Borderlands: The Pre Sequel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most vettem meg a játékot és az lenne a kérdésem hogy melyik karakterrel lenne érdemes kezdenem?
Előző részekkel sokat játszottam ott már tapasztaltam hogy melyik karakter mire jó!
Steam: zboard25
Nagyon szeretem a Borderlands-eket, az 1-2 is megvan, de ennek megvételével még vártam. Talán most ráugrok, de sajnos nem leszek otthon, amíg tart az akció; bár szerintem még visszahozzák a Summer Sale alatt. 😄
If you give a little love you can get a little love of your own
Valaki össze foglalná, mit tartalmaz a Season Pass és azon kívűl van-e még egyéb DLC ? Érdemes megvenni ? - mert elég sok negatív jelzést kapott.
Most a Steamen a Borderlands: The Pre-Sequel + Season Pass 23,23 euró - 72%-os leárazás. Elég jó árnak tűnik.
Köszi
most viszont lvl21-en eljutottam szerintem a végére, jack-el nyomulunk, de a főmufti lvl25 és itt totál tehetetlen vagyok 10mp alattt elhalálozok
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
jó fegyver,de ez véletlen lett volna? Közvetlenül kétszer egymás után történt.
Utoljára szerkesztette: Béluska74, 2015.04.26. 16:51:53
Utána már csak egy képszerkesztő program kell és...
Szerk.:
A uMod program elődje a texmod volt.
Itt van egy tutorial, ami segíthet.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.06. 08:27:31
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagy esetleg pl az automatákon lévő képeket..
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.04.05. 23:38:51
Lady Hammerlock DLC
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
[merlinw.org]
ne zavarjon senkit a Mac felirat, megy PC-n is
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
[merlinw.org]
Jövő ilyenkor esély van a 66%-ra, extrém helyzetben a 75%-ra.
Lehet számítani arra, hogy a mainál is kevesebbért lehet steamen beszerezni a játékot (perpill -50%, 25€)?
A gyereknek lenne karácsonyra, de nem tudja, hogy ez a leárazás a vége, avagy fog-e még lejjebb menni?
cyka blyat
Különleges ellenség!
Különleges fegyver!
Az első 15 perc!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Parasite Eve 2, best game EVER!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nézd csak:
"TIP_71=Tap
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**