7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#6379 Húha.Egy kulcsot csak egyszer....de ha egyet ellövök és szerzek másikat akkor megint tudok nyitni nem?
MEnnyire gyakran találok pont jó kulcsot?Mert ha azért lehet találni akkor nem várok vele 50es szintig hanem most ellövöm és majd addigra talán lesz megint kulcsom. -
#6378 Egy kulcsot csak egyszer, de van még egy csomó élő kulcs. -
#6377 Csak egyszer - a Shift fiókodhoz kapcsolódnak majd.
Sok kulcs amúgy már lejárt. -
#6376 Nagyon szépen köszönöm.
Ezt a kódot egész borderlands-os pályafutásom alatt egyszer süthetem el,vagy ahány aktuális kódom van annyiszor beválthatom?
-
#6375 Még amikor először jelentkeztél, belinkeltem, de akkor újra:
http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Key?all_keys#SHiFT_Code_History -
#6374 Ne haragudj a neved elírása miatt és ismét ksözönöm a válaszodat.
Végigvittem a story-t,nekem egyszerű volt,de sokat kellett tuningolni a főellenfelet.
Elkezdtem a kalózos küldetéseket,eddig nagyon tetszik ez is,remélem nem lesz rövid.
Arany kulcsokhoz tudtok nekem linket adni?Honnan tudok szerezni?Én vita-n nyomom de ugyebár az majdnem ugyan az mintha ps3-on nyomnám szóval ps3 kulcsok is jók. -
Diopapa #6373 "Narancsot ne is nagyon várj, bossok, raid bossok dobhatnak,"
Nekem a legelső mob dobta ki ezt.. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2014.08.27. 20:23:08 -
#6372 Nos, igen a checkpoint rendszere így működik. -
ManoNegra #6371 Bocs, hülyeséget beszéltem, visszavitt a normál módba, csak az zavart meg, hogy ugyanarra a pályára tett, ahol a Vault Hunter Mode-ban abbahagytam. -
#6370 Minden térképre szól küldetés, több is.
Küldit nem lehet resetelni, de akkor visszaáll egy olyan részére, ahonnan újra lehet kezdeni. Ez gondolom akkor az hogy keress varkideket, lődd őket, add be az injekciót. Tehát elölről kell csinálni, a mutáns nem fog csak úgy jönni.
TVHM: True Vault Hunter Mode (pt2), UVHM: Ultimate Vault Hunter Mode (pt3). A nevem amúgy "genndy".
Narancsot ne is nagyon várj, bossok, raid bossok dobhatnak, de alacsony szinten ez sem valószínű. Majd úgy 50. szint környékén.
Lila: "slag effect". Fölerősíti a következő nem slagos elementál sebzést. TVHM-ben meg főleg UVHM-ben lesz majd szerepe, de ott nagyon (3x hatás), vagy ha segéddel nyomod (Axton / Gaige), akkor ott is jól jön (mondjuk a turretet slagra állítani). -
ManoNegra #6369 Köszi! Az a baj, hogy hiába, nem lép vissza. Lehet hogy a virágbolti verzió miatt. -
#6368 Amikor a játék folytatását választod azzal a karakterrel (Karakter betöltés), amelyikkel befejezted a normál módot, de már elkezdted vele a Vault Hunter Mode-ot, akkor a betöltés előtt lesz választási lehetőséged:
A megvásárolt DLC-k új játék indításakor helyből elérhetők a térképen, de nem érdemes odautazni, mert kezdő karakterrel mindegyik DLC instagib.
A Normál karaktared átvihető a Vault Hunter Mode-ba, onnan meg az Ultra Vault Hunter Mode-ba.
-
ManoNegra #6367 Üdv! Ha végigvittem az alapjátékot, és újrakezdtem true vault hunter módban, akkor vissza már nem tudok lépni, hogy a DLC-ket elkezdjem? A játék kezdetekor nem ajánlja fel, mint az első résznél, és ha a karakterválasztásnál a normál módot kiválasztom, akkor a folytatásnál visszadob a vault hunter módba... -
#6366 Nah akkor annyira nem is vagyok hülye:)Köszönöm a választ.Érzékelem azért a különbségek karik közt,ezt a következtetést youtube videókból tudom.Nekem ugye megvan az összes kieg karakter így van választékom.Nővel nem szívesen vagyok viszont nekem a siren tulajdonságai is tetszenek,tetszenek a ledobható turretek és a duplafegyver is.Szóval nehéz választás.Zero val könnyű volt a dolgom mert ismertem,hogy sniper,vagy erős távolról vagy közelről és ennyi.
Amúgy sok hely van a játékban ahova nem szól küldetés?Kettő darabot találtam,mindkettő aréna harc.Ezen felül van még hely ahova el lehetne látogatni?
Ami még eszembe jutott,még az elejéén hammerlock adott egy küldött.A bogarakat akik át tudnak alakulni egy gubóból repülő rovarrá kellett mészárolnom és egy gubót injekciózva mutánst létrehoznom.A mutáns megölt engem és azóta nem jelenik meg.LEhet resetelni küldit vagy ilyesmi?Vagy jönni fog az csak várjak?
-
#6365 Sebzésre: igen. Az a salak sebzés, ami felerősít minden más típusú sebzésforrástól származó kárt.
Amúgy, a Borderlands-okat hiba csak egy karakterrel végigjátszani.
Az első részt 2 karakterrel játszottam végig, és éreztem, hogy más az egész.
A 2. részt minden karakterrel végig akarom játszani.
Szirénnel a végére értem.
-
#6364 Köszönöm a válaszaitokat.
Most töltöm le a packokat hozzá.Hát nem kicsik VITA-hoz képest.
Grendy a rövidítések mit takarnak?
Amúgy nekem nagyon tetszik a játék,az 1részt is szerettem de nekem az egyhangú volt.Itt viszont mindent javítottak.Nekem küln pozitívum h a játék nem nagyon dobál szintnél magasabb cuccokat azaz nem kapok 20as szinten 28-as pajzsot,mire elérném a 28at úgy is lenne annál jobb,felesleges tartogatni.
Zero val viszem amúgy végig,nekem bejön,az előzőt is Mardecai-val vittem végig.Ami szomorúság h egyetlen egy extra képességet sem unlockoltam.Láttam h vele lehet csillagot dobni meg dasholni előre és láncbakötve ölni mindenkit.
Orange fegyvert nem is találtam szerintem.Ami nekem nagyon bejött azok a robbanófejes shotik,azok közelre nagyon jók,távolra meg van több sniperem különféle extra sebzésekkel.
Még egy kérdés.A Lila effekt az mire jó?Csak arra h ha meglövöm vele és egy mással is meglövöm akkor extra sebzést kap?Nem volt vmi tiszta nekem pedig Marcus mutogatta az elején az egyéb sebzéseket. -
#6363 A Borderlands-ek sztoriját nem lehet elrontani.
Ahogy a fejlődést sem. Ez nem hardcore RPG. A pontokat BÁRMIKOR újra el lehet osztani.
Tehát, a "szerintetek milyen build-et csináljak" kérdések nevetségesen okafogyottak :) -
#6362 Semmit nem rontottál el. Az első végigjátszás végére kb itt leszel. 30-34 között valahol. Aztán még van a TVHM meg UVHM.
Nyomd le a bosst, utána mehetsz DLC-zni. -
#6361 Hali.
Szerintem elérkeztem a játék főboss-házoz.A sztori utolsó küldetése az amiben Hero-s pass ba kell menni?Az npc-k nagyon azt mondták,hogy ez lesz az utolsó.MAjdnem minden mellékküldit megcsináltam mégis csak 31es szintű vagyok.Hol rontottam el?Lenne kedvem még játszani emiatt ha most beregelem a kiegészítőket akkor azokat még le tudom nyomni mielőtt az utolsó küldetésnek nekiállok?
Előre is köszi a választ.
A multiról tud nekem vki valamit mesélni.Anno a border 1 ben elszarta az egész játékomat a multizás.Nálam erősebb volt mindenki és erősek voltak az ellenfelek is és ezt a szintet átvitte nekem a kampány részre is ami annyit tesz,hogy vagy 4 szintel felettem volt mindenki.Így működik itt is? -
Alexzel #6360 Nem működik ez a kombó, mivel a 'Smaller, Lighter, Faster'-t fel kell venned, ha az 'Ordered Chaos'ágon akarsz tovább haladni, az meg az Infinity-t használhatatlanná teszi (ld. leírás: Infinity) - kivéve ha 'Necromancer' class modot is használsz, hacsak nem módosítottak ezen azóta. -
#6359 én még 72-ért vettem az EVGA-mat úgy (1 éve), hogy itthon csak a BlueChipnél volt, ott is valami 83-ért... mindig jó egy nagykeres ismerős :D
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2014.08.25. 18:35:05 -
#6358 Jogos - akkor is sok érte :) -
#6357 inkább van közelebb a 60-hoz már amúgy -
#6356 Kár, hogy egy 760-as is 70000 Ft körüli áron repked...
Akkor már inkább csak a játék, és nem kapok zöldhályogot :))))
//Irónia.
-
#6355 főleg akkor, ha a -1 golyós tár skill aktív :D
gyerekek, iPonnál a Pre-Sequel jár már a 760-okhoz is!!! (plusz egy baszottgyors pendrive is) -
#6354 Anarchy + Infinity pistol = óóóópééééé! -
#6353 A játékban lévő Friend listet nem tudod menedzselni - a STEAM-es barátaid közül azok jelennek meg a játékban, akik épp elindították a saját játékukat, illetve, azok, akik rendelkeznek vele. -
#6352 Igen, Steamből kell. -
BarneyK #6351 Sziasztok! Ma vettem meg a GOTY változatot (köszi Steam Sale), és az a kérdésem, hogy friendlistet magából a Steamből menedzselem?
Plusz ha valakinek van kedve vegyen fel:D (stly3wow a username, de BarneyK a display, nem tudom mi szerint lehet) -
#6350 Az miért lehet hogy találtam egy rare(lila) pisztolyt és mikor Sanctuaryba mentem legelőször eltűnt az inventoryból?
(elejétől kezdtem)már nem kellene,csak elég bosszantó volt és nem akarom újra bukni a cuccaimat -
Alexzel #6349 Annyit érdemes még hozzátenni, hogy csak amíg fel nem veszi az ember a 'Discord' skill-t addig resetelődik az addig összeszedett Anarchy stack, onnantól csökken, és gyógyít a következő manuális újratöltésig.
Az Anarchy stack-et kaphatsz még az normál (nem manuális) újratöltésnél, ezért Anarchy stack gyűjtéshez érdemes egy shotgun-t használni, amiben kevés lőszer van és gyorsan újra lehet tölteni (pl. Jacobs shotgun).
Elég sok Anarchy stack esetén egy mesterlövész puska szórása akkora, mint egy jobb shotgun esetén.
Anarhy build esetén kötelező a 'Close Enough' skill minél magasabb szinten. -
#6348 Azt jelenti hogy növeli a fegyver sebzésed de csökkenti a fegyver pontosságod minden egyes kill után anarchy stacket kapsz minél több van annál durvábbat sebzel a fegyverrel de sokkal csökken az accuracy is, de ha manuálisan újra töltöd a fegyvert akkor az eddig megszerzett anarchy stackek resetelödnek ! -
#6347 Anarchy fejlesztés mit takar mert nem nagyon értem? -
#6346 Ahogy jólesik? :) Ha nem jön be, reset és próbálsz egy másikat. ;-) -
#6345 Valaki tudna nekem adni egy skill treet Gaige -hez? Milyen sorrendben érdemes fejleszteni?
LVL 16 vagyok
Köszi! -
#6344 Köszönöm a shift kódokat már beütöttem majd lvl50-en eltolom őket. A dlc-ken még gondolkodom :D -
Alexzel #6343 Tanács: a Facebook-on és Twitteren található SHiFT kódokat visszamenőlegesen amit tudsz/ami még aktív használd, általában Golden Key-t kapsz, amiért Sanctuary-ban jó cuccokat kaphatsz értük, ha szerencséd van. Emiatt is esetleg érdemes magasabb szintig megtartani őket.
Szerintem a 2 karakter DLC-t is érdemes megvenni, Gaige-vel elég érdekes tud lenni a játék, ha az Anarchy-ra építesz. -
#6342 Írtam privátot. -
#6341 köszi azt hittem van valami upgrade pack :D nem veszem meg még egyszer azért a gamet mert nincs upgrade lehetőség, sztem season pass lesz esetleg meg upgrade pack 2 ,nagyjából ezt látom értelmesnek -
#6340 Igen, megint meg kell venned, de jobban jössz ki mintha egyesével vennéd a DLC-ket. Tudok segíteni GOTY-ban + Headhunter 1-5 és az Upgrade Pack 2 olcsóbb vételében. ;-)