Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Csinálj meg minden mellékküldetést minden DLC-ben. Ha megvan, akkor folytathatod TVHM-ben, akkor majd nehezebb is lesz.
Vagy farmolhatsz bossokat (mondjuk a Warriort), de Normalon ennek nincs sok értelme, többet érsz ha magasabb szinten újrakezded/folytatod (tehát a játékot újrakezded, de ugyanazzal a karakterrel).
Nehézségállítás egyéb nincs.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

The Protector
Hali.LEnyomtam eddig a Sztorit és a Scarlet kapitányt viszont megcsömörlöttem 36os szinten.Mik azok a küldetések,dolgok amikért kaphatok xp-t bőven mert szeretnék még fejlődni.Ahogy elnézem MR T kampánytól sem fogok az egekbe menni.Ami még nekem gázos,hogy nagyon könnyű a játék.Pisztollyal mindenki 1 lövés,bossoknak 2őt odaeresztek rakétavetővel és azok is elterülnek.
A nehézséget lehet esetleg feljebb nyomni így játék közben vagy újra kéne kezdenem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Megvan biztos helyen de vhogy sikerült megoldani,csinált egy új mappát inditásnál oda másoltam a régieket is kivéve a profilt így jó mostmár 😊

genndy
Azon belül még van egy mappa a Steam profilod azonosítójával. Azon belül kell lennie a mentéseknek.
mentés buzerálás előtt MINDIG eltesszük őket biztos helyre IS, de ezt ugye mondani sem kell <#rolleyes>

Hali a mentéseket hova kell másolni?Csak mert ottvannak a my games/Borderlands 2\WillowGame\SaveData mappába hiába van ott nem látja a játék mikor elinditom. Leszdtem egy save editort megnyitottam vele a mentéseket majd elmentettem ugyanoda más néven és így se jó.Azért elég gáz mert ott a 39-es commando meg az 50-es szirén karakterem és ez nem 2 nap volt mire elértem.
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2014.09.01. 19:56:26

The Protector
Nekem is megvan VITA-ra,fejlődj aztán nyomhatjuk coopban.40es szintű vagyok és félek elszarnám a játékodat,az enyémben meg nem tudnál érvényesülni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Bocs, azt hittem egyszerűen ignoráltad a választ, ezért reagáltam így <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szia! Megköszöntem volna csak mikor írtam 2 kérdésem még nem jelent meg a válaszod! Azért köszi!
IMYke2.0.0.0
Szívesen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Vitára is fent vannak dlc-ék?
IMYke2.0.0.0
Arany Kulcsot játékon belül: sehogy.
A fejlesztők, Facebook és más terjesztők osztogatnak kódokat, amik pár napig, vagy ismeretlen ideig érvényesek.
A kódokat bírod a Főmenü - Extras - Shift útvonalon.

Kódok pl.: Borderhideout.tumblr.com - Borderlands 2 Golden keys Shift code list (kezdetektől 2014.08.21-ig és tovább)

lalakov
Köszi. 😊

Stief: #6375
Hogyan lehet golden keyt szerezni egyetlen egy kulcsom van pedig egész játékot megvettem?
IMYke2.0.0.0
289 kulcsom van jelenleg. A 255 darabos határt már törölték.

lalakov
Van valami felső határa a Golden Key-ek számának ami nálam lehet?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

genndy
Multi: csatlakozol valakihez és nyomjátok. Nincs olyan ami csak multiban érhető el. Viszont nehezebb, mert ahogy a játék is írja: több játékos=nehezebb játék=jobb loot. Bossok ellen nagy előny (raid bossok meg lényegében le sem nyomhatók egyedül).

Egy gyors kereséssel azért meglettek volna (itt a topikban):
Captain Scarlett and her Pirate's Booty DLC
Mr. Torgue's Campaign of Carnage DLC - nincs sok sztorija, leginkább arénaharc
Sir Hammerlock's Big Game Hunt DLC - ez olyan trófeagyűjtős, sok történet ebben sincs
Tiny Tina's Assault on Dragon Keep DLC - ez a legjobb szvsz, Tina amúgy is a legnagyobb arc

Kulcsos oldalon nyugodtan nézd a régieket is, rengeteg van ami még működik (Expiration: Unknown ).

The Protector
A gépen sokkal de sokkal szebb.Elképesztően jól portolták a graf részét,majdnem ps3 szint,csak sajnos köztudott,hogy a ps3-as verzió messze a legrosszabb.
Amúgy köszi a kulcsos linket.Ma néztem fel az oldalra,mindkettő mai kulcs működik.Így lett 11 db kulcsom.Párat ellőttem,csak sajnos snipert nem adott és minden lila cuccos.Szóval köszi a kulcsokat.

A multi az itt,hogyan műáködik?Van olyan tartalom ami singleban nincsen és csak ketten lehet nyomni?Vagy vannak egyedi helyszínek amiket többen lehet kipakolni?VAgy bossok?VAgy konkrétan becsatlakozok valakihez és közösen csinálgatjuk az ő kampányát?

Még közben eszembe jutott 2 kérdés,ne haragudj.
A torgue DLC jó cumó?Mert a Scarlet-al lassan végzek és eléggé hosszú és tartalmas lett szerintem.
A másik,hogy még hány van,és mi a sztori DLC-neve mert tegnap keresgéltem a harmadikat(ami ugye Vita-n nincsen) de videót néztem volna róla.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

genndy
Kimondottan jók. Mondjuk itt jól is jön a rajzfilmes grafika, kevésbé észrevehető a leskálázás. De érdekes módon a karaktermodellek sem szögletesek egyáltalán. A fegyverek kicsit jobban, de nem zavaró (azt úgyse nézegeti az ember, hanem lő vele).

The Protector

The Protector
Hoztam nektek pár képet.Borderlands 2 Ps vita.

IMYke2.0.0.0
Akinek nem lenne meg, és érdekli:
Borderlands Franchise Pack
* Borderlands 1 GOTY
* Borderlands 2 GOTY
67% off - 18,14 font
Kód: Z4364W-7MR5WA-N5BCOO - NEM JÓ HOZZÁ.

lalakov
Küldtem privát üzenetet.
MoRT2195
Utoljára a nyáriban volt így leárazva. Szerintem az őszi leárazáskor lesznek legközelebb 67%-os, vagy nagyobb akcióban, de karácsonykor biztosan.

Én a mostani leárazáskor szereztem be az összes Headhunter DLC-t, plusz a Collectors Edition extrákat, kártya pénzből gyorsan össze jött. 😄
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.08.29. 09:22:26
danyi2
A Headhunter DLC - k milyen gyakran vannak leárazva?
A mostani steames leárazásban nem sikerűlt megvenni őket.

Steam: zboard25

jatiking
Köszönöm az infót!

jatter

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
A 2. szintnővelő DLC-nek köszönhetően a maximális karakterszint: 72
Viszont, ugyanez a csomag behozta azt a lehetőséget, hogy összefuthass 80-as ellenfelekkel, akik közül a legkisebb ellenfél is egyedül gyakorlatilag legyőzhetetlenül nehéz.
Ezzel pedig eljutott oda a játék, amiért sokan sírtak: van kihívás.

jatiking
Szia mindenki!Én erről az overpower-ről szeretnék felvilágosítást kérni tőletek.

jatter

genndy
Nem így van. A kulcsok a ládát nyitják. Az hogy éppen mi van a ládába az nem a kulcstól függ, egyszerűen szerencse.
Rosszul is írtam egyébként, tehát: egy kódot csak egyszer tudsz aktiválni, de egy kód általában 3-5 kulcsot is ad, szóval olyan nagyon nem kell vele spórolni. És egy ládanyitás = egy kulcs. Találni nem lehet, csak a kódok adnak kulcsot. Írd be az összes élő kódot az oldalról, lesz vagy 100 kulcsod az tuti.

The Protector
Húha.Egy kulcsot csak egyszer....de ha egyet ellövök és szerzek másikat akkor megint tudok nyitni nem?
MEnnyire gyakran találok pont jó kulcsot?Mert ha azért lehet találni akkor nem várok vele 50es szintig hanem most ellövöm és majd addigra talán lesz megint kulcsom.

genndy
Egy kulcsot csak egyszer, de van még egy csomó élő kulcs.

IMYke2.0.0.0
Csak egyszer - a Shift fiókodhoz kapcsolódnak majd.
Sok kulcs amúgy már lejárt.

The Protector
Nagyon szépen köszönöm.
Ezt a kódot egész borderlands-os pályafutásom alatt egyszer süthetem el,vagy ahány aktuális kódom van annyiszor beválthatom?

genndy
Még amikor először jelentkeztél, belinkeltem, de akkor újra:
http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Key?all_keys#SHiFT_Code_History

The Protector
Ne haragudj a neved elírása miatt és ismét ksözönöm a válaszodat.
Végigvittem a story-t,nekem egyszerű volt,de sokat kellett tuningolni a főellenfelet.
Elkezdtem a kalózos küldetéseket,eddig nagyon tetszik ez is,remélem nem lesz rövid.
Arany kulcsokhoz tudtok nekem linket adni?Honnan tudok szerezni?Én vita-n nyomom de ugyebár az majdnem ugyan az mintha ps3-on nyomnám szóval ps3 kulcsok is jók.

"Narancsot ne is nagyon várj, bossok, raid bossok dobhatnak,"

Nekem a legelső mob dobta ki ezt.. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2014.08.27. 20:23:08
IMYke2.0.0.0
Nos, igen a checkpoint rendszere így működik.

Bocs, hülyeséget beszéltem, visszavitt a normál módba, csak az zavart meg, hogy ugyanarra a pályára tett, ahol a Vault Hunter Mode-ban abbahagytam.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

genndy
Minden térképre szól küldetés, több is.
Küldit nem lehet resetelni, de akkor visszaáll egy olyan részére, ahonnan újra lehet kezdeni. Ez gondolom akkor az hogy keress varkideket, lődd őket, add be az injekciót. Tehát elölről kell csinálni, a mutáns nem fog csak úgy jönni.
TVHM: True Vault Hunter Mode (pt2), UVHM: Ultimate Vault Hunter Mode (pt3). A nevem amúgy "genndy".
Narancsot ne is nagyon várj, bossok, raid bossok dobhatnak, de alacsony szinten ez sem valószínű. Majd úgy 50. szint környékén.
Lila: "slag effect". Fölerősíti a következő nem slagos elementál sebzést. TVHM-ben meg főleg UVHM-ben lesz majd szerepe, de ott nagyon (3x hatás), vagy ha segéddel nyomod (Axton / Gaige), akkor ott is jól jön (mondjuk a turretet slagra állítani).

Köszi! Az a baj, hogy hiába, nem lép vissza. Lehet hogy a virágbolti verzió miatt.

IMYke2.0.0.0
Amikor a játék folytatását választod azzal a karakterrel (Karakter betöltés), amelyikkel befejezted a normál módot, de már elkezdted vele a Vault Hunter Mode-ot, akkor a betöltés előtt lesz választási lehetőséged:

A megvásárolt DLC-k új játék indításakor helyből elérhetők a térképen, de nem érdemes odautazni, mert kezdő karakterrel mindegyik DLC instagib.
A Normál karaktared átvihető a Vault Hunter Mode-ba, onnan meg az Ultra Vault Hunter Mode-ba.

Üdv! Ha végigvittem az alapjátékot, és újrakezdtem true vault hunter módban, akkor vissza már nem tudok lépni, hogy a DLC-ket elkezdjem? A játék kezdetekor nem ajánlja fel, mint az első résznél, és ha a karakterválasztásnál a normál módot kiválasztom, akkor a folytatásnál visszadob a vault hunter módba...

The Protector
Nah akkor annyira nem is vagyok hülye😊Köszönöm a választ.Érzékelem azért a különbségek karik közt,ezt a következtetést youtube videókból tudom.Nekem ugye megvan az összes kieg karakter így van választékom.Nővel nem szívesen vagyok viszont nekem a siren tulajdonságai is tetszenek,tetszenek a ledobható turretek és a duplafegyver is.Szóval nehéz választás.Zero val könnyű volt a dolgom mert ismertem,hogy sniper,vagy erős távolról vagy közelről és ennyi.

Amúgy sok hely van a játékban ahova nem szól küldetés?Kettő darabot találtam,mindkettő aréna harc.Ezen felül van még hely ahova el lehetne látogatni?

Ami még eszembe jutott,még az elejéén hammerlock adott egy küldött.A bogarakat akik át tudnak alakulni egy gubóból repülő rovarrá kellett mészárolnom és egy gubót injekciózva mutánst létrehoznom.A mutáns megölt engem és azóta nem jelenik meg.LEhet resetelni küldit vagy ilyesmi?Vagy jönni fog az csak várjak?

IMYke2.0.0.0
Sebzésre: igen. Az a salak sebzés, ami felerősít minden más típusú sebzésforrástól származó kárt.

Amúgy, a Borderlands-okat hiba csak egy karakterrel végigjátszani.
Az első részt 2 karakterrel játszottam végig, és éreztem, hogy más az egész.
A 2. részt minden karakterrel végig akarom játszani.
Szirénnel a végére értem.

The Protector
Köszönöm a válaszaitokat.
Most töltöm le a packokat hozzá.Hát nem kicsik VITA-hoz képest.
Grendy a rövidítések mit takarnak?
Amúgy nekem nagyon tetszik a játék,az 1részt is szerettem de nekem az egyhangú volt.Itt viszont mindent javítottak.Nekem küln pozitívum h a játék nem nagyon dobál szintnél magasabb cuccokat azaz nem kapok 20as szinten 28-as pajzsot,mire elérném a 28at úgy is lenne annál jobb,felesleges tartogatni.
Zero val viszem amúgy végig,nekem bejön,az előzőt is Mardecai-val vittem végig.Ami szomorúság h egyetlen egy extra képességet sem unlockoltam.Láttam h vele lehet csillagot dobni meg dasholni előre és láncbakötve ölni mindenkit.

Orange fegyvert nem is találtam szerintem.Ami nekem nagyon bejött azok a robbanófejes shotik,azok közelre nagyon jók,távolra meg van több sniperem különféle extra sebzésekkel.

Még egy kérdés.A Lila effekt az mire jó?Csak arra h ha meglövöm vele és egy mással is meglövöm akkor extra sebzést kap?Nem volt vmi tiszta nekem pedig Marcus mutogatta az elején az egyéb sebzéseket.

IMYke2.0.0.0
A Borderlands-ek sztoriját nem lehet elrontani.
Ahogy a fejlődést sem. Ez nem hardcore RPG. A pontokat BÁRMIKOR újra el lehet osztani.
Tehát, a "szerintetek milyen build-et csináljak" kérdések nevetségesen okafogyottak 😊

genndy
Semmit nem rontottál el. Az első végigjátszás végére kb itt leszel. 30-34 között valahol. Aztán még van a TVHM meg UVHM.
Nyomd le a bosst, utána mehetsz DLC-zni.

The Protector
Hali.
Szerintem elérkeztem a játék főboss-házoz.A sztori utolsó küldetése az amiben Hero-s pass ba kell menni?Az npc-k nagyon azt mondták,hogy ez lesz az utolsó.MAjdnem minden mellékküldit megcsináltam mégis csak 31es szintű vagyok.Hol rontottam el?Lenne kedvem még játszani emiatt ha most beregelem a kiegészítőket akkor azokat még le tudom nyomni mielőtt az utolsó küldetésnek nekiállok?

Előre is köszi a választ.

A multiról tud nekem vki valamit mesélni.Anno a border 1 ben elszarta az egész játékomat a multizás.Nálam erősebb volt mindenki és erősek voltak az ellenfelek is és ezt a szintet átvitte nekem a kampány részre is ami annyit tesz,hogy vagy 4 szintel felettem volt mindenki.Így működik itt is?

Nem működik ez a kombó, mivel a 'Smaller, Lighter, Faster'-t fel kell venned, ha az 'Ordered Chaos'ágon akarsz tovább haladni, az meg az Infinity-t használhatatlanná teszi (ld. leírás: Infinity) - kivéve ha 'Necromancer' class modot is használsz, hacsak nem módosítottak ezen azóta.