Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De olyan cuki, hogy belehaloooook 😉
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Hát ez tuti
Szerintem nem lett rossz, bár én az irányítást nem komázom, nekem picit nehéz, mivel nem játszom más konzolon csak pc-n.A játék maga ugyanaz mint a pc-s,verzió, a grafika nagyon király, néha kicsit megröccen, de nem vészes szóval összességében a mérleg nálam pozitív, az átirat véleményem szerint jó lett.
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
Ha már szirén és pajzs, akkor Bee a rádióstól, ha még nincs ott a story-val, akkor rövidesen ott lesz, a szintje alapján legalábbis.
Szerintem.
Mondjuk ezt jobban szeretem.. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2015.01.12. 10:05:44
De láttam a youtube-on egy videót ahol annak aki készítette elég volt félrehúzódni a harcban és rögtön töltődött vissza az élete magától.
Nem csinált semmit és mégis ment fel a piros csík.
Talán valami cheat, bár azt nem hiszem, de ha nincs hát nincs, köszi.
És mi a nevük, hogy keressem őket?
Bocs, ha nagyon blöd dolgot kérdezek, de lev. 25-ös vagyok és még egyet sem láttam.
Vagy csak elkerülte a figyelmemet?
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Olvashatnál is néha itt vagy a Játékmagyarítások fóruma hasábjain.
A tesztelés és javítás folyik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És egyszerre jött ki a State of Decay el.
Most akkor jól értettem, a story küldetésekre akkor érdemes menni amikor elérem a kezdő szintet?
Előbb jó eséllyel meghalok viszont később meg semmit sem fejlődők.
A Headhunterekbe meg akkor megyek amikor csak szeretnék és hozzám szinteződnek a szörnyek?
Vagy nem így van?
Gondolom akkor érdemes minél későbbre hagyni hogy jó kis fetyókat szerezhessen be az ember?
Azt tudom hogy 72-es szint a max. de van valami végső hely ahova az ember még elmehet megcsinálni a dlc-ket mielőtt a végjáték elkezdődik és átvált a játék a nehézre?
Erre ad a játék figyelmeztetést vagy ha nem melyik küldit ne kezdjem el addig?
Sőt, az Overpowered* szintek feloldásával ez brutálisabb is lehet.
* = ahol te döntesz.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.02. 13:19:19
De a Headhunter-eknél nem, pedig gondolom itt is van minimum szint.
Letudnátok írni nekem melyiknél mennyi?
Előre is köszi.
A születésnapjáig nem sikerült. Lassabb tempóval, munka és más hobbi mellett, teszteléssel meglehet kb 1 hónap alatt, ha nekiveselkedek.
Nyilván, mindenki jobban jár, ha a lehető legteljesebb verziót veszi meg - GOTY előnyt élvez.
WRZ-osok kíméljenek!
State of Decay: elsősorban haveromnak készítettem volna, születésnapi ajándéknak (december), mert meg akartam neki venni a játékot, és ő egy kukkot sem ért angolul, de nem sikerült elkészülnöm addig a honosítással. Ráadásul, ő meg már az Infestations felé kacsintott.
Majd még eldől mi lesz a sorsa.
BUÉK neked is 😊
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy melyik verziókkal fog működni a magyarítás?
És lenne még egy kérdésem ami ugyan nem ide való de azért hátha kapok rá választ, szóval a state of Decay topikban láttam egy hsz edet amibe linkeltél egy képet a játékról amiben voltak mát lefordított szövegek, azt csak magadnak csinálgatod vagy azzal mi a helyzet?
További jó munkát kívánok és kellemes új esztendőt
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A magyarítás már kész van? Júliusban 97 % körül volt.
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek
Már nagyon kíváncsi vagyok rá. Nem a munkádra az biztosan jó de angolul nem akartam bele kezdeni ebbe a játékba.
További jó munkát kívánok .<#vigyor2>#vigyor2>
Csak gondoltam azóta van valami fejlemény
Én csak érdeklődni szeretnék, hogy körülbelül mikor lesz letölthető a Borderlands 2 magyarítása?
Válaszodat előre is köszönöm. És kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.