7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
petrov144 #6740 Nem lenne annyi reklámáló, ha tavaly júliusban nem kerül ki az a 97% az oldalra. Azt az érzetet keltette hogy na jó, már nem sok van hátra. Azóta eltelt több mint egy év. Az is más lenne, ha a dlc-k nélküli alapjáték magyarosítása már előbb elkészült volna külön. De ezt leírta i2k, hogy mért nem szeretné.
Az is betehette a kaput sokaknál, (már aki még suliba jár) hogy itt volt a nyári szünet, és semmi.
Lényeg, hogy ez a béta teszt nagyon elhúzódik, szerintem erről nem i2k tehet, hiszen ezt a részét más végzi, ezt is elmondta már valahol. + sosem lehet tudni, milyen munka/magánéleti dolgok vannak a fordítók életében, amiket nyilván nem fog világgá kürtölni.
Mindenesetre mire kiadásra kerül, legalább újra felfedezem az addigra elfelejtett dolgokat :) -
KryFuu #6739 Tudod én azt is elfogadom ha azt mondja , hogy még 2 év a kiadásig ... Komolyabb csapatot igényelne egy ilyen játék ... Nyilván kész lesz majd a korrekció , de ez már kutyavacsora ..... -
#6738 Azért i2k-nak van neve magyarítás téren, ha ő azt mondja, hogy kész van, akkor én el is hiszem, hogy kész van. Mondjuk ezt a projektet biztos emlegetni fogják még sokáig a kiadása utána is, mondván, hogy milyen lassan készült el, és a többi fordításnál se számítsunk másra. -
ego1951 #6737 Én megcsináltam a magyaritást már vagy egy éve. majd kiteszem "Messziről jött ember azt mond amit akar" -
KryFuu #6736 Aha Igazad lehet .... de hol a válasz , erre a korrekt érdeklődésre ??? -
#6735 Nem, ilyen válaszok a "mikorleszkész???!!!" kérdésekre szoktak érkezni. Ez még egy korrekt érdeklődés szvsz. -
KryFuu #6734 o-o vigyázz , itt nem illik ilyeneket kérdezni . Majd ... lassan ... nemsokára .... később .... egyszer .... -
jiji #6733 Üdv! Tiszteletre méltó i2k egy kis hírmorzsát, hogy halad a tesztelés ? -
#6732 Hali!
Az mitől lehet hogy minden itemem eltűnt az egyik karimtól és még a pontokat is újra kell osztanom? Csak a szintem maradt meg!
Ilyenkor mit lehet tenni? -
Travelos #6731 Ó, de király lenne, ha a téli szünetre meglenne a magyarítás, szétjátszanám az agyam az alatt a 2 hét alatt :)) -
#6730 Sosem kap emelést aki várja:) Azért tenni kell, és nem mellesleg kérni:) -
MarNemVarok #6729 Hello!
Én is szeretném már magyarul látni... de olyan fizetésemelés feelingem van..csak várja az ember.. -
petrov144 #6728 + a Deus Ex HR is kész van, el lehet tölteni az időt azért -
KryFuu #6727 Majd , egyszer kész lesz . Wolfenstein - The New Order már kész van ..... és ne érdeklődj , megsértődnek .... -
petrov144 #6726 Engem is érdekelne. Azt tudjuk h idén. Mondjuk októbert belőve nagyjából, előtte v utána? Már biztos unalmas a sok kérdés de talán ezt még nagyjából lehet tudni. Köszönöm én is -
Hitmanus #6725 Hali!
Mikorra várható fordítás? előre is köszi a választ -
ntex #6724 G2A-nál mostanában gyakori ez az eset... reklamálni kell náluk -
KryFuu #6723 Az gáz , pedig onnan én is szoktam vásárolni .. -
Joob81 #6722 Most kaptam egy levelet a Steam-től, hogy valami hiba történt így a játékot törölni kényszerülnek a fiókomból egy hónap után! G2A.com-ról vettem közel egy hónapja. -
#6721 55 -
petrov144 #6720 Gratula, lehet nem hiába farmolós helyszín a wildlife preservation UVHM-ban, de furcsa hogy így is dobálja a game a cuccokat. Milyen szintű a karakter? -
#6719 Nem tudom mi történik, de 1 óra TVHM single játék alatt 1 legendary, 2 pearlescent, +1 rózsaszín relic esett :D. Wildlife preservation, nem farmolás csak megyek Bloodwiinghez.
Tegnap 30perc multi: 1 seraph fegyver + 2 legendary fegyver.
Eddig beletett 300 órám alatt nem láéttam ennyit talán összesen. :P
-
Joob81 #6718 Sziasztok!
A nyári leárazásnál vásároltam meg a játékot, illetve az első részét. Így túl nagy tapasztalatom még nincs de ennek függvényében játékostársat / társakat keresnék.
Steam nevem: joob81
-
#6717 így van, de nagyon nem zavart, normálon nem veszítek annyi lóvét, hogy "tönkremenjek".
Meg van 208db aranyláda kulcsom, kiveszem aktuális szintre a lila fegyvereket és úgy kicsit kevesebbnek tűnik a 4 szint különbség(természetesen fedezékből lövök). -
#6716 Nem baj, este újra felveszlek. -
#6715 26 és 22 egy partiban? Az utóbbinak az nagyon gáz. :)
22-ként kell 26-os ellenfeleket ölni. :)))))
Úgy van skálázva a játék, hogy azonos szintűek (+/- 1) tudnak normálisan játszani. -
RRJ #6714 Nem látlak a barátlistámban se a felkérések között (lehet hogy nem engem vettél fel?) -
#6713 Én meg már felvettelek 2-3 napja amikor írtad először. Nálam sose voltál még online azt írja valami 8 napja voltál utoljára.
Gondolom nem fogadtad el a felkérésem? (Joco_77)
Téged vettelek fel meg rumkólát pluszban, rumkóla szépen meg is jelent a listámban.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.26. 12:45:27 -
RRJ #6712 Köszi, elküldtem a steam nevem privátban. -
#6711 Küldd el privátban a steam elérhetőségedet.
Mi esténként toljuk GLIPX el én 22 es vagyok ő 26 ha jól emlékszem.
Este 18 tól általában addig amíg nem kábulok be(20-22).
Sajnos mivel rengeteget melózok inkább a korábbi...hétvégén viszont többet leszek. -
RRJ #6710 Sziasztok
Nemrégiben kezdtem újra és szeretném kooperatívban játszani (jelenleg egy lvl 19-es mechromancer-em van ). Ha valakit jönne velem küldetésekre akkor küldjön steam nevet és felveszem barátnak. -
#6709 Sziasztok
Srácok ez a Tales from the Borderlands hogy van? Mármint minden epizódot meg kell venni külön? Hány része lesz összesen?
Köszi -
#6708 azért jó a főszálat előbb megcsinálni, mert anna befejezése után hozzád szinteződnek a mellékküldik és az értük kapott cuccok is
amúgy nekem mindegy, pláne normálon -
#6707 Egyébként mi neked a normális ? Összes mellékküldetést is toljuk le vagy normálon csak a főszál? Tegnap nem beszéltük meg ami jött azt toltuk , nem válogattunk, nem mentünk arra hogy minden meglegyen. -
#6706 Mi toltuk este GLIPX el ma is fogjuk(lvl 16-18 tini tina tea partija után vagyunk :) ). Küldd át privátba a steam elérhetőségedet és este felveszlek (18-18:30 után). Én esténként kb 21-22 ig vagyok. -
#6705 Én kb. 2 hónapja este 8-tól reggel 5-ig nyomtam párban egy sráccal :)
Ez volt a rekordom.
1 hónapja nem játszom már, de benne lennék normális multizásba, mi a steam accod? -
#6704 épp most akartam linkelni én is :D -
ntex #6703 Humble Borderlands Bundle :O
Ez is megérte a bundleba kerülést... Habár 1-2 fontos dlc hiányzik, de így is jó vétel azoknak akiknek még mindig nincs meg tán :D -
#6702 írtam privátot. -
GLIPX #6701 +1