Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont szükségem lenne adminra, mert egyedül ez már kicsit sok egy embernek. (videók, két weboldal tartozik hozzám, (a tulajdonom) ezekez szerkeszteni összefogni a cikkírokat....
Egyszóval ha valaki szeretne segíteni azt megköszönném.
<#awink>#awink>
A weboldalt eddig sikerült tökéletesen megvédeni, a forum sem a weboldalara belogozos (hanem külsö, mint facebook vagy twitter használata, stb.) tehát nem magára a webre engedi a bejutást. És heti jelentés szerint kb 100-150 alkalommal próbálnak bejutni, (eddig sikertelenül) ami a védelem remek munkáját dicséri.
Tesztgép: Asus p77h Proci i7 2,93GHz, Ram 16GB DDR3, VGA: Asus GTX 1660 OC 6 GB
Bár itt életbe lép a következő alaptétel user nem olvas vissza és nem használja a keresőt, felteszi a kérdést még egyszer.
Saját tapasztalatom alapján érdemes témacsoportokat csinálni előre esetleg fő témákat mert az emberek csak úgy maguktól nem írnak vagy pedig csinálnak hatszáz értelmezhetetlen altémát.
Cifu javaslatait érdemes megszívlelni nagyon bekel védeni a wordprest a törés meg spam miatt a regisztrációra is érdemes kicsit rá gyúrni, hogy a robotokat távol lehessen tartani. Sajna a wordpresst már csak azért törik mert ott van és wordpress.
Utoljára szerkesztette: Karabiner, 2016.02.10. 10:35:40
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Szóval nem teljesen idokolatlan a "hivatalos" magyar oldal és fórum.
Amúgy szerintem a legtöbb kérdésre a sokat emlegetett és linkelt Kerbal wiki-n megvan a válasz. Ennyi erővel akkor felesleges fórumozni, mert ott minden info megvan, meg amúgy is kevesen vagyunk... ....Még....
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Dimefromhell, 2016.02.09. 18:38:51
A legjobban az imgl.info tetszett ahol 5 hü--- akarom mondani nagyon okos gyerek ossza magának az észt.
De nyugodtan nézd le, hogy szándékomban áll összefogni a magyar közösséget egy helyre. Hiszen minek az...
<#rinya>#rinya>
A Wordpress-t nem ismerem, de a Joomla-ból kiindulva pár javaslat: ha lehet, vedd le az oldal aljáról a Wordpress hivatkozásokat, ez alapján találják meg a crackerek az oldalakat, és a másik, hogy az admin felület elérhetőségét ne az alapbeállításúra tedd (Joomla-na admin / administrator könyvtár átnevezése).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
KSP-Magyar Űrprogram Fórum
<#worship>#worship>
Eddig jutottam: 573 m/s kb 2062,8 km/h
A szabályok:
Az indulás előtt nem lehet hátrább gurulni (tehát onnan kell indulni ahova "ledob" a játék)
A kifutópálya vége előtt (tehát a betonon) meg kell állni a járműnek
Nem eshet szét a gépezet, és egyfokozatúnak kell lennie. Max. 4 hajtómű.
KÉPEK
A halál csupán a kezdet...
Dimefromhell kösz, hogy nézted a teszt adás!
kopasz442 KSP LIVE
Amúgy a debris-eket tudod törölni (detonate) a tracking station-ban.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Utoljára szerkesztette:
De akkor lehet nem tudják miről írok, ha ezt a megnevezést használom. :)
Azt nem tudom, hogy tudjátok-e, de pl Von Braun az első holdraszállást egy bazinagy rakétával (SSTO) akarta megvalósítani, majd egy régebbi koncepcióra alapozva John Houbolt volt az aki javasolta a randevút a hold körül meg a többlépcsős rakétát. Jól kiröhögték szerencsétlent mert annyira ragaszkodott a holdkomp ötlethez.... aztán tudjuk mégis mi lett. :) :)
Egyébként én már nagyon várom az 1.1-et. Szerintem fogok kezdeni egy új karriert nehezítéssel ;)
Utoljára szerkesztette: Dimefromhell, 2016.01.27. 19:16:07
A aerodinamikai része a játéknak még mindig olyan botrányosan rossz, hogy még bottal sem vagyok hajlandó piszkálni az űrrepülőgépekkel... <#whatever>#whatever>
Hazard-ish csatornája: nagyon hatékony SSTO-k is vannak, a két részes "Minmus Base"-t különösen ajánlom.
Turbo Pumbed zseniális 13 tonnás, újratöltés nélkül Dunára elmenni és visszatérni képes SSTO-ja.
És egy kis önfényezés, tudtommal a játék első, közösséggel is megosztott, csak folyékony üzemanyaggal működő SSTO-ja. Ezt még 1.0.2-ben csináltam, de szerintem minimális módosításokkal most is működhet, kb 8-10t hasznos terhet képes orbitra rakni.
Utoljára szerkesztette: Szabolcs92, 2016.01.26. 09:40:14
(mondjuk az is igaz, hogy IRL semmilyen első fokozatot nem lehet csak ejtőernyőkkel épségben letenni, muszáj a rakétás landolás).
Van valami jó megoldás arra, hogy az indító fokozatot egyben visszahozzam Kerbinre? Próbáltam telepakolni ejtőernyővel de földet éréskor így is felrobbant a hajtómű (pont ami sokba kerül...). Bónusz, miután landoltam az első fokozattal a "fő" hajónál nem működik a revert flight, ez mitől lehet?
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2016.01.19. 19:37:13
Pl legutoljára azt írták, hogy a térképnézetet gyúrják át (halleluuujah), gyűrik lefelé a bugokat (pl most Jeb feje van minden kerbálnál :D) trekkelni fogják az elvállalt küldetéseket, így a játék ehhez kapcsolódva fogja felajánlani a további conctract-okat, és lesz kezdő/középhaladó/haladó oktatómód is, bővülnek az alkatrészleírások, osx 64bit, stbstb (akit érdekel olvasson vissza)
Szóval nem csak a motort nyúzzák. Elég nagy lesz ez az 1.1 frissítés, uh én nem csak az új motor és a 64bit miatt várom :)
Kopasz442! Te hivatalos developer/tester vagy?
Szerintem a fizika most eléggé egyensúlyban van. Elég nehéz, hogy ne legyen triviális, de még érthető és átlátható. Nyilván a széles játékosbázis a cél, nekik pedig már jelenleg is meredek a tanulási görbe. A nagyon menők pedig majd modolnak. :)
Találtam egy pár nagyon szórakoztató contract csomagot, repülőkhöz, még repülőkhöz, roverekhez és új tudományos eszközökhöz. Legutóbb például bójákat kellett ledobni, hazamenni épségben, majd az bójákon levő műszerekkel visszaküldeni az adatokat.
A tech tree tényleg nem a legjobb, és még mindig be kellene tenni jópár modból kötelező elemeket. Az 1.1 pedig most már tényleg hamarosan jön. Nagyon dolgoznak rajta és nem egy könnyű feladat.
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2016.01.13. 12:05:19