Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
én még 72-ért vettem az EVGA-mat úgy (1 éve), hogy itthon csak a BlueChipnél volt, ott is valami 83-ért... mindig jó egy nagykeres ismerős 😄
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2014.08.25. 18:35:05

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

IMYke2.0.0.0
Jogos - akkor is sok érte 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szomferi
inkább van közelebb a 60-hoz már amúgy

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy egy 760-as is 70000 Ft körüli áron repked...
Akkor már inkább csak a játék, és nem kapok zöldhályogot 😊)))

//Irónia.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szomferi
főleg akkor, ha a -1 golyós tár skill aktív 😄

gyerekek, iPonnál a Pre-Sequel jár már a 760-okhoz is!!! (plusz egy baszottgyors pendrive is)

MerlinW
Anarchy + Infinity pistol = óóóópééééé! <#zavart1>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A játékban lévő Friend listet nem tudod menedzselni - a STEAM-es barátaid közül azok jelennek meg a játékban, akik épp elindították a saját játékukat, illetve, azok, akik rendelkeznek vele.

genndy
Igen, Steamből kell.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sziasztok! Ma vettem meg a GOTY változatot (köszi Steam Sale), és az a kérdésem, hogy friendlistet magából a Steamből menedzselem?
Plusz ha valakinek van kedve vegyen fel😄 (stly3wow a username, de BarneyK a display, nem tudom mi szerint lehet)
tutituti
Az miért lehet hogy találtam egy rare(lila) pisztolyt és mikor Sanctuaryba mentem legelőször eltűnt az inventoryból?
(elejétől kezdtem)már nem kellene,csak elég bosszantó volt és nem akarom újra bukni a cuccaimat

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Annyit érdemes még hozzátenni, hogy csak amíg fel nem veszi az ember a 'Discord' skill-t addig resetelődik az addig összeszedett Anarchy stack, onnantól csökken, és gyógyít a következő manuális újratöltésig.
Az Anarchy stack-et kaphatsz még az normál (nem manuális) újratöltésnél, ezért Anarchy stack gyűjtéshez érdemes egy shotgun-t használni, amiben kevés lőszer van és gyorsan újra lehet tölteni (pl. Jacobs shotgun).
Elég sok Anarchy stack esetén egy mesterlövész puska szórása akkora, mint egy jobb shotgun esetén.
Anarhy build esetén kötelező a 'Close Enough' skill minél magasabb szinten.
wesker24
Azt jelenti hogy növeli a fegyver sebzésed de csökkenti a fegyver pontosságod minden egyes kill után anarchy stacket kapsz minél több van annál durvábbat sebzel a fegyverrel de sokkal csökken az accuracy is, de ha manuálisan újra töltöd a fegyvert akkor az eddig megszerzett anarchy stackek resetelödnek !
danyi2
Anarchy fejlesztés mit takar mert nem nagyon értem?

Steam: zboard25

lalakov
Ahogy jólesik? 😊 Ha nem jön be, reset és próbálsz egy másikat. ;-)
danyi2
Valaki tudna nekem adni egy skill treet Gaige -hez? Milyen sorrendben érdemes fejleszteni?
LVL 16 vagyok
Köszi!

tugyiti
Köszönöm a shift kódokat már beütöttem majd lvl50-en eltolom őket. A dlc-ken még gondolkodom 😄
Tanács: a Facebook-on és Twitteren található SHiFT kódokat visszamenőlegesen amit tudsz/ami még aktív használd, általában Golden Key-t kapsz, amiért Sanctuary-ban jó cuccokat kaphatsz értük, ha szerencséd van. Emiatt is esetleg érdemes magasabb szintig megtartani őket.
Szerintem a 2 karakter DLC-t is érdemes megvenni, Gaige-vel elég érdekes tud lenni a játék, ha az Anarchy-ra építesz.
lalakov
Írtam privátot.
tugyiti
köszi azt hittem van valami upgrade pack 😄 nem veszem meg még egyszer azért a gamet mert nincs upgrade lehetőség, sztem season pass lesz esetleg meg upgrade pack 2 ,nagyjából ezt látom értelmesnek
lalakov
Igen, megint meg kell venned, de jobban jössz ki mintha egyesével vennéd a DLC-ket. Tudok segíteni GOTY-ban + Headhunter 1-5 és az Upgrade Pack 2 olcsóbb vételében. ;-)
IMYke2.0.0.0
Minen STEAM-es játékcsomag esetében úgy van - kivétel a Valve játékok -, hogy amennyiben a csomag egyik-másik eleme már megvan, akkor abból nem kapsz újabb példányt, és a csomag aktiválásakor az "megy a levesbe".

Tehát:
* Ha megvan már a Borderlands 2 (alapjáték), akkor
* ha megveszed a Borderlands 2 GOTY-t, akkor az alapjáték megy a levesbe, és a többi tartalom mellé aktiválódik - STEAM kliens - játékon jobb klikk - tulajdonságok - DLC - és ott lesz minden, ami a GOTY-ban benne van.

tugyiti
Ahá értem 😄 és ha megvettem az alap game ,de upgradelni akarom goty-ra akkor megint meg kell vennem ? vagy csak a különbözetet vonja le ?
A Season Pass-on kívül csak a GOTY verzió van ami csomag.
Az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 nincs benne a Season Pass-ban, de ad még 11 level-t (72-ig) és új területet/quest sorozatot (méretileg a Headhunter csomagokhoz hasonlítanám).
A Headhunter 1-5 érdekes kis rövid történet, de az első DLC-khez nem hasonlíthatóak.
Ha nincs meg érdemes még - ha érdekel - a Mechromancer Pack-ot és Psycho Pack-ot megvenni, a +2 karakter miatt.
Ha a 4 eredeti DLC-t (Mr. Torgue.., Captain Scarlet..., Sir Hammerlock’s ..., Tiny Tina's...) vennnéd meg, helyettük jobban megéri a Season Pass, mert ezeken kívül aZ Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack is benne van.
tugyiti
Köszi Imi ^^ ezek nincsenek benne egybe valami akciós pakkba ? 😄
IMYke2.0.0.0
Borderlands 2 (alapjáték) +

* Borderlands 2: Mr. Torgue’s Campaign of Carnage
* Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirate's Booty
* Borderlands 2: Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
* Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
* Borderlands 2: Headhunter 1: TK Baha's Bloody Harvest
* Borderlands 2: Headhunter 2: The Horrible Hunger Of The Ravenous Wattle Gobbler
* Borderlands 2: Headhunter 3: How Marcus Saved Mercenary Day
* Borderlands 2: Headhunter 4: Mad Moxxi and Wedding Day Massacre
* Borderlands 2: Headhunter 5: Sir Hammerlock vs. The Son of Crawmerax
* Borderlands 2: Creature Slaughter Dome (aréna)
* Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 1 (szintemelő, kiegyensúlyozó csomag)
* Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 2 (szintemelő, kiegyensúlyozó csomag)

tugyiti
Hogy érdemes megvenni a dlc-ket ? engem az ilyen skinek nem érdekelnek ,inkább a minél magasabb lvl meg több küldi 😊)) köszi a választ előre is
grebber
Valaki tudna jönne steam-re coopra egy fél szösszenetre?

Playfire acsi unlock Friendship Rules - £0.10 kellene nekem. Szarrálöveted magad én felhealellek aztán kész is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.23. 09:21:19

Next PC upgrade: 2022

lalakov
Plusz történetet, küldetést.
És persze ott van még az Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, ami 72-re emeli az elérhető szintet.
danyi2
Headhunter DLCket érdemes megvenni?
Mit adnak?

lalakov
Itt meg tudod nézni melyik karakter, hogyan tud fejlődni.
SweeneyTodd
Szerintem amelyik stílus hozzád közel áll , vagy első pillantsára beleszerettél , minden karakternek meg van a pozitív oldala.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

danyi2
Sziasztok!

Megvettem a GOTY -t Steamen.
Az érdekelne hogy melyik karakterrel érdemes elkezdeni a játékot?

SweeneyTodd
Alig várom már rá a magyarítást, addig nem akarom nyúzni ,sajnos elég kopott az angolom, de amint meg lesz hozzá, csatalakoznék nagyon szívesen coopba.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

IMYke2.0.0.0

lalakov
Köszönöm mindkettőtöknek. 😊
IMYke2.0.0.0
Beírni: Főmenü - Extras - Shift

genndy
Igen, a "GOTY" itt nem jelent fullos kiadást mint általában.
Itt van mind: http://orcz.com/Borderlands_2:_Golden_Key?all_keys#SHiFT_Code_History
Menü - Extras - Shift Code (kell hozzá Gearbox Shift acc)

lalakov
Persze, jobban jár, csak tudni kell, hogy itt a "GOTY" nem az amit eddig megszoktunk, vagyis hogy minden DLC benne van. ;-)
Én is most szereztem be a GOTY-ot + a hiányzó részeket.

Van most működő Golden key? Hova is kéne azt beírni?
genndy
Viszont ezek külön vannak, a SP-ből is hiányoznak. És a GOTY olcsóbb mint az alapjáték+SP. Mindenképpen jobban jár a GOTYval, a maradékot majd beszerzi.

Laza
770 + nagyobbak.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wesker24
Valamelyik Nvidia 7xxx- szériás VGA kártyához adják már nem tudom melyikhez 😄
lalakov
Jó lesz nekünk az Nvidia-ás is, csak menne le úgy 6-7 kulcsra az ára. 😊

denevérember: Azt tudod ugye, hogy a GOTY-ból hiányoznak még ezek a DLC-k? Headhunter DLC's 1-5 + Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.08.21. 15:41:44
IMYke2.0.0.0
Nem inkább 770-hez?

wesker24
Borderlands Pre-Sequel orosz ukrán verzió régió záras szóval az kilőve !

Ami 17 kulcsért van kint az egy Nvidia Coupon Code ami a 760 GTX VGA kártyákhoz jár játék !
Laza
ST-n nem adják olcsóbban a kuponos játékot sem, de majd kiderül. Igazából a legolcsóbb kártya sem olcsó, amihez a kupon jár, nem az a kategória, amit majd kapkodnak.

A RU Steamen meg csak 50%-al jobb az ára, ezért kerül ennyibe ... ellentétben pl egy Dead Rising 3-al, ami átszámítva csak 15 eur, ezért is jött ki 5000Ft-ból 😊

Itthon úgysem lesz olcsóbb a dobozos 10.000Ft-nál. De még van idő kivárni, csak nehogy addig régiózáras legyen 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
A 17 TF2 kulcs is orosz/ukrán régiózáras giftet sejtet... vagy ha még nem régiózáras, később is azzá tehetik.
Vagy a TF2-traderek is már a kuponokat árulják.

IMYke2.0.0.0
Így, papíron jól hangzik.
Viszont, rohadt módon gyanakvó típus vagyok.

genndy
Aprón lesz majd 4-5e is a videokártyás kupon.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, az a ~9.000 Ft sok még nekem.