és +/- 2 rank lesz kb a különbség.

A laggra meg nekem ~600meccsböl 3x volt ilyen, előfordul fölösleges ragelni rajta.

A premadeddel viszont egyetértek.De azért halkan megjegyezném, belső voippal rendes puggal verhetők ők is.
  • sayiid
    Ma játszottam egy ranked meccset. Hirtelen mindenkinek fel ment a pingje 350-re és stabilan azon is maradtt. aki lelépett az már nem tudott vissza csatlakozni. Amig az egészben a legnagyobb poén volt hogy csak a saját csapatunkból ment fel a ping a másik csapatban mindenki 40-el szaladgált és löttek minket kezdönkön. wtf?? és ha ez kvalifikációs meccs volt akkor valve bekaphatja a brét. És akiket a kilépés miatt nem tudtak vissza lépni és 24 vagy több órás kitiltással honorál a szerver azok megszívták?? ugyan is a mult heti ticketemre is 5 napot vártam mire választ kaptam. Kezd szánalmas lenni ez az egész. a Match makingről nem is beszélve. Elsőnek azt hittem, hogy rangok szerint megy a játék. De amint 3x -ra is betesz engem pug-ba mig az ellenfél csapata egy egész klán és a végén még ki is derül hogy nálunk mindenki gold1-3 ellenfél klánból mindenki master guardian akkor meg mi a tosz van? hol van itt az egyenlőség? nem az lenne a logikus, hogy ha klánnal játszol 5fős groupban akkor ehhez méltó vagy erősebb rangú játékosokat válogasson a rendszer? komolyan szánalmas...
  • Jim Morrison

aki rájött... :D
  • Micsu
    az mi ha meghalsz nincs konzol csak a köv kör elején, szakadjanak meg :(
  • sayiid
    Mondjuk érdekes amikor kijött nekem esett 1- azóta nem esett egy sem. Csak rankedezek meg Phoenix. És minden más case esik csak az nem. :S
  • lalakov
    Igen, úgy tűnik igazad van a heti 1 eséssel. Remélem az árral is igazad lesz. Sajnos már 2,1-nél jár az ára, egyre többen veszik meg a Phoenixet.
  • Dodo55
    Na, nekem most esett a második, tehát a következő akkor a helyzet:
    - Heti 1 esik minden OP-vel rendelkező playernek
    - Péntek éjjel lehet a drop reset valószínűleg (múlt pénteken jött ki a cucc, majd ma ugrott meg a kínálat a ládákból)
    - Az árak valószínűleg jövő péntekig újra fel fognak menni ahogy csökken a kínálat, akkor lesz majd érdemes eladni a napokban eső ládákat
  • sayiid
    Nekem is csak egy esett. De nem tudtam eladni mikor 4,5euro környékén volt mert azt írja új ip ről léptem be 1 hetetet várnom kell. Mondom ne szarakodjanak itt a valódi pénzel! Nem voltam rest írtam is egy ticketet a supportnak de már 4napja várok és semmi vissza jelzés! Mekkora szemetek.. Így protokolnak megfelelően csak akkor tudom majd eladni mikor már kb egy favatkát sem ér...
  • Dodo55
    Valószínűleg volt egy újabb dropwave (mert nekem eddig 1 esett mióta kijött az OP, azt annyi), de ha most is csak heti 1 esik, akkor várhatóan pár nap múlva megint felmegy az ára.
  • lalakov
    Néztem tegnap 4,9 körül mozgott az Operation Phoenix Weapon Case. Ma kaptam egyet, megörültem, de az ár mára leszállt 3,36-ra.
  • Inferno
    Mindent megpróbáltam semmi,a monitorom egy 24"-os samsung....nem vágom mi lehet a baj.A Farcry 3 meg a többi fps(kivéve a L4d 2)nincs probléma.
  • HunnernesKonge
    Valószínűleg a monitorod nem bírja van össze van akadva a játékok alapértelmezett felbontásával.

Azt próbáltad már hogy a játék nevére jobbklikkelsz a libraryban(könytár?), és az Properties(tulajdonságok) menüpontot választva, majd a megnyíló ablakban a Set launch options(indítási paraméterek) gombot megnyomod, és oda beírod a monitorod natív felbontását, és a frekvenciát?

példa kedvéért, én 1920x1080-ban játszom egy 72Hz-es monitoron ez azt jelenti hogy a mezőbe ezt kell írnom: "-w 1920 -h 1080 -freq 72"

Ha te például 1280x1024ben játszol 60hz-en, akkor értelemszerűen -w 1280 -h 1024 -freq 60 amit be kell írni és igy tovább stbstb.

Ha nem működött, akkor még mindig kipróbálhtod a
    Properties menüben a Local files(helyi fájlok?) fülön a Veryfy integrity of game cache gombot.

Esetleg drivert frissíthetsz, ujrarakhatod a direct X-et ezek szoktak segíteni.
  • Inferno
    Sziasztok !!!

Lenne egy olyan problémám a játékkal hogy elindítom bevillan a fekete képernyő és vissza tesz az asztalra,5-10 másodpercig,utána megint fekete képernyő.A játékot már 2x tettem újra,de nem változott semmi.A L4D 2-vel is ugyan ez van,de más steames játéknál nem csinálja ezt..megoldás ? :S
  • Micsu
    azzal a frissítéssel javítottak a deaglen mikor az augot megtápolták, használhatóbb lett de nem éri el a sourceos szintet
  • LocalPatriot
    Én akkor megveszem amikor sok pénzem van, de sose ölök vele. Annó 1.5, 1.6, source-ba kedvencem volt. De itt, nekem nem adja... általában nem veszek semmit. Glock/USP-S nekem bejön.
  • Sheltem
    Srácok a desert eagle használható már? Vagy még mindig a P250 a favorit pisztoly?

Köszi
  • Dodo55
    Jó ez az Operation amúgy, az átlagnál értelmesebb teamek vannak eddig OP-s mapokon CMM-el.

Van kommunikáció is, meg kevesebben is lépnek le.

Persze gondolom ez csak egy ideig tart, amíg még nem vették meg olyan sokan :(
  • bosco05 #1503
    Flatout2 zene :D Amúgy jó a cucc :)
  • lalakov
    Dehogy dobom. :) Köszi.
  • ntex
    Biztos hogy a mostani ládák is cserélődni fognak, szóval semmiképp ne dobáld ki őket.
  • lalakov
    Az ilyen CS:GO Fegyverláda 2 dobálása is elfogy egyszer?
    A "téli" ládák dobálása megszűnik március elsejével és jön új tavaszi kollekció?
  • ntex
    Így indult a Winter Case is :) Aztán ahogy egyre több passt vásárolnak egyre több láda is lesz, majd szépen feltelik azzal is a piac ugyanúgy mint a többivel. El fog értéktelenedni idővel, viszont az olcsó ládákat meg érdemes megtartani mert ami kifut az meg idővel drágulni fog. Lásd Bravo ládák, mikor javában ment a Bravo akkor 0.03€-kért volt telehányva vele a piac, most meg már súrolgatja a 0.45€ szintjét. Aki bespájzolt belőle mikor olcsó volt az jól jár majd mikor 1€ fölött lesz a láda megint :) Ma is láttam valakit akinek a nevével 4 oldalon tele volt Bravo ládával a piac, 0.45€-ért / darab. Belenéztem az inventoryjába, volt még neki ott vagy 200db biztos :DDD
  • Dodo55
    Nettó 3,75-ért sikerült nekem pár perce :)

Bruttó 4,3-4,4-ért még kapkodják bőven. Először br. €5-val próbálkoztam, az 1-2 perc alatt nem ment el, így lett végül a 3,75+TF. Nagyon alacsony a kínálat, ezt az árfolyamot már órák óta stabilan tartja ahogy látom.
  • lalakov
    Operation Phoenix Weapon Case, nettó 3,39-ért eladva; de sajnos gyorsan esik az ára.
  • Dodo55
    Megvettem, azt ha esik egy láda belátható időn belül akkor vissza is jött az ára :D

Amúgy cache meg tényleg jó.
    (Most játszottam rajta először)