7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
jocika #6499 Megtudnád mutatni Maya build-ét és a skill kiosztását? Amivel mentetek OP-n. Úgy is jó, hogy általánosságban, illetve OP-ra átformálva.
Esetleg ha nem a tied, akkor a társadat megkérnéd?
Megköszönöm. -
Diopapa #6498 Overpower level 1-8
pl OP8-as shieldem
Ott így esik a loot kb :)
A fegyver már önmagában kevés, persze a jó gear nélkülözhetetlen. True vault hunter után menjetek Terramorphust farmolni pl vagy egyéb raid mobokat, azok dobálják a jó cuccokat időnként. -
Stief #6497 Igazából ultimate vault huntert milyen szinten érdemes elkezdeni? -
Stief #6496 Szia! Mi az OP8? Amúgy nem az gond hogy nehéz hanem az hogy egy nyomi loot nincs hozzá. A fegyvereink 45-50 szintűek. Van olyan modom ami 30as szintű! -
Diopapa #6495 Hát az Ultimate-ig csak lütyőzés van. Ott már komolyan ki kell találni a buildet, hozzá a fegyvereket stb.. Nem tudom mit fogsz szólni akkor az OP 1-8-hoz? :) OP8 már szigorú.. :) Krieg + Maya-val csináltuk, de Krieg már csak dísz ott.. :D -
undY1ng #6494 Igen játékbeli pénzre gondoltam, de akkor mindegy ha nincs.. Nem mintha nagyon hiányozna, csak kíváncsiskodás. 8-) -
#6493 Játékon belül lehet csere-berélni, de pénz nincs a dologban, se játékbeli, se valódi. -
#6492 Nincs.
Nem Diablo 3 :) -
undY1ng #6491 Ohh, köszi szépen, ilyenről nem is tudtam! :)
Valami online "boltja" nincs a B2-nek? Cuccok feladására vagy vásárlására gondolok. De lehet megint hülyeséget kérdezek! :) -
XRV #6490 Itt
https://www.facebook.com/Borderlands2ShiftCodes
és itt
https://twitter.com/dgShiftCodes
lehet sasolni a shift kódokat.
-
undY1ng #6489 Haver kapott 10 aranykulcsot (Míg én csak egyet a GOTY után) De miért?! Most kezdtünk el együtt játszani és ő neki csak a sima B2 van meg., -
Stief #6488 Hello! Elkezdtem az ultiamte vault hunter módot nagy csalódás, főleg az hogy nagyon nehéz 52 szintűek vagyunk és 57 ellenfeleket kapunk, ami nem lenne baj, de az hogy egy nyomorék loot nincs utánunk, az a nagyobb baj. 1 óra küzdelem után leverjük a bosst és pár szar fegyver. Vélemény. -
#6487 Ez már részletkérdés, mindenki értette szerintem. :) -
#6486 nem a kártyával utal pénzt :P
de amúgy igen, tud utalni netbankról (instant ott is van a pénz), aztán onnan már gyerekjáték -
Tusy #6485 - 10 hónap munkanélküliség után szarul jött a bank felszólítása, hogy az e-számla kezelési költségét fizessem be (akkor már 7 hónapja nem volt sem fizetésem sem pénzem). Azóta kicsit óvatosabb vagyok a számlákkal. De ha majd komolyabban érdekel a dolog (értsd: pénzem is lesz) akkor majd esetleg bepróbálom -
Tusy #6484 - bankban, ennyivel kerülne többe a Mastercard bankkártya éves előfizetése (aminek nagyobb részét ugyan havonta vonják de ez részletkérdés)
- paypal-hoz nyilván béna vagyok, de eddig mindig elakadtam amikor fizetni akartam vele. A bankkártyám hozzá van rendelve a paypalhoz, a próba ~400Ft-ot le is vonta de azóta semmi. Annyira meg nem érdekel, hogy komolyan ráfeküdjek a kérdésre (meg annyi pénzem sincs, mert akkor átutalnék ~100e Ft-nyi összeget és nem lenne ilyen gondom) -
#6483 VISA Electron és soha semmi ilyesmiért nem kell aggódnod - bárhol vásárolhatsz vele. -
#6482 Miért kéne évi 14+ ezer forintot fizetned MasterCardért? Hol hallottad ezt a baromságot? De amúgy mellesleg ott a PayPal is, amire tudsz Maestro kártyával utalni pénzt. -
Tusy #6481 - majd ha Maestro kártyával is lehet fizetni érdekelni fog minden hiányzó DLC (GOTY van meg). Addig meg szívom a fogam (egyelőre nem fogok évi +14e Ft-ot költeni MasterCardra) -
#6480 Van még valaki aki eddig nem vette meg? :) -
#6479 Akinek ennyiért sem kell, ha nincs még neki a játék, akkor gyakorlatilag nem is kell neki a játék:
http://www.macgamestore.com: "Borderlands 2 Game of the Year Edition" - 75% - 9,99 dollár
STEAM - MAC + PC -
astrid09 #6478 Hi all! Lenne valakinek kedve multiba tolni a borderlands 2-öt? -
#6477 Hülyeséget írt. Csak a hiányzó tartalmat szedi le (sőt, leginkább azt sem: nagyrészt minden le van már szedve, csak engedélyezi őket). Mentések működni fognak tovább simán. -
#6476 Erre nem tudok válaszolni, de a mentéseket mindig érdemes időnként elmenteni. -
undY1ng #6475 Tehát még mindig jobban megéri, értem! Viszont teljesen újratelepíti a játékot és semmilyen mentés nem marad meg? Vagy lehet hülyeséget írt az illető egy külföldi fórumon? :) -
#6474 Sajnos igen és én többek között emiatt nem veszem meg a Pre-Sequelt most. Majd azt is GOTY verzióban. -
#6473 A GOTYban akkor is több van, amit még a GOTYhoz hozzá kéne venned, a GOTY jobban megéri.
Nem kapsz pluszpéldányt abból ami már megvan és olcsóbb se lesz. -
undY1ng #6472 Akkor az úgy elég nagy "lehúzás", nem? :/ Nézem a GoTY tartalmát és látom írja ott a packban, hogy ott van a könyvtáramban a B2 de azt nem, hogy levonná azt...
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.10.01. 20:37:57 -
#6471 Nem kapsz hozzá és nem lesz olcsóbb. (de erősítse meg más is :) ) -
undY1ng #6470 Kiegészítés képp: Ugye megvan a sima B2, de utána olvastam, hogy sima játékot nem is lehet felfejleszteni GoTY-ra. Szóval ilyen téren a Season Pass nem éri meg jobban? -
undY1ng #6469 Köszi, ha most a GoTY-t megveszem, akkor kapok még 1 sima B2-t is? Vagy azt akkor nem számlálja hozzá és olcsóbb lesz?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.10.01. 20:16:39 -
#6468 Természetesen. -
undY1ng #6467 Lehet ez hülye kérdés lesz, de akinek GoTY van az ugyanúgy játszhat a sima B2-es emberkével is? -
undY1ng #6466 Köszönöm a gyors választ! :) -
#6465 GOTYval jársz jobban. -
#6464 Goty-ban benne van a season pass tartalma is. -
undY1ng #6463 Hello!
Most megint Borderlands leárazás van a steamen és azt szeretném kérdezni, hogy a GoTY vagy a Season Pass-t érdemes megvenni? Tudom, hogy a GoTY-ban több dlc van, de olvastam, hogy a legjobb DLC-k a Seasonban vannak.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.09.30. 20:49:30 -
#6462 Igen, kész lesz. Ezen vagyok.
S én biztosan nem fogok eltűnni. Legfeljebb, ha egy meteor esik rám és/vagy kórházba kell kerülnöm. Egyiknek se drukkolok :) -
#6461 Köszönöm a választ. Várok türelemmel. Egyszer csak kész lesz.:) -
#6460 A nyers fordítás 100%.
Ahogy a képen is a 97+% azt jelzi.
Hozzászólásom.