Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
És októberben jön az új rész, Steamen már fellőtték a preordert.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.21. 14:05:20
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
In space no one can hear you scream.
Garantáltan több száz órányi élvezet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2014.08.21. 12:17:48
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Zer0-t pont nem ismerem, de ha segítősen szeretsz játszani akkor inkább Axton (lövegtorony), és főleg Gaige a robotjával (nem helyhez kötött, melee+távolsági támadása is van, szépen irt).
Amúgy amit észrevettem,hogy nem fejlődök annyira a mellékküldiktől sajnos.Alig ad nekem xp-t,ez azért lenne jó hogy legalább egy szinttel feljebb mennék az aktuális sztoriszál ellenfelei fölé de eddig ez nem nagyon sikerül.Az ajándékok amiket kapok meg általában gyengécskék.
Még lenne pár kérdésem.Zero val kezdtem,nekem annyira nem tetszik az ő speckója,bloodwing jobb volt az előző részben szerintem.HA jól láttam viszont akkor kapok majd dobócsillagot valamikor?
Ha gondoljátok majd nyomok be pár képet a játékból,hogy milyen ps vita-n.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
2. Sanctuaryban (az első nagy város ahová el kell jutnod, és végig ide érdemes visszajárni küldiért+kereskedni) van egy halálfejes láda, ami mindig a szintednek megfelelő lila felszerelést ad. Nem érdemes alacsony szinten elszórni, bár rengeteg kulcsot szórtak ki. Hogy Vitára melyik jó (PC/Mac/Xbox/PS+) az passz. Itt az oldal ahol gyűjtik, próbálgasd: http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Key?all_keys#SHiFT_Code_History
3. Amikor beindítod az első gyorsutazót, onnan már elérhetők. Ez eléggé a játék elején már megvan, nincs egyéb előfeltétel.
4. Mindet beaktiválhatod az elején, nincs olyan ami szinthez kötött. Psycho+Nechromancer a két karakter, 3+4 küldetések (és ebből kellene még kettőnek lennie: Tiny Tina és Sir Hammerlock), 5 az első szintemelő (asszem 62-ig), 6 plusz skinek meg egy gránát.
Lenne pár kérdésem.Vettem egy borderland2őt VITA-ra.Az elsővel játszottam,nagyon is tetszett viszont a 2 kicsit komplexebb és van pár dolog amit nem tudok.
1.Badass rank mire való?És kiírja h vmi elköltetlen badass pontjaim vannak
2.Arany kulcsok szintén mire valók?
3.A kiegészítő küldetések hol indulnak el?
Ezek vannak a kiegészítőben amit adtak hozzá.Ezek kódokat tartalmaznak amivel le lehet tölteni a kiegeket.Az lenne a kérdés,hogy ezeket rögtön a játék elején aktiváljam be mert kapok extrákat vagy majd felfejlődve a végén?
Ez a pontos tartalom:
1Psycho karaktercsomag
2Nechromancer karakter csomag
3.Captain Scarlet.....kieg küldetések
4Mr Torgue campaign of Carnage
5Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack
6Collector edition pack
Ezek közül a karaktereseket vágom,viszont a többit megérhet most játék közben beaktiválnom?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Talán kibírjuk ezzel okt. 17-ig 😊
Csak legyen majd GOTY verzió ebből is hogy teljes legyen a sorozat 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Borderlands 2 Pre-Sequel Inspired Heads and Skins SHiFT Codes
- Axton as Athena: CJKBJ-3XWTF-HCJ6K-JJB3T-SB35X
- Salvador as Wilhelm: CTWTB-RXKTR-SKJXW-3TBTJ-KXKKH
- Maya as Nisha: KBWT3-WF5TR-SC3XW-T333B-TSCTS
- Zer0 as Claptrap: W3C33-H653X-9CTR5-3TBJ3-HZ99S
- Gaige as Moon Moxxi: - szülinapomon (aug. 15)-
- Krieg as a Scav: - (aug. 22)
Azt szeretném kérdezni, hogy ez region free szerinted? Mert megvásárolnám de nem szeretnék vele "befürödni". Vásárolt már valaki itt?
Köszi előre is
1788 fájlból, már csak ez a 3 darab van hátra.
Elkészül, bekerül a játékba, tesztelésre kerül, hogy ne idióta elgépelésekkel, magyartalanságokkal kerüljön közkézre, és mehet a nyílt tesztelés, visszajelzés.
Időpontot sok-sok éve nem adok. Akkor fordítok, amikor épp olyan hangulatom van, és esténként.
When it's done.
Borderlands 2: Game of the Year Edition - MAC/PC - 10 dollár (1 dollár = 236,19).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De előbb még az elsőt is végig kellene játszani ha már megvettem.
Next PC upgrade: 2022
Számomra a lényeg az, hogy szépen kényelmesen végigcsináljam az összes küldetést, élvezzem a történetet és a poénokat, semmiképp sem az, hogy térképről térképre rohanjak a profik után - a public game-ek pedig sajnos úgy látom erről szólnak.
Ha esetleg van valaki hasonló elképzelésekkel, akkor írjon privit!
Én épp most aktiváltam sikeresen.
Nekem az Axtonos kulcs sem most nem mûködik, sem pár napja mikor elõször kikerült.
Warez Pityuk meg letudják, és nem érzik át az adrenalin áramlását.
Szóval, szerintem, most már nagyon sok kulcsod is lehet.
Lenne egy kérdésem: végül is változtattak a Golden Keys mennyiségén vagy még mindig max 255 db lehet nálam?
Talán emlékeztek, elõfordult velem, hogy túlléptem a 250-et és elveszítettem a kulcsaim nagy részét.
//WRZ-pistáknak amúgy már megszerezhető egyben az egész.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
If you give a little love you can get a little love of your own
If you give a little love you can get a little love of your own