7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#6419 Egyik legnagyobb hibája a játéknak, ezért sem leszek soha max szinten :) -
#6418 Elég a főszálat, de tényleg végig kell nyomni a játékot kétszer. -
#6417 Végigjátszod Normálon = megkapod a True Vault Hunter Mode-ot.
Végigjátszod a True Vault Hunter Mode-ot = megkapod Ultimate Vault Hunter Mode-ot. -
Stief #6416 Az ultimate módot hogy lehet elérni? -
#6415 És tényleg! Mondjuk nem kérdezett semmit sem. Elindult a játék és a főmenüben ott virított a Gaige (alias Nyusza). Köszi a segítséget. -
#6414 Felhőbe ment a játék. Emellett a gépeden is ott a mentés.
Ha a helyi mentésed régi, vagy hibás, akkor a játék indításkor szólni fog, hogy a felhőben újabb verzió van, akarod-e azt használni stb. -
#6413 Üdvözlök mindenkit! A tegnapi napot bedöglött a monitorom és bekaptam valami kártevőt is a gépem pedig átment a használhatatlan kategóriába. A monitor megjavítva a Windows újratelepítve. A Borderlands 2-őt is újratelepítettem. Van benne kb 170 órám,de még nem indítottam el. Ha elindítom akkor visszakapom a félvezetőzött 70-es szintű mechromancer karimat? A steam felhő szolgáltatás be van kapcsolva ennél a játéknál. Vagy hogy tudnám a felhőből visszakapni? (Persze csak ha lehetséges.) -
#6412 Fogalmam sincs, miért Ultrára emlékszem mindig :) -
#6411 UVHM = Ultimate Vault Hunter Mode, nem Ultra True :)
UVHM-ben lényegében kötelező a coop, mert ott az a furcsa ha találkozol NEM OP ellenféllel, mind 2-3 szinttel van fölötted. Én mondjuk éppen egyedül, de trainerrel nyomom (just for fun), de ha véletlenül elfelejtem bekapcsolni, egy ütéssel veri le a legkisebb ellenfél is a milliós pajzsomat a milliós életerőmmel együtt, instant death
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.09.02. 14:41:46 -
#6410 A Normál nehézség tényleg alapozás, cserébe figyelhetsz a sztorira.
Utána már a True Vault Hunter Mode és az Ultra True Vault Hunter Mode alatt vissza is sírod a Normált.
Főképp, ha az utóbbi nehézségnél még találkozol Overpowered ellenfelekkel.
Normál felett a kooperatív játék amúgy erősen ajánlott tud lenni. -
#6409 Csinálj meg minden mellékküldetést minden DLC-ben. Ha megvan, akkor folytathatod TVHM-ben, akkor majd nehezebb is lesz.
Vagy farmolhatsz bossokat (mondjuk a Warriort), de Normalon ennek nincs sok értelme, többet érsz ha magasabb szinten újrakezded/folytatod (tehát a játékot újrakezded, de ugyanazzal a karakterrel).
Nehézségállítás egyéb nincs. -
#6408 Hali.LEnyomtam eddig a Sztorit és a Scarlet kapitányt viszont megcsömörlöttem 36os szinten.Mik azok a küldetések,dolgok amikért kaphatok xp-t bőven mert szeretnék még fejlődni.Ahogy elnézem MR T kampánytól sem fogok az egekbe menni.Ami még nekem gázos,hogy nagyon könnyű a játék.Pisztollyal mindenki 1 lövés,bossoknak 2őt odaeresztek rakétavetővel és azok is elterülnek.
A nehézséget lehet esetleg feljebb nyomni így játék közben vagy újra kéne kezdenem. -
sanya200 #6407 Megvan biztos helyen de vhogy sikerült megoldani,csinált egy új mappát inditásnál oda másoltam a régieket is kivéve a profilt így jó mostmár :) -
#6406 Azon belül még van egy mappa a Steam profilod azonosítójával. Azon belül kell lennie a mentéseknek.
mentés buzerálás előtt MINDIG eltesszük őket biztos helyre IS, de ezt ugye mondani sem kell -
sanya200 #6405 Hali a mentéseket hova kell másolni?Csak mert ottvannak a my games/Borderlands 2\WillowGame\SaveData mappába hiába van ott nem látja a játék mikor elinditom. Leszdtem egy save editort megnyitottam vele a mentéseket majd elmentettem ugyanoda más néven és így se jó.Azért elég gáz mert ott a 39-es commando meg az 50-es szirén karakterem és ez nem 2 nap volt mire elértem.
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2014.09.01. 19:56:26 -
#6404 Nekem is megvan VITA-ra,fejlődj aztán nyomhatjuk coopban.40es szintű vagyok és félek elszarnám a játékodat,az enyémben meg nem tudnál érvényesülni. -
#6403 Bocs, azt hittem egyszerűen ignoráltad a választ, ezért reagáltam így -
Stief #6402 Szia! Megköszöntem volna csak mikor írtam 2 kérdésem még nem jelent meg a válaszod! Azért köszi! -
#6401 Szívesen. -
Stief #6400 Vitára is fent vannak dlc-ék? -
#6399 Arany Kulcsot játékon belül: sehogy.
A fejlesztők, Facebook és más terjesztők osztogatnak kódokat, amik pár napig, vagy ismeretlen ideig érvényesek.
A kódokat bírod a Főmenü - Extras - Shift útvonalon.
Kódok pl.: Borderhideout.tumblr.com - Borderlands 2 Golden keys Shift code list (kezdetektől 2014.08.21-ig és tovább) -
#6398 Köszi. :)
Stief: #6375 -
Stief #6397 Hogyan lehet golden keyt szerezni egyetlen egy kulcsom van pedig egész játékot megvettem? -
#6396 289 kulcsom van jelenleg. A 255 darabos határt már törölték. -
#6395 Van valami felső határa a Golden Key-ek számának ami nálam lehet? -
Tusy #6394 bl2 wiki -
#6393 Multi: csatlakozol valakihez és nyomjátok. Nincs olyan ami csak multiban érhető el. Viszont nehezebb, mert ahogy a játék is írja: több játékos=nehezebb játék=jobb loot. Bossok ellen nagy előny (raid bossok meg lényegében le sem nyomhatók egyedül).
Egy gyors kereséssel azért meglettek volna (itt a topikban):
Captain Scarlett and her Pirate's Booty DLC
Mr. Torgue's Campaign of Carnage DLC - nincs sok sztorija, leginkább arénaharc
Sir Hammerlock's Big Game Hunt DLC - ez olyan trófeagyűjtős, sok történet ebben sincs
Tiny Tina's Assault on Dragon Keep DLC - ez a legjobb szvsz, Tina amúgy is a legnagyobb arc
Kulcsos oldalon nyugodtan nézd a régieket is, rengeteg van ami még működik (Expiration: Unknown ). -
#6392 A gépen sokkal de sokkal szebb.Elképesztően jól portolták a graf részét,majdnem ps3 szint,csak sajnos köztudott,hogy a ps3-as verzió messze a legrosszabb.
Amúgy köszi a kulcsos linket.Ma néztem fel az oldalra,mindkettő mai kulcs működik.Így lett 11 db kulcsom.Párat ellőttem,csak sajnos snipert nem adott és minden lila cuccos.Szóval köszi a kulcsokat.
A multi az itt,hogyan műáködik?Van olyan tartalom ami singleban nincsen és csak ketten lehet nyomni?Vagy vannak egyedi helyszínek amiket többen lehet kipakolni?VAgy bossok?VAgy konkrétan becsatlakozok valakihez és közösen csinálgatjuk az ő kampányát?
Még közben eszembe jutott 2 kérdés,ne haragudj.
A torgue DLC jó cumó?Mert a Scarlet-al lassan végzek és eléggé hosszú és tartalmas lett szerintem.
A másik,hogy még hány van,és mi a sztori DLC-neve mert tegnap keresgéltem a harmadikat(ami ugye Vita-n nincsen) de videót néztem volna róla. -
#6391 Kimondottan jók. Mondjuk itt jól is jön a rajzfilmes grafika, kevésbé észrevehető a leskálázás. De érdekes módon a karaktermodellek sem szögletesek egyáltalán. A fegyverek kicsit jobban, de nem zavaró (azt úgyse nézegeti az ember, hanem lő vele). -
-
#6389 Hoztam nektek pár képet.Borderlands 2 Ps vita.
-
#6388 Akinek nem lenne meg, és érdekli:
Borderlands Franchise Pack
* Borderlands 1 GOTY
* Borderlands 2 GOTY
67% off - 18,14 font
Kód: Z4364W-7MR5WA-N5BCOO - NEM JÓ HOZZÁ. -
#6387 Küldtem privát üzenetet. -
#6386 Utoljára a nyáriban volt így leárazva. Szerintem az őszi leárazáskor lesznek legközelebb 67%-os, vagy nagyobb akcióban, de karácsonykor biztosan.
Én a mostani leárazáskor szereztem be az összes Headhunter DLC-t, plusz a Collectors Edition extrákat, kártya pénzből gyorsan össze jött. :D
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.08.29. 09:22:26 -
#6385 A Headhunter DLC - k milyen gyakran vannak leárazva?
A mostani steames leárazásban nem sikerűlt megvenni őket. -
#6384 Köszönöm az infót! -
#6383 Részletesen, és angolul: Digistruct Peak Challenge -
#6382 A 2. szintnővelő DLC-nek köszönhetően a maximális karakterszint: 72
Viszont, ugyanez a csomag behozta azt a lehetőséget, hogy összefuthass 80-as ellenfelekkel, akik közül a legkisebb ellenfél is egyedül gyakorlatilag legyőzhetetlenül nehéz.
Ezzel pedig eljutott oda a játék, amiért sokan sírtak: van kihívás. -
#6381 Szia mindenki!Én erről az overpower-ről szeretnék felvilágosítást kérni tőletek. -
#6380 Nem így van. A kulcsok a ládát nyitják. Az hogy éppen mi van a ládába az nem a kulcstól függ, egyszerűen szerencse.
Rosszul is írtam egyébként, tehát: egy kódot csak egyszer tudsz aktiválni, de egy kód általában 3-5 kulcsot is ad, szóval olyan nagyon nem kell vele spórolni. És egy ládanyitás = egy kulcs. Találni nem lehet, csak a kódok adnak kulcsot. Írd be az összes élő kódot az oldalról, lesz vagy 100 kulcsod az tuti.