Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én arra lennék kíváncsi, hogy játszik valaki a Pre-Sequel-el, vagy van külön topikja, hogy senki nem szól hozzá?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

genndy
Ha a készítője nem tud/nem akar, akkor szerinted ki mondana? <#rolleyes> Majd kész lesz. A százalékjelzőt meg fölösleges nézegetni, nem sokat jelent. Amúgy ha csak pár sorral lejjebb olvasol, már a kérdést se teszed föl.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

uhh , egy körülbelüli dátumot sem tud senki a magyarításra mondani ??? 4 hónapja áll 97%-on ... plízzz.
IMYke2.0.0.0
A 40 éves pali igyekszik 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hihetetlenek vagytok... De remélem csak viccelődtél. Légyszíves 4 kommentel ezelőtt írták..

https://www.twitch.tv/sp1gu

Hogy áll a fordítás? Jó lenne már tolni magyarul ezt a remekművet😊
Na most kicsit feldobtad az estém 😄
Jó hogy nem szúrja ki a szemedet a válasz vazze.
<#falbav> <#fejvakaras> <#wilting>
Utoljára szerkesztette: StoneCold7, 2014.11.02. 00:38:55
genndy
Ennyire nehéz lett volna 4-el lejjebb olvasni? <#szomoru2>

.:i2k:. csak azt szeretném kérdezni, hogy mikor lesz elérhető a BL2 magyarítás. Előre is köszi, és NAGY-NAGY köszi a fordításért! 😄
NeoMaN
pre sequel felhasználatlan steam kód eladó
ár: 6.000.-

imyke2000-et már az UT (ha jól emlékszem) magyarítása óta ismerem és biztos, hogy nagyon jó munkát fog vele végezni! Természetesen idő kell neki, ne "zavarjátok"! 😉 Idézőjelet figyelembe venni!

köszöntem a választ 😊 !
IMYke2.0.0.0
Már nem a befejezés a kérdés, hanem a tesztelésem vége - otthon, esténként foglalkozom a dologgal, a tőlem telhető maximális odafigyeléssel.
Időponttal továbbra sem tudok szolgálni. Bocs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ne haragudjatok hogy ide teszem fel a kérdést de ha jól láttam 97% tart a magyarítás az a maradék 3% mikor lesz befejezve ?
IMYke2.0.0.0
Én meg sajátmagamtól idéznék.

"A Borderlands 2 teljesen átszövi a játékot - a szövegállományából a menürendszer és az általános játékszöveg-rendszer majdnem 1:1-ben átültethető volt - és gyakorlatilag minimális változásokkal operált.
A dialógus- és történet természetesen más, de a "Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep DLC" stílusában folyó narratíva <értsd: bárkit is alakítasz a játékban, a többi karakter, nem egyszer kommentál (Lilith, Mordecai, Brick)>.
A levegővel és gravitációval való játszadozás nem rossz, de még túlságosan az elején vagyok ahhoz, hogy bármit is írjak a játékmechanikáról.
Akinek tetszett a "Borderlands" és a "Borderlands 2", az lehet, hogy kicsit száját húzva, de attól függetlenül élvezettel folytathatja a kalandokat az Elpisen.
Aki eddig se, az ezután sem fogja szeretni hőseinket."

Erre a kérdésre egy másik személy véleményét írnám le neked.
"A Pre-Sequel nem mondható teljesen új játéknak (kb egy nagyobb DLC), egy átlagos embernek egyáltalán nem éri meg ilyen ár mellett megvenni.
Ugyanakkor, ha te úgy érzed magadon hogy rajongó vagy, játszottál az első, a második résszel (esetleg mind a kettőt többször végigvitted) akkor egyáltalán nem érhet csalódás"

IMYke2.0.0.0
"mindenki más véleményen van róla!"
Még szép, hiszen emberekről van szó.

Szerintem, érdemes megvenni.

danyi2
Szerintetek érdemes megvenni a Pre-Sequel - t?
Nagyon gondolkozok rajta!
Sokat olvasgattam mindenki más véleményen van róla!

Steam: zboard25

tugyiti
IMYke2.0.0.0
Nálam meg így néz ki: itt a kép

Értem. Mondjuk nem a hozzászólások háttere szürke, ha nem a szöveget tartalmazó keret mögötti rész. Meg próbálok képet mutatni róla.
Nálam ilyen az oldal.
IMYke2.0.0.0
Nálam is fekete a háttér. Viszont a hozzászólások rendben vannak.

genndy
Nem, teljesen jó, SG.hu dizájn (Imy majd mindjárt szúr be képet is 😊 )
A megoldásra mondjuk ötletem sincs. Nincs erre valami globális Win beállítás, és amiatt? <#fejvakaras>

Nálatok is fekete a topic háttere, + a hozzászólások háttere is szürke?
Már hosszú hónapok óta ilyen, gondoltam most már csak meg kérdezem miért ilyen!
Próbáltam Internet Explorer, Google Chrome, Fire Fox böngészőkkel, de minden hol ugyan úgy töltődik be! Érdekes hogy a warez topic viszont rendesen betöltődik. Mint ahogy a többi is! Hiába kapcsolom ki az Adblock-ot, engedélyeztem a Flash-t, semmi változás!
IMYke2.0.0.0
Nagyon szívesen 😊

Értem, köszi a kibővített választ! 😊

IMYke2.0.0.0
A 43-as szint már nem alacsony 😊
Akkor érdemes, amikor először eljutsz a Sanctuary-be, és van elég pénzed ahhoz, hogy próbálkozz - még hozzá sokszor.
Ugyanis, a játék elején még nem dúskálhat az ember a nagyon jó fegyverekben.
A pénznek már nem lesz jelentősége később, mert az ellenfelek elleni harchoz nem tudsz elég erős felszerelést vásárolni Marcusnál.
*** Helyette érdemes a Főellenfelektől, a Sanctuary-ben lévő ládából megpróbálni beszerezni azt, amivel hathatósabb lehetsz.
Mindezt: Normál, első végigjátszásnál.

A True Vault Hunter Mode és az feletti végigjátszások során meg már érdemesebb kooperatívra gyúrni. S persze *** továbbra is érvényes.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.21. 15:21:37

Alacsony szint mit takar? Lv 43 Siren még annak számít? Ha igen, meddig érdemes? Később a pénznek lesz még jelentősége?

IMYke2.0.0.0
Érdemes hazárdírozni, igen. Főképp alacsony szinten.
De után már a Főellenfelek jobb megoldásnak bizonyulnak.

Mánit Jackpotra érdemes elhasználni? Csak, mert múltkor havernak 3 B jelt beadva kapott egy naranja szinű fegyót.

IMYke2.0.0.0
Ide is:
Offline cucc - így sokakat nem izgat majd, de érdekesség: Osztott képernyős mód a Borderlands 2-höz és a Borderlands: The Pre-Sequelhez

Bővebb infó
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.19. 18:23:46

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#vigyor2>

xxdani
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt már csak spoiler-ben merem megemlíteni, hogy én azt hittem ez egy DLC a 2. részhez, de most látom már, hogy ez teljesen független játék 😊 , na se baj ma is érdemes volt felkelni <#buck>

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

IMYke2.0.0.0
" innentől vált szinte biztossá, hogy csak ráizgultam arra, hogy kipróbálhatom a Pre-sequel-t"

Senki sem ítélhet el azért, hogy ekkorát tévedtél - főképp a játék hivatalos megjelenésének napján. 😊))

xxdani
Áhh sejtettem, hogy én vagyok a hülye 😊 Így mindjárt világos. Igen a goldenkey-eket megkaptam rendben innentől vált szinte biztossá, hogy csak ráizgultam arra, hogy kipróbálhatom a Pre-sequel-t . Köszi szépen! 😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

genndy
Rosszul értelmezted. Azt a kódot a Pre-Sequelhez kaptad, és csak az első 7 napban működik. DLC-ől nincs szó.
Az igaz hogy a Border2-höz is van kód ugyanott, Golden Keyeket ad (#6509), azon nincs korlát.

xxdani
Mailba kaptam egy shift kódot a Borderlands 2 höz miszerint az új DLC-t 7 napra kipróbálhatom ha jól értelmezem, de az istennek se akarja elfogadni, de miért? Ma jelent meg , elméletileg mennie kéne nem?

lalakov
Az orc király.
Nem az orc király vagy törzsfő az? Nekem az volt a törpe bányában. Normális. Én is sokat szenvedtem vele, de győzhető.
lalakov
Normális az, ha UVHM-ben 5 szinttel magasabb ellenfél jön(Tina DLC / Forest)? Megsebezni se tudom.
Ebben az esetben nagyon köszönöm a munkád , és türelmesen várom a fordításodat ..
lalakov
Én úgy fogalmaznék, hogy a TVHM élvezhető nehézségű két embernek. Az első 3 DLC jó volt, de a negyediknél valamiért 35-ös szintű feladatok vártak, az ellenfelek velünk egy szintűek. Lassabban fejlődünk most 50-es szint felett. A Headhunterek remélem már velünk egy szintű feladatot adnak.
danyi2
legendary itemeket meg sárga fegyvereket hol dobálnak?
Mert amiket néztem yutubon azok nekem semmit sem dobtak!

Steam: zboard25

IMYke2.0.0.0
Nem állt meg (miért állt volna). A letisztázás, ellenőrzés és tesztelés folyik otthon, esténként.

Tudtok valamit a magyarításról ? Megállt a projekt ??
Én még mindig a Dragons Keepel szenvedek, jó pár napja.. úgyhogy számomra eléggé az! 😄

Egyet értek ami nem is lenne gond ha kinyírt ellen dobna valamit. De mikor szó szerint 30 perc kinyírni és dob két zöld szart akkor eldurran az ember agya. Amúgy true vault hunterbe DLc jók ,van kihívás?
lalakov
Ez az Ultimate mód játszhatatlanul nehéz. Még warezban csak-csak ment ketten a haverral, de most az első bosson nem jutottunk túl. 😞((
Ez nem igaz pont evvel küzdünk a kihívás ultra erős egy egy ellenfél több mint 30 perc golyó zápor, letörik az ujjad mire vége. Loot meg semmi!! Abba is hagytuk gammát mert nem volt semmi értékes amiért megérné kinyírni egy egy bosst. Diablóba ez sokkal jobb ott az ember legalább kap egy két jó cuccot!
Na végre én is erről beszélek ahhoz képest hogy vaultról szól az egész kurva gagyi cuccokat lehet össze szedni!!!! Ráadásul ultimate true valult hunt-erről van szó. Ahol kész katasztrófa legyőzni egy nagy ellenfelet. És ha még is sikerül, semmi. Pár zöld fegyver vagy fehér azt ennyi.