Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bladex
Én valószínűleg rossz oldalt nézek, mert itt nincs semmilyen 100%, vagy nincs frissítve. Ha esetleg másik oldalt kell figyelni elkérném a linket. Köszönöm.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

MoRT2195
Biztos csak egy Pre-Sequel feature. 😄
lalakov
Találkozott már valaki azzal a buggal, hogy az Assassin karakter időnként hatalmasat ugrik? Van erre valami megoldás? Haverom általában meghal miatta. 😞
lalakov
Már vagy 15-ször játszottam végig. 😊 Genndy azt írja, hogy az alapjáték kivégzése után érdemes menni.
TVHM-ben már hozzánk skálázódnak, nem?
És, hogy miért nem csinálom a mellékeket, mert azt szeretném, ha végig tudnék fejlődni. Nagyon kiábrándító, ha van még játék, de elértem a max. szintet és nem tudok fejlődni.
IMYke2.0.0.0
De mi a jó abban, hogy végigrohansz a sztorin , beveted magad a DLC-kbe és lesz a végén egy 3x-es karaktered?
Az ilyen karakter kooperatívra is gyenge.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Kizárólag a fő feladatokat teljesítve elmegyünk Sanctuary-ba, hogy az eridiumot el lehessen költeni, aztán irány a DLC-k.

Ha a DLC-ket kivégezzük és visszatérünk a fő sztorihoz, a szintünknek megfelelő ellenfelek várnak majd?
IMYke2.0.0.0
Egyetértek a megjelenés szerinti sorrenddel. Az összes többi tartalommal is így érdemes .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
<#worship>
genndy
Alapjáték kivégzése után. Sorrendnek nincs jelentősége, de a megjelenés szerinti a legjobb (Scarlet, Hammerlock, Torgue, Tina).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lalakov
Mikor érdemes a DLC-ket elkezdeni és van jelentősége a sorrendnek? Most fejeztük be haverral az első végigjátszást. Az lenne jó, ha a DLC-k a mi szintünkön lennének.
szomferi
akció van!

plusz még ez a kód is érvényes, további kedvezményt ad: UKSEP15OFF

ha 2K játékot vásárlunk, kapásból megdobnak még egy példány a BioShock 2-vel is <#email>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

IMYke2.0.0.0
A számlálónak nem kell mozdulnia a közel 100%-ról.
Helyette az átnézésnek, és az offline tesztelésnek kell folynia.
Ezért írom mindig: nem tudom, hogy mikor kerül közkézre.

Fpocok
😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

bladex
A fordítótól kérdezném nagy tisztelettel. Folyamatban van e a játék fordításának befejezése? Jó pár hete figyelem a számlálót, de nem nagyon akar megmozdulni. Ez egy egyszerű kérdés nem kritika. Nagyon számítok a fordításra. Előre is köszönöm a választ.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

lalakov
A Góliátokat nem kell lőni, csak hagyni kell hogy szétverjék a körülöttük lévő ellenséget, abból már sikerült egyszer a negyedik szintet elérnem, szép lootot adott. Na meg ezt az achievementet: "Goliath, Meet David"

The Protector: A szemem láttára bábozódott be kétszer és érte el a harmadik szintet. ;-)
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.09.20. 15:26:27
- amik nekem átváltoztak azok többnyire tűzsebzésre tették ezt (persze pont olyankor amikor legkevésbé akartam). Góliátokat azt hiszem elég csak lövöldözni azok idővel maguktól változnak

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

The Protector
A babázost előidézni csak küldivel lehet,az már szerencse dolga ha egy badass-al hoz össze s sors.Majndem minden ellenfélnek van több szintje.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lalakov
Utánaolvasva 5 (Ultimate Badass Varkid a max.)szint van, de nem írja mivel lehet rávenni őket az átváltozásra, csak azt hogy ez egyre több időbe kerül.
lalakov
Máshol is átváltoznak, a Caustic Caverns nevű pályán láttam 3. szintű dögöt.
genndy
Csak az egyik küldetés közben, ha a bábot megszúrod Hammerlock cuccával. Úgyhogy így is csak 3 szintjük van.

lalakov
A bebábozódó rovarokat, hogyan lehet rávenni a további átváltozásra? Egyszer az egyik 3-as stádiumba is átment, de onnan az istennek se akart tovább, később pedig csak max. 2-ig jutottak el. Itt is 4 szint van, mint a daginál?
MoRT2195
De ki van írva, már látom... csak nem épp úgy, ahogy kéne. "Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax" Na de mindegy, akkor benne van.
lalakov
Ott van mind az 5, csak nem írták ki a teljes neveket.
MoRT2195
Az utolsó Headhunter DLC nincs benne. Legalábbis a felsorolásban biztos nincs.
szomferi
15$, és minden kiegészítőt tartalmaz, amit kiadtak hozzá

és Steamworkös <#fogmosas>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

MerlinW
Túlvariálod😊 Mindhárom PC. Windows, Linux és OSX-et különböztetünk meg, tehát az oprendszert. Az hogy az OSX-es játékok működnek Windows-on az a Valve hibája, majd kijavítják egyszer.

[merlinw.org]

MoRT2195
<#action>
szomferi
hát esküszöm, hogy legközelebb csak annyit írok, hogy Steamworkös, aztán arról mindenki tudja, hogy mit jelent 😄

IMYke2.0.0.0
Segítek lezárni a felesleges MoRT-védelmezést:

"Nem, ennek semmi köze a gépeden futó operációs rendszerhez, vagy ahhoz, hogy Intel-Macintosh-od van-e..."

Laza
Akkor lehet velem van a baj, mert a #6421 -es hozzászólásból és annak előzményéből nekem egyértelmű volt miről beszél ... lehet értek MoRTul ... aminek remélem nincs köze a Fekete beszédhez 😊

Szerk:
Ja igen, és a Steames megjegyzést is értettem, mert olvastam amit a másik topicba írtak:
"(igen, a Mac-es jó Steamre!)"
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.12. 12:53:19

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Látszik, hogy nem ismered MoRT gondolkodását 😊

Szerk.: Ja és persze rögvest jönni fog azzal, hogy de hát végig azt írta, amit most te...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.12. 12:38:54

Laza
Jelenleg Te értetlenkedsz.

Nem azt mondja, hogy nem a Steamen kell beregelni meg hasonlók.

Azt mondja, hogy a MAC is ugyanolyan PC, mint bármelyik, csak más oprendszer fut rajta. Azaz nem MAC-et meg PC-t különböztetünk meg, hanem Windows PC-t és MAC-et. Ebből a szempontból a Steam kategorizálása is érdekes, mikor PC-t, MAC-et és Linuxot különböztet meg ... az összesítésbe meg azt írja 'bármely op rendszer', majd mikor meg ikonokkal jelöli akkor Windows logót, almát és pingvint szimbolizál.

Tehát amit mondani akart, hogy a játék nem MAC-en meg PC-n megy, hanem MAC-en és Windowson ... PC-n egyértelműen, mivel mindkettő az, legyen bármilyen bullshit márkanév mögé is álcázva 😊

Hozzáteszem, a MAC márkanév már régen nem azt jelenti, mint amire kitalálták (olcsó, egyszerű számítógép).
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.12. 12:29:35

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MoRT2195
Értem, és tudom is, mivel már tapasztaltam...
IMYke2.0.0.0
Tényleg ennyire nehéz a felfogásod?

Megveszed a MAC kódot pl. a www.macgamestore.com-on, a STEAM-en regisztrálod EZT a kódot, és a KLIENSEDBEN ott lesz a "Borderlands 2 MAC" és a "Borderlands 2" is.

Ne értetlenkedj már!

MoRT2195
Igen, kapsz egy PC-s kódot, amit használhatsz Windows-on, és Mac-en. Értem.
IMYke2.0.0.0
Átgondolhatnád néha mit írsz.
A STEAM-ről van szó! A STEAM rendszerében a MAC kódokkal regisztrált Borderlands / Civilization (és bizonyára több) játékok esetében a STEAM ad egy PC-s verziót is a fiókodra.

Nem, ennek semmi köze a gépeden futó operációs rendszerhez, vagy ahhoz, hogy Intel-Macintosh-od van-e...

MoRT2195
A PC az lehet Windows, Linux és Mac is. Ha azt mondod PC, az tág fogalom. Jelen esetben úgy értelmes, hogy a MAC kódok jók WIndows-ra is...
genndy
Az OS miatt nem.
Viszont a Steames MAC-kódok jók PC-re is, mert Steamen egy kóddal mindkét változatot megkapod.

MoRT2195
Persze, hogy jó, mivel a Mac az PC...

Szerk.: Windows az a szó amit te keresel (nem PC, és nem is Steam, mint a másik topikban 😊),
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.09.11. 17:34:20
szomferi
akció van GMG-n, a Mac-es jó PC-re is!

Laza
Egyik legnagyobb hibája a játéknak, ezért sem leszek soha max szinten 😊

genndy
Elég a főszálat, de tényleg végig kell nyomni a játékot kétszer.

IMYke2.0.0.0
Végigjátszod Normálon = megkapod a True Vault Hunter Mode-ot.
Végigjátszod a True Vault Hunter Mode-ot = megkapod Ultimate Vault Hunter Mode-ot.

Az ultimate módot hogy lehet elérni?
Béluska74
És tényleg! Mondjuk nem kérdezett semmit sem. Elindult a játék és a főmenüben ott virított a Gaige (alias Nyusza). Köszi a segítséget.

If you give a little love you can get a little love of your own

IMYke2.0.0.0
Felhőbe ment a játék. Emellett a gépeden is ott a mentés.
Ha a helyi mentésed régi, vagy hibás, akkor a játék indításkor szólni fog, hogy a felhőben újabb verzió van, akarod-e azt használni stb.

Béluska74
Üdvözlök mindenkit! A tegnapi napot bedöglött a monitorom és bekaptam valami kártevőt is a gépem pedig átment a használhatatlan kategóriába. A monitor megjavítva a Windows újratelepítve. A Borderlands 2-őt is újratelepítettem. Van benne kb 170 órám,de még nem indítottam el. Ha elindítom akkor visszakapom a félvezetőzött 70-es szintű mechromancer karimat? A steam felhő szolgáltatás be van kapcsolva ennél a játéknál. Vagy hogy tudnám a felhőből visszakapni? (Persze csak ha lehetséges.)

If you give a little love you can get a little love of your own

IMYke2.0.0.0
Fogalmam sincs, miért Ultrára emlékszem mindig 😊

genndy
UVHM = Ultimate Vault Hunter Mode, nem Ultra True 😊
UVHM-ben lényegében kötelező a coop, mert ott az a furcsa ha találkozol NEM OP ellenféllel, mind 2-3 szinttel van fölötted. Én mondjuk éppen egyedül, de trainerrel nyomom (just for fun), de ha véletlenül elfelejtem bekapcsolni, egy ütéssel veri le a legkisebb ellenfél is a milliós pajzsomat a milliós életerőmmel együtt, instant death <#bdead>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.09.02. 14:41:46

IMYke2.0.0.0
A Normál nehézség tényleg alapozás, cserébe figyelhetsz a sztorira.
Utána már a True Vault Hunter Mode és az Ultra True Vault Hunter Mode alatt vissza is sírod a Normált.
Főképp, ha az utóbbi nehézségnél még találkozol Overpowered ellenfelekkel.

Normál felett a kooperatív játék amúgy erősen ajánlott tud lenni.