Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2014.08.25. 18:35:05
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Akkor már inkább csak a játék, és nem kapok zöldhályogot 😊)))
//Irónia.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
gyerekek, iPonnál a Pre-Sequel jár már a 760-okhoz is!!! (plusz egy baszottgyors pendrive is)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Plusz ha valakinek van kedve vegyen fel😄 (stly3wow a username, de BarneyK a display, nem tudom mi szerint lehet)
(elejétől kezdtem)már nem kellene,csak elég bosszantó volt és nem akarom újra bukni a cuccaimat
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Az Anarchy stack-et kaphatsz még az normál (nem manuális) újratöltésnél, ezért Anarchy stack gyűjtéshez érdemes egy shotgun-t használni, amiben kevés lőszer van és gyorsan újra lehet tölteni (pl. Jacobs shotgun).
Elég sok Anarchy stack esetén egy mesterlövész puska szórása akkora, mint egy jobb shotgun esetén.
Anarhy build esetén kötelező a 'Close Enough' skill minél magasabb szinten.
LVL 16 vagyok
Köszi!
Steam: zboard25
Szerintem a 2 karakter DLC-t is érdemes megvenni, Gaige-vel elég érdekes tud lenni a játék, ha az Anarchy-ra építesz.
Tehát:
* Ha megvan már a Borderlands 2 (alapjáték), akkor
* ha megveszed a Borderlands 2 GOTY-t, akkor az alapjáték megy a levesbe, és a többi tartalom mellé aktiválódik - STEAM kliens - játékon jobb klikk - tulajdonságok - DLC - és ott lesz minden, ami a GOTY-ban benne van.
Az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 nincs benne a Season Pass-ban, de ad még 11 level-t (72-ig) és új területet/quest sorozatot (méretileg a Headhunter csomagokhoz hasonlítanám).
A Headhunter 1-5 érdekes kis rövid történet, de az első DLC-khez nem hasonlíthatóak.
Ha a 4 eredeti DLC-t (Mr. Torgue.., Captain Scarlet..., Sir Hammerlock’s ..., Tiny Tina's...) vennnéd meg, helyettük jobban megéri a Season Pass, mert ezeken kívül aZ Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack is benne van.
* Borderlands 2: Mr. Torgue’s Campaign of Carnage
* Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirate's Booty
* Borderlands 2: Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
* Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
* Borderlands 2: Headhunter 1: TK Baha's Bloody Harvest
* Borderlands 2: Headhunter 2: The Horrible Hunger Of The Ravenous Wattle Gobbler
* Borderlands 2: Headhunter 3: How Marcus Saved Mercenary Day
* Borderlands 2: Headhunter 4: Mad Moxxi and Wedding Day Massacre
* Borderlands 2: Headhunter 5: Sir Hammerlock vs. The Son of Crawmerax
* Borderlands 2: Creature Slaughter Dome (aréna)
* Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 1 (szintemelő, kiegyensúlyozó csomag)
* Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 2 (szintemelő, kiegyensúlyozó csomag)
Playfire acsi unlock Friendship Rules - £0.10 kellene nekem. Szarrálöveted magad én felhealellek aztán kész is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.23. 09:21:19
Next PC upgrade: 2022
És persze ott van még az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, ami 72-re emeli az elérhető szintet.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Megvettem a GOTY -t Steamen.
Az érdekelne hogy melyik karakterrel érdemes elkezdeni a játékot?
Steam: zboard25
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Itt van mind: http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Key?all_keys#SHiFT_Code_History
Menü - Extras - Shift Code (kell hozzá Gearbox Shift acc)
Én is most szereztem be a GOTY-ot + a hiányzó részeket.
Van most működő Golden key? Hova is kéne azt beírni?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
denevérember: Azt tudod ugye, hogy a GOTY-ból hiányoznak még ezek a DLC-k? Headhunter DLC's 1-5 + Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.08.21. 15:41:44
Ami 17 kulcsért van kint az egy Nvidia Coupon Code ami a 760 GTX VGA kártyákhoz jár játék !
A RU Steamen meg csak 50%-al jobb az ára, ezért kerül ennyibe ... ellentétben pl egy Dead Rising 3-al, ami átszámítva csak 15 eur, ezért is jött ki 5000Ft-ból 😊
Itthon úgysem lesz olcsóbb a dobozos 10.000Ft-nál. De még van idő kivárni, csak nehogy addig régiózáras legyen 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Vagy a TF2-traderek is már a kuponokat árulják.
Viszont, rohadt módon gyanakvó típus vagyok.