Borderlands: The Pre Sequel

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyertelmu Athena
danyi2
Sziasztok
Most vettem meg a játékot és az lenne a kérdésem hogy melyik karakterrel lenne érdemes kezdenem?
Előző részekkel sokat játszottam ott már tapasztaltam hogy melyik karakter mire jó!

Steam: zboard25

Bluuzia
Köszönöm szépen az infót.
Nagyon szeretem a Borderlands-eket, az 1-2 is megvan, de ennek megvételével még vártam. Talán most ráugrok, de sajnos nem leszek otthon, amíg tart az akció; bár szerintem még visszahozzák a Summer Sale alatt. 😄

Béluska74
Szerintem megéri így komplett csomagban megvenni. (persze csak ha nincs még meg) a Season Pass tartalmaz két új játszható karaktert (Jack és Lady Hammerlock) egy Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack (plusz 10 szint) + Holodome Onslaught nevű pályát (küldetést) ami tulajdonképpen egy aréna ahová szintenként jönnek az egyre erősebb ellenfelek. Van még benne egy Claptastic Voyage cimű küldetés sorozat afféle minikampány amiben Claptrap memóriájában kell kalandozni. Ezt még nem próbáltam. Tartalmaz Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 cuccost is ami további +10 szintet ad. Ha a Borderlands játékokat szereted akkor megéri nagyon.

If you give a little love you can get a little love of your own

Bluuzia
Sziasztok!
Valaki össze foglalná, mit tartalmaz a Season Pass és azon kívűl van-e még egyéb DLC ? Érdemes megvenni ? - mert elég sok negatív jelzést kapott.
Most a Steamen a Borderlands: The Pre-Sequel + Season Pass 23,23 euró - 72%-os leárazás. Elég jó árnak tűnik.
Köszi

NeoMaN
az normális, hogy miután megkaptam moxxi cuccait /lvl 19/, mindenféle gond nélkül 2-3mp alatt lenyomok bármilyen badass-t és bármennyi ellenfelet?
most viszont lvl21-en eljutottam szerintem a végére, jack-el nyomulunk, de a főmufti lvl25 és itt totál tehetetlen vagyok 10mp alattt elhalálozok

Üdv narancs sárga fegyvereket szeretnék gyűjteni. Nekem most van 2-ő egy 12-es szintű pisztoly meg egy 14-es sörétes. Aki szánna rá 15-20 percet Hamachi-val és TS-en. egy cserére azt örömmel venném. A cserét úgy értem hogy nem veszik el a narancs fegyvered csak 2-őt csinálunk belőle 😊
IMYke2.0.0.0
Kiváló példa arra, hogy a véletlen generált ingame tárgyak azonossága is benne van a pakliban. Akár egymás után is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Béluska74
Ma kicsit cipeltem a darálóba cuccokat és ez lett az eredmény :

jó fegyver,de ez véletlen lett volna? Közvetlenül kétszer egymás után történt.
Utoljára szerkesztette: Béluska74, 2015.04.26. 16:51:53

Kösz nemtom lesz-e rá időm türelmem nem kéne az összes csak 1-2 DAHL-os meg Hypwerion-os.Meg kérdés mekkora méretű a kép ha kinyerem mert posternek szeretném itthonra szóval nem kicsi kéne.Min. full hd felbontás az a4-es nyomatásba még elég szépen mutat.

IMYke2.0.0.0
Ha türelmes vagy, és nem vagy rest manuálisan keresgélni, akkor a uMod nevezetű program segítségével - Youtube-on vagy interneten van hozzá tutorial - végigböngészheted játék közben a textúrákat , és ki is mentheted azokat egy tetszőleges helyre.
Utána már csak egy képszerkesztő program kell és...

Szerk.:
A uMod program elődje a texmod volt.
Itt van egy tutorial, ami segíthet.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.06. 08:27:31

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Engem az érdekelne ami a játékban található posztereket meg lehet-e szerezni vhonnan?Hyperion,Dahl..stb google-el nem találom őket.
Vagy esetleg pl az automatákon lévő képeket..
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.04.05. 23:38:51

Köszönöm!
MerlinW
24.-én fog megjelenni.

[merlinw.org]

Üdv! Azt tudja valaki, jelent-e meg már új dlc? Olyan ami sztorihoz is hozzáad? Várható a közeljövőben ilyesmi?
Béluska74
Be kellene szereznem hozzá a Season Pass-t! Ez is milyen szépen csendben kijött :
Lady Hammerlock DLC

Van 1 'bug' a játékban, mivel pillanatok alatt 1 rakás moonstonet lehet szerezni, ha megvan a Borderlands és Borderlands 2 (save). Ekkor lojalitás miatt jutalmat kapsz (2 fegyver és 30 moonstone), ami eddig rendben van, viszont ha új játékot indítasz, de a karakterválasztásnál visszalépsz és 1 már meglévő karakterrel kezdd-el el játszani, akkor belépéskor feljön ismét az üzenet, és újra megkapja ezeket a jutalmakat (szintjéhez igazított 2 fegyver és 30 moonstone).
loofy
üdv! szeretném megkérdezni,hogy a skilltree elérhető valahol magyarul? a BL2 skillfája megvolt magyarul csak már nem emlékszem honnan szedtem le... előre is köszönöm...😊<#gonosz1>

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

MerlinW
Áhh, köszi. Meg is vettem. Season pass-t meg Kinguin-en kaptam 5k-ért, a Nuuvem-eset nem mertem megkockáztatni.

[merlinw.org]

szomferi
itt meg körülbelül 4000ft 😄
ne zavarjon senkit a Mac felirat, megy PC-n is

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

MerlinW

[merlinw.org]

Antimat
Köszi a választ!

cyka blyat

IMYke2.0.0.0
Ennél lejjebb nem fog menni idén. Idei játék.
Jövő ilyenkor esély van a 66%-ra, extrém helyzetben a 75%-ra.

Antimat
Sziasztok!
Lehet számítani arra, hogy a mainál is kevesebbért lehet steamen beszerezni a játékot (perpill -50%, 25€)?
A gyereknek lenne karácsonyra, de nem tudja, hogy ez a leárazás a vége, avagy fog-e még lejjebb menni?

cyka blyat

Köszönöm!!!!
IMYke2.0.0.0
Használj járművet, vagy a levegőben dupla ugrás.

Annál a "find davis pickle" küldinél vajon miért nem tudom átugrani a szakadékot?Állandóan a lávában kötök ki.Segítsetek légyszi!!
MerlinW
Stílus...

[merlinw.org]

Különleges ellenség!

Különleges fegyver!

Az első 15 perc!
Köszönöm a válaszokat ! <#circling>
JethroHUN
Nisha : Fan the Hammer (középső kék oszlop) skill tree legalsó passzív skill (One for each of yo)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Értem :S hát akkor a sok lila vacak nem nagyon ér számomra semmit 😊 :S , és hogy lehet 2 pisztolyal szaladgálni ? vagy valamelyik skill fa adja ?
nem, altalad ahitott narancs (pl pisztoly) = lila pisztoly + 2 narancs fegyo ugyemlekszem
Tehát 3 lilából nem lehet narancsot csinálni ?
ha minden igaz, 1 lila+ 2 narancs-bol lehet narancs fegyot csinalni ertelem szeruen olyat mint a lila amit betoltal.
Üdv . nekem az lenne a kérdésem hogy a GRINDER-ben a lila fegyvereket már nem lehet tovább kombinálni ? az a max ? vagy ha lehet miképpen ? Előre is köszönöm .
Béluska74
Írtam privátot.

Köszönöm!!
NeoMaN
pre sequel felhasználatlan steam kód eladó
ár: 6.000.-

Béluska74

Üdv!Megint segítség kellene.Amikor autót kéne szerezni,na azt nem tudom megoldani.Kinyírtam azt a Deadliftet,felvettem a WC.-ből amit kellett,mégsem tudok az oszlopnál semmit tenni.Nem jelzi hogy nálam van a "kulcs".Hiába megyek oda,nem történik semmi.Segítsen aki tud legyen szíves!
Fpocok
Hihetetlen hogy mennyir egyetértek vele. Az első percben mintha én beszélnék róla.

Parasite Eve 2, best game EVER!

NiceBoys
Egy kis ízelítő 😉 Azért egy magyar feliratozás tényleg jól jött volna hozzá :\

Sir Quno Jedi
Nos, mindent mindig elmagyaráz, ez biztos is. Ezt is. Időben. Igaz ismételni nem szokta, szal. ha lemeradtunk róla, nem figyeltünk stb., akkor kilépünk, vissza és ha megen odabattyogunk a quest helyére, megen elmondja. Persze nem árt feliratokat bekapcsolni, pont ezért.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laza
Én ezt értem, olvasgatom is, ettől még a játék kb 2. questjénél akkor sem fogom tudni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Köszi,de nem mindenki tud angolul.Sajnos én sem.Ezért kértem(kaptam is rendes emberektől)segítséget..
IMYke2.0.0.0
Azért írtam, hogy minden szöveget, mert a töltőképernyőkön is vannak oktató üzenetek.

Nézd csak:

"TIP_71=Tap while in the air to use your equipped Oz Kit to Air Boost, gaining extra height and maneuverability at the cost of a small amount of Oxygen. If you're already in an Atmosphere -- free Boosts!"

Laza
Ott szerintem még azt sem tudtam, hogy lehet seggelni ... és a játék nem írja ki ott, hogy nyomd meg a -t a Slamhez ... pedig máskor meg írja a tutorialt, mikor először kell vmit használni ... de aztán lehet írta, de akkor nagyon futólagosan. Én is elvoltam itt egy darabig 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Oldal 1 / 6Következő →