Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tonyr
😊
Stairs ? NOOOOOOO 😛

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

IMYke2.0.0.0
Descipable Me 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tonyr
Nekem is bejön, de 140k-tól árulják ebay-en, hát ennyiért már nem kell... sajnos ...
De olyan cuki, hogy belehaloooook 😉

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&feature=player_embedded&v=m0m_vIFi9zk&x-yt-ts=1421914688
Hát ez tuti
MBP Schaefer
Hello!
Szerintem nem lett rossz, bár én az irányítást nem komázom, nekem picit nehéz, mivel nem játszom más konzolon csak pc-n.A játék maga ugyanaz mint a pc-s,verzió, a grafika nagyon király, néha kicsit megröccen, de nem vészes szóval összességében a mérleg nálam pozitív, az átirat véleményem szerint jó lett.

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

Kíváncsiságból kérdezném, hogy PS Vitán játszott valaki vele? Gondolkoztam rajta, de nem tudom PCs verzió után mennyire tetszene - a hordozhatóság előny, de a játszhatóságot/irányíthatóságot nem ismerem (eddig csak PC-s FPS-t irányítottam abból is szinte csak a Borderlands verzióit), és érdekelne egy valóban első kézből származó vélemény, nem újságleírás.
A linkelt wikin oda is van írva az EVO-hoz, hogy csak ultimate-ben fog esni ha esik, vagy lehet farmolni a kristályt. A terramorphusos shield meg kb csak a Kriegnek jó, hogy tudjak vele ilyen kicsiket ütni 😊 De vannak sokkal jobb shieldek is mint a regenesek szvsz. (akár az emlegetett bee is)
Igen, de azért annyival egészítsük ki, hogy az egyik pajzsot csak kristályért(seraph guardian-t kell legyőzni érte) lehet venni, vagy potyog Hyperius-tól, de nem nagy eséllyel; a másik meg egy raid boss-nál(Terra) van, és ott sem potyog mindig. 25. szinten lévő szirénnel inkább skilleket és/vagy transzfúziós gránátot nézzen.
Ha már szirén és pajzs, akkor Bee a rádióstól, ha még nincs ott a story-val, akkor rövidesen ott lesz, a szintje alapján legalábbis.
Szerintem.
Van hp regenes shield, ne hallgass a tudatlanokra. 😉

Mondjuk ezt jobban szeretem.. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2015.01.12. 10:05:44
A skillről én is tudok, egyébként sirénem van.
De láttam a youtube-on egy videót ahol annak aki készítette elég volt félrehúzódni a harcban és rögtön töltődött vissza az élete magától.
Nem csinált semmit és mégis ment fel a piros csík.
Talán valami cheat, bár azt nem hiszem, de ha nincs hát nincs, köszi.
Legjobb tudomásom szerint nincs ilyen pajzs. Talán class modok között van ilyen tulajdonságú, és volt már "életszívó" gránátom is. Nem tudom hogy milyen karakterrel vagy, de mindenkinek van 1 vagy több skill-je amivel tudod magad gyógyítani.
Help! Hányas szinttől jelennek meg azok a pajzsok amik vissza tudják tölteni az életet is?
És mi a nevük, hogy keressem őket?
Bocs, ha nagyon blöd dolgot kérdezek, de lev. 25-ös vagyok és még egyet sem láttam.
Vagy csak elkerülte a figyelmemet?
SweeneyTodd
Oké <#integet2>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Tudok olvasni . Te meg értelmezni tanulj meg 2 mondatot ...
SweeneyTodd
Sál ,sapka <#idiota>

MoRT2195
Így van, menjetek ki, és sárgolyózzatok egy jót így este 8-kor az eső után. Nincs is annál jobb program így tél közepén. 😊
SweeneyTodd
Ne legyetek már értetlenek, nem akar szart kiadni a kezei közül... akiknek meg ki lett adva tesztelni , valószínüleg van élete és nem folyamatosan ezen fáradozik. Tehát majd érkezik hamarosan ezt a kis időt féllábon is ki lehet húzni... addig mennyetek ki a szabadba , úgyis jó idő volt ma.

IMYke2.0.0.0
A fordítás már rég kész van!
Olvashatnál is néha itt vagy a Játékmagyarítások fóruma hasábjain.
A tesztelés és javítás folyik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kétnaponta nézek fel kész van-e már de egyenlőre nincs , a honlapon hónapok óta 97% van , egyszer megkérdeztem itt kb mégis mikor ?? 1 hét egy hónap egy év ??? jól lecsesztek hogy majd kész lesz ha kész lesz ... úgyhogy álmodozzunk együtt .
MoRT2195
<#wilting>
Azt álmodtam, hogy kint van a magyarítások portálon a magyarítás 😄
És egyszerre jött ki a State of Decay el.
Köszi válaszoltam.
Küldtem üzit.
Hű, én nagyon tájékozatlan vagyok, mert most nem vágom miről beszéltek.
Most akkor jól értettem, a story küldetésekre akkor érdemes menni amikor elérem a kezdő szintet?
Előbb jó eséllyel meghalok viszont később meg semmit sem fejlődők.
A Headhunterekbe meg akkor megyek amikor csak szeretnék és hozzám szinteződnek a szörnyek?
Vagy nem így van?
Gondolom akkor érdemes minél későbbre hagyni hogy jó kis fetyókat szerezhessen be az ember?
Azt tudom hogy 72-es szint a max. de van valami végső hely ahova az ember még elmehet megcsinálni a dlc-ket mielőtt a végjáték elkezdődik és átvált a játék a nehézre?
Erre ad a játék figyelmeztetést vagy ha nem melyik küldit ne kezdjem el addig?
Mi van fordítva? Nem az UVHM a legmagasabb fokozat? Ott hozzád igazodnak. Nemrég csináltam OP6-on a Crawmerax dlc-t, az átlag ellenfelek 78-ok voltak, a végén az a dög 80-as. OP6-os karakter 78-as szintű.
IMYke2.0.0.0
Én meg úgy tudom, hogy fordítva.
Sőt, az Overpowered* szintek feloldásával ez brutálisabb is lehet.

* = ahol te döntesz.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.02. 13:19:19

UVHM-ben a szintedhez igazodnak, alatta max. a te szinted+2. Én így tudom.
MoRT2195
Én úgy tudom, hogy ott a te szintedhez vannak igazodva. Lehetsz, 20-as, vagy akár 50-es, ők is hasonló erősségűek mint te. De ha nem így van, majd kijavítanak. 😄
Segítsetek kicsit! A story dlc-knél megtaláltam, hogy hányas szinten kell lenni a kezdéshez.
De a Headhunter-eknél nem, pedig gondolom itt is van minimum szint.
Letudnátok írni nekem melyiknél mennyi?
Előre is köszi.
Remélem akkor egyszer lesz kedved hozzá, láttam lostprophet is csinálja de ő neki meg van valami hivatalos fordítása és csak utána tudja folytatni.Na de további szép napot.
IMYke2.0.0.0

A születésnapjáig nem sikerült. Lassabb tempóval, munka és más hobbi mellett, teszteléssel meglehet kb 1 hónap alatt, ha nekiveselkedek.

Hát köszönöm a gyors választ.És ha nem zavarlak akkor még annyit megkérdezhetek, hogy sok munka lenne a State of Decay?

IMYke2.0.0.0
Borderlands 2: verziófüggetlen lesz, mert a 2. epizódban nem kell már *.upk fájlokat is visszaosztani.
Nyilván, mindenki jobban jár, ha a lehető legteljesebb verziót veszi meg - GOTY előnyt élvez.
WRZ-osok kíméljenek!

State of Decay: elsősorban haveromnak készítettem volna, születésnapi ajándéknak (december), mert meg akartam neki venni a játékot, és ő egy kukkot sem ért angolul, de nem sikerült elkészülnöm addig a honosítással. Ráadásul, ő meg már az Infestations felé kacsintott.
Majd még eldől mi lesz a sorsa.

BUÉK neked is 😊

Hello
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy melyik verziókkal fog működni a magyarítás?
És lenne még egy kérdésem ami ugyan nem ide való de azért hátha kapok rá választ, szóval a state of Decay topikban láttam egy hsz edet amibe linkeltél egy képet a játékról amiben voltak mát lefordított szövegek, azt csak magadnak csinálgatod vagy azzal mi a helyzet?
További jó munkát kívánok és kellemes új esztendőt
Nekem 8, ráadásul úgy is megkérdeznék kétnaponta, úgyhogy mindegy is. <#smile>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

MerlinW
Ha a banner-ben lenne a 97% július óta, az mennyivel jobb nektek?😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Bocs srácok, de emberből vagyok 😊

Bele kéne írni a bannerba a százalékot. :-)

Sziasztok!
A magyarítás már kész van? Júliusban 97 % körül volt.
IMYke2.0.0.0
Szeretném, ha mihamarabb végeznék vele. Egyelőre ennyit tudok nyilatkozni 😊

Esetleg látod már a végét?
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek
ok
Már nagyon kíváncsi vagyok rá. Nem a munkádra az biztosan jó de angolul nem akartam bele kezdeni ebbe a játékba.
További jó munkát kívánok .<#vigyor2>
IMYke2.0.0.0
Ha lesz, akkor nem fogok hallgatni 😊

köszönöm, ezt láttam
Csak gondoltam azóta van valami fejlemény
lalakov
Szerbusz kedves .:i2k:.
Én csak érdeklődni szeretnék, hogy körülbelül mikor lesz letölthető a Borderlands 2 magyarítása?
Válaszodat előre is köszönöm. És kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek
Megtaláltam aztán, csak nem gondoltam, hogy van külön topikja, azt hittem érdektelenség övezi. Egyébként köszi neked is!

genndy
Szar a kereső, de ha kis kreativitással csak "sequel"-t írsz (esetleg "borderlands"-et), máris megvan... Pre-Sequel topik

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

A pre-sequel-re nem dobott ki semmit, amúgy kösz.

MoRT2195
Én arra lennék kíváncsi, hogy először miért nem használod a keresőt, ezzel megkímélve magad attól, hogy válaszra vársz? Van külön topikja...