5572
  • Kopasz442
    Én onnan semmit sem töltök le, hanem a forrásról, a Github-on vannak az eredeti fájlok, a fejlesztők ott osszák meg(a legtöbb)! És mivel többet követek, hát értesítést kapok mindenről, sajnos minden vacak hozzászólásról is.
  • RoboKutya78
    A curse oldalán melyik menü alatt vannak az építőelemek?milyen ikon alatt vannak?
  • Kopasz442
    Már a tac life support is elérhetó!
    TAC Life Support
  • Kopasz442
    Közben kezdenek jönni a módok, bár cybutek azt állítja, hogy a KER müködik, a valóságban nem jelenik meg a konzolja az új verzióban. Tessék két link ami müködik:
    Environmental visual en...
    ScanSat
  • RoboKutya78
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hm ha sikerűl túlélnem a légkörváltozást és 2 hónapot kíbírok monoton irodai munkavégzéssel lesz rá némi esélyem hogy beszerválom a játékot:) hétfőtő ugy fest melóm lesz :)
  • RoboKutya78
    Ki milyen módcsomagokat részesít előnyben?
    Most telepíthetem újra a játékot mert valami olyan módot pakolásztam fel ami az rcs és a sas funkciókat mintha letiltaná és a mutató mellett nem tudom aktiválni őket:)Rcs csak akkor aktív ha kiugrok a hajóból és felveszem a hátitást.
  • Tauri
    Áhh dokkolásnál az RCS irányítás közben véletlenül ráböktem a Z billentyűre 20 méterre az űrbázistól...eredmény: látványos meteoritok :)
    Utoljára szerkesztette: Tauri, 2016.10.12. 22:36:49
  • Tauri
    Hogyan lehet a navigációs gömböt úgymond megfordítani? Le szeretnék szállni waypointra, de nem látom a gömbön csak ha felé nézek, ami ugye nem jó mert fékezni kellene....kíváncsiságból fordítva építettem fel a vezérlő modult, hogy feljel lefelé nézzen. Mindjárt le tudtam szállni pontosan, de ez így nem vicces :)
    Utoljára szerkesztette: Tauri, 2016.10.12. 22:27:24
  • Dimefromhell
    Ment privát. (Steamen is 24 euro)
  • Ninju
    1: Utasíts el pár olyan küldit amit nem szeretnél látni. Levon némi reput.
    2: tudtommal, csak annyit befolyásol, hogy mikor röhög és mikor retteg. :)
  • tom36
    Azt tudom hogy sorrendben hogy vannak nagyjából, de az igazi kérdés az lett volna inkább, hogy mit újítottak a Pre-releas -hez képest (milyen bugokat javítottak, esetleg mi került még bele...)
    Egy kicsit félreérthetően fogalmaztam Sory.

És felmerült még 2 kérdés amit ezelött elfeledem feltenni:
    1.: ojan problémába ütköztem a karier során hogy korábban bevállaltam 2 muki megmentését + 2 "űrtaxi" küldit és azóta tele vagyok velük és alig akarnak olyan küldiket adni hogy teszteljek valamit, helyezzek el szatelitet... (tudományos pontal járó küldiket), hogy lehet ezen segíteni ? vagy egyszerűen csak reput kellene gyűjtenem ?
    2.: a játékban a karakterek tulajdonságainál már régóta ott van a bátorság ill. butaság értékek, és a kérdés hogy ezeknek van jelentőségük vagy csak diszek egyenlőre ?
  • RoboKutya78
    Kopasz amit használsz építő modot azt pontossan hogy is hívják? és van e belölle valahol 1.2 re betelepíthető verzió?
  • Kopasz442
    Játékoknál a tesztek a következők: Alpha, ez az első változat, itt tesztelik amit csináltak valóban olyan mint amilyenre álmodták, stb. Zárt beta, hiba keresés, már konkrétan tesztelik mint játék, és open beta, ha sokakkal akarják tesztelni. ilyenkor még mindig sok hibát tárnak fel, amiket ha lehet orvosolnak vagy a megjelenés után egy hot fixben.
  • tom36
    Ha valakit érdekel 17 euróért meg lehet venni most. (nem steam-en)
    Én is most neveztem be rá végre sok év után.
  • tom36
    Aszittem, hogy már a végleges 1.2 van kinn és legközelebb az 1.3 vagy a kettő között jön ki valami.
    Valaki le tudná irni röviden hogy mi is a különbség az 1.2 Pre.. és a mostani 1.2 között ?
    mer nemigazán találtam infót, vagy csak rossz helyen keresgéltem.
  • Kopasz442
  • Kopasz442
    Meg kell várni amig a modderek elkészítik az új verzióhoz, a módjaikat. Sokban elég csak a hivatkozásokat átírni, mig a többit, vagy mert nem érnek rá vagy mert már nem érdekli öket vagy mert, vagy mert..
  • Dimefromhell
    Izgalmas! csak ne jöjjön közbe semmi gubanc.
  • RoboKutya78
    Ebbe a ckan progiban a telepített módokat nem lehet uninstalállni?
  • RoboKutya78
    lámpa még nincs meg:)
    valahogy legalább egy műhódot ki kéne raknom x méter magasba kell még egy kis fejlesztői pont.
    most is csak bakikból jött pár pontocska.
    Kicsit furcsálom hogy kerbinpajtás ennyire szívós jószág:) volt problémám felküldtem a szürke kockás holdkompot talpak nélkül mire rájöttem késő volt már a visszauton haladt 300 méteren kiszáltam a kompból és fejest ugrottam a tengerbe (persze reportot csináltam) csodáltam hogy túléltem és még pont is jutott rá:)

feldobtam pár módot azt is amivel építkezel de valami miatt nem aktiválódott elképzelhető nem tetszik neki az 1.2 es verzióm gondolom ha valamit optimalizáltak 1.3 ra az visszafele nem lesz jó?
  • pipusz
    Tölthető az 1.2
    1.2
    Utoljára szerkesztette: pipusz, 2016.10.11. 23:58:41
  • Kopasz442
    Discordon bárki megtalálhat, szívesen válaszolok neki. Nem kell letölteni, lehet böngészöböl is! Kopasz442
  • Kopasz442
    Ja és rakj lámpákat az űrhajóra ami megvilágítja annak a testét!
  • Kopasz442
    Planetshine
  • RoboKutya78
    tudom hogy reális a dolog de nincs valami modocska ami megnöveli a fényeffektet az üben? te is panaszkodsz rá, de ahogy észrevettem te jobban ragaszkodsz a valós dolgokhoz:) Vagy legalább annyi hogy a jármű látható legyen valamilyen mértékben
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.10.11. 20:02:48
  • RoboKutya78
  • Kopasz442
    Robokutya, ebben a videóban stock cuccokkal építkezem (Live 2), innen ellesheted hogyan is rakom össze, főleg az űr autónál, de az elején lévő űrhajó is adhat neked ötleteket.
  • Kopasz442
    A befejező rész!
  • RoboKutya78
    köszi:) sejtettem hogy ez a bibi
  • Kopasz442
    Ha egy tartály oldalára raksz egy másikat nem lesz közöttük üzemanyag áramlás (kivéve a rep eszközöknél, de ott is csak a folyékony üzi" Liqued"), kell közéjük egy üzem anyag cső, ezt a tartályoknál találod, sárga és vannak rajta nyilak, na csak abba az irányba áramlik az üzemanyag.
  • Kopasz442
    Robokutya, úgy veszem észre ugrálsz a sok információ között. ne tedd. Inkább csak egy dolgot valósíts meg azt vidd tökélyre, és csak azután lépj tovább. Egy pilóta növendéket sem ültetnek be egyből egy jet vadászba, hanem bizony sokat kell tapasztalnia mire eljut oda.
  • Kopasz442
    Ha látod nem elég az üzem anyag, akkor szakitsd meg a repülést. Legalább tanulságos. És használd a Kerbal Engineer módot, és tudni fogod mennyi DeltaV áll a rendelkezésedre. Hogy hová, melyik bolygóra holdra mennyi kel egy orbithoz az a weboldalon a Kerbol rendszerben megtalálod. Pl: a Kerbinen 3500 DeltaV
  • Ninju
    Ha szépen mellé manőverezel, akkor nem szabadulhat el. Newton 1. törvénye. :)

A fejlécben lévő alapokat olvastad? Mert a manőverekről például az alapok 3 szól. ;)
  • RoboKutya78
    Gondolom nem engeded el a hajót úgy is meg lehet tolni? vagy neki kell ütközni?viszont ekkor lehet elszabadul és nem éred utol?:)
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.10.11. 12:22:27
  • tom36
    elárulok egy nagy titkot :) még úgy is vissza lehet jutni hogy a kerbinnel kiszálsz (EVE) és a kis krapekkal tolod meg a hajót, nem egyszer kellett csinálnom nekem is már, amikor nem jött ki a lépés és nem kevés időbe telt de úgy toltam haza a hajót.
  • RoboKutya78
    Jaj de szeretem a rejtett számos telefonhívásokat mindíg óckodom tőllük de ha nem veszem fel hihetettlen hogy egy rendőrörsön alkalmaznak rejtett vonalakat:)
  • RoboKutya78
    igen nézegetem a videókat de úgy látszik egyszer nem elég végignzni őket:)
    na majd gyakorlom. Belefutok abba a problémába hogy mikor fent vagyok vagy nincs nafta már és csak lebegni tudok gondolom a kis fúvókák arra már nem elegendőek hogy magukban a kabint visszalökje sülyedőpályára.
    Na van némi kis halvány esélye annak hogy lesz meló ebben a hónapban de még nem tutkó.megbeszélésre hívtak a rendőrséghez na majd kiderül.
  • tom36
    Pálya módosítás: amit csinálsz az majdnem jó csak annyit kel csinálnd hogy amikor ott vagy a kijelölt manőverpontnál vagy inkább valamivel elötte még (gyorsítás mértékétől függően) rá állsz arra a jelre amit a gép ilyenkor kijelöl a alul a gőmbön és amikor helyben vagy és rá is álltál az irányra akkor gyorsítasz hajtómüvekkel amig le nem nullázódik a szükséges sebességkülönbség.
    Űrszemét probléma: térkép nézetben fellül vannak ikonok azokkal tudod ki és bekapcsolni azt hogy miket láss, illetve kijelölve a szemeteket eggyenként el is tudod őket töntetni (kitörölni).
    Ha feljuttatsz egy kabint akkor legyen benne anyi üzemanyag hogy tudj legalább anyit lassítani hogy elérd a légkört és onnan már magától is lejön, de érdemes (kötelező inkább) hővédőpajzsot rárakni hogy ne égjen el. (lassításhoz meg a haladási iránnyal ellentétessen van egy másik jel allul a navball-on és arra rá állsz és mehet a menet)
    de ezekről is van sok videó, régiek is jók mer az elv ugyanaz.
  • RoboKutya78
    Na igen Kopasz pont ez az egyik probléma amibe te is beestél igazából nem érezni semmit mint amikor szögletes módban rángatod a rakétát hogy felpattanna a helyére a cucc vagy teljesen eltűnik a kampó a rakétában vagy félig esetenként olyan is történik hogy a kampó eltörik odafent leválasztásnál és ilyenkor 3 kis tüske marad a rakétán igaz én max 2 kampót raktam fel nem 4 et.
    Illetve mitől fűgg az hogy a kampók az indítósorrendben csoportban vagy egyenként láthatóak? lehet őket ott valahogy egycsoportba rakni ha mégis külön vannak?
  • RoboKutya78
    Jelenleg sajnos esélyem sincs a játék beszerzésére nem úgy alakulnak az álláskörülményeim hogy ebbe a hónapban egyálalán lesz e melóm :(
    A tanácsokat megkísérlem alkalmazni.
    2 napi szenvedés után ha megoldódnak ezek az aprób gigszerek akkor egész jó muri a játék.

A másik kérdés: jelenleg még a Kerb körül marháskodom hasznosítom azokat a módokat amit kopasz is felrakott a honlapra.
    a kérdés amokor elérem a kellő magasságot szól a zene kerbem mosolyog mint vadalma. hogyan tudok másik röppályát készíteni?
    A kék vonalon amit a haló megtesz targetelek egy pontot megjelenik egy sárga szaggatott vonal beállítok valamilyen utvonalat rajta warpolom a ponthoz a hajót de ilyenkr túlmegy a ponton és marad a kék vonalon.
    harmadik kérdés: térképmódban hogyan lehet azt beállítani hogy az ürszemetet (elhagyott tartályok,leválasztó elmek) ne lássam elég sok cucc kering odafenn már és néha nem találom az eredei kabinomat se :)
    Illetve gondolom ha egy kabint önmagában sikerül felküldenem körpályára azt onnan többet nem hozom le hacsak nincs valam elfogó lehetőség de ez alaptudással gondolom esélytelen.
    tudom ezek alap gigszerek de kezdő vagyok:)