9177
-
ratgab #1575 Te amúgy milyen árakat nézel? Phoenix 1,5 euró körül mozog, Bravo az tényleg 0,5-07, de winter az 0,2 környékén mozog egy ideje. De ha vevő vagy rá 1 euróért odaadom a 4 db winter ládám darabját... XD -
#1574 kb ja. -
#1573 mármint tegnap este vettem meg a játékot, szóval teljesen kezdő vagyok :)
azt láttam, hogy néhány szerveren dobálgatot körvégén ilyen ládákat, viszont voltak szerverek ahol meg nem :D -
#1572 Phoenix láda hétfő-kedd magasságában visszadrágult, mert alacsony volt a droprate, első 2 hétben szereztél 3 ládát, simán összejött belőle 15-18 eurót is, a winter offensieve láda még mindig 1,20€ a bravot meg el lehet sütni 0,50-0,70 körül. -
#1571 na és hogy ? :D -
#1570 :D
elvileg 4-5 láda volt, phoenix 3, 1 bravo 1 winter asszem. -
#1569 Mázlista. Nekem két hónap kellett ennyihez. -
#1568 Oks ez most nem annyira lényeg 10 euro-t kaptam csak ládákkal 1 hét alatt csokolom. -
#1567 Mondjuk én annyit sem adtam volna érte, ha magamnak kellett volna megvennem. -
#1566 2 euro a játék steam-en!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1565 Isten segítsen titeket az elkövetkezendő 3-4 hónapban ha MM-ezésre andátok a fejeteket. -
#1564 én eddig egy kapszulát nyitottam ki...abban is Crown (foil) volt 6 Euroért el is ment 1 órán belül elsőre a legdrágább matrincát pattintottam ki egy "Capsule 2"-ből... -
Micsu #1563 ha belépsz a játékba egyből fenn középen sztem minden kulcs kapható
-
#1562 Na asszem ezt is kihagyom 0,82 egy kulcs hozzá a doboz meg 0,02, vicces. -
#1561 Gondoltam csak ebben a béna market keresőben nem találtam meg. -
ratgab #1560 sticker kapcsula kulcsra gondoltál már? XD -
#1559 Sticker kapszulát mivel lehet kinyitni? -
#1558 Írtam is, hogy már javítva van, de a legnagyobb klánok is buktak ezzel... Mindenki csal így vagy úgy... Megmondták a profik is, hogy most is van 20 parancs ami hasonló bugot idéz elő, csak nem tud róla senki... Amit linkeltem az is a kiadás óta működött és rá se jött volna soha a valve, ha egy becsületes amerikai gamer, akinek elmondták a trükköt (profi játékos volt) nem szól!!! Visszanézték a cfg-ket és kb az összes nagy csapatnak benne volt... -
#1557 Ez érdekes, ezt még nem láttam.
Megjelenés ideje: 2013 aug. 17
remélem javították azóta. -
#1556 Tudom már javítva van, de ez is vicces volt :)
Ekkortájt goztam aktívan és ki is égtem belőle örökre :D -
#1555 a gif-en is látszik, hogy jobbra lefelé szór a fegyver... linkeld be melyik az amelyik többszöri lövésre jobbra lefelé tér ki... látod ezért random :)
Amúgy a hitbox, meg, hogy hova lő a fegyver az két különböző dolog...
128 ticken mondjuk beadja a dupláját, de ott is kb minden 5. lövésed megy a levesbe, nem beszélve arról, hogy a hitbox folyamat lecsúszik a karakterről, szóval szerintem ez a játék nem alkalmas eSportra... Ennél még az 1.6 is sokkal különb...
Amúgy engem nem zavar, pont lesz*rom, csak ámulok bámulok, hogy visszafelé fejlődik a világ... 2014-ben szarabb a hitbox mint 2000-ben... nem érzitek viccesnek? -
#1554 ottvan, 11 hónapja töltötték fel őket... -
ntex #1553 Ezek amúgy nem tudom mikori patternek de a pisztolyokon jót mosolyogtam, sem a p250 sem a p2000 nem lő ilyen egy vonalban felfelé, oldalra is random szórja a golyókat. -
Micsu #1552 annyi biztos hogy a go hitboxa jobb mint a sourceé -
#1551 Nem értem a problémát. A hitbox nem random, teljesen jó, a fegyver meg szór (ami szintén nem random), és néha akkor is eltalálod az ellent ha nem is tökéletesen rajta van a célkereszt. Esetleg egy olyan gifet mutass amin az látható ahol awp-vel a pali egy helyben áll, teljesen mellé céloz és mégis beadja, aztán szőhetjük tovább az összeesküvés elméleteket a hitboxról meg a játék tisztaságáról.
Amúgy meg ha nem is játszol, miért zavar a dolog? :) -
#1550 őő oké :D tehát szerinted a random hitbox az jó dolog... 96 óta játszom a neten, a noobtól nagyon messze vagyok a sírástól meg végképp :) egyébként egyáltalán nem CS:GO-zom ezer éve...
amiről én beszélek az ez:
és sajnos 128 ticken sem jobb a helyzet sokszor, szóval részemről a CS:GO minden csak nem eSport játék...
Nem is lolozok egyébként, sosem loloztam, de amennyit hallottam róla előbb esport mint ez a randomgenerátor :D -
d0gm4 #1549 hahaha sírnak a noobok...
"Csak tudnám, hogy mitől eSport..."
Menj lolozz, az az esport -
#1548 Nagyon jól megfogalmaztad. Random game random hitbox-al... Csak tudnám, hogy mitől eSport... Siralom az egész :D -
sayiid #1547 Úgy értem, hogy ez így garantált vagy ez is ilyen lutri? -
#1546 EMS One Katowice CS:GO Championship meccsekre fogsz kapni, csütörtökön kezdődik valamikor ha jól emlékszem. -
sayiid #1545 Egyébként azt állitják lehet kapni itemet ha össze linkeled twithc accontodat a játékkal. Megtettem. Néztem is az összes közvetítést. Sosem kaptam semmit. Valaki tud erről valamit hogy múködik? esetleg valaki kapott már valamit?? -
ntex #1544 Tegnapi AWP 4-es plusz dupla ACE két meccsen belül :)
-
Micsu #1543 ez egy ilyen játék, ilyen volt a source meg az 1.6 is, egyszer adja, egyszer nem, néha minden fejes, néha nem, ha megnézed a legjobb csapatokat is van mikor 16-2-3-4re cumiznak ki
-
sayiid #1542 Pont arról beszélek, hogy én is lefelé esek pedig minden meccsen első vagyok 3-feletti kdr-el. (30/10 és afölött) És még se tudom lehozni egyedül a meccseket. És ez már másfél hete megy így. Mert 60%ban csak nyomorék életképteleneket kapok társnak :D Életképtelen az a szint ahol még egy sebzést se tudsz halál előtt bevinni! És elég sok ember felel meg ennek a kritériumnak. -
#1541 A Rang nem jelent semmit MM-ben, én babéros ak / két ak-ba tartozom, van két haver egyik serif, a másik meg sas, és csak azért hogy meglegyünk öten régen játszottunk 2 tök balfasszal, fel is húztuk őket 1 ak-ig, eltelt azóta fél év, már nem játszunk velük, ők tovább játszottak, most silver-1 csillag közt ugrálnak fel le. -
sayiid #1540 Kb leszarom a d3-mat mert akkora átbaszás lesz mint az első rész volt. Elnézést az obszcén kijelentésért.
Én arra vágyom hogy végre ezt a rakás counter strike-nak nevezett szarkupacot tegyék végre a helyére. Nézem a global elite -es streameket ott játszanak úgy mint amilyen ellenfeleket én kapok a szaros 3 csillagommal. Arról nem is beszélve hogy master guardianok alattam vannak 5/20 stattal. én meg 3csillagról is esek le a maga 40/10 es statommal mert nem tudtam le carry-zni a meccset a sok sültbolondnak. És már 1 hete ilyen szar a match making, hogy 2v5-ben játszunk folyamat mert az utolsó 3-ember semmit nem csinál rangtól függetlenül.
Ha nem csapatban játszol hanem puggal akkor meg vagy lőve. Ez egy csapat játék. Itt az egyéni teljesítmény mit sem ér ha idiótákkal vagy körülvéve mert a hp-d előbb utóbb elfogy.. 3-4ember vége fele. Nem azt mondom, hogy nem jó nekem a 3 csillagos besorolás mert körülbelül oda tartozom. De aki 5killel és 20halállal az utolsó helyen vergődik master guardian meg master nova rang-al az no komment! -
Dodo55 #1539 "jön a d3 kieg"
-
Andriska86 #1538 Mert nábok vagytok. Ide taktik kell! -
Dodo55 #1537 Miután itt panaszkodtam tegnap, pont jött egy update, majd toltam még egy kört.
Az első 2-3 körben simán szereztem 7-8 fraget (igaz volt közte egy olyan is, hogy fél méterrel valakinek a feje fölé lőve adott be USP-S fejest :D), aztán szemmel láthatóan jöttek újra a bajok.
Nem egyszer előfordult, hogy nyílt terepen pár méterre egymástól face-to-face több tárat (!) lőttünk el egymásra (persze mozogtam én is, meg az ellenfél is), végül mindig a kés döntött...
A végén is asszem az utolsó halálom az volt, hogy szemből úgy 1,2 méterről késeltek belém (sétálva és nem futva felém, pont ráfordultam a lopakodóra), tehát azzal is vannak most furcsaságok (úgy 70-80cm-nek kéne lennie a primary attack range-ének). -
#1536 True.